Android 5.1 bluetooth paritusongelma

Viestiketju alueella 'Älypuhelimet, tabletit, älykellot ja muu mobiili' , aloittaja Henkilöasiakas, 01.03.2018.

 1. Henkilöasiakas

  Henkilöasiakas

  Viestejä:
  233
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Ei löytynyt avoimena olevaa "yleisiä kysymyksiä Androidista"-ketjua, eikä muutakaan aiheeseen liittyvää, joten tehdäänpä näin. Sen lisäksi käyttäydyn huonotapaisesti, kun kyselin tästä samasta asiasta jo tuolla autohifi-ketjussa, mutta koska tämä liittyy enemmän Andoidiin kuin autohifiin niin kysyn myös tällä puolella. Eli siis probleema on tämän näköinen:

  Sain sitten lopulta käsiini tuollaisen Android 5.1 -käyttisversiolla olevan laitteen auton radioksi ja muuksi hupivehkeeksi. Muuten pelaa niinkuin oli toivomus, mutta mitenhän ihmeessä pitäisi saada Bluetooth OBD-palikka tuon kanssa paritettua? Mitään PIN-kyselyä ei missään vaiheessa tule, mutta silti herjaa incorrect PINiä, eikä paritus onnistu. Mistään ei pysty edes määrittelemään koko koodia?

  Se vähän mitä netistä katselin, niin tuo lienee ihan yleisessä tiedossa oleva ongelma Androidin 5.1 -versiossa, jos bluetooth-vehkeen PIN-koodi on muuta kuin 0000? No koska en mistään löytänyt ratkaisua asiaan, niin kysäistään täältä, jos joku on asian kanssa enemmän pähkäillyt ja keksii suorilta vastauksen.