144hz asettaminen ei onnistu

Viestiketju alueella 'Ongelmat' , aloittaja maukku, 13.11.2017.

  1. maukku

    maukku

    Viestejä:
    35
    Rekisteröitynyt:
    17.10.2016
    Tuli ostettua Asuksen ROG PG278Q 144Hz-näyttö. Ongelmaksi muodostui että mikä tahansa 60hz korkeampi asetus näytön virkistystaajuudeksi aiheuttaa vain näytön vilkkumisen mustan ja oikean kuvan välillä kunnes asetus palautuu 15s. jälkeen takaisin 60hz.
    Vielä 85hz asetuksella työpöytä pysyy vakaana, mutta esim kun käynnistän csgo:n, alkaa vilkkuminen samalla hetkellä kun pelin käynnistää Steamista ja loppuu vasta kun pelin .exe on sulkeutunut. Ei vaikuta onko G-sync päällä tai ei.

    Kaapelina clas ohlsonilta juuri haettu displayport-letku, näyttiksenä GTX970. Käyttiksenä Win10. Kokeilin jo asentaa Nvidian ajurit uusiksi puhtaana asennuksena ja käyttää näyttöä toisessa displayport-portissa. Onko raadilla heittää mitään vinkkejä tähän?
     
  2. Rozor

    Rozor

    Viestejä:
    635
    Rekisteröitynyt:
    29.01.2017
    Kaapelissa vika.
     
  3. maukku

    maukku

    Viestejä:
    35
    Rekisteröitynyt:
    17.10.2016
    Niin, kaapelihan on ihan uusi, onko tuo clasun kaapeli sitten jotain kiinankuraa eikä jaksa siirtää taajempaa kuvaa...
    Onko kenelläkään suositella jotain laadukasta kaapelia? Näyttäisi jokaisella halpahallilla olevan oma kiinankurakaapelinsa myynnissä tuohon rielun parinkympin hintaan.
     
  4. Kerosiini

    Kerosiini

    Viestejä:
    317
    Rekisteröitynyt:
    20.02.2017
    Jos saat vaikka jostain telkkarista repäistyä HDMI 2.0 piuhan niin sillähän tuota voisi testata.
     
  5. Rozor

    Rozor

    Viestejä:
    635
    Rekisteröitynyt:
    29.01.2017
    En oikein tiedä noista kaapeleista, mutta helpostikki voi olla kiinanpaskakuraa. Ostin itse eBaystä muutama kk sitten DP kaapelin, ja sillä ei näyttö toiminut kuin 60 Hz.
    Osta jimssiltä, sieltä ainakin saa kunnon kaapelin ja aika edullisesti.
    Itsellä tämä Deltaco DisplayPort - DisplayPort, 20-pin u-u, 3 m - 12,00€
     
  6. maukku

    maukku

    Viestejä:
    35
    Rekisteröitynyt:
    17.10.2016
    HDMI-kaapeli kyllä löytyy, mutta näytössä on vain yksi DP-portti :confused2:

    Joop, täytyy varmaan tilailla tuo tai katsoa jos jostain liikkeestä saisi haettua. Päivittelen tilanteen tänne sitten.
     
  7. nnaku

    nnaku I'm object-oriented! Premium-jäsen

    Viestejä:
    474
    Rekisteröitynyt:
    28.11.2016
    Ilmeisesti käytetty näyttö? Kumpa ei olis vedetty höplästä ja olis vaan paska kaapeli, koska siltähän tuo kuulostaa.
     
  8. Kerosiini

    Kerosiini

    Viestejä:
    317
    Rekisteröitynyt:
    20.02.2017
    Hups, katsoin näköjään ROG PG278QR mallin liitännät.
     
  9. maukku

    maukku

    Viestejä:
    35
    Rekisteröitynyt:
    17.10.2016
    Hain Gigantista Haman 20€ kaapelin.
    Pienen alkusekoilun ja Nvidian ajureiden uudelleenasennuksen jälkeen näyttö lähti pelittämään, ja toistaiseksi ainakin 144HZ on toiminut vakaasti. Eli clasun kaapeli palautukseen, toivotaan että tällä selvittiin.
     
    nnaku ja Rozor tykkäävät tästä.