Mainos Älykello isänpäivälahjaksi – terveyttä ja hyvinvointia tyylikkäissä kuorissa

Liittynyt
18.05.2018
Viestejä
46


Mainos kirjoitti uutisen/artikkelin:
Toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Huawein kanssa.

Marraskuun toisena sunnuntaina, joka tänä vuonna on 8. päivä, Suomessa vietetään isänpäivää. Lahjan keksiminen omalle isälle tai mahdollisesti puolisolle voi olla haastavaa, erityisesti jos lahjan haluaa olevan hyödyllinen ja merkityksellinen. Yksi vaihtoehto lahjaksi, joka ei jää turhaksi, on tänä vuonna älykello. Älykellot nimittäin toimivat niin tyyliasusteena kuin myös hyvinvointia edistävinä arjen työkaluina.

Älykellot voivat helposti tuntua enemmän teknologiaharrastajille suunnatulta haihattelulta, mutta käytännössä ne eivät enää nykyään sitä ole. Ranteessa lepäävä kello on jo vuosikymmenten ajan ollut klassinen muotiesine, joka ei ole menettänyt hohtoaan vuosienkaan kuluessa. Nykyaikaiset älykellot myös vastaavat muotitietoisten tarpeisiin tyylikkyytensä osalta ja esimerkiksi Huawein uusi Watch GT 2 Pro on kellotaulunsa muotoilulta perinteisten kellojen tapaan pyöreä.

Tyylikkyys ei myöskään jää pelkkään kellotaulun muotoon, vaan myös rakennemateriaaliensa osalta Watch GT 2 Pro tarjoaa käyttäjälleen luksusta. Kellotaulu on valmistettu kulutusta kestävästä safiirilasista ja kellon runko itsessään laadukkaasta titaanista. Rannetta vasten oleva kellon takaosa on ihoystävällistä keraamia, mikä takaa kellolle miellyttävän käyttökokemuksen.

Oman mausteensa tyylikkääseen ulkonäköön mahdollistaa älykellojen kellotauluna toimiva näyttö. Perinteisistä kellotaulusta poiketen älykellon näytöstä saakin tehtyä itselleen mieluisan näköisen vaihtamalla sen ulkonäköä – halutessaan vaikka päivittäin. Huawei Watch GT 2 Pron AMOLED-näyttö tarjoaa teknologiansa myötä pikimustat mustat ja voimakkaat kontrastit, jotka saavat kellon valikoimista löytyvät yli 200 vaihtoehtoista kellotaulua erottumaan edukseen.

Hyppää mukaan Huawein Chief Technical Advisorin Pekko Honkasalon Unboxing-videolle ja tutustu Huawei Watch GT 2 Pro -älykelloon pakkausta syvemmältä.



Huawein Watch GT 2 Pro osoittaakin siis, että älykello siis toimii muotiesineenä, vaikkei teknologiasta juuri välittäisikään, mutta mitä muuta sillä voi tehdä?


Mihin kaikkeen älykellot kykenevät?




Teknologian lisääminen kelloon aiheutti alkujaan useimmiten perinteisestä kellonkäytöstä poikkeavia käytänteitä, sillä laskentatehon myötä kelloa täytyi muistaa ladata säännöllisin väliajoin – useimmiten päivittäin. Huawein Watch GT 2 Pro heittää kuitenkin nuo jo vanhentuneet odotukset heti alkajaisiksi romukoppaan ja tarjoaa jopa kahden viikon akunkeston yhdellä latauksella. Lataamiseen ei myöskään tarvitse käyttää puhelimista tuttuja USB-kaapeleita, vaan sen sijaan Watch GT 2 Pro latautuu tyylikkään langattomasti magneettisesti kiinnittyvän oman laturinsa kautta.

Pitkästä akunkestostaan huolimatta Watch GT 2 Pro tarjoaa myös kaikki perinteiset älykellon ominaisuudet. Puhelimeen yhdistämisen myötä kaikki älypuhelimeen tulevat ilmoitukset on mahdollista kierrättää suoraan kelloon, jolloin puhelinta ei tarvitse kaivaa taskusta pikaista ilmoitusten tarkistamista varten. Viestit on mahdollista lukea suoraan kellon näytöltä, aamuisin kello voi värisyttää hellästi käyttäjän rannetta herätyskellon mukana ja puheluitakin pystyy puhumaan suoraan kellon kautta.

Perusilmoitusten lisäksi Watch GT 2 Pro tukee myös monipuolisempia ominaisuuksia kuten navigaattoria, joka käyttää GPS:ää tarkempia sensoreita kuljetun matkan merkitsemiseen. Tämän myötä kello voikin avustaa käyttäjänsä takaisin kotiin jo aiemmin kuljettua ja kellon tallentamaa reittiä pitkin. Lisäksi puhelimen kautta verkkoyhteyden saavana kello kykenee hakemaan säätietoja ja tarvittaessa hälyttämään äkillisistä sään muutoksista. Erityisesti nämä ominaisuudet voivat miellyttää älykellon lahjaksi saavia isiä, jotka viihtyvät ulkoilmassa esimerkiksi metsäretkillä.

Säätilojen seuranta kellossa tarjoaa myös helpotusta arkisiin askareisiin, sillä haluttaessa kellotauluun on mahdollista saada näkyville sen hetkiset sääennusteet. Sään lisäksi kello seuraa auringonnousua ja -laskua, kuun vaiheita ja vuorovesiä, joten päivän menojen suunnitteleminen onnistuu ilman kännykän esiin vetämistä.

Arkielämää helpottavien apuominaisuuksien lisäksi Huawei Watch GT 2 Pro tarjoaa myös avaimet kohti terveellistä elämää.


Terveellisiä elämäntapoja älykellon avustuksella




Älykellojen perusominaisuuksiin kuuluu nykypäivänä myös kattavasti erilaisia liikuntaan kannustavia ja liikuntaa seuraavia tiloja. Huawein Watch GT 2 Pro tarjoaa käyttäjälleen jatkuvan sykkeenseurannan ja kattavan valikoiman erilaisia harjoittelutiloja yli 100 liikuntalajia varten. Mukana on muun muassa hiihtoa, laskettelua, lumilautailua, golfia, kävelyä ja juoksua. Harjoitteluohjelmat kykenevät seuraamaan käyttäjien keskinopeutta, matkaa, liikeratoja, sykettä ja jopa veren happisaturaatiota, minkä seurauksena kello osaa myös taata käyttäjän turvallisuuden antamalla ääni- ja tekstimuistutuksia sopivista syketasoista harjoitusten aikana.

Kaiken tuon seurannan Huawei Watch GT 2 Pro hoitaa yksinään ranteessa ollessaan. Kellon keraamisen pohjalevyn yhteydessä sijaitsevat Huawein päivitetyt LED-sensorit, jotka toimivat yhdessä älykkään AI-algoritmin kanssa ja mittaavat tarkasti sykettä sekä happisaturaatiota.

Liikuntasuoritusten taustalle älykellosta on mahdollista myös soittaa musiikkia Bluetooth-kuulokkeiden välityksellä – jopa kokonaan ilman puhelinta. Huawien Watch GT 2 Prosta löytyykin 2 Gt sisäistä tallennustilaa, johon on mahdollista tallentaa jopa 500 omaa kappaletta toistettavaksi.

Huawein Watch GT 2 Pro toimii myös liikuntaa vähemmän harrastaneille, sillä tarkan kehontoiminnan seuraamisen lisäksi kello tarjoaa tarvittaessa myös opastusta. Kellossa on esiasennettuna yli 10 juoksukurssia, jotka tarjoavat opastettua ohjausta, mikä voi auttaa liikuntaa yksin aloittavia käyttäjiä pysymään motivoituneina. Monipuolisen seurannan ansiosta kello osaa myös suositella sopivia palautumisaikoja harjoittelun jälkeen.

Terveellinen elämä muodostuu kuitenkin muustakin kuin pelkistä liikunnallisista tottumuksista – stressitasot ja unen laatu vaikuttavat paljon ihmisten jokapäiväiseen jaksamiseen ja Huawein Watch GT 2 Pro auttaa käyttäjiään myös noiden osa-alueiden kehittämisessä.


Älykello parantamassa unenlaatua ja käyttäjiensä stressitasoja




Huawein yhdessä globaalin IPSOS-markkinatutkimusyhtiön kanssa elokuussa 2020 tehdyn tutkimuksen tulokset osoittavat, kuinka tämän vuoden maailmantilanne siihen liittyvine epävarmuuksineen ovat vaikuttaneet negatiivisesti ihmisten stressitasoihin ja unenlaatuun. Tutkimuksen mukaan jopa 44 prosenttia suomalaisista vastaajista kärsii uniongelmista ja 43 prosenttia on kokenut stressitasojensa kasvaneen viimeisten kuukausien aikana.

Isänpäivän lähestyessä näitä stressitasoja ymmärrettävästi pyritään laskemaan mahdollisuuksien mukaan ja Huawein älykellot sisältävätkin useita tähän keskittyviä ominaisuuksia. Watch GT 2 Pro hyödyntää edistynyttä sykkeenseurantaa terveydenseuranta-ominaisuudessaan. Kello seuraa päivittäisessä elämässä leposykettä, poikkeuksellisia sykevaihteluita, unta, stressitasoja ja veren happisaturaatiota (SpO2).

Näiden seurantaominaisuuksien myötä Watch GT 2 Pro osaa muun muassa tunnistaa unen eri vaiheet ja antaa sen perusteella graafeja unen laadusta sekä tarjota keinoja unenlaadun parantamiseksi. Kello tukee myös hälytyksiä, joiden avulla se osaa ilmoittaa käyttäjälleen sopivat nukkumaanmenoajat säännöllisen unirytmin saavuttamiseksi. Stressitasojen mittaamisen tueksi kello puolestaan sisältää hengitysharjoituksia, joiden avulla mahdollisesti korkeaksi noussutta stressiä voi opetella vähentämään.


Yhteenveto




Huawei Watch GT 2 Pro osoittaa mihin kaikkeen älykello nykypäivänä kykenee, säilyttäen edelleen tyylikkään klassisen muotoilun ja jopa kahden viikon akunkeston. Terveysominaisuuksiensa ja laadukkaan rakenteensa myötä Watch GT 2 Pro onkin hyvä isänpäivälahja, joka tarjoaa niin iloa ja tyyliä kuin myös hyötyjä terveellisessä arkielämässä.

Lue lisää Huawei Watch GT 2 Pro:n älykkäistä, hyvinvointiasi tukevista ominaisuuksista laitteen tuotesivuilta: HUAWEI WATCH GT 2 Pro – HUAWEI Finland

Huawei Watch GT 2 Pro on saatavilla mustana tai harmaanruskeana 299 euron suositushintaan Huawein jälleenmyyjiltä:

Linkki alkuperäiseen juttuun
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:

Hellsinki

Kapteeni pienkonekorjaaja
Liittynyt
28.10.2016
Viestejä
2 110
Ei kyl oo mikään köyhien perheiden isänpäivälahja tämä :D
Tyydyn korttiin;)
 
Liittynyt
26.06.2020
Viestejä
1 300
Kyllä minä mieleni pahoittaisin jos vaimo ostaisi huawein tuotteen kolmella sadalla. Ps en pidä applestakaan.
 
Liittynyt
13.04.2019
Viestejä
154
Olen sitä mieltä, että vanha kunnon mekaaninen kello on paras lahja. Älykelloissa ja sykemittareissa rauta vanhenee nopeasti, miksi en pidä järkevänä rahan sijoittamista näihin.

Tämä mielipide ei ollut laadittu yhteistyössä Rolexin kanssa. ;)
 
Liittynyt
11.12.2016
Viestejä
741
Jännästi silmäni jättivät kuvan sisällä olevan "mainos" -tekstin huomioimatta ja ehdin jo ärsyyntyä, että mites nyt on alettu ujuttaa puppua uutisten joukkoon. Vasta kuvatekstin luettuani aloin ihmetellä asiaa tarkemmin.

Eli sivua nopeasti selatessa otsikot ja tekstin alku tulee katsottua niin nopeasti, että "uutisen" tunnistus mainokseksi laahaa perässä.

Vähintäänkin otsikkoon saisi lisätä alkuun "MAINOS:", mutta mieluummin ei tällaista uutisten väliin laittamista ollenkaan!
 
Liittynyt
26.07.2017
Viestejä
235
Sehän lukee siinä otsikossa ensimmäisenä.
Ihmettelin ensin kommenttiasi, sillä IO-techin pääsivulla mainos-sanaa ei ole otsikossa lainkaan. Täällä BBS:n puolella se sen sijaan näköjään lukee otsikon alussa selvästi, mikä onkin erinomainen ratkaisu. Samoin soisi olevan pääsivulla. "Mainos" lukee pääsivullakin kyllä mukavan isolla tekstillä juttukuvaan liitettynä, mutta kuitenkin kun luin juttua (ehkä vähän puolella silmällä), yhdistyi sana "mainos" siihen kuvaan, jossa se esiintyy. Mielsin siis kuvan olevan peräisin jostain mainoksesta (mikä ei tietenkään ole järkevä johtopäätös, jos asiaa alkaa ajattelemaan), sen sijaan, että juttu itsessään on mainos. Toteutus on siis jo BBS:n osalta erinomainen, ja muuttuu pääsivullakin hyvästä erinomaiseksi, kun sielläkin laitetaan sana "mainos" BBS:n tapaan punaisella otsikkoon. Sanoisin että siinä vaiheessa IO-tech käy esimerkistä jo isolle osalle perinteistäkin mediaa mainosjuttujen oikeasta sijoittamisesta aineistoon.
 
Liittynyt
26.07.2017
Viestejä
235
Huaweit boikottiin. Harmi että io-tekki tekee yhteistyötä heidän kanssaan.
Oheistamasi video on mielestäni katsomisen arvoinen. Sen sisältöön voisi Suomen osalta lisätä, että suojelupoliisin mukaan Kiina on Venäjän ohella suurin vakoilija Suomessa, ja että sen kohteena ovat erityisesti teknologiayritysten salaisuudet.
 
Toggle Sidebar

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjut
237 480
Viestejä
4 163 643
Jäsenet
70 414
Uusin jäsen
O&G

Hinta.fi

Ylös Bottom