Acer kastaa varpaansa näytönohjainmarkkinoille Predator BiFrost Arc A770:lla

Kaotik

Banhammer
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
14.10.2016
Viestejä
19 573


Kaotik kirjoitti uutisen/artikkelin:
Intelin Arc 7 –näytönohjaimet saapuvat vihdoin myyntiin ensi viikolla, 12. lokakuuta. Näytönohjaimia tullaan myymään sekä Intelin omalla brändillä että AIB-kumppaneiden toimesta, mutta ketkä kaikki ovat päätyneet yhtiön kumppaneiksi on jäänyt vielä tähänkin päivään asti osin epäselväksi.

Varmoja Arc-näytönohjaimia valmistavia AIB-kumppaneita ovat olleet tähän asti ASRock ja Gunnir, jotka julkaisivat myös Arc 3 –näytönohjaimista omat custom-versionsa. Nyt joukkoon on saatu myös kolmas tekijä, jolle Arc 7 on samalla ensimmäinen askel näytönohjainten AIB-valmistajien maailmaan.

[gallery link="file" columns="2" size="medium" ids="80369,80368"]

Acer julkisti Predator BiFrost Arc A770 –näytönohjaimen Twitterissä jo muutama päivä sitten, mutta vielä tuolloin jäi epäselväksi, onko näytönohjain tulossa myyntiin varsinaisena AIB-korttina vai onko se tarkoitettu vain Acerin omiin valmistietokoneisiin. Nyt asiaan on saatu varmuus, kiitos Israelilaisen Plonter-sivuston, joka on saanut näytönohjaimen jälleenmyyntipaketteineen testiin.

Acer Predator BiFrost Arc A770 eroaa AIB-näytönohjainten massasta uniikin coolerinsa myötä. Coolerissa, kuten nimikin vihjaa, on kaksi tuuletinta, mutta normaalista poiketen toinen niistä on radiaali- ja toinen aksiaalituuletin. Radiaalituuletin on sijoitettu lähelle itse grafiikkapiiriä, kun aksiaalituuletin löytyy näytönohjaimen peräpäästä ja puhaltaa ilmaa läpi coolerin ja ulos kortin selkäpuolelta.Plonterin testiin päätynyt malli eroaa muutoinkin oletetuista. Intel kertoi jo ennakkoon, että suurin osa AIB-partnereiden Arc A770 –malleista tulee olemaan varustettu 8 Gt:n muistilla, mutta Acerin kortissa muistia on 16 Gt Intelin oman Limited Edition –mallin tapaan. Testattu kortti oli brändätty myös OC-malliksi, mutta sen merkitys jäi epäselväksi, sillä kortille raportoidut vakiokellotaajuudet ja tehonkulutusrajat ovat identtisiä referenssin kanssa. Olemme käsitelleet jo aiemmin Intelin poikkeuksellista tapaa ilmoittaa näytönohjaimen kellotaajuus ja OC-mallin identtiseksi raportoitu ”vakiokellotaajuus” saattaa selittyä sillä, mutta varmuus asiaan saadaan vasta, kun kortti pääsee useampien testaajien käsiin ja mahdolliset erot saadaan kaivettua esiin.

Lähteet: Acer @ Twitter, VideoCardz, Plonter

Linkki alkuperäiseen juttuun
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
4 139
Nillitän tästä varmaan hautaan asti mutta näyttöliittimet on näytönohjaimen "peräpäässä".

Erikoinen ratkaisu kyllä tuulettimien suhteen.
 

Marti77

Team H2O
Liittynyt
16.12.2016
Viestejä
3 631
Hyvä kuitenkin että edes joku näitä malleja julkaisee ja varman joku niitä myöskin ostaa kun haluaa beta testaajaksi.
Kuitenkin Acer on sellainen valmistaja että voi jopa ohjaimet saada pohjoismaihin myyntiin.

Kun olen näitä Arc arvosteluja katsonut useampi video niin kovin ailahtelevat kokemukset jokaisella.
Ajurit on bugiset mutta näyttää olevan paljon raudasta kiinni kun jotkut saivat sen pelittämään suht luotettavasti kun osa eivät saaneet pelin edes käyntiin.
 
Liittynyt
05.11.2020
Viestejä
265
Ei ole. Asuskin tietää ja on nimennyt Strix 4090:n RGB-setit nimenomaan perävaloiksi (tail light).
Saattaisikohan nimellä olla tekemistä niiden ulkonäön, eikä sijainnin kanssa? :think:

The TUF Gaming GeForce RTX 3050 is fitted with one 8-pin connector for power delivery, as well as robust connectivity for any type of display. The rear of the card reveals two HDMI® 2.1 ports and three DisplayPort™ 1.4 ports, allowing for multiple display connections at a time. The stainless steel bracket provides a secure mount that protects against rust in high-humidity environments, while allowing for higher tensile strength than standard brackets to keep your card secure.
ASUS Announces TUF Gaming GeForce RTX 3050 Graphics Cards | News|ASUS Global
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
192 736
Viestejä
3 489 208
Jäsenet
62 194
Uusin jäsen
SoftCo

Hinta.fi

Ylös Bottom