AMD on hakenut Ryzen-tavaramerkkiä

Sampsa

Sysop
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
13.10.2016
Viestejä
8 521


AMD on kertonut julkaisevansa Zen-arkkitehtuuriin perustuvan Summit Ridge -koodinimellisen työpöytäprosessorin ensi vuoden ensimmäisen neljänneksen aikana eli tammi-maaliskuussa. Toistaiseksi prosessorin virallista tuotenimeä ei ole paljastattu.

Reddit-sivustolla on noteerattu, että yritys on hakenut 28. heinäkuuta Ryzen-tavaramerkkiä. Samoihin aikoihin se on jättänyt hakemuksen myös useista muista tavaramerkeistä kuten Vara, Grok, Joro ja Jitzu. Lokakuussa yritys on puolestaan hakenut Threadripper-tavaramerkkiä. Ryzen on kuitenkin tavaramerkeistä kiinnostavin, sillä sen hakemus on edennyt pisimmälle ja se viittaa suoraan Zen-arkkitehtuuriin. Hakemukseen on merkitty vaihtoehtoiseksi kirjoitusasuksi "Risen".

Lisää tietoa Zen-prosessoreista on luvassa 13. joulukuuta, kun yritys järjestää New Horizon livestream-tapahtuman, jossa se aikoo antaa ennakkomaistiaisia ja esitellä Zeniä ensimmäistä kertaa tositoimissa julkisesti.

Lähde: Reddit

Linkki alkuperäiseen uutiseen..
 
Viimeksi muokattu:

pq

Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
341
"Seuraavaksi haluat kai yhden Riseneistäni?" :D
 

TheMeII

Übertaktungspotenzial
Tukijäsen
Liittynyt
13.11.2016
Viestejä
4 909
Jos zen täyttää odotukset niin tuo risen on ihan hyvä nimi. Ei nouse tuhkasta voittoisana mutta ojasta takas kilparadalle.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
2 167
Risen oli hieno, Risen 2 aika paska ja Risen 3 ihan OK.

Ai jaa... nyt puhutaankin raudasta eikä peleistä. Hups.

Lisäys: Vakavasti puhuen, toivon todella, että AMD pystyy pistämään Summit Ridge:llä Intelille kunnolla kampoihin, ja huokealla hinnalla.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
29.10.2016
Viestejä
3 163
Käsittääkseni näillä vaihtoehtoisilla kirjotusasuilla suojataan nettiosoitteiden väärikirjoitettujen osoitteiden haltuunotto oikeutta. Tai ensisijaista oikeutta jokatapauksessa.
Kuten io-tech.fi, pitäisi rekisteröidä myös iotech.fi
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
90 075
Viestejä
1 843 048
Jäsenet
39 146
Uusin jäsen
Janne Heikkinen

Hinta.fi

Ylös Bottom