AMD julkaisi uudet AMD Software 22.9.2 -ajurit näytönohjaimilleen ja integroiduille grafiikkaohjaimilleen

Kaotik

Banhammer
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
14.10.2016
Viestejä
19 330


Kaotik kirjoitti uutisen/artikkelin:
AMD on julkaissut uudet ajurit näytönohjaimilleen ja integroiduille grafiikkaohjaimilleen. AMD Software Adrenalin Edition 22.9.2 -ajurit ovat saatavilla Windows 10- ja 11 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat yhtiön näytönohjaimia Polaris-arkkitehtuurista lähtien sekä Zen-prosessoreiden integroituja grafiikkaohjaimia.

AMD Software 22.9.2 -ajureiden merkittävimmät uudistukset ovat tuki vasta julkaistuille Ryzen 7000 -sarjan prosessoreille, joissa on uutena ominaisuutena yhtiön työpöytäprosessoreille integroitu RDNA2-grafiikkaohjain, sekä Grounded-pelille.

Tällä kertaa ajureissa ei ole listattu lainkaan korjattuja bugeja. Tiedossa olevia ongelmia ovat esimerkiksi järjestelmän nykiminen tai ajureiden mahdollinen kaatuminen timeout-virheeseen toistettaessa videoita RX 6000 -sarjan näytönohjaimilla, jos V-Sync on asetettu globaalisti Always Off -tilaan, näytöllä esiintyvä hetkelliset grafiikkavirheet peli- ja videoikkunoiden välillä vaihdellessa sekä GPU:n rasitusasteen jumittaminen 100 %:iin Radeon Performance Metricsissä pelin sulkemisen jälkeen. Voit tutustua ajureiden kaikkiin muutoksiin niiden julkaisutiedotteessa.

Lataa AMD:n ajurit täältä

Linkki alkuperäiseen juttuun
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
185 642
Viestejä
3 379 211
Jäsenet
60 632
Uusin jäsen
Harjuskala

Hinta.fi

Ylös Bottom