Symantec Endpoint Protection tuotteiden lisenssien uudisminen ei onnistu mitään kautta?

Liittynyt
19.11.2018
Viestejä
57
Symantec broadcom fuusio näyttää laittaneen useiden yritystuotteiden lisenssien myynnin ja uusimisen totaaliseen jumiin. Symantec lopetti jo marraskuussa tuotteidensa myynnin omien yritysivujensa kautta. Vaikuttaa siltä, että myöskään useilta jälleenmyyjiltä ei ole saanut uudistettua lisenssejä ainakaan pariin kuukauteen. Meille esimerkiksi symantec on jo yhden kerran jatkanut lisenssien voimassaoloa. Nyt kuitenkin on se tilanne, ettei symantec ole jatkanut ainkaan vielä meidän 31.01 vanhenevaa lisenssiä.

Pahinta kuitenkin on huono tiedoittaminen koska niin jälleenmyyjiä kun IT osatojen henkilökuintaa ei pahemmin ole informoitu siitä kuinka ja koska lisenssituotteet ovat taas saatavilla. Onko kenelläkään tietoa onko tuo myyntikatko todellakin totaalinen ja vaikuttaako se vain Symantec Endpoint Protection Small Business Edition tuotteisiin vai myös "isompien" yritysten Symantec.cloud tuotteisiin?
 

escalibur

"Random Tech Channel" @ YouTube
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
9 118
Suosittelen vaihtamaan koko Symantecin (jota ei enää ole edes olemassa kyseisellä nimellä (ai miksiköhän? :think:)) johonkin toiseen tuotteeseen.
 
Liittynyt
19.11.2018
Viestejä
57
Jotenkin on semmoinen tunne , että jotakin toista tuotetta ollaan todellakin sorvaamassa tuon broadcom fuusion tiimoilta... Tuossa on vanhenemassa vain 10 lisenssiä kokonaismäärän ollessa noin 50 joista suurin osa voimassa vielä noin kaksi vuotta. Tosiaankin hieman imetyttää tuo tiedoituspolitiikka. Luulisi kenen tahansa joka haluaa vielä pitää asikkaansa ja myydä lisääkin hoitavan tiedoituksen huomattavasti paremmin. Toisaalta pitää
muistaa , että tuollaiset myyntikatkot ovat olleet tuon Symantecin kohdalla suhteelisen tavallisia noiden yrityskauppojen kohdalla ennenkin. Tosin ei näin pitkäkestoisina...
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
240 297
Viestejä
4 197 207
Jäsenet
70 888
Uusin jäsen
Putjuh

Hinta.fi

Ylös Bottom