AMD julkaisi uudet Radeon VII:n ylikellotusongelmiakin korjaavat Radeon Software 19.2.2 -ajurit

Viestiketju alueella 'io-tech.fi uutiset' , aloittaja Kaotik, 14.02.2019.

 1. Kaotik

  Kaotik Banhammer Ylläpidon jäsen

  Viestejä:
  9 216
  Rekisteröitynyt:
  14.10.2016
  [​IMG]


  AMD on julkaissut uudet ajurit näytönohjaimilleen. Radeon Software Adrenalin 2019 Edition 19.2.2 -ajurit ovat saatavilla Windows 7- ja 10 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat kaikkia GCN-arkkitehtuureihin perustuvia näytönohjaimia, mukaan lukien tuoreen Radeon VII:n.

  Ajureiden merkittävimmiksi uudistuksiksi on listattu tuki Radeon VII -näytönohjaimelle, Far Cry New Dawnille, Metro Exodukselle, Sid Meier’s Civilization VI: Gathering Stormille ja Crackdown 3:lle. Radeon VII -tuki ei todellisuudessa ole uusi, sillä AMD ehti jo julkaista päivitetyt Radeon Software 19.2.1 -ajurit tuen kera. Crackdown 3:lle luvataan tuen lisäksi parhaimmillaan 5 % parempaa suorituskykyä 19.2.1 -ajureihin verrattuna joko Radeon RX 590- tai RX Vega 64 -näytönohjaimella. Johtuen virheestä julkaisutiedotteessa ei ole selvää kummasta näytönohjaimesta on kyse.

  Ajurit korjaavat tuttuun tapaan liudan ongelmia, mukaan lukien arvostelijoille ja käyttäjille harmaita hiuksia aiheuttaneita ongelmia WattManin kanssa. Korjattujen bugien listalta löytyvät mm. Radeon VII:n vakausongelmat tietyillä X399-emolevyillä, Alt+Tab -ohjelmavaihdon hitaus täydestä ruudusta työpöydälle sekä Apex Legendsin viivojen korruptoituminen Radeon VII:llä. Tiedossa olevien ongelmien listalta löytyy puolestaan mm. Radeon Overlayn WattMan-asetusten satunnainen toimimattomuus kun Overlay suljetaan, WattManin kellotaajuusnäyttöjen näyttämät väärät luvut ja paluun tehnyt hahmon ääriviivojen jääminen ruudulle Battlefield V:ssä, kun pelaaja herätetään takaisin eloon DirectX 12 -rajapinnalla. Voit tutustua kaikkiin muutoksiin ajureiden julkaisutiedotteessa.

  Lataa AMD:n ajurit täältä

  Linkki alkuperäiseen uutiseen (io-tech.fi)
   
 2. Chloe

  Chloe Mestari Tukijäsen

  Viestejä:
  8 193
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  @Sampsa tuleeko artikkeliin päivitystä näiden myötä?
   
 3. Sampsa

  Sampsa Sysop Ylläpidon jäsen Team PUBG Team Stream Team H2O

  Viestejä:
  7 423
  Rekisteröitynyt:
  13.10.2016
  Kyllä, asennettu jo.
   
  Jahve3, Chloe, Taneli- ja 1 muu käyttäjä tykkää tästä.