• Live: io-techin viikon tekniikkakatsaus podcast. Keskustellaan viikon kuumimmista tietotekniikka- ja mobiiliaiheista. Suora lähestys YouTubessa tänään n. klo 15:00 alkaen. Tule mukaan katselemaan ja keskustelemaan!

AMD julkaisi uudet Radeon Software 20.1.3 -ajurit näytönohjaimilleen ja APU-piireilleen

Kaotik

Banhammer
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
14.10.2016
Viestejä
11 168AMD on julkaissut uudet ajurit näytönohjaimilleen ja APU-piireilleen. Radeon Software Adrenalin 2020 Edition 20.1.3 -ajurit ovat saatavilla Windows 7- ja 10 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat yhtiön GCN- ja RDNA-arkkitehtuureihin perustuvia näytönohjaimia.

Radeon Software 20.1.3 -ajureiden ainut merkittävä uudistus on tuki tänään julkaistulle Radeon RX 5600 XT -näytönohjaimelle. Muilta osin ajurit keskittyvät vain aiempien ajureiden ongelmien ratkontaan.

Tällä kertaa AMD:n ajureiden korjattujen bugien listalle ovat päässeet esimerkiksi musta ruutu tai koko näyttösignaalin katoamien, kun käynnissä on useampia samanaikaisia tehtäviä, Nioh-, Dragon Quest Builders 2-, WWE 2K20-, Dead or Alive 6- ja Atelier Ryza -pelien käynnistysongelmat sekä Wolfenstein 2: The New Colossus pelin tunnistusongelmat Radeon Softwaressa. Tiedossa olevia ongelmia ovat puolestaan esimerkiksi pelien mahdollinen liika kirkkaus tai tummuus, kun HDR on käytössä Windowsissa, GTA V:n kaatuilu, käynnistyksessä, Radeon Overlayn aukaisun tai tehtävänvaihdon (Alt+Tab) yhteydessä sekä RX 5700 -sarjaa vaivaavat satunnaiset mustat ruudut, joihin väliaikaiseksi ratkaisuksi suositellaan taustaohjelmien laitteistokiihdytyksen poistoa. Voit tutustua ajureiden kaikkiin muutoksiin niiden julkaisutiedotteessa.

Lataa AMD:n ajurit täältä

Linkki alkuperäiseen uutiseen (io-tech.fi)
 
Toggle Sidebar

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjuja
81 073
Viestejä
1 650 835
Jäsenet
36 348
Uusin jäsen
Temuz

Hinta.fi

Ylös Bottom