AMD julkaisi uudet Radeon Software 19.5.1 -ajurit näytönohjaimilleen ja APU-piireilleen

Viestiketju alueella 'io-tech.fi uutiset' , aloittaja Kaotik, 13.05.2019.

 1. Kaotik

  Kaotik Banhammer Ylläpidon jäsen

  Viestejä:
  8 930
  Rekisteröitynyt:
  14.10.2016
  [​IMG]


  AMD on julkaissut uudet ajurit näytönohjaimilleen ja APU-piireilleen. Radeon Software Adrenalin 2019 Edition 19.5.1 -ajurit ovat saatavilla Windows 7- ja 10 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat kaikkia yhtiön GCN-arkkitehtuuriin perustuvia näytönohjaimia ja APU-piirejä.

  Radeon Software 19.5.1 -ajureiden merkittävimmät uudistukset ovat tuki Radeon GPU Profiler 1.5.X:n käskyjen jäljittämiselle, Windows 10:n May 2019 Update -päivitykselle sekä RAGE 2 -pelille. Ajureiden kerrotaan lisäksi parantavan Radeon VII:n suorituskykyä RAGE 2:ssa parhaimmillaan 16 %, kun verrokkina on edelliset 19.4.3 -ajurit.

  Tuttuun tapaan ajurit korjaavat jälleen aiempien ajureiden ongelmia. Korjattujen bugien lista on poikkeuksellisen pitkä ja siitä löytyvät muun muassa Doomin kaatuilu käynnistyksessä AMD XConnectia hyödyntävillä kokoonpanoilla, RX Vega -sarjan normaalia korkeammat kellotaajuudet lepotilassa usean näytön konfiguraatioissa sekä HTC Vive -virtuaalilaseilla esiintyneet yhteysongelmat. Ajureista löytyy edelleen myös jo tiedossa olevia ongelmia, kuten World War Z:n mahdolliset kaatuilut ja Radeon VII:n tekstuuriongelmat samassa pelissä, kun käytössä on Vulkan-rajapinta. Voit tutustua kaikkiin muutoksiin ajureiden julkaisutiedotteesta.

  Lataa AMD:n ajurit täältä

  Linkki alkuperäiseen uutiseen (io-tech.fi)