AMD julkaisi uudet Radeon Software 19.4.3 -ajurit näytönohjaimilleen ja APU-piireilleen

Kaotik

Banhammer
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
14.10.2016
Viestejä
19 081AMD on julkaissut uudet ajurit näytönohjaimilleen ja APU-piireilleen. Radeon Software Adrenalin 2019 Edition 19.4.3 -ajurit ovat saatavilla Windows 7- ja 10 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat kaikkia yhtiön GCN-arkkitehtuureihin perustuvia näytönohjaimia ja APU-piirejä.

Radeon Software 19.4.3 -ajureiden merkittävin uudistus on virallinen tuki Mortal Kombat XI -pelille. Tiedotteessa ei mainita mahdollisia suorituskykyparannuksia, joten mikäli niitä on, ne mahtunevat virhemarginaaliin.

Ajurit korjaavat tällä kertaa yhden edellisistä ajureista löytyneen ongelman, jossa AMD Link -sovelluksen huomiot saattoivat sisältää vääriä versiotietoja asennetuista ajureista. Tiedossa olevia bugeja ovat puolestaan esimerkiksi vanhat tutut ongelmat Radeon VII:llä WattManin mittareiden ja Radeon Overlayn Performance Metrics -välilehden kanssa, Radeon VII:llä mahdollisesti tapahtuva näyttöjen vilkunta usean näytön konfiguraatioissa ja järjestelmän epävakaus Asuksen TUF Gaming FX504 -kannettavalla, jos siihen liitetään langaton näyttö. Voit lukea kaikki muutokset ajureiden julkaisutiedotteesta.

Lataa AMD:n ajurit täältä

Linkki alkuperäiseen uutiseen (io-tech.fi)
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
179 598
Viestejä
3 305 265
Jäsenet
59 341
Uusin jäsen
hermanmel

Hinta.fi

Ylös Bottom