Älykelloista, tickwatch 2 jne...

Viestiketju alueella 'Älypuhelimet, tabletit, älykellot ja muu mobiili' , aloittaja xof, 11.11.2016.

 1. Kultalaaki

  Kultalaaki

  Viestejä:
  5
  Rekisteröitynyt:
  25.03.2017
  Itsellä Galaxy watch 46mm nyt kuukauden ollut käytössä. Yötä päivää ranteessa kiinni eikä ole nukkumista haitannut. Samsungin puhelin on myös käytössä joten pelaavat välillä liiankin hyvin yhteen kun herätykset voi torkuttaa/sulkea rinkulaa pyöräyttämällä.

  Unenseuranta samsung helth appin kautta on automaattinen (jatkuva sykemittaus pitää olla päällä) ja antaa omasta mielestäni ihan kelpo dataa nukkumisesta. Näkee selvästi erot kun on känni illan jälkeen nukkunut erilailla.

  Raksahommia teen itse eikä kello ole kyllä vielä ollut tiellä pahemmin. Töissä tulee käytettyä samsung reminder appia jolla saa kaikki muistiinpanot kuvien kanssa myös kelloon kätevästi. Helpottaa kun monta mittaa sahattavana ja kaikki ranteessa nopeella pyöräytyksellä näkyvissä.

  Sovelluksista sen verran että olen ostanut wrist camera appin jolla saa kameran esikatselun kelloon. Hyvä kun tarvii ahtaisiin paikkoihin nähdä välillä. Muuten en kyllä osaa kaivata mitään sovelluksia lisää. Whatsapp ilmoituksiakin kun tulee monesta eri paikasta vaikka enemmänkin niin silti kello niputtaa ne hyvin ja kaikki on siitä luettavissa.

  Erittäin tyytyväinen kelloon enkä kyllä enää luovu tästä vaikka hinta kirpaskin pikkusen isomman loven tilille.
   
  apoiuyt ja Datsyuk13 tykkäävät tästä.
 2. pushead

  pushead

  Viestejä:
  26
  Rekisteröitynyt:
  07.03.2017
  Täältä ääni Oura-sormukselle. Ollut käytössä pari kuukautta ja olen ollut tyytyväinen. Kelloa en pystynyt pitämään nukkuessa, häiritsi liikaa.
   
 3. Datsyuk13

  Datsyuk13

  Viestejä:
  850
  Rekisteröitynyt:
  02.02.2017
 4. Fozyzy

  Fozyzy

  Viestejä:
  221
  Rekisteröitynyt:
  10.12.2016
 5. Datsyuk13

  Datsyuk13

  Viestejä:
  850
  Rekisteröitynyt:
  02.02.2017
  Jees, hyvä homma. Löytyyhän tuosta tosiaan useampiakin arvosteluvideoita.  Laitoin tilaukseen. Vei lopulta voiton Tickwatch Prosta ja 279e vaikuttaa hinnalta, johon ei Suomessa ihan hetkeen tipahda. Näin se mieli muuttu 20e:n alennuksella :D

  Olisin mielellään tilannut Gigantista esim 299e:lla palautusoikeuden takia, mutta eipä sitä viitsi huvikseen 399e:lla kokeilla ja palauttaa 100% varmuudella.
   
 6. apoiuyt

  apoiuyt

  Viestejä:
  246
  Rekisteröitynyt:
  18.01.2017
  Onko kellään täällä kokemuksia iPhonesta ja Pebblestä? Vaimolle ostin synttärilahjaksi kellon. Tärkein asia olisi nähdä ja dismissata ilmoitukset ja se vissiin onnistuu iPhonenkin kanssa. Siis siten että puhelimen hälytys hiljenee kun kellosta sen hiljentää. Muistakin yhteistoiminnan puolista olisi mukava kuulla.

  Kiva bonus olisi jos Spike (veren glukoositason seurantasovellus lapselle, lisätietoa spike-app.com) sisältäisi jonkun kivan kellotaulun graafeineen kuten mulla Android+Pebble -yhdistelmällä käyttämällä sovellusta xDrip+. Laitoin kuvan liitteeksi. Sen näkee sitten mutta en odota liikoja kun noiden Applen vehkeiden kanssa yleensä käytetään Applen lisäkilkkeitä joten muita ei välttämättä sovelluksienkaan tekijät tue.

  20190111_204141.jpg
   
 7. Tenitsi

  Tenitsi

  Viestejä:
  214
  Rekisteröitynyt:
  14.12.2016
  Oliko CES-messuilla älykellojulkistuksia muita kuin se tuo Withingsin Move? Itellä on Withingsin Steel HR ja tykkään kovasti, kun on perinteisen "kellomainen" ulkoasu ja hyvä akunkesto, varmaankin tuon pienen näytön ansiosta. Onko joku tarkemmin alaa seuranneena tietoinen, onko älykellojen saralla tulossa isoja juttuja lähiaikoina? Toi sydänkäyrä-juttu Withingsiltä varmaan lisääntyy jossain vaiheessa, olisko vakio-ominaisuus jo vuoden päästä julkaistavissa kelloissa... Onkohan tälle Withingsille tulossa kilpailijoita ulkonäöllisesti? En tykkää noista futuristisista kokoruudun mini-rannetableteista :) Samsunginkin kellot on aika järkäleen näköisiä ja akunkesto taitaa olla aika skeida kun ominaisuuksia on omaan makuun aivan liikaa. (edit: ei ominaisuuksissa sinänsä vikaa ole, mutta kun tuppaavat syömään akunkeston radikaalisti)
   
 8. Luukkonen

  Luukkonen

  Viestejä:
  3 071
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Älkää ainakaan ottako tuolla muovirungolla, mulla Suunnon kello missä runko samaa materiaalia, jäi takin hihaan kiinni ja napsahti irti tuhoten rungon niin ettei rannekkeen tappi enään pysynyt kiinni.

  Takuu ei korvaa ja itse modasin reikää millin syvemmäksi ja millin pidempi tappi ja taas pysyy, eli ei ainakaan tänne koskaan enää muovi runkoista kelloa!
   
 9. Rozor

  Rozor

  Viestejä:
  1 411
  Rekisteröitynyt:
  29.01.2017
  Gear S3 frontierista halkesi takapuolen lasi.
  Mitää hajua miten toi on voinut hajota, mutta parin minuutin googlettelun jälkeen vaikuttaa varsin yleiseltä ongelmalta.
  Kellään kokemuksia?
  Takuuseen tuskin menee, joten mitä maksaa uuden vaihto?
  Vai tilaanko ebaysta ja vaihdan itse? Ohjeiden mukaan vaikuttaa kohtuu simppeliltä hommalta..
   
 10. TheMeII

  TheMeII Übertaktungspotenzial Tukijäsen

  Viestejä:
  4 381
  Rekisteröitynyt:
  13.11.2016
  Eka ota yhteys samppaan ja juttele. Jos on tyyppivika niin voivat vaihtaa takuuseen.
   
 11. vUksi

  vUksi

  Viestejä:
  27
  Rekisteröitynyt:
  20.08.2018
  Tuli eilen haettua verkkokaupasta steel hr sport valkosella kellotaululla kun oli alessa 160€. Pienuus yllätti positiivisesti ja ainakin tällä hetkellä tuntuu hyvältä valinnalta vs. oikee älykello. Nahkaista ranneketta ehkä kaipaisin, mutta tuo 50€ Withingsin omasta nahkasesta remmistä kirpasee ainakin vielä liikaa.
   
  Tenitsi tykkää tästä.
 12. 3lliV

  3lliV

  Viestejä:
  23
  Rekisteröitynyt:
  03.11.2016
 13. Scubetus

  Scubetus

  Viestejä:
  46
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Oma S3 Classic ei ainakaan vielä löydä päivitystä
   
 14. Datsyuk13

  Datsyuk13

  Viestejä:
  850
  Rekisteröitynyt:
  02.02.2017
  Oiskohan ollut nyt pari viikkoa Galaxy Watch (46mm bt) käytössä.

  Alle hieman plussia ja miinuksia.

  + Pyöritettävä "kehys" on todella kätevä
  + Tarkka ja hieno näyttö
  + Miellyttävän tuntuinen ranteessa, ei ongelmia nukkua tämän kanssa.
  + Sykeseuranta vaikuttaa tarkalta. Mittaa uidessakin kohtalaisesti kunhan ranneke on tiukalla.
  + Pikavalinnat ovat käteviä (älä häiritse, vesitila, teatteritila jne)
  + Akku kestää ihan tarpeeksi. Noin 4 päivää ilman GPS:ää, jota en tarvitse muutenkaan
  + Sää-ohjelma on hyvä.
  + Google-kalenteri näkyy kellossa.

  - Umpisurkea sovellusvalikoima. Noin kytysellä ilmaisohjelmien määrällä kaikki sais olla ilmaisia. Ei kiinnosta maksaa ja kokeilla, että sattuisiko joku maksullinen ohjelma mahdollisesti toimimaan.

  - Portaiden nousut. En ainakaan vielä ole saanut tuota pois widgetistä, joka näyttää askeleet ja sykkeet. Ei kiinnosta montako porrasta olen noussut päivän aikana. Myös kalorit joutaisi minum puolesta pois näkyvistä.

  - Notify & Fitness for Mi Bandiin verrattuna huonompi seurantaohjelma unelle, askelille yms.

  - Kellotaulut. Valikoimaa kyllä riittää, mutta 90% on yksinkertaisesti rumia ja osassa taas on tietoa ihan liikaa. En ole ainakaan ilmaisissa löytänyt, että mistä noita pystyy muokkaamaan.

  - Google-kalenterin lisäksi Keep ynnä muut pitäis saada näkyviin.

  - Moneen ohjelmaan tarvitaan sama ohjelma myös puhelimeen. Tällä hetkellä puhelimesta löytyy 6 kelloon liittyvää ohjelmaa.

  - Varauksella miinuksiin myös uniseuranta. Ilmoitti kerran tietokoneella istumisen jälkeen tunnin unta :eek: Mielestäni Mi Bandissa oli tarkempi unenseuranta. Tässä on jotenkin vaikea lukea noita unikäyriä, hereilläoloa jne. Sleep for Android pitäis vissiin käynnistää joka yö erikseen. Surkea toiminto ohjelmassa, jonka täysversio maksaa. Kyllä siellä silti näkyy unikäyriä. Ilmeisesti Heathin ilmoittamia.  Olen kuitenkin tyytyväinen ostokseen (Amazon.de 279e). Huomattavasti hienompi ja jämäkämpi kuin Mi Band 3, mutta oikeastaan tämän käyttäminen saa arvostuksen nousemaan Mi Bandia kohtaan. Niin moni asia tuossa 20e:n kiinalaisessa on tehty hyvin.

  Olisko kellään suositella maksullisia ohjelmia tai kellotauluja? Tympäsee ruveta "summassa" makselemaan kun ei tiedä varmuudella toimivuuttakaan. Esim ilmaisia pörssiwidgettejä ja -ohjelmia en saanut toimimaan. Noissa digitaalikellotauluissa olis ihan kiva pystyä saamaan tarpeelliset tiedot esiin ja turhat helevettiin. Myös selkeä "normikello" kiinnostaa.
   
  apoiuyt tykkää tästä.
 15. Team_Slow

  Team_Slow

  Viestejä:
  1 673
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Ticwatch prohon on päivitys tulossa viikon päästä. Ilmeisesti osalla kuitenkin laite ilmoittaa päivityksestä, mutta päättyy erroriin.
   
 16. Juha Uotila

  Juha Uotila Mobiilimiäs vol.2 Ylläpidon jäsen

  Viestejä:
  3 413
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Oma Ticwath Pro simahti tänään. Laitoin normaalisti laturiin ja näytti lähtevän lataamaan mutta akku ei missään vaiheessa latautunut ja sammui sitten lopuksi.

  Noh katsotaan mitä Mobvoi sanoo, varmaan uusi laturi, toivottavasti ei kellossa ole vikaa
   
 17. VaNaHaKettu

  VaNaHaKettu

  Viestejä:
  13
  Rekisteröitynyt:
  20.11.2016
  Hei,

  etsinnässä älykello seuraavilla ominaisuuksilla:
  • Urheiluun soveltuva (myös uinti olisi kiva toimia), eniten käyttöä sisäurheilussa pallopoeleissä
  • Android (paras sovellustuki tällä hetkellä)
  • Unenseuranta ja aktiviisuuden seuranta yleensäkin
  • GPS
  • Uskaltaa näyttäytyä julkisestikin (eli voi olla kädessä myös vaikka juhlissa ettei näytä suoraan hilavitkutintoopelta :geek: )
  • Edullinen, alle 300€

  Vähän tuota Ticwatch Pro:ta katellut mutta sitä nyt ei suoranaiseisesti suositeltu esim. uimahommiin? Onko järkeä odottaa uudempia malleja vai tilata suosiolla tuo Ticwatch Pro tai vastaava "vanhemman" generaation kello?
   
 18. maustevoi

  maustevoi

  Viestejä:
  302
  Rekisteröitynyt:
  18.02.2017
  Ite katselen samoilla statseilla, mutta ei ole kallistakaan saatavilla noihin spekseihin. Fossil Sport taitanee liki ainoita olla.. Siis jos uinti on vaatimuksena.
  Rannekkeilla saa sitten monesti vähän lookkia, vaikka mooten olisikin hölmön näköinen..
   
 19. cco

  cco

  Viestejä:
  42
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Polar m600? Itsellä tämä käytössä ihan ok kokemukset . Omat huonot puolet joista löytyy lisätietoja Googlella .


  Polar M600 -urheiluälykello | Android Wear -älykello urheilijalle | Polar Suomi
   
 20. Habazon

  Habazon

  Viestejä:
  1 407
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Withingsin kellot hoitaa noi kaikki muut paitsi että gps vaatii puhelin pitämisen mukana.

  Oho empäs huomannut tuota että pitää olla android kello, mutta siis jos urheilun/aktiivisuuden seurailuun kello on tulossa niin suosittelen tutustumaan.
   
  Viimeksi muokattu: 06.02.2019
 21. Nomber

  Nomber

  Viestejä:
  1 799
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Steel HR kyllä hyvä ja mielestäni todella hyvän näköinen. Ei toki ole sinänsä oikea älykello, mutta sitten taas ulkonäössä ja akkukestossa peittoaa noi Android yms kellot mennen tullen .
   
 22. apoiuyt

  apoiuyt

  Viestejä:
  246
  Rekisteröitynyt:
  18.01.2017
  Itse itselleni vastaten kaikki yllä mainittu toimii. Yllätyin positiivisesti.
   
 23. 3lliV

  3lliV

  Viestejä:
  23
  Rekisteröitynyt:
  03.11.2016
  Vastaan itselleni. Tänään löytyi uutta päivitystä kelloon n. 300Mt

  edit: väärä lainaus pois sotkemasta
   
  Viimeksi muokattu: 13.02.2019
 24. TheMeII

  TheMeII Übertaktungspotenzial Tukijäsen

  Viestejä:
  4 381
  Rekisteröitynyt:
  13.11.2016
  Itse asiassa et vastannut itsellesi vaan toisen käyttäjän Withings viestiin. Hämmensi minua kiitettävästi.
   
 25. 3lliV

  3lliV

  Viestejä:
  23
  Rekisteröitynyt:
  03.11.2016
  No niinpä tietenkin... Sori
  Joka tapauksessa Gear S3 on nyt tizen 4 ajassa.
  Health sovellukseen ilmeisesti isoimmat päivitykset ja kerroslaskuri näyttäisi toimivan taas paremmin.
  Nämä 1h jälkeen huomattuna
   
  TheMeII tykkää tästä.
 26. Habazon

  Habazon

  Viestejä:
  1 407
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Mikäs siinä on nyt versio numero?

  Edit. Jaa puhe olikin gear kellosta eli ei mitään
   
 27. AJA

  AJA

  Viestejä:
  13
  Rekisteröitynyt:
  04.01.2017
  Mistä voi ostaa Fossil Sportin ja onko jotain muita malleja joita kannattaisi harkita?
   
 28. Juha Uotila

  Juha Uotila Mobiilimiäs vol.2 Ylläpidon jäsen

  Viestejä:
  3 413
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Ei taida suomessa olla ainakaan vielä myynnissä. Amazonista saattaa ehkä löytyä.
   
 29. puhis

  puhis

  Viestejä:
  17
  Rekisteröitynyt:
  21.11.2016
  Tuli hankittua Suunto 9 joka toimii kyllä muuten hienost, mutta onko niin että tämä ei osaa näyttää soittajan nimeä lainkaan ? Siinä lukee muistaakseni että tuntematon numero, tai soittaja Outo homma tällein 2019 vuonna
   
 30. TheMeII

  TheMeII Übertaktungspotenzial Tukijäsen

  Viestejä:
  4 381
  Rekisteröitynyt:
  13.11.2016
  Mulla tekee Pie päivitetty N7+ tuota. Myöskään Hiluxin autoradio ei näytä sen päivityksen jälkeen soittajien nimiä. Ilmeisesti korjaantuisi puhelimen nollaamisella... Mutta kun olen laiska.
   
 31. puhis

  puhis

  Viestejä:
  17
  Rekisteröitynyt:
  21.11.2016
  Okei eli vika voisikin olla puhelimen puolella... Itellä käytössä Mate 20 Pro joka kyllä lähtee kohta huoltoon näyttö ongelman takia.. Pääsee sitten koklaamaan uudella että tekeekö samaa. .
   
 32. RouVix

  RouVix

  Viestejä:
  283
  Rekisteröitynyt:
  26.10.2016
  Kaipaan analogikelloa, johon saa notifikaatiot ja esim. herätyksen. Diggaan pitää kännykän esim. työpäivän aikana äänettömänä, mutta pysyä kuitenkin jotenkin perillä mitä puhelimessa tapahtuu. Askelmittaukset ja unenseuranta on plussaa, mutten pidä niitä kovin tärkeinä. Withingsit ja Garmin Vivomove HR on tiedossa, mutta jotenkin kumpikaan ei täysin iske. Withingsin ulkonäkö ei miellytä ja Garmin on vähän liian urheilupainotteinen, eikä se akunkestokaan houkuttele.

  Skagenilla on hyvän näköisiä patterivehkeitä, mutta ne on jo ehkä vähän liiankin vähä-älyisiä. Onko niistä kellään kokemuksia? En oikein täysin hiffaa tuota sekundääri-dialin toimintaa notifikaatioiden kohdalla, kun arvosteluista saa sen käsityksen että sen saa asetettua lähinnä yhteystietoihin eikä esim eri appien mukaan.
   
 33. hupiukko

  hupiukko

  Viestejä:
  114
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  [poisto]
   
 34. Cumbo

  Cumbo

  Viestejä:
  2 135
  Rekisteröitynyt:
  31.05.2017
  Amazfit Stratokseen eivät tule saapuvien puheluiden ilmoitukset. Luvat appilla puhelimessa kunnossa ja sekä kellossa että puhelimessa viimeisimmät versiot. Missähän vika? Myös test notificationeista toimivat kaikki paitsi incoming calls alert.
   
 35. Muff Diver

  Muff Diver

  Viestejä:
  107
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Omaan Huawei watchiin ei saa asennettua Ninebotin appia.

  https://play.google.com/store/apps/details?id=cn.ninebot.ninebot&hl=en

  Tulee teksti, että laitteesi ei ole sopiva tämän version kanssa. Tuli mieleen, että toimiiko 4G kelloissa? Voi olla, että ei ole tukea millekkään älykellolle. Olisi vain niin näppärä. Liikkeellä näkisi helposti tarvittavat tiedot. Ei viitsi ostaa Samsung LTE kelloa, vain kokeillakseni toimivuutta.
   
 36. Svaiski

  Svaiski

  Viestejä:
  447
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Oletko kokeillut ajaa factory settingsit kelloon, vastaava kikka toimi Amazfit Pacen kanssa kun kadotti kalenterinotifikaatit pari vuotta sitten.
   
 37. Cumbo

  Cumbo

  Viestejä:
  2 135
  Rekisteröitynyt:
  31.05.2017
  Pitänee tehdä, kun ei muukaan tunnu auttavan.
   
 38. TheMeII

  TheMeII Übertaktungspotenzial Tukijäsen

  Viestejä:
  4 381
  Rekisteröitynyt:
  13.11.2016
  Itselläni Pie päivitys hajoitti puheluiden lähettämisen bluetoothilla siten että kaikki on unknown caller niin autossa kuin kellossa. Pitäisi korjaantua puhelimen resetillä... mutta en jaksa.
   
 39. Ronttosaurus

  Ronttosaurus

  Viestejä:
  364
  Rekisteröitynyt:
  14.02.2018
 40. Juha Uotila

  Juha Uotila Mobiilimiäs vol.2 Ylläpidon jäsen

  Viestejä:
  3 413
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Samalla tavalla toimii kuin että ostaisi täältä.

  Tuota saa suomesta myös mutta hinta tosiaan se 380e
  Samsung Galaxy Watch 46 mm, hopea 378,90 €
   
 41. Ronttosaurus

  Ronttosaurus

  Viestejä:
  364
  Rekisteröitynyt:
  14.02.2018
  Tuohan on eri versio joka tukee LTE:tä eSimmin kautta. Linkkaamani amazonin versio 230€:lla on bluetooth-versio mutta muilta ominaisuuksiltaan käsittääkseni muuten samanlainen.

  Tosiaan tuota pelkkää bluetooth-versiota ei taida saada Suomesta, mutta eiköhän se toimi kuitenkin täällä (suomen kielen tuki yms.?)
   
  Viimeksi muokattu: 24.03.2019
 42. Juha Uotila

  Juha Uotila Mobiilimiäs vol.2 Ylläpidon jäsen

  Viestejä:
  3 413
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Jaa katos vaan, niin olikin.
   
 43. Tege

  Tege

  Viestejä:
  2 037
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Apple Watchiin tuli EKG tuki tänne Pohjolaan.
   
 44. Kezi

  Kezi

  Viestejä:
  139
  Rekisteröitynyt:
  08.06.2017
  Onko kellään täällä kokemusta tuosta Withings Steel HR Sportista? Vähän kiinnostelisi kun näyttää olevan verkkokaupalla alessa.
   
 45. Team_Slow

  Team_Slow

  Viestejä:
  1 673
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Mulla on Ticwatch Pro ollut käytössä jo jonkin aikaa. Edelleenkään vaan ei ole tuntunut sopivaa facea löytyä. Tosi monet näyttää huonolta näytöllä. Näyttää kuin ne ei olisi oikealla resolla tai näyttävät jotenkin huonoilta. Hieman vaikea selittää. Ilmaisista paras mitä olen löytänyt on https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ustwo.watchfaces.hero

  Itelle sinänsä riittäisi melko simppelit jutut. Kellon aika (pelkästään digitaallisena), päivämäärä, sää, ilmoitukset, askeleet, akku. Tuossa Looksissa on Atoms parhaimmasta päästä, mutta siinä on hieman turhan paljon tyhjää tilaa. Tuleeko jollekin mieleen joitain kokeilemisen arvoisia? Ilmaiset kiinnostaisi. Play storessa on ihan naurettavan huono haku. Harmi etteivät ole jaksaneet yhtään panostaa.
   
 46. Stunned

  Stunned

  Viestejä:
  1 174
  Rekisteröitynyt:
  23.11.2016
  Mobvoilla on jotain omia https://play.google.com/store/apps/developer?id=Mobvoi+Watchface
   
 47. Team_Slow

  Team_Slow

  Viestejä:
  1 673
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Ei noissa oikein ollut sopivia. Itse tykkään tosi pelkistetystä mistä näkee kaiken selkeästi eikä tuollein kuin esim. tuossa Future tunnelissa jossa saa tihrustaa, että näkee tietoja.

  Menikö muuten muillakin joskus viime viikolla Ticwatch Pron omistajilla kellon sää appi rikki ja näyttää nykyisin vain farenheitteinä? Onko suosituksia paremmista apeista? Varsinkin app missä olisi iso kuvake kellotauluihin valittavana (Tarkoitan siis kun faceissa on pieniä ja isoja kohtia mistä tiedot näkyy)

  Olisi kätevä kun pystyisi play storesta selaamaan tämän tyylisiä appeja: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.seapip.thomas.pear_watchface nuo täysin ilmaiset tuntuu toimivan kaikista parhaiten.

  Pear Modular on varmaan eniten sitä mitä etsin joskin ei sekään "täydellinen"
   
  Viimeksi muokattu: 30.03.2019
 48. Zerrod

  Zerrod

  Viestejä:
  1 079
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Ykkös applewatchiin ei taida kovin halvalla uusia näyttöjä löytyä? jossakin 80 euron paikkeilla on ollu ja niistäkään tiedä tulisiko suomeen asti.
   
 49. derpilz

  derpilz

  Viestejä:
  62
  Rekisteröitynyt:
  31.10.2016
  Nyt rupesi kiinnostamaan älykellon osto van olen pihalla kun lumiukko noista. Eli onnistuuko noilla millään lähimaksaminen/moobiili maksaminen?

  Eli innostuin tuosta Samsungin glaxy watchista kun siinä oli tuo esim ominaisuus. Eli voi jättää puhelimen kokonaan matkasta. Mutta tämä vielä mietittyy saako tohon liitettyä maksukortteja kun samsungin pay sovellus ei ilmeisesti suomessa toimi. :/
   
 50. tatulpin

  tatulpin Tukijäsen

  Viestejä:
  956
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Samsung Pay ei toimi Suomessa, joten sillä ei voi maksaa.

  Esim osassa Fitbitin ja Garminin kelloja löytyy maksuominaisuu, tällä hetkellä tuki löytyy Nordealta ja Danskelta, sama homma Wear OS kellojen kanssa, mutta se ei kai toimi hyvin/ollenkaan.

  Sitten on Apple Pay joka toimii Nordean ja Aktian korteilla, tän vuoden puolella Danske liittyy seuraan.