Kulttuurin rikastuminen

Tila
Keskustelu on suljettu.
Liittynyt
25.10.2016
Viestejä
1 287
Liittynyt
25.10.2016
Viestejä
1 287
Terroristi oli toisen polven matu. Ei ullata. Kotouttaminen epäonnistui jälleen kerran. Onneksi meillä suomessa matujen kotouttaminen on lastenleikkiä.

Itsemurhaiskijä Manchesterissä syntynyt Libyan pakolaisten poika

Manchesterin itsemurhapommittaja on brittilehti Telegraphin mukaan tunnistettu 22-vuotiaaksi Salmen Abediksi. Manchesterissä syntyneen Abedin vanhemmat ovat tulleet maahan aikanaan turvapaikanhakijoina Libyasta.

Telegraphin lähteet ovat poikkeuksellisesti Yhdysvaltain viranomaisia, sillä britit ovat pitäneet tutkinnan alkuvaiheessa tiukkaa tiedotuslinjaa.
 
Liittynyt
08.04.2017
Viestejä
1 298
Eilinen tapahtuma osaltaan osoittaa että osa haittamaahanmuuttajista ei tule koskaan integroitumaan eurooppalaiseen yhteiskuntaan. Kuinka paljon ihmisiä pitää kuolla terroristien uhreina että täällä herättäisiin? Riittääkö esim. se että iskuissa kuolee enemmän kuin liikenteessä? Tätä vauhtia tämäkin raja saavutetaan jossain vaiheessa.

Nykyiset päättäjät ja suvakit ovat myös osaltaan vastuussa näistä iskuista. Nyt kaivattaisiin sitä vastuunottamista.

Haittamaahanmuuton sallimisen tai edistämisen sijaan paljon kustannustehokkaampaa olisi lähettää apua suoraan ongelmapesäkkeisiin koulutuksen, maatalouden ja omavaraisuuden kehittämisen sekä väestönkasvun estämisen merkeissä. Lisäksi tässä olisi mukava se etu, että tällä ei tuhottaisi Eurooppalaista yhteiskuntaa.
 

blurris

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
16.11.2016
Viestejä
2 217
Pommissa oli ISIS:en tavaramerkki mutta ei tätä silti haluta tunnustaa Isiksen tekemäksi? ISIS on myös ilmoittanut itse tämä oli heidän tekemänsä juttu. Ei silti kelpaa vaan täähän oli ihan joku muu juttu. Sattuuhan sitä. Itsekusetus at Maximum.

Manchester Evening Newsin mukaan pommi oli täynnä ruuveja ja muttereita, jotta se aiheuttaisi mahdollisimman paljon tuhoa. Yhden lähteen mukaan pommin metalli muuttuu sirpaleiksi, mikä tappaa Arenan kaltaisessa suljetussa tilassa enemmän ihmisiä kuin pelkät räjähteet.

– Se on kuin käsikranaatin tai katkaistun haulikon vaikutus, se levittää vahingon. Jokainen sirpale on itsessään ase. Se on kuin sata luotia lentäisi kerralla, lähde kuvailee.

Toistaiseksi ei ole tietoa siitä, toimiko epäilty yksin vai saiko hän apua. Ei ole myöskään tietoa siitä, rakensiko hän pommin itse tai saiko hän siihen neuvoja. Myöskään hänen yhteyksistään äärijärjestöihin ei tiedetä.

Muun muassa BBC kertoo, että tutkija poistui Abedin asunnosta kotietsinnän jälkeen kädessään kirja Know your chemicals eli ”Tunne kemikaalisi”.

Vastaavanlaista ”naulapommia” on käytetty muun muassa maaliskuussa 2016 Belgian Brysseliin kohdistuneessa lentokenttäiskussa. Terroristit iskivät samaan aikaan myös Maelbeekin metroasemalle. Iskussa kuoli 32 ihmistä ja kolme terroristia. Isis ilmoittautui myös Belgian iskujen tekijäksi.
 
Liittynyt
03.02.2017
Viestejä
166
Olihan taas Sipilällä esiintyminen, yhteistyötä tehdään muiden maiden kanssa eikä saa antaa pelolle valtaa.
Mitäs helkkaria noi ihmiset itkee telkkarissa? Eivät kai vaan anna pelolle valtaa? Ihan saatanasta tuollaiset itkevät uhrit, ottaisivat vaan niitä pommeja vastaan rauhan nimissä. Nyt Sipilä Mansesteriin ja sassiin kertomaan että ei haittaa vaikka räjähtää kappaleiksi, mutta pelätä ei saa.

:sangry:
Tuntisin vihaa, mutta onneksi siitä tehdään laitonta, joten en tunne mitään.
 
Liittynyt
02.11.2016
Viestejä
959
Koskahan Stubido & co. tajuavat että vituiksi meni? :kahvi:
Euroopassa on niin monta esimerkkiä siitä että "monikulttuurisuus" (käytännössä islamilaisen monokulttuurin tukeminen) ei toimi että idioottikin näkee sen. Taustalla on oltava jotain muuta. Esim porvariston hyötyminen siitä että pakolaiset nostavat vuokria ja laskevat palkkoja, matubisnes yms. oman hyödyn tavoittelu?

Punavihreät taas tietävät että pakolaiset äänestävät heitä joten punavihreiden motiivi lienee vallanhimo yms hyödyt? Kun homma naamioidaan humanismiksi saa kaupan päälle "hyvän ihmisen sädekehän". Sitten perustetaan ryhmiä joissa nämä "hyvät ja hieman muita paremmat" harrastavat rinkirunkkaamista toinen toistaan kehumalla ja komppaamalla. Kaikki muistavat ja ymmärtävät olla samaa mieltä kaikesta. Muuten ei kellään ola kivaa. Kaikki eriävät mielipiteet ovat rasistisia tai muuten vaan vääriä joten ne sivuutetaan/blokataan/bannataan. Sitä on punavihreä kupla.
 
Viimeksi muokattu:

Ville Suvanto

Modulaattori
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
461
No Marjaanalla on pillussa geisha kuulat ja Karjalan plikkana muutenkin virtaa. Ihan normaalia pohjoiskarjalaisen ADHD autismia tuo on....siitä nyt kannata pillastua.

Paranee muuten oireet hetkeksi kun pistää tek-mittaisen sisään ja vähän nylkyttää.
Mites se asiallisen kirjoittelun linja taas kerran menikään?
 
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
1 000
Harvinaisen vähän on tästä näkynyt mitään Suomen medioissa. Tässä on imgur galleria, kuvia hyökkääjistä paikallisten asukkaiden ottamina:



Ja tosiaan koko Mindanaolle on nyt julistettu poikkeustila. Sähköt on poikki Marawissa ja joka puolella on Maute-snipereita. Presidentti Duterte lähti eilen välittömästi Venäjältä Filippiineille. Kuulemma myös kouluihin on hyökätty ja professoreiden päitä katkottu. Saa nähdä mitkä on lopulliset uhriluvut, kun tilanne saadaan rauhoitettua.
 
Viimeksi muokattu:

mitsune

Praetorian Prefect
Liittynyt
04.12.2016
Viestejä
319
Koskahan Stubido & co. tajuavat että vituiksi meni? :kahvi:
Monikulttuurinen yhteiskunta jossa sunnimuslimit ovat osana ei ole toiminut länsimaisten standardien tasolla varmaan missään. Hienoja esimekkejä ovat mm. Jugoslavia, Libanon ja Syyria.
 
Liittynyt
02.11.2016
Viestejä
959
Sisäministeri Risikko esittää: Suomen pakolaiskiintiötä nostettava 300:lla

Risikko hyväksyy Halla-ahon puheenjohtajaksi kunhan hallitusohjelmaa noudatetaan
"EU:n yhteistä taakanjakoa pitää tehostaa eikä mikään maa saa lipsua", Risikko linjaa.

Sisäministeri Risikko: Suomi ei ole "islamisoitumassa" – ketään ei tuomita uskontonsa perusteella

Ja meidän sisäisestä turvallisuudesta vastaava sisäministeri Risikko haluaa lisää pakolaisia ja potentiaalisia terroristeja Suomeen ja muualle Eurooppaan. Ja vielä kiistää islamisaation täysin vaikka se on matemaattinen fakta. Täydellinen pettymys ollut kyllä Risikkokin. Totaalinen mokuttaja?
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
6 246
300 karvapäätä on se määrä mitä tulee Ruotsin rajalta päivässä jos rajat on auki. Tuollainen tonnin pakolaiskiintiö olisi helvetin hyvä juttu jos se samalla tarkoittaisi sitä että diskoläpsyttelijät eivät pääsisi omasta aloitteesta Tornioon hokemaan asyliä. Mutta eipä tämä toki niin näppärästi mene.
 
Liittynyt
09.05.2017
Viestejä
79
Filippiineillä on tapahtunut melko tasaisin väliajoin terrorismia, lähinnä maan eteläisissä osissa. Moni hieman vanhempi muistaa mm. suomalaisten Vahasen ja Fräntin olleen panttivankeina Jolon saarella, en suosittele matkaamaan sinne tänä päivänäkään. Jolon panttivankikriisi – Wikipedia

Noin kuukausi sitten ryhmä terroristeja tuli Boholille keppostelemaan veneellä, halusivat kai paratiisiin, tiedä sitten pääsivätkö? Terroristijärjestö Abu Sayyafin johtaja surmattiin Filippiineillä

Mindanao on aina ollut "poliittisesti poikkeavaa aluetta" ja klaanit suojelevat etujaan (korruptio). Duterte on kotoisin Mindanaolta ja ollut jo Davaon pormestarina kovaotteinen, mutta kansa tykkää.
Demokratia on tuolla kaukana, historia tuntee mm. poliittisen joukkomurhan. Filippiinien joukkomurhassa yli 40 uhria: Mistä on kyse? - Suomenkuvalehti.fi

Filippiinit on hieno maa ja ihmiset pääosin ystävällisiä, mutta aseita ja rikollisuutta löytyy eli sinne matkaavan kannattaa muistaa pitää järki päässä. Paikallinen siipimies tai -nainen maksaa nopeasti hintansa.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
122
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
3 004
Irakilaiskaksoset pääsevät vapaaksi – kaikki syytteet nurin teloitusvideojutussa Tampereella

Irakilaiskaksoset pääsevät vapaaksi – kaikki syytteet nurin teloitusvideojutussa Tampereella

Jukka Harju HS
Julkaistu: 24.5. 15:08 , Päivitetty: 24.5. 15:12

TAMPERE. Pirkanmaan käräjäoikeus on hylännyt kaikki terrorimurhasyytteet, joissa kahta irakilaiskaksosta syytettiin joukkomurhista Irakissa. Oikeus määräsi heidät heti päästettäväksi vapaiksi.

Näyttö ei riittänyt tuomitsemiskynnyksen ylittymiseen. Oikeus piti mahdollisena, että miehet eivät liity mitenkään joukkomurhaan vaan ovat tulleet liitetyksi siihen myöhemmin.
Ei jumalauta, ei helvetti.
 
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
1 000
Toivottavasti pakkopalauttavat irakiin. En kaipaa yhtäkään joukkomurhaan osallistunutta/syytettynä ollutta geelitukkaa lähelleni tai läheisteni lähelle.
Pakkopalauttavat varmasti ihan yhtä tehokkaasti kuin hylsyn saaneet diskorahanhakijat. Eli tervetuloa steissille, tarjolla on kahvia ja pullaa ja kansanedustajatkin käyvät jeesustelemassa miten tämä ei voi mennä näin.
 
Liittynyt
21.10.2016
Viestejä
196
Pakkopalauttavat varmasti ihan yhtä tehokkaasti kuin hylsyn saaneet diskorahanhakijat. Eli tervetuloa steissille, tarjolla on kahvia ja pullaa ja kansanedustajatkin käyvät jeesustelemassa miten tämä ei voi mennä näin.
Selväähän tuo on että tänne jäävät. Eihän niitä voi edes irakiin lähettää koska ihmisoikeudet. Noh onnea tuleville naapureille, ei kannata paljon häiritä tai voit olla päätä lyhyempi.
 
Liittynyt
18.05.2017
Viestejä
21 331
Syytetty = Syyllinen? USA toki olis heittänyt noi Guantanamoon koska "voi voi, eihän me teitä mistään voida tuomita mutta nyt me pelätään että ootte radikalisoituneet tässä vankilassa odotellessanne joten ei me teitä voida enää vapauttaakaan".
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
8 690
Syyttäjä pohtii valittamista
Valtionsyyttäjä Tom Laitinen vaati kaksoisveljeksille elinkautista vankeustuomiota. Laitinen toteaa, että oikeusjutussa on varauduttava kaikkiin lopputuloksiin.

– Syytteiden kaatuminen oli yksi mahdollisuus. Nyt täytyy pohtia, kannattaako valittaa ja millä perusteilla, Laitinen sanoo.

Tyytymättömyys tuomioon on ilmoitettava viikon sisällä.
Irakilaisveljekset otettiin kiinni Suomen poliisin oman tutkinnan jälkeen joulukuussa 2015 Forssan seudulla. He ovat olleet tutkintavankeudessa eri vankiloissa. Irak pyysi veljesten luovutusta Suomesta Irakiin, mutta oikeusministeri Jari Lindström (ps) ei suostunut luovuttamiseen, koska Irakin lainsäädännön mukaan veljekset olisivat voitu tuomita entisessä kotimaassaan kuolemaan.
Lähteet YLE ja IL

Lindstörimillä se on sydän paikallaan, tuon ministerin voisi vaikka lähettää sinne irakiin menolipulla. Eiköhän noista teloituksista ollut ihan tarpeeksinäyttöä. Suomen oikeuskäytäntö taas...

No valtionsyyttäjä toivottavasti valittaa. Kallistahan tuo on veronmaksajille, mutta jos nuo pääsee vapaalle niin huhhuijaa.
Ts. tuomio ei ole vielä lainvoimainen, näin ymmärtäisin. Koska valitusmahdollisuus. Edit ja luin uutisen paremmin niin vapaallehan ne pääsevät. Mikähän niiden status muuten mahtaa olla, pakolainen vai turhapaikanhakija?
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
3 306
VAPAUTUMINEN syytteistä heti käräjäoikeusvaiheessa tarkoittaa myös sitä, että he ovat nyt ottaneet ison askeleen kohti koppikorvauksia. Jos tuomiosta tulee lainvoimainen, miehet ovat oikeutettuja syyttömänä vangitun korvauksiin, jotka lienevät vähintään kymmeniätuhansia euroja kummallekin.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
704
Irakilaisveljekset otettiin kiinni Suomen poliisin oman tutkinnan jälkeen joulukuussa 2015 Forssan seudulla. He ovat olleet tutkintavankeudessa eri vankiloissa. Irak pyysi veljesten luovutusta Suomesta Irakiin, mutta oikeusministeri Jari Lindström (ps) ei suostunut luovuttamiseen, koska Irakin lainsäädännön mukaan veljekset olisivat voitu tuomita entisessä kotimaassaan kuolemaan.
Suomen puolueettoman oikeuden määrittäminä ko. veljekset voidaan nyt pakkopalauttaa ilman pelkoa heille langetettavasta kuolemantuomiosta.

Koska se seuraava lento Bagddadiin oikein lähteekään?
 

blurris

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
16.11.2016
Viestejä
2 217
Lähteet YLE ja IL

Lindstörimillä se on sydän paikallaan, tuon ministerin voisi vaikka lähettää sinne irakiin menolipulla. Eiköhän noista teloituksista ollut ihan tarpeeksinäyttöä. Suomen oikeuskäytäntö taas...

No valtionsyyttäjä toivottavasti valittaa. Kallistahan tuo on veronmaksajille, mutta jos nuo pääsee vapaalle niin huhhuijaa.
Ts. tuomio ei ole vielä lainvoimainen, näin ymmärtäisin. Koska valitusmahdollisuus. Edit ja luin uutisen paremmin niin vapaallehan ne pääsevät. Mikähän niiden status muuten mahtaa olla, pakolainen vai turhapaikanhakija?
Minun logiikkani mukaan veljekset voidaan nyt luovuttaa Irakiin, koska meikäläinen oikeus on todennut, ettei näyttö riitä eli kaksoset ovat syyttömiä. Eihän heitä silloin tulla Irakissakaan mihinkään tuomitsemaan, ei ainakaan kuolemaan.

Edit olinkin hidas kun vastasin puheluun välillä tuota kirjoittaessani, Albireo ehti tasan samalla argumentilla väliin eli ensin.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
3 306
Suomen puolueettoman oikeuden määrittäminä ko. veljekset voidaan nyt pakkopalauttaa ilman pelkoa heille langetettavasta kuolemantuomiosta.

Koska se seuraava lento Bagddadiin oikein lähteekään?
Veljeksien vaarana vaan on se, että kaikkialla maailmassa oikeuslaitos ei ole yhtä haluton/tehoton tuomitsemaan väkivaltarikoksista epäiltyjä. Poikien onneksi eivät tehneet vero- tai talousrikoksia--tai ainakaan jääneet kiinni.
 

blurris

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
16.11.2016
Viestejä
2 217
Veljeksien vaarana vaan on se, että kaikkialla maailmassa oikeuslaitos ei ole yhtä haluton/tehoton tuomitsemaan väkivaltarikoksista epäiltyjä. Poikien onneksi eivät tehneet vero- tai talousrikoksia--tai ainakaan jääneet kiinni.
Veljeksillä voi olla vaaroja. Emme pysty heille täydellistä pumpulielämää takaamaan, jossa kaikki vaarat ja kolhuriskit on eliminoitu. Emme täällä emmekä Irakissa. Asia on riittävästi koeponnistettu täällä - ja siitähän oikeudet kaikkialla lähtevät, että juristeilla on samat eettiset lähtökohdat työlleen kaikkialla maailmassa. Jos joku muuta väittää, pitää todistaa se väite. Me lähdemme siitä bona fide, että Irakissa on samat globaalit roomalaisesta oikeudesta lähteneet oikeusnormit. Muusta ei tarvitse välittää.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 791
Mutta nopeasti ajatellen veljeksien ehkä kannattaakin vaihtaa maisemaa Suomesta.
Nyt kun heillä on rahaa, niin avustuksien saaminen voi olla hankalempaa ennen kuin omat rahat on tuhlattu pois.
Voisi kuvitella että joku 50t€ / nuppi jossain Irakissa on aika paljon enenmpi mitä Suomessa.
Ei muuta ku Syyriaan sotimaan. Hyvällä tuurilla pääsevät paratiisiinsa.
 
Liittynyt
31.10.2016
Viestejä
1 261
Teoriassa tuo irakilaisveljesten tuomiotta jättäminen, ja oleskeluluvan antaminen sillä perusteella että kotona saisivat kuolemantuomion, voi olla jopa vaarallisinta, mitä koko mamutusasiassa on Suomessa tähän asti tehty.

Mikäli he ovat syyllistyneet oikeasti tekoihin, ja sana tuomiotta jäämisestä leviää, täällähän on oikein Sipilän Talon vertaiset portit avattu pahimmille mahdollisille sotarikollisille. Ja vaikkeivät olisi tehneetkään mitään, jo viesti että Suomi ei päästä edes epäiltyjä sotarikollisia kotiinsa oikeudenkäyntiin, teidät armahdetaan täällä, antaa viestin jota tullaan vielä hyväksikäyttämään.

Joka tapauksessa, jos sana Suomen oikeuslaitoksesta pääsee noissa piireissä leviämään, tänne tulee paljon ihmisiä mitä pahin suvakki ei usko edes olevan olemassa.
 
Liittynyt
31.10.2016
Viestejä
2 223
Salehzadeh :tup:

"- Ei pitäisi sallia, että jihadistit liikkuvat vapaalla jalalla täällä. Monet heistä ovat menneet sotimaan Isisin riveihin viattomia Lähi-idän muslimeja vastaan, nyt palanneet Suomeen ja heillä on integroitumisprosessi Suomessa. Heidät pitäisi karkottaa. He ovat tikittäviä aikapommeja. Milloin vain tulee käsky, he voivat uudelleen radikalisoitua ja tehdä väärin. Ne, jotka ovat sotineet, pitäisi karkottaa."

Terrorismitutkijan kova arvio: Suomessa kävelee tikittäviä aikapommeja, isku mahdollinen - "Heidät pitäisi karkottaa"
Terrorismitutkijan kova arvio: Suomessa kävelee tikittäviä aikapommeja, isku mahdollinen - "Heidät pitäisi karkottaa"

Keskiviikko 24.5.2017 klo 20.03


Geopolitiikan tutkija Alan Sadehzadeh analysoi IL-TV:n Sensuroimaton Päivärinta -ohjelmassa terrorismin uhkaa Suomessa.





Näillä syillä Alan Sadehzadeh perustelee sitä, että terrori-isku on Suomessakin täysin mahdollinen.

Salehzadehin mukaan terrorismi ei lopu koskaan siihen, että terroriristijärjestö tuhotaan.

- Ideologia ei kukistu vankiloissa eikä lopu sotatoimien kautta. Täytyy suunnata sotatoimet ja taistelu terrorismituotteen sijaan terrorismituotantotehdasta vastaan. Pitäisi lopettaa suurvaltojen interventio ja sotatoimet Lähi-idässä. Muuten tämän kaltaiset järjestöt lisääntyvät koko ajan.

Vaikka Salehzadeh ei usko vankilan voimaan, hän ei myöskään halua mahdollisten potentiaalisten terroristien kävelevän Suomessa

- Ei pitäisi sallia, että jihadistit liikkuvat vapaalla jalalla täällä. Monet heistä ovat menneet sotimaan Isisin riveihin viattomia Lähi-idän muslimeja vastaan, nyt palanneet Suomeen ja heillä on integroitumisprosessi Suomessa. Heidät pitäisi karkottaa. He ovat tikittäviä aikapommeja. Milloin vain tulee käsky, he voivat uudelleen radikalisoitua ja tehdä väärin. Ne, jotka ovat sotineet, pitäisi karkottaa.

Miksi Salehzadeh sanoo, että terrori-isku on Suomessakin mahdollinen? Katso perustelut oheisesta videoklipistä.


Alan Sadehzadeh arvioi karusti Suomen mahdollista terroriuhkaa.

JOONAS PARTANEN
joonas.partanen@iltalehti.fi
 

kekkeruusi

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
02.11.2016
Viestejä
6 909
Salehzadeh :tup:

"- Ei pitäisi sallia, että jihadistit liikkuvat vapaalla jalalla täällä. Monet heistä ovat menneet sotimaan Isisin riveihin viattomia Lähi-idän muslimeja vastaan, nyt palanneet Suomeen ja heillä on integroitumisprosessi Suomessa. Heidät pitäisi karkottaa. He ovat tikittäviä aikapommeja. Milloin vain tulee käsky, he voivat uudelleen radikalisoitua ja tehdä väärin. Ne, jotka ovat sotineet, pitäisi karkottaa."

Terrorismitutkijan kova arvio: Suomessa kävelee tikittäviä aikapommeja, isku mahdollinen - "Heidät pitäisi karkottaa"
Terrorismitutkijan kova arvio: Suomessa kävelee tikittäviä aikapommeja, isku mahdollinen - "Heidät pitäisi karkottaa"

Keskiviikko 24.5.2017 klo 20.03


Geopolitiikan tutkija Alan Sadehzadeh analysoi IL-TV:n Sensuroimaton Päivärinta -ohjelmassa terrorismin uhkaa Suomessa.





Näillä syillä Alan Sadehzadeh perustelee sitä, että terrori-isku on Suomessakin täysin mahdollinen.

Salehzadehin mukaan terrorismi ei lopu koskaan siihen, että terroriristijärjestö tuhotaan.

- Ideologia ei kukistu vankiloissa eikä lopu sotatoimien kautta. Täytyy suunnata sotatoimet ja taistelu terrorismituotteen sijaan terrorismituotantotehdasta vastaan. Pitäisi lopettaa suurvaltojen interventio ja sotatoimet Lähi-idässä. Muuten tämän kaltaiset järjestöt lisääntyvät koko ajan.

Vaikka Salehzadeh ei usko vankilan voimaan, hän ei myöskään halua mahdollisten potentiaalisten terroristien kävelevän Suomessa

- Ei pitäisi sallia, että jihadistit liikkuvat vapaalla jalalla täällä. Monet heistä ovat menneet sotimaan Isisin riveihin viattomia Lähi-idän muslimeja vastaan, nyt palanneet Suomeen ja heillä on integroitumisprosessi Suomessa. Heidät pitäisi karkottaa. He ovat tikittäviä aikapommeja. Milloin vain tulee käsky, he voivat uudelleen radikalisoitua ja tehdä väärin. Ne, jotka ovat sotineet, pitäisi karkottaa.

Miksi Salehzadeh sanoo, että terrori-isku on Suomessakin mahdollinen? Katso perustelut oheisesta videoklipistä.


Alan Sadehzadeh arvioi karusti Suomen mahdollista terroriuhkaa.

JOONAS PARTANEN
joonas.partanen@iltalehti.fi
Vielä yksinkertaisemmin, kaikki jotka ovat tulleet tänne turvaa hakemaan ja lähtevät omasta valinnastaan takaisin Lähi-Itään, eivät tarvitse turvapaikkaa tai maassaololupaa.
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
134
Teoriassa tuo irakilaisveljesten tuomiotta jättäminen, ja oleskeluluvan antaminen sillä perusteella että kotona saisivat kuolemantuomion, voi olla jopa vaarallisinta, mitä koko mamutusasiassa on Suomessa tähän asti tehty.

Mikäli he ovat syyllistyneet oikeasti tekoihin, ja sana tuomiotta jäämisestä leviää, täällähän on oikein Sipilän Talon vertaiset portit avattu pahimmille mahdollisille sotarikollisille. Ja vaikkeivät olisi tehneetkään mitään, jo viesti että Suomi ei päästä edes epäiltyjä sotarikollisia kotiinsa oikeudenkäyntiin, teidät armahdetaan täällä, antaa viestin jota tullaan vielä hyväksikäyttämään.

Joka tapauksessa, jos sana Suomen oikeuslaitoksesta pääsee noissa piireissä leviämään, tänne tulee paljon ihmisiä mitä pahin suvakki ei usko edes olevan olemassa.
Kyllä, näen sen jo sieluni silmin. Mikäli on olemassa ilmastopakolaisuus, täytyy loogisena jatkumona olla olemassa myös sotarikospakolaisuus. Kysykää vaikka siltä ruandalaiselta pastorilta, jonka pelkkä oikeundenkäynti kustansi yli pari miljoonaa euroa... Elinkautinenhan on suht inhimillinen lusia pois Suomessa, armoakin voi anoa jo 12 vuoden istunnon jälkeen. Miettikää, jos vaikka Bin Laden olisi löydetty Pakistanin sijaan suomalaisesta VOKista. Olisikohan Niinöstöllä/hallituksella ollut munaa vääntää Osaman luovutuksesta jenkkien kanssa, kun myrkkyruisku olisi odottanut ladattuna Atlantin takana ? (ilmeisesti normivankien kuolemantuomiot muuttuvat noissa tilanteissa elinkautisiksi, mutta tuskin olisi tuossa tapauksessa niin käynyt, jo ihan amerikkalaisten yhteiskuntarauhan vuoksi) Raukka ammuttiin Pakistanissa, vaikka täyshoito Mikkelin lääninvankilassa odotti valmiina.

Viime keväänä uutisoivat, että se irtopäätä esitellyt islamisti-ukko, jonka puollustuksen mukaan " Kuollut henkilö oli räjäyttänyt itsensä ja surmannut muita samalla. Vastaaja on julkaissut kuvat lähinnä menehtyneiden uhrien omaisille muistoksi". (eli eräänlainen irakilainen adressi?) voidaan karkottaa sotarikostuomion vuoksi Suomesta. Mitenköhän siinä kävi, onko mies nyt Irakissa vai Suomessa?
 
Liittynyt
07.11.2016
Viestejä
257
Jopa 11-vuotiaat tytöt pyörivät aikuisten miesten kanssa

Vieläkös niitä turviksien tutustumiskäyntejä kouluihin järjestetään?
Tästä kirjoittelin esimerkiksi muron puolelle jo aikoja sitten. Paikallisestikkin olen asian ottanut useasti esille, olen saanut vain hymähdyksiä ja tuomitsevia katseita. Eihän nuo suklaasimmut mitään pahaa ajattele ja halua.
Olen seurannut tätä menoa hyvin läheltä, kun olen saanut mahdollisuuden asua vokin naapurissa. En ole ollut mikään pusikossa kyttääjä, vaan aikuiset turhikset vikittelevät nuoria ihan avoimesti. Koko yhtälö näyttää niin väärältä ja suoraan sanottuna sairaalta, mutta paha siihen on mennä huutamaan, jos ei ole omia tenavia. Olen tuttavilta, jotka ovat asiaa puolustaneet kysynyt, että antaisitko lapsesi hengailla ja "leikkiä" aikuisten suomalaisten kanssa. Siihen tulee heti vastaus: "Herrajesta ei ikinä".
Talvellakin oli niin kivaa katsoa, kun aikuiset miehet leikkivät lumisotaa lasten kanssa. Lapset sitten leikkisästi saattelivat "pojat" "kotiin". Kyllä verenpaine nousi melko korkealle.
 

kekkeruusi

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
02.11.2016
Viestejä
6 909
No se nyt ei tule toteutumaan, ja tiedät sen itsekin. Vastaavia aaltoja kuin 2015-16 tullaan vielä näkemään, ja EU istuu silloin edelleen housut kintuissa kykenemättä uudistumaan.
Niin kuin ei tuo toinenkaan, ikävä kyllä.
 

kekkeruusi

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
02.11.2016
Viestejä
6 909
Olen samaa mieltä tästäkin. Jolloin kannattaa lakata yllättymästä myös jihadistisesta terrorismista osana arkeamme.
Se on vain hyväksyttävä osa suurkaupungin arkea, vai miten se Lontoon pormestari sanoikaan. Harmillisesti hänelle suurin suurkaupunki ei toimi malliesimerkkinä tästä.
 
Liittynyt
07.11.2016
Viestejä
257
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
8 690
Joukkomurhasta vapautettu harhaili ostoskeskuksessa – Ei takkia, rahaa, puhelinta, eikä tietoa minne mennä - Aamulehti

On tämä kyllä nyt oikeasti Hölmölä. Joukkomurhaajat voivat saada 50k€:n korvaukset. V-käyrä alkaa olla jo ihan tapissa.

Pitäisikö tässä vielä alkaa sääliä tuntemaan tällaisia ihmisiä kohtaan. Artikkelin kirjoittajan otsikon mukaan pitäisi. Ihanko harhaili ja ilman rahaa ja puhelinta. Olis nyt harhaillut rajan toiselle puolen.
Rasmuksen tytöille tästä koppi. Eiköhän se lämmin peti löydy, veljelle kanssa niin hyvä siitä tulee...

Sitten asiahan ei ole vielä käsitelty, syyttäjä voi valittaa päätöksestä. Jos käyttökelpoisia todisteita löytyy, niin lusimaan. Kallista se vankilakin on, mutta noille 50ke/nuppi on liikaa. Menolippu iraqiin ja morjes.
 
Tila
Keskustelu on suljettu.
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
239 554
Viestejä
4 190 497
Jäsenet
70 766
Uusin jäsen
Kotitie

Hinta.fi

Ylös Bottom