AMD julkaisi uudet Radeon Software 21.7.1 -ajurit näytönohjaimilleen

Kaotik

Banhammer
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
14.10.2016
Viestejä
19 331


Kaotik kirjoitti uutisen/artikkelin:
AMD on julkaissut uudet ajurit näytönohjaimilleen ja integroidulla grafiikkaohjaimella varustetuille prosessoreilleen. Radeon Software Adrenalin 21.7.1 -ajurit ovat saatavilla Windows 10 -käyttöjärjestelmälle ja ne tukevat kaikkia yhtiön erillisiä ja integroituja näytönohjaimia Polaris-arkkitehtuurista lähtien.

Radeon Software 21.7.1 -ajureiden merkittävimmät uudistukset ovat tuet Radeon RX 6700M- ja RX 6600M -näytönohjaimille sekä F1 2021 -pelille. Ajureiden kerrotaan parantavan suorituskykyä uudessa F1-pelissä parhaimmillaan 6 % 4K Ultra High -asetuksilla säteenseuranta käytössä ja parhaimmillaan 26 % 1080p Ultra High -asetuksilla ilman säteenseurantaa, kun käytössä on Radeon RX 6800 XT -näytönohjain ja verrokkina edeltävät Radeon Software 21.6.2 -ajurit.

Tuttuun tapaan ajureissa on korjattu myös aiempien julkaisujen ongelmia. Tällä kertaa liiskattuja bugeja ovat esimerkiksi Apex Legends -pelin valaistuksen mahdollinen korruptoituminen Radeon Boost -teknologia käytössä, joillain käyttäjillä esiintynyt normaalia korkeampi muistin käyttö 3DMark Time Spy -testin aikana sekä Carrion-pelissä joillain esiintyvä grafiikan korruptoituminen, jos anisotrooppinen suodatus on käytössä. Tiedossa olevia ongelmia ovat puolestaan esimerkiksi Resident Evil Villagen kaatuilu Radeon VII:llä ensimmäisessä tehtävässä, Vega-näytönohjaimilla mahdollisesti esiintyvä vilkunta, jos käytössä on kaksi merkittävästi toisistaan resoluutioltaan tai virkistystaajuudeltaan poikkeavaa näyttöä sekä mahdolliset Blue tai Black Screen -ongelmat, jos Windowsissa on käytössä Enhanced Sign-in -ominaisuus, sekä joissain tapauksissa jos core isolation -ominaisuus on käytössä. Voit tutustua ajureiden kaikkiin muutoksiin niiden julkaisutiedotteessa.

Lataa AMD:n ajurit täältä

Linkki alkuperäiseen juttuun
 
Liittynyt
14.12.2016
Viestejä
163
Mahtavatkohan ikinä saada korjattua tuota kahden näytön välkyntää vega korteilla, olisi kiva saada pieni kakkosnäyttö taas käyttöön.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
185 724
Viestejä
3 381 577
Jäsenet
60 644
Uusin jäsen
Tito

Hinta.fi

Ylös Bottom