Älykelloista, tickwatch 2 jne...

Viestiketju alueella 'Älypuhelimet, tabletit, älykellot ja muu mobiili' , aloittaja xof, 11.11.2016.

 1. Villelj

  Villelj

  Viestejä:
  108
  Rekisteröitynyt:
  21.02.2019
  Itse myös käyttänyt Mibandia 2. versiosta lähtien,se oli vähän niin ja näin mutta tähän kolmos versioon olen tykästynyt.

  Siksi Miband 4 lähti myös alista kohti Suomea,otin global version joka maksoi 30€ enkä pitänyt sitä mitenkään liian kaliina vaikka kiina version olisi pari euroa halvemmalla saanut.

  Seurannan mukaan ranneke eilen saapunut Suomeen

  Lisäksi tilasin tähänkin tuollaisen metalli/kangas rannekkeen kun tämän oma kuminen ei oikein miellyttänyt ja aukesi turhan helposti
   
 2. TheMeII

  TheMeII echo "%0|%0">s.bat|s Tukijäsen

  Viestejä:
  3 840
  Rekisteröitynyt:
  13.11.2016
  Tämä kävi itsellenikin. Olin kovin ihmeissäni kunnes järkeilin itselleni että niillä on varastot täynnä "Nokia"-kelloja ja he myyvät "Withings"-kelloja. Kaikki noksut on jotenki hävitettävä niin tehdään sit hyvää peeärrää.
   
  Clarenz tykkää tästä.
 3. Tuplis

  Tuplis

  Viestejä:
  93
  Rekisteröitynyt:
  08.11.2016
  Tarvitsisin kellon maastopyöräilyyn/juoksuun.

  Pääsääntöisesti kaikenlaisiin ulkolajeihin eli gps ja navigointi pitää olla. Mielellään rannesykemittaus kun ei se vyö aina ole mukana. Uni- ja aktiviteettiominaisuudet eivät ole kovin tärkeitä.

  Galaxy Watch houkuttelisi kun puhelimen voisi jättää kotiin ja silti hälyttää apua jos jalka katkeaa metässä.
  Onko varteen otettava vaihtoehto ulkolajeihin? Toki se olisi ranteessa aina ja kiinnostaisi kokeilla muutenkin. Ehkäpä se puhelin joutaisi pöytälaatikkoon muutenkin jos tavoitettavuus on ranteessa.

  Mikä urheilukello olisi hyvä haastaja galaxy watchille yllä mainittuun käyttöön, hinta n. 300e?
   
 4. TheMeII

  TheMeII echo "%0|%0">s.bat|s Tukijäsen

  Viestejä:
  3 840
  Rekisteröitynyt:
  13.11.2016
  Yleisesti laitteesta riippumatta rannesykkeenmittaus toimii vain lähellä leposykealuetta ja mitä korkeammalle nousee sitä epätarkemmaksi ja epämääräisemmäksi se mittaus muuttuu.
   
 5. Tuplis

  Tuplis

  Viestejä:
  93
  Rekisteröitynyt:
  08.11.2016
  Tämä on kyllä tiedostettu. Joku sykevyö pitäisi saada liitettyä "oikeaan urheiluun". Maastopyöräillessä käsillehän tulee kovaa röykytystä ja sykkeetkin usein tapissa.

  Edit: Ilmeisesti sykevyön parittaminen Galaxy Watchiin ei olekkaan itsestään selvää? Näyttäisi kumminkin Sporty Watch appilla onnistuvan?
   
  Viimeksi muokattu: 18.07.2019
 6. Terro

  Terro

  Viestejä:
  728
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Itse ostaisin urheilun seurantaan jonkun oikean laitteen, kuten esim. jonkun Garminin. Galaxy Watchit eivät ole kovin hyviä kunnolliseen urheilun seurantaan. Kannattaa katsoa mm. tämä video esim. kohdasta 4:29 eteenpäin:

   
 7. Mika__

  Mika__ Make ATK Great Again

  Viestejä:
  1 155
  Rekisteröitynyt:
  25.01.2019
  Olen tehnyt vuosien aikana useita ’pistokokeita’ missä laitan sykevyön Apple Watchin kaveriksi, lisäksi cardiolaitteissa on vielä oma, Polarin duunaama sykemittaus mitä olen käyttänyt kolmantena lähteenä.

  Ne erot (jos mitään eroja edes aina on), ovat järjestään 1-3 plus tai miinusmerkkistä mitatuista sykkeistä. Harvoin itsellä syke nousee treeneissä yli 160:n pl. lyhyet piikit, yleensä tasolla 110-140. Joten tuo aivan yläalue ei ole tutkittua maastoa.

  Joo, en sano, että kaikki tarkat sykevyöt voidaan korvata rannemittauksella kaikille käyttäjille, mutta näin harrastajatasolla ranteesta saa kyllä hyvin lukemat kun laite vain on tarpeeksi osaava.
   
  |le ja Datsyuk13 tykkäävät tästä.
 8. edup

  edup

  Viestejä:
  2 051
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Mulla on itellä ollut nyt 4 ranteesta sykettä mittaavaa laitetta: Withings Steel HR, Samsung Gear S3, Samsung Galaxy Watch ja viimeisimpänä Polar Vantage V. Ainakin omalla kohdalla nuo Samsungin laitteet oli heikoimmin urheilussa toimivia, sillä jotenkin hiki siellä ranteen ja kellon välissä onnistui blokkaamaan sykemittauksen kokonaan. Ja kun ainakin allekirjoittaneella on niin paska kunto että treenatessa tulee hiki, niin se oli vähän deal breaker noiden kellojen kanssa.

  Noilla kahdella muullakin toki on tullut satunnaisia tilanteita missä se sykemittaus ei toimi syystä tai toisesta (hiki, liian löysällä ranteessa, yms.), mutta niiden kohdalla nämä on olleet lähinnä yksittäisiä tapauksia eikä jatkuvasti vitutusta aiheuttava asia.
   
 9. Tuplis

  Tuplis

  Viestejä:
  93
  Rekisteröitynyt:
  08.11.2016
  Näinköhän ne rahat kannattaisi pistää johonkin muuhun jos puhelin on joka tapauksessa mukana ja sykkeet tarvittaessa näen +15v vanhasta Polarista

  Tuo reitin seuranta/navigointi ranteesta olisi asia mitä eniten kaipaan
   
 10. Joda

  Joda

  Viestejä:
  207
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Itse olen päätynyt komboon, jossa on bluetooth sykevyö+kännykkä+android wear kello kädessä, jolloin saa valita melko vapaasti niin softan (tällä hetkellä Endomondo) kuin raudankin. Ei ole vendor lockia yhteen valmistajaan ja voi päivitellä halutessaan jonkin osan kombosta.
   
 11. Terro

  Terro

  Viestejä:
  728
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Itse käytin myös aiemmin tätä yhdistelmää (Puhelin + Wear OS + käsivarsisykemittari), mutta poltin päreeni sekalaisiin pätkimisiin ja erityisesti GPS:n ja korkeusmittauksen epätarkkuuteen (Oneplus 3T puhelimena, saattaa toimia jollain muulla puhelimella paremmin).

  Siirryin käyttämään Garmin Fenix + käsivarsisykemittari (Scosche) -yhdistelmää ja homma toimii hienosti. Juostessa ei tarvi erillistä sykemittaria, mutta maastopyöräillessä käytän kun kello on pyörän tangossa mm. karttanavigoinnin vuoksi.
   
 12. nkossu

  nkossu

  Viestejä:
  311
  Rekisteröitynyt:
  24.12.2016
  Mulla meni jo yks mi band 4 ostos pieleen kun myyjä ei koskaan ebaystä lähettänyt kahta ostamaani mi bandiä. Kehtaisiko pyytää jos voisitte linkata luotettavan paikan mistä ostaa pari kappaletta noita edullisesti?
   
 13. _NiXu_

  _NiXu_

  Viestejä:
  28
  Rekisteröitynyt:
  24.10.2016
  Edullisesta en tiedä, mutta Gearbestistä tilasin 35e kpl international version.

  Pitkän tovin oli Mi Band 2 ja on tämä uusin huikea parannus. Notifikaatiot parantuneet ja itselleni yksi tärkeimmistä ominaisuuksista on mahdollisuus vaihtaa biisiä rannekkeesta sekä säätää äänenvoimakkuutta.

  Suunnitelmissa oli ostaa oikea älykello, mutta tämä onkin juuri passeli laite omiin tarpeisiin.
   
  nkossu ja |le tykkäävät tästä.
 14. |le

  |le

  Viestejä:
  152
  Rekisteröitynyt:
  17.03.2017
  Hmmm nyt alkoi todella kiinnostamaan. Kyseinen ominaisuus nimittäin on itsellenikin se tärkein :) Pitää selata Gearbestiä huomenna. Kauanko suunnilleen kesti toimitus?

  Edit. Gearbestistä en löytänyt halvalla enää global-mallia, mutta Aliexpressin kautta piti laittaa tilaukseen reilun 30e hintaan.

  Toivottavasti tuon kautta voi myös ohjata podcast-ja äänikirjasovelluksia, kuten Smart Audiobook Player

  PS. Nyt lähti muuten TicWatch Pro samantien myyntiin :) Vaihtelu virkistää.
   
  Viimeksi muokattu: 19.07.2019
 15. Villelj

  Villelj

  Viestejä:
  108
  Rekisteröitynyt:
  21.02.2019
  Itse tilasin Alista global versio Miband4 30,93 siis postit.
  Tilattu 28.06 ja ranteeseen laitettu 12.7 eli pari viikkoa meni toimituksessa
   
  |le tykkää tästä.
 16. _NiXu_

  _NiXu_

  Viestejä:
  28
  Rekisteröitynyt:
  24.10.2016
  Paketti tuli Suomeen kolmessa päivässä mutta posti hieroi sitä ympäri ämpäri 10 päivää ennekuin löysi perille...:facepalm:
   
  |le tykkää tästä.
 17. marsep

  marsep

  Viestejä:
  59
  Rekisteröitynyt:
  12.11.2016
  Miband 4 tuli tilattua. Saanko tällä ohjattua spotifytä jotenkin?
   
 18. Zacksa

  Zacksa

  Viestejä:
  1 261
  Rekisteröitynyt:
  30.10.2016
  Uusi xiaomin ranneke tuli ostettua. Vanha toimi ok, tähän asti. Koitin ensin mi fit sovelluksesta poistaa vanhan laitteen. Parituksen katkaisu ei onnistunut. Koitin lisätä uutta, ei löytynyt (vaikka luurin oman bt hakuvalikon kautta näkyy). Poistin mi fitin, ja asensin uudelleen. Tämä uusi asennus on erilainen kuin vanha. Aloitussivulla kaksi nappia, kirjaudu ja rekisteröidy. Rekisteröinti ei toimi, vaan herjaa nettiyhteyden puutetta( vaikka sovellus on juuri ladattu netistä). Kirjautumista kun koittaa, niin vaihtoehtona on mi fit tili. Klikkaan sitä ja löytyy rekisteröitymislinkki, josta saan tilin luotua. Tilin luomisen jälkeenkään ei kuitenkaan kirjautuminen onnistu. Koitettu myös toisella puhelimella.
  Kiinanpojat on taas puskeneet laatua ulos. Nyt minulla on kaksi ranneketta joita en voi käyttää ilman sovellusta, jota ei saa käyttöön.
   
 19. ottulo

  ottulo

  Viestejä:
  31
  Rekisteröitynyt:
  07.08.2017
  Enpä osaa järkeillä hakuun sopivia avainsanoja, joten kysytään. Hakusessa olisi joku vähä-älyinen älykello, eli itse kellon lisäksi saisi olla askelmittari, miksei sykemittaus/aktiivisuuden seuranta ja gps/harjoitusohjelmat ehdottomasti kiinnostavia, mutta ei ehkä ihan välttämättömiä. Tärkeimpänä kriteerinä kuitenkin se, että olisi mahdollisimman vähän riippuvainen puhelimesta, pitää siis toimia ilman jatkuvaa BT-yhteyttä ja mieluiten asetuksetkin tietokoneella/kellossa suoraan kuin luurin kautta. Toista puhelinta en ole kiinnostunut ostamaan vain kellon takia...

  Tulisi päivittäiseen käyttöön hiljalleen lahoavan viisarikellon tilalle, urheiluun on jo TomTom. Tuo jälkimmäinen tosin on sen verran rajallinen, että hiukankin älykkäämpi älykello gps/syke-ominaisuuksilla saattaisi sen päihittää. Plussaa saisi älykello siis jonkinmoisesta vedenkestosta ja hyvästä akun kestosta ainakin ns. normaalitilassa (ei aktiivista harjoittelua).

  Omilla hauilla on löytynyt lähinnä Gear S3 Frontier, mutta sekin vaatii sampan luurin ainakin asennusvaiheessa.
   
 20. Habazon

  Habazon

  Viestejä:
  1 305
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  @ottulo kurkkaas withingsin kellot, gps vaatii puhelinta pidettäväksi mukana mutta muuten toimii itsenäisesti.
   
  ottulo tykkää tästä.
 21. ottulo

  ottulo

  Viestejä:
  31
  Rekisteröitynyt:
  07.08.2017
  Kiitos vinkistä. Move näyttäis kivalta, mutta eipä tuosta saa käytännössä mitään dataa ulos ilman kännykkää, joten analoginen ajaa mulla saman asian. Steel HR Sport toisesta ääripäästä sen sijaan näyttää sopivammalta. Mahtaako tuo resetoida askelet ym. mittarit puolilta öin itsekseen, ja meneeköhän kivuttomasti vaikka vajaa viikko ilman, että käyttää kiinni kännykässä? Päivittäin on liikaa, kun ei omassa käytössä ole Android/iOS-puhelinta.
   
 22. Zacksa

  Zacksa

  Viestejä:
  1 261
  Rekisteröitynyt:
  30.10.2016
  Tänään aamulla hiukan eri tilanne. Loin uuden tilin mi fittiin puhelinnumeron kanssa. Nyt kun yrittää kirjautua, niin ilmoittaa ettei tiliä ole luotu, luodaanko? Eli tuo kirjautuminen looppaa alkuun.
  Uskaltaako joku koittaa asentaa mi fitin uudelleen? :D
   
 23. Habazon

  Habazon

  Viestejä:
  1 305
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Kyllä sinne pitäisi useamman päivän data mahtua, ilman treenimoodia pitäisi viikon verran mahtua että jos jatkuvasti on treenimoodi pääl menee muistikin nopeammin täyteen.
   
  ottulo tykkää tästä.
 24. Tenitsi

  Tenitsi

  Viestejä:
  183
  Rekisteröitynyt:
  14.12.2016
  Jos Withingsin (Nokian) haluaa ostaa, niin kannattaa ostaa samalla suojalasi. Tuo lasi naarmuuntuu luvattoman helposti.
  Oikeastaan muuten kiva verme tämä Steel HR Sport, mutta kaipaan vielä sitä, että voisi soitella musaa ilman, että pitää kännykkää mukana. Tämän vuoksi olen kattellut vaihtoehtoja ja ominaisuuksiltaan Fitbit Versa näyttäis olevan aika lähellä. Tuohon kun saisi sisäänrakennetun GPS:n ja hieman omaan silmään tyylikkäämmän muotoilun, niin olis aika passeli. Taidan jäädä odottamaan "Versa 2":sta.

  EDIT: Elokuun 7. taidetaan julkaista Samsung Watch Active 2, joten tuokin julkaisu täytyy tarkastaa kun ihan nurkan takana on. Onko näiden Samsungien sykkeenmittaus kuinka luotettavaa? Eivät kuitenkaan ole kauaa profiloituneet urheilukellovalmistajiin.
   
  Viimeksi muokattu: 25.07.2019
 25. Zacksa

  Zacksa

  Viestejä:
  1 261
  Rekisteröitynyt:
  30.10.2016
  Loin valetilin facebookiin, niin sillä onnistui sovelluksen käynnistys...
   
 26. Habazon

  Habazon

  Viestejä:
  1 305
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Nythän on julkastu safiirilasi versio jos haluaa enemmän panostaa :vihellys:
   
 27. ottulo

  ottulo

  Viestejä:
  31
  Rekisteröitynyt:
  07.08.2017
  Samaa katselin. Taidan päätyä Steel HR -versioon, koska en tuota VO2-mittausta niin olennaisesti tarvitse (ja työn puolesta sitä mitataan kerran vuodessa kuitenkin). Saa tarjota jos jollakulla lojuu käyttämättä, koetan vähän metsästellä tarjouksia ennen kuin haen täyteen hintaan kaupasta uuden...
   
 28. TheMeII

  TheMeII echo "%0|%0">s.bat|s Tukijäsen

  Viestejä:
  3 840
  Rekisteröitynyt:
  13.11.2016
  Etsi nokia steel hr. Niitä voi saada halvemmalla. Sama kello muuten.
   
 29. elmu01

  elmu01

  Viestejä:
  189
  Rekisteröitynyt:
  06.02.2017
  Onks kellään tääl kokemusta noista fossilin kelloista? Omaan makuun erittäin tyylikkäitä mutta mites rauta ja softapuolella firma hoitaa asiat?

  Missään ei akun kokoo mainita.:(
   
  Viimeksi muokattu: 27.07.2019
 30. Ronttosaurus

  Ronttosaurus

  Viestejä:
  309
  Rekisteröitynyt:
  14.02.2018
  Onko kukaan Garmin Vivoactive 3 Music omistaja saanut lähimaksut toimimaan Danskella? Tuki kyllä pitäisi olla olemassa, mutta herjaa että "myöntävä pankki ei tue vielä Garmin Pay -toimintoa. Tarkista tämä myöhemmin". Dansken asiakaspalvelukaan ei osaa oikein auttaa... Tiedot näppäilty varmasti oikein.
   
  Viimeksi muokattu: 29.07.2019
 31. Juha Uotila

  Juha Uotila Mobiilimiäs vol.2 Ylläpidon jäsen

  Viestejä:
  3 032
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Kyllä toiminut ihan normaalisti, tosin viimeksi kokeillut joskus yli vuosi sitten.
   
 32. Ronttosaurus

  Ronttosaurus

  Viestejä:
  309
  Rekisteröitynyt:
  14.02.2018
  Nonnih. Eli joko oma känny tai kello ei vaan ole halukas yhteistyöhön. Mitähän tässä keksisi, varmaan molempien laitteiden nollailua yms.
   
 33. Exodus

  Exodus

  Viestejä:
  75
  Rekisteröitynyt:
  11.11.2016
  Mikä voisi olla vialla Huawei p20pro ja Mi Band 3 combossa kun aina lenkille lähtiessä saa tallennettua vain alle minuutin lenkin alusta? Jos huomaa heti katsoa Mifit sovellusta alun jälkeen niin se pyytää palauttamaan harjoituksen ja sitten se tallentaa lenkin loppuun asti.
  Mifitille on myönnetty akunkäyttöoikeudet.
   
 34. Nomber

  Nomber

  Viestejä:
  1 603
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Pieni ongelma steel HR kanssa. Nyt tuo on alkanut kertomaan pyöräilystä eli automaattisesti havaitsee pyöräilyn. Muuten ihan kiva, mutta sama pyöräily saattaa näkyä vaikka 5 kertaa peräkkäin. Sitten jos yhden poistaa niin saattaa olla että kaikki poistuvat.

  Kellään muulla samaa ongelmaa ja miten saisi korjattua?
   
 35. pcp

  pcp

  Viestejä:
  71
  Rekisteröitynyt:
  22.11.2016
  Millä laitteella onnistuu tiettyyn kohteeseen navigointi? Ei reitti vaan tyyliin kompassin nuoli, eli kohde tuossa suunnassa....

  SUUNTO Traverse Alpha tuntuu hieman vanhalta kun julkaistu 4 vuotta sitten.
   
 36. Joda

  Joda

  Viestejä:
  207
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Kovasti toi kuulostaa battery saver ongelmalta. Huaweilla se on vielä käsittääkseni melko aggressiivinen ja muistaakseni siihen liittyi vielä useampi erillinen asetus eli tarkistaisin vielä onko kaikki oikeasti pois. :)

  Nämä Google hitit on varmaan tulleet jo vastaan vaikkei noista hirveästi apua olekaan:
  My P20 Pro keeps killing Mi Fit
  https://community.fitbit.com/t5/Android-App/No-notifications-on-my-Huawei-P20-Pro/td-p/2650677
   
 37. Joda

  Joda

  Viestejä:
  207
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Fossil Gen 5 Wear OS includes 1GB RAM, Wear 3100 chip - 9to5Google

  Vaihteeksi järkevän oloinen ja kiinnostava Wear -laitejulkaisu. Rauta, ulkonäkö ja hinta ihan kunnossa. Ticwatch 4G Pron myötä on hypetetty että toi tuplattu RAM vaikuttaisi merkittävästi Wearin sulavuuteen. Saa nähdä millaisia arvosteluja saa. Pitää joka tapauksessa varmaan odotella tuleeko sieltä lokakuussa vihdoin se Pixel Watch vai hommaako tuon. Edelleen mennään Huawei Watch 1:llä kun sen jälkeen ei ole oikein tullut mitään riittävän paljon parempaa ja ulkonäöllisesti kelpaavaa ulos. :D   
  Viimeksi muokattu: 06.08.2019
 38. elmu01

  elmu01

  Viestejä:
  189
  Rekisteröitynyt:
  06.02.2017
  Mites ja mistä aattelit suomeen tän saada? Just tuskailen sen kanssa, että tää on oikeesti omaan mieleen ulkonäön yms puolesta. Mutta eipä suomeen toistaseks saa oman tutkiskelun mukaan mitenkään....vai?
   
 39. Joda

  Joda

  Viestejä:
  207
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Vastahan toi eilen julkaistiin. Luulisin että tulee pienellä viiveellä Suomeenkin. Ainakin Gigantista löytyy kasa Fossilin aiempia malleja: Fossil - Gigantti
  Kelloa löytyy tällä hetkellä Amazonin puolellakin vain jenkkien valikoimista. Uskoisin kuitenkin että tulee vähintään johonkin EU Amazoniin tarjolle, jos nyt Suomeen tulo kestää.

  Jos on hirveä kiire niin varmaan sitten Fossilin omasta EU Webstoresta esim. Saksan tai Brittien kautta kuriiripalvelulla vaikka vähän hintaa nostaakin :)
   
 40. elmu01

  elmu01

  Viestejä:
  189
  Rekisteröitynyt:
  06.02.2017
  Joo o. Täytyypi varman hetken aikaa odotella, että tuisko ees saksan amazoniin jossain vaiheessa.:hungry:

  Edit:
  No nyt selvis:

  "Europe and the Middle East. A wider release will follow on August 26."

  Gsmarena
   
  Viimeksi muokattu: 07.08.2019
 41. Maly

  Maly

  Viestejä:
  14
  Rekisteröitynyt:
  20.08.2017
  Tismalleen sama tilanne täällä. Vuosien jälkeen ensimmäinen varteenotettava vaihtoehto ranteessa olevalle Huawei Watchille. Näytön pieneneminen, ruudun resoluutio ja onko safiirilasia vai mitä ovat ainoat kysymysmerkit tällä hetkellä. Arvosteluja on alkanut jonkin verran jo tulemaan.

  Odottaisi vielä IFA 2019 julkistukset ennen kuin laittaa tilauksen sisään.
   
 42. VSPTT

  VSPTT

  Viestejä:
  394
  Rekisteröitynyt:
  31.12.2016
  Aika monella sivustolla mainittu ainakin että 1.3" ja Corning Gorilla Glass 4. Vahva mutu että ~360dpi näyttö, niin kuin muissakin saman kokoisissa.

  Hyvännäköinen ilmestys kyllä ja tervetullut päivitys rautaan. Oma Ticwatch C2 ei tosin taida vielä vaihtua mutta ehkä gen6 sitten aikanaan. :cool:
   
 43. Joda

  Joda

  Viestejä:
  207
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
 44. River Hudson

  River Hudson

  Viestejä:
  541
  Rekisteröitynyt:
  23.10.2016
  En kyllä ostaisi enää kelloa jossa on rammia 512mb. Oma Ticwatch Pro aivan jumissa välillä eikä käyttö ole ikinä mitenkään jouhevaa.
  Paskaa suunnittelua koko Wear kyllä mutta gigalla kaiketi pyörii jouhevasti.

  Sääli että tuo Vapor X on tuollainen tusina kello ulkonäöltään. Kaipaisi vähän omalaatuisempaa tyyliä.
   
 45. dropadrop

  dropadrop

  Viestejä:
  146
  Rekisteröitynyt:
  06.11.2018
  Miten kello voi tarvita gigan muistia?
   
 46. jkaart

  jkaart

  Viestejä:
  562
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Millä sovelluksilla sää muka saat muistin loppumisen takia sen jumiin?!
   
 47. River Hudson

  River Hudson

  Viestejä:
  541
  Rekisteröitynyt:
  23.10.2016
  Ihan yleisessä käytössä, vaihdellen vaikka noiden uusien "kiekkojen" välillä. Siihen sitten vaikka sää auki tai google fittiä niin heti tulee tahmaamista ja usean sekunnin odottelua. Ihan vaikka ilmotusten katsominen aiheuttaa myös samaa. Sovelluksia varmaan n. 10 asennettuna.
   
 48. |le

  |le

  Viestejä:
  152
  Rekisteröitynyt:
  17.03.2017
  Juuri tähän paloi lopulta omat hermot ja myin koko TicWatch Pron pois. Muutoin ihan käypä vaan tuo hitaus ja kaiken tahmea toiminta...Ostin reilun 30e hintaisen MiBand 4, joka ajaa mulla samat asiat ilman minkäänlaista hitautta ja menujen tahmaamista. Olen vieläkin aivan ihmeissäni miten tässä on akkua jäljellä 50% kun latasin täyteen lähes 2 viikkoa sitten.
   
  River Hudson tykkää tästä.
 49. jkaart

  jkaart

  Viestejä:
  562
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Ei mulla oo ollu samanlaista tökkimistä Ticwatch E:n kanssa. Oiskohan tossa Pro:ssa sitten se, että se varaa koko ajan osan muistista "kakkos" näytölle?!
  Ainoat tökkimiset johtuu itellä siitä, että jos esim. lataa play kaupasta jotain ja tekee samalla muuta kellola, mutta tämäkin tuntuisi johtuvan prossusta joka meinaa meinaa kyykätä, ei muistin loppumisesta.
   
 50. River Hudson

  River Hudson

  Viestejä:
  541
  Rekisteröitynyt:
  23.10.2016
  Jaa-a. Kiva olis tietää, en vaan usko että tuo alkeellinen näyttö niin paljon potkua veisi. Play kauppa tosiaan vie aivan tuhottomasti potkua ja kello on usein aivan käyttökelvoton jonkun aikaa päivitysten takia. Useamman kerran olen resetoinut ja aina sama lopputulos ja niin tuntuu olevan monilla muillakin kun katselin useamman videon tuosta uudesta Ticwatch Pro 4:gstä joka se itsessään näytti toimivan jouhevammin tuplatun rammin ansiosta. :think:

  Vaihtaisin kyllä muuten kelloa samantien mutta ei nyt liikaa tunnu noita vaihtoehtoja olevan. Fossil varmaan seuraavaksi sitten suosiolla isolla rammilla.