Jalkapallo, yleisketju (Matsit, pelaajasiirrot yms)

Stargate2017

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
02.09.2017
Viestejä
1 894
Kun joku taas otti esiin Zlatan Ibramovich.... että oli Bosniasta isä.

Zlatan halusi takaisin maajoukkueseen vuonna 2018 kun oli selvä että Ruotsi pääsee MM 2018 kisoihin.

Litmanen on pelannut maajoukkuessa vanhempana kuin Zlatan vertauksena.

Tehtiin kysely ja sen kyselyn perusteella 63% ruotsalaisista sanoi että eivät halua Zlatania takaisin maajoukkueseen.

Valmentaja sanoi että Zlatan ei saa tulla.

Miten meni Ruotsilla? Hyvä tulos! Pääsivät jatkoon lohkosta. Voittivat ottelunsa lohkon jälkeen. Tämän jälkeen tuli vastaan Englanti joka voitti Ruotsin 2-0, mutta odotusten mukaan ihan ok/hyvä tulos ja kukaan Ruotsin mediasta ei haukkunut tyyliin että olipas huono tulos.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
27.11.2016
Viestejä
284
Nyt aletaan olla jännän äärellä. Muutaman vuosikymmenen ajan on henkilökohtaisesti tullut unelmoitua siitä hetkestä, jolloin se ikuisesti tavoitettu kisapaikka toteutuu. Tämä on todellakin ollut sukupolvien unelma. Suomen nykyinen joukkue on henkisesti niin vahva, että en näe mitään syytä sille, että tuo marraskuinen Liechenstein-ottelu hävittäisiin. Tiistainen 3-0 voitto Armeniasta ns kuolemanottelussa, äärimmäisen vaikean Bosnia-tappion jälkeen, kuvastaa tämän meidän uskomattoman joukkueen henkisen lujuuden.

Torilla nähdään 15.11.2019. Tuota odotellessa fiilistä voi nostattaa esimerkiksi seuraavien biisien avulla (linkit Youtubeen):

Rock Siltanen - Uskon Huuhkajiin

Nötköt - Jonain päivänä

Villi Kortti - Rivelution
 

Stargate2017

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
02.09.2017
Viestejä
1 894
Suomi ei tule häviämään Liechtenstainille. 3-0 4-0 Voitto. Lupaan syödä vanhat hikiset Kupsin sukkani, jos tulee tappio tai tasuri!
En lupaisi tuollaista.

Ei siitä ole niin kauan aikaa kun Venäjä jalkapallossa sähläsi karsinnoissa. Venäjä piti pelata vai yksi viimeinen ottelu karsinnoissa ja voittaa joku maa joka eka kerran koetti päästä kisoihin mukaan.

Turpiin tuli Venäjälle siinä ottelussa oli oikein kunnon häpeä hävisivät jopa noin 2 maaliilla je eivät päässeet sinä vuonna kisoihin.

Jääkiekossa ruotsalaiset tuntee hieman kylmiä väreitä kun mainitaan Valkovenäjä. Vuonna 2002 Olymppia kisoissa Ruotsi oli täynnä tähtiä ja voittivat lohkonsa MM jääkiekossa. Vastaan tuli sitten kun 8 parasta kohtaavat välieräottelussa voita tai putoa pois niin Valkovenäjä oli Ruotsin vastustaja ja ruotsin media nauroi ennen ottelua. Lyhyt tarina niin Valkovenäjä voitti ottelun.

Hauskin maali oli siinä Valkovenäjä vastaan Ruotsi jääkiekko ottelussa että Ruotsi oli aika ylivoimainen ja Ruotsin maalivahti melkein nukkui omassa maalisaan ja oli ihan kylmänä ei ollut saanut paljon tehdä töitä. Valkovenäjä hyökkäjä teki yllättäen hyvän laukauksen puolesta kentästä ja Ruotsin maalivahti olisi pitänyt ottaa se siltä etäisyydeltä mutta se meni maaliin. Taisi olla Valkovenäjän eka kerta kun pääsivät sillon 4 parhaan joukkoon Olymppia jääkiekossa heh.

Lichenstein pelasi tasoihin Kreikan kanssa ja heillä on 2 pistettä. Ei ole ihan mahdoton asia Lichenstein yllättää Suomen.

Vaikka sanoin että Italia pelaa hieman B joukkuella... niin kyllä se Bosnian koti ottelu saa kivenkovan haasteen samana päivänä kun Italia tulee vieraana.
 
Viimeksi muokattu:

Zat

Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
5 053
Jääkiekossa ruotsalaiset tuntee hieman kylmiä väreitä kun mainitaan Valkovenäjä. Yksi vuosi MM kisoissa Ruotsi oli täynnä tähtiä ja voittivat lohkonsa MM jääkiekossa. Vastaan tuli sitten kun 8 parasta kohtaavat välieräottelussa voita tai putoa pois niin Valkovenäjä oli Ruotsin vastustaja ja ruotsin media nauroi ennen ottelua. Lyhyt tarina niin Valkovenäjä voitti ottelun.

Hauskin maali oli siinä Valkovenäjä vastaan Ruotsi jääkiekko ottelussa että Ruotsi oli aika ylivoimainen ja Ruotsin maalivahti melkein nukkui omassa maalisaan ja oli ihan kylmänä ei ollut saanut paljon tehdä töitä. Valkovenäjä hyökkäjä teki yllättäen hyvän laukauksen puolesta kentästä ja Ruotsin maalivahti olisi pitänyt ottaa se siltä etäisyydeltä mutta se meni maaliin. Taisi olla Valkovenäjän eka kerta kun pääsivät sillon 4 parhaan joukkoon MM jääkiekossa heh.
Ne oli olympialaiset, 2002. Ja se maali on toki suorastaan legendaarinen ja jäi turhankin isoksi tahraksi Tommy Salon hienolle uralle.

 

Stargate2017

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
02.09.2017
Viestejä
1 894
Offtopiccia toki, mutta tässä ketjussa oli myös posti johon vastasin. Pointti oli vain korjata, että ne ei olleet MM-kisat.

Mutta tänään toivottavasti Pukki Partya. :tup:
Miten niin tänään Pukki Partya? Ei tänään ole Suomen ottelu ja mitä sekoilet? Totta ok Olymppialaiset vuonna 2002.

Minusta tuo Tommy Salo video oli hyvä esimerkki miten Suomi voi tunaroida ne tekee esim oman maalin Lichensteinia vastaan tai sitten vain sähläävät maalinteossa ampuvat tolppaan tai uloos tai Lichenstein maalivahti ottaa sen.

Lichensteinilla on 2 pinnaa tarkoittaa sitä että ovat onnistuneet samaan tasapelin kahdesti näissä karsinnoissa.
 

Stargate2017

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
02.09.2017
Viestejä
1 894
Pukilla on päivätyökin Suomen maajoukkueessa pelaamisen lisäksi.
Aha en välitä liiga peleistä. Välitän jopa enemmän naisten peleistä heh:D. Tietysti toivon että Pukki on kunnossa ja ei esim. loukkaannu ja on sitten hyvässä iskussa Suomen peleissä.

Se on kai suurin syy miksi en arvosta Zlatania paljon. Jo tiedän kyllä Zlatan teki mahtavan uran Serie A:ssa ja sitä en kiellä. Zlatan myös on tehnyt eniten maaleja Ruotsin karsinnoissa. Zlatanin menestys EM ja MM kisoissa kun sinne päästään? Aika surkea jo eka kerran kun oli MM kisat Zlatanin jälkeen vuonna 2018 tuli parempi tulos kun koskaan Zlatanin kanssa.

Suomelle annan nyt suosiolla pienemmät paineet jos Suomi edes päsee lohkosta jatkoon niin olen erittäin tyytyväinen ja jos Suomi saa kivenkovan lohkon ja ei pääse edes lohkosta jatkoon tuskin haukun jos tekevät kuitenkin parhaansa ja pelaavat ok/hyvin.

Ruotsille jos puhutaan todella hyvästä suorituksesta niin se on sitten mitalli EM tai MM kisoissa. Viime MM 2018 oli kuitenkin ihan ok/hyvä tulos Ruotsillle ja kukaan lehdistöstä ei kritisoinnut Ruotsin tulosta silloin.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
19.02.2019
Viestejä
23
Miten niin tänään Pukki Partya? Ei tänään ole Suomen ottelu ja mitä sekoilet? Totta ok Olymppialaiset vuonna 2002.

Minusta tuo Tommy Salo video oli hyvä esimerkki miten Suomi voi tunaroida ne tekee esim oman maalin Lichensteinia vastaan tai sitten vain sähläävät maalinteossa ampuvat tolppaan tai uloos tai Lichenstein maalivahti ottaa sen.

Lichensteinilla on 2 pinnaa tarkoittaa sitä että ovat onnistuneet samaan tasapelin kahdesti näissä karsinnoissa.
Tunaroivat oman maalin ja sähläävät tolppaan..:D
 

Stargate2017

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
02.09.2017
Viestejä
1 894
Heh laskelin tuossa Ruotsin mahdollisuuksia päästä kisoihin ilman divaa Zlatania taas.

Ruotsilla on 15 pistettä ja Romania on 14 pinnna ja he pelaavat Romaniassa 15.11.2019.

18.11.2019 Ruotsilla on helppo vastustus lohkon huonompia jokkuetta vastaan Faer Islands..

18.11.2019 Romanialla on vieras ottelu Espaniassa ja kohtaavat Espanian!

Ruotsi voitti 2-1 kotona Romanian eka ottelussa ja Ruotsilla tulee olemaan todennäköisesti parempi maaliero kun viimeiset ottelut on pelattu.

Jos Romania pelaisi tasurin Espanian kanssa ja Ruotsi voittaa vimeisen ottelunsa niin Romanian pitää silloin voittaa Ruotsin vähintäin 2 maalilla tai Romania on ulkona ja Ruotsi päsee kisoihin! Toinen tie miten Romania päsee jatkoon on että Romania voittaa sekä Ruotsin ja Espanian niin silloin ei haittaa jos Romania voittaa vain 1 maalilla Ruotsin.

Näin ilman mitään Zlatania haha.
 
Viimeksi muokattu:

Stargate2017

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
02.09.2017
Viestejä
1 894
Tunaroivat oman maalin ja sähläävät tolppaan..:D
Juuri näin. Pahin scenario Suomi ja Ruotsi ovat itsevarmoja ja Lichenstein antaa selkäsaunan Suomelle ja Faer Islands antaa turpiin Ruotsille:D.

Kreikka ei olisi voittanut muuten ottelua vastaan Bosniaa kotona Kreikassa jos ei Bosnia olisi tehnyt oman maalin.
 
Viimeksi muokattu:

Stargate2017

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
02.09.2017
Viestejä
1 894
Tässä scenario miten menee ehkä... Suomi fanit niin itsevarmoja.. ottelu alkaa Suomella vaikeuksia tehdä maalia...

Lichenstein saa kulman... Lichenstein puskee palloa mutta suomalainen heittäytyy samalla kun maalivahti koettaa ottaa sitä. Suomalaisesta pallo muuttaa suntaa ja menee Suomen maalin. Tilanne on kuitenkin niin nopea että ei oikein voi puhua Suomen kämmistä koska alunperin pallo oli uhkaavasti puskusta menossa Suomen maalia kohti.

Tilanne tämän jälkeen 1-0 Lichenstein johto.... Eka puoliaika loppuu. Toisella puoliajalla sitten Suomi tekee vaihoja lisää hyökkäysvoimaa..

Tasoitus tulee Suomi tekee ansaitusti maalin ja tilanne on 1-1. Suomi tekee vielä kaikkensa voittakseen tulee mm tolppa laukas mutta ei saada lisää maaleja ja ottelu loppuu 1-1.

Suomen fanit pettyneitä ja hieman huolissaan koska tietävät että Kreikka voi ehkä voittaa Suomen kotona.

Jos noin käy siis tasapeli en ihmettele ollenkaan.

Tietyt jalkapallogurut" ei kuitenkaan ymmärrä yhtä asiaa.

Bosnia on kivenkova kotona... tällä kertaa tulee kuitenkin toisen luokan haaste!

Italia on super hyvä joukkue ja jotkut foorumin niin sanotut "gurut" ei vain sitä ymmärtää. Italia ei pelaa totta vältämättä kaikki normaalit tähdet, mutta vaihtopenkillä on jo kovia pelaajia ja jos ne aloittaa ne haluavat näyttää taitonsa.

Italia oli jo saanut lohkovoiton ja Italian piti pelata vierasottelun Lichensteiniä vastaan. Miten meni Italian edellisen ottelun? Italia jyräsi 5-0 Lichensteinin vieraissa ja ei yhtään merkkiä siitä että Italian pelaajat haluavat laiskotella kun jo lohkovoitto on varma.

Bosnia koettaa väkisin voittaa vimmatusti ... Italia käyttää sen hyödykseen ja Italia voittaa Bosnian.

Sen pituinen se. Monet taas on niin varmoja Suomi voittaa tyylin 3-0? Italia on kova pala Bosnialle varsinkin kun tasapeli ei riitä Bosnialle tuloksena.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
19.02.2019
Viestejä
23
Tässä scenario miten menee ehkä... Suomi fanit niin itsevarmoja.. ottelu alkaa Suomella vaikeuksia tehdä maalia...

Lichenstein saa kulman... Lichenstein puskee palloa mutta suomalainen heittäytyy samalla kun maalivahti koettaa ottaa sitä. Suomalaisesta pallo muuttaa suntaa ja menee Suomen maalin. Tilanne on kuitenkin niin nopea että ei oikein voi puhua Suomen kämmistä koska alunperin pallo oli uhkaavasti puskusta menossa Suomen maalia kohti.

Tilanne tämän jälkeen 1-0 Lichenstein johto.... Eka puoliaika loppuu. Toisella puoliajalla sitten Suomi tekee vaihoja lisää hyökkäysvoimaa..

Tasoitus tulee Suomi tekee ansaitusti maalin ja tilanne on 1-1. Suomi tekee vielä kaikkensa voittakseen tulee mm tolppa laukas mutta ei saada lisää maaleja ja ottelu loppuu 1-

B
Kerro toki lisää!:geek:
 

Stargate2017

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
02.09.2017
Viestejä
1 894
Kerro toki lisää!:geek:
Ehkä joskus toiste... tuo on vain teoria miten voi mennä. Toivon että Suomi ratkaisee jo voittamalla Lichenstein ottelun.

Olisi muuten pitänyt arvata että mailma ei ole täydellinen jalkapallossa. Näyttää olevan täys kusipää logiikka vuodesta 2016 jälkeen kun kasvatettiin 16 joukkueesta 24 joukkueseen EM jalkapallokisat logiikka.

Vuodesta 2016 alkaen EM kisoissa jalkapallossa miehet ainakin näin toimii. Semifinaalit häiväjät eivät pelaa pronssiottelua, mutta ei tässä kaikki. Semfinaali häviäjät ovat niin surkeita että eivät edes ansaitse mitalia UEFA mukaan. Semifinaali häviäjät jäävät vain historiaan LOOSERS no medals nimikkellä tuolla logiikalla.

Kulta ja hopea mitallit jaetaan. Mikä ihmeen logiikka tuokin? Joko pronssiottelu tai sitten jaettu pronssi GRR:rage:!

Idiootti UEFA!
 
Viimeksi muokattu:

Zat

Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
5 053
No eipä kyllä ole tullut mieleen kaivata pronssiottelua saati toivoa että mitaleita jaettaisiin välierissä hävinneille. Omissa kirjoissani EM-turnauksen uskottavuutta lähinnä lisää se, että lipputuloja ei kyynisesti maksimoida pelaamalla joutava pronssiottelu.
 

Stargate2017

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
02.09.2017
Viestejä
1 894
No eipä kyllä ole tullut mieleen kaivata pronssiottelua saati toivoa että mitaleita jaettaisiin välierissä hävinneille. Omasta mielestäni EM-turnauksen uskottavuutta lähinnä lisää se, että lipputuloja ei kyynisesti maksimoida pelaamalla joutavaa pronssiottelua.
Jopa USA ja Canada on hieman enemmän oppinut arvostamaan pronssia vaikka kulta on ylivoimaisesti paras.

Et oikein taida ymmärrä minun logiikkaa? Menestyksen historiallisesti kuinka hyvä jalkapallomaa niin minä katson sen maan mitallit. Jos ei ole koskaan tullut EM tai MM mitallia niin ei taida olla niin "hyvä" maa jalkapallossa.

MM kisoissa kyllä pelataan pronssiottelu.
 

Stargate2017

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
02.09.2017
Viestejä
1 894
No eipä kyllä ole tullut mieleen kaivata pronssiottelua saati toivoa että mitaleita jaettaisiin välierissä hävinneille. Omissa kirjoissani EM-turnauksen uskottavuutta lähinnä lisää se, että lipputuloja ei kyynisesti maksimoida pelaamalla joutava pronssiottelu.
Pidin sinun aiemmasta postauksesta mutta tämä postaus todella ärsyttää minua. Olen esim itse saanut suhteellisen isoissa kotimaan (Suomen) kilpailussa (muu urheilu) pari hopea mitallia, mutta mitä pronssi ei ole minkään arvoinen? Kyllä sillä pronssi mitalilla on arvoa.
 

Zat

Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
5 053
Varmasti pelaajissakin on eroa, että arvostaisiko kukakin pronssimitalia ja/tai pronssipelin pelaamista, mutta kyllä useimmille Euroopan huippumaille välierätappio on sen tason pettymys, että jotenkin armollisemmalta tuntuu, että 3. sijan peli jätetään pelaamatta. Ja tosiaan arvostan itse sitä, että eivät pakota pronssipeliä vain saadakseen yhden pelin lisää turnaukseen.

Ei siinä mitään, että olet eri mieltä; kerroin vain oman näkökulmani.
 

Stargate2017

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
02.09.2017
Viestejä
1 894
Varmasti pelaajissakin on eroa, että arvostaisiko kukakin pronssimitalia ja/tai pronssipelin pelaamista, mutta kyllä useimmille Euroopan huippumaille välierätappio on sen tason pettymys, että jotenkin armollisemmalta tuntuu, että se jätetään pelaamatta. Ja tosiaan arvostan itse sitä, että eivät pakota pronssipeliä vain saadakseen yhden pelin lisää turnaukseen.

Ei siinä mitään, että olet eri mieltä; kerroin vain oman näkökulmani.
Joo ymmärrän hieman sinua koska ostat lippuja ja katsot paikan päällä niin siltä kannalta ymmärrän. Minä taas katson ilmaiseksi live stream.

Leikin ajatuksella (ei vakava suunnittelu) MM jalkapallo Brasilian 2018 kisoihin menemistä, mutta se olisi maksanut niin julmetun paljon niin jätin menemättä.

Pronssiottelulla on urheilussa arvoa sitten kun sen saa. Minua kiinnostaa kaikki mitallit ja ei vain kuka sai kultaa.

Pakottaa pronssiotteluun? Uskon että moni maa haluaisi pelata sen pronssiottelun jos annettaisiin vapaaehtoinen tilaisuus.

Menisi luultavasti näin se kysely.
Hi France do you want to voluntary play the bronze game against England?
France: This does not motivate us so much...
Ok so you CONCEDE and let England take Bronze medals for free it will go to record that France did CONCEDE.
France: Wait what?! No ok we want to play for sure!
 
Viimeksi muokattu:

Zat

Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
5 053
Joo ymmärrän hieman sinua koska ostat lippuja ja katsot paikan päällä niin siltä kannalta ymmärrän. Minä taas katson ilmaiseksi live stream.
En tiedä mistä sait tuollaisen käsityksen, mutta kyllä minäkin nämä katson kotisohvalta.

Pakottaa pronssiotteluun? Uskon että moni maa haluaisi pelata sen pronssiottelun jos annettaisiin vapaaehtoinen tilaisuus.
Minä taas en oikein usko, ainakaan kestomenestyjämaiden kohdalla. Silloin kun joku superyllättäjä pääsee välieriin, niin silloin se mahdollisuus olisi toki ihan kiva olla.
 

Stargate2017

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
02.09.2017
Viestejä
1 894
En tiedä mistä sait tuollaisen käsityksen, mutta kyllä minäkin nämä katson kotisohvalta.



Minä taas en oikein usko, ainakaan kestomenestyjämaiden kohdalla. Silloin kun joku superyllättäjä pääsee välieriin, niin silloin se mahdollisuus olisi toki ihan kiva olla.
Kyllä haluavat kun kysytään oikein katsos edellisen postaukseni loppu osa.

Olit jossain vaiheessa "visertänyt" että torilla tavataan kuulostaa kun olisit menossa stadionille katsomaan Suomen ottelua ainakin Suomessa.

EDIT! Olen katsonut jalkapalloa n kertaa juhannuksena jopa julkisessa paikassa.... tyylin joku ravintola järjestää ottelu näytöksen voi olla jopa tilapäinen videotykki tai suuri TV.

Tämän katsomisen jälkeen takaisin juhlimaan.

Minä olen kyllä itse joskus katsonut urheilua esim joku sportsbar tai sportsrestaurant paikassa, mutta "harvoin" teen niin.

Olen katsonut urheilua pääkaupunkiseudun sportsbaareissa esimerkkinä mutta sitten juhannuksena niin yllättävän moni pikku ravintola jossain syrjässä vaikka joku pikkukaupunki niin järjestää mahdollisuuden katsoa
jalkapalloa juhannuksena jos on EM tai MM kisat. Ei niitä välttämättä ole monta sellaista paikkaa, mutta usein paikalliset tietää ja voi kysyä missä voi katsoa ottelun.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
7 004
Loppui vihdoin se puulin voittoputki. Tuli sentään yksi piste pelastettua.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
3 185
Miks karsinnoissa ei ole VAR?
Muistaakseni oli jossain puhe, että maksaisi liikaa vielä nykyään.
Pikkumailla ei ole varaa ja toisena syynä on sanottu ettei var tuomareita ole vielä tarpeeksi tuohon karsintojen pelisumaan, kun joka peli vaatisi normituomareiden lisäksi 3 var tuomaria. Ilmeisesti nämä nyt on kuitenkin viimeiset karsinnat ilman VAR:ia ja hyvä niin...
 
Liittynyt
23.11.2018
Viestejä
643
Jalkapalloon ei kuulu pronssiottelut. Zat:in kanssa samoilla linjoilla, eli em ja mm kisat on monelle pelaajalle niin iso juttu, että tappio semeissä on sen verta raskas paukku jottei pronssi matsiin varmastikkaan saisi itsestään kaikkea irti. Jälkikäteen, varsinkin pienemmät maat osavaat kyllä arvostaa semi finaali paikkaa eikä siihen mitään teennäistä häviäjien matsia tarvita.
 

Stargate2017

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
02.09.2017
Viestejä
1 894
Jalkapalloon ei kuulu pronssiottelut. Zat:in kanssa samoilla linjoilla, eli em ja mm kisat on monelle pelaajalle niin iso juttu, että tappio semeissä on sen verta raskas paukku jottei pronssi matsiin varmastikkaan saisi itsestään kaikkea irti. Jälkikäteen, varsinkin pienemmät maat osavaat kyllä arvostaa semi finaali paikkaa eikä siihen mitään teennäistä häviäjien matsia tarvita.
Kyllä kuuluu pronssiottelut tai jaettu pronssi! MM kisoissa pidetään vielä pronssiottelut. Siinä hetkellä kun joukkue voittaa pronssin niin tavallaan osittain unohdetaan semifinaali pettymys. Hopea joukkue on usein enemmän pettyneempi kuin pronssiottelu voittaja koska viimeinen peli oli häviö ja niin lähellä kultaa. Jälkikäteen toki hopea ja pronssi ovat hienoja saavutuksia.

Belgia vastaan Englanti viime MM kisat jalkapallo 2018 oli mukavaa katsoa ja Belgia sai ansaitusti pronssia,
mutta koska Englannilla oli mm tähti Kane ei varmuudella etukäteen helposti voinut arvata kumpi joukkue voittaa pronssi mitallin.
 

Stargate2017

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
02.09.2017
Viestejä
1 894
Kerrassaan surkeata palautetta... minua ei kiinnosta yhtään Premiere League aivan sama minulle tai joku Serie A. En kuitenkaan ala valittaa että ne ei kuulu jalkapalloon. Naisten jalkapallo EM ja MM tasolla kiinnostaa minua ennemmän kuin joku Premiere League tai Serie A. Ainoa sarjaotteluista joka voi minua hieman kiinnostaa on Champions League.

EDIT. Tuo ylläoleva on ehkä suurin syy miksi niin vähän arvostan Zlatania ja ei Ruotsi ole tehnyt Zlatanin kanssa heidän mittapuun mukaan menestystä EM tai MM kisoissa.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
7 004
En kyllä oikein itsekään lämpene noille pronssiotteluille. Aika usein niissä on joko yksi tai kaksi joukkuetta pelaamassa puolivaloilla, koska se nyt vaan ei ole niin arvostettua jalkapallopiireissä. Onneksi UCL ei tällaisia järjestä.

Se on tietysti yksi ottelu lisää TV-kanaville, mutta mulle niissä on yleensä kaksi joukkuetta höntsäämässä, joiden turnaus on jo päättynyt.
 

escalibur

"Random Tech Channel" @ YouTube
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
9 072
En kyllä oikein itsekään lämpene noille pronssiotteluille.
Eipä niitä ei-mestareita muutaman kuukauden päästä muista kukaan, paitsi ehkä kyseisen joukkueen omat kannattajat. Siksi finaalin voittaminen on ainut oikea palkinto. Kaikki muu on lähinnä "ihan kiva".

MM-kisatkin ovat vuosi vuodelta muuttumassa tylsimmäksi, joukkuefutiksen tason karkaessa mitä kauemmaksi. Chänppäri on yhä korkeinta tasoa, vaikka Valioliigakaan ei ole kovin kaukana. Saa nähdä miten Brexit tulee vaikuttamaan Valioliigaan seuravan 10 - 20 vuoden aikana. Siinä olisi Bundesliigalle hyvät saumat "varastaa" Valioliigan hohdon? :think:
 
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
7 004
Brexit tulee vaikuttamaan Valioliigaan seuravan 10 - 20 vuoden aikana. Siinä olisi Bundesliigalle hyvät saumat "varastaa" Valioliigan hohdon?
Tämä on oikeastaan aika mielenkiintoinen pointti. Siinä on varmasti Euroopan liigat kärppänä paikalla, jos Iso-Britannian työluvat menee kiven alle.
 

escalibur

"Random Tech Channel" @ YouTube
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
9 072
Tämä on oikeastaan aika mielenkiintoinen pointti. Siinä on varmasti Euroopan liigat kärppänä paikalla, jos Iso-Britannian työluvat menee kiven alle.
Käy vielä niin että osa brittijoukkueista loikkaa ”kanaalin yli”. :)
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
3 185
Siinä olisi Bundesliigalle hyvät saumat "varastaa" Valioliigan hohdon? :think:
Ei taida onnistua, bundesligahan on kasvattajaliiga niin kauan kuin siellä on tuo 50+1 sääntö jolla öljypohatat pidetään ostamasta seurojen enemmistöä :)
 

escalibur

"Random Tech Channel" @ YouTube
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
9 072
Ei taida onnistua, bundesligahan on kasvattajaliiga niin kauan kuin siellä on tuo 50+1 sääntö jolla öljypohatat pidetään ostamasta seurojen enemmistöä :)
Joku joskus sanoi "kaikki on myynnissä, kunhan hinta on oikea". :)
 

Stargate2017

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
02.09.2017
Viestejä
1 894
Ruotsi Olymppia mitallit mutta jalkapallossa arvostetaan enemmän MM kilpailuja kuin Olymppia kilpailuita:
Ruotsi Olymppia tulos 1948
Kultaa!


Ruotsi Olymppia tulos 1924 ja 1950 oli pronssia!

Ruotsin MM kisat 1950
Pronssia loistava tulos!

Ruotsin MM kisat 1958:
Hopea super tulos!

Ruotsin MM kisat 1994:
Pronssia loistava tulos!


Zlatanin tulos MM kisoista Ruotsin kanssa.
Vuosi 2002 MM kisat. Ruotsi oli Zlatanin kanssa lohko voittaja. Tämän jälkeen Ruotsi hävisi 2-1 keskinkertaiselle Senegal maalle.
Keskinkertainen tulos.

Zlatan EM tulos 2006 Ruotsin kanssa?
Ruotsi voitti lohkon ja Zlatanin teki ratkaisvan tasoitus maalin Italia vastaan. Serie A kiinnostui
Zlatanista heti tämän jälkeen. Ruotsi pelasi Hollantia vastaan sen jälkeen ottelu loppui 0-0 ja Hollanti
voitti lopulta rangaistuspotkukilpailulla.
Keskinkertainen tulos.

Zlatanin tulos MM kisoista Ruotsin kanssa.
Vuosi 2006 MM kisat. Ruotsi oli Zlatanin kanssa lohko 2. Tämän jälkeen Ruotsi hävisi 2-0 Saksalle.
Keskinkertainen ok tulos.

Zlatan EM tulos 2008 Ruotsin kanssa?
Ruotsi ei pääsyt jatkoon lohkosta. Kehno tulos.

Zlatanin tulos MM kisoista Ruotsin kanssa.
Vuosi 2010 MM kisat. Ruotsi ei Zlatanin kanssa karsiutunut ja päässyt MM kisohin. Fiasko.

Zlatan EM tulos 2012 Ruotsin kanssa?
Ruotsi ei Zlatanin kanssa karsiutunut ja päässyt EM kisohin. Fiasko.

Zlatanin tulos MM kisoista Ruotsin kanssa.
Vuosi 2014 MM kisat. Ruotsi ei Zlatanin kanssa karsiutunut ja päässyt MM kisohin. Fiasko.

Zlatan EM tulos 2016 Ruotsin kanssa?
Ruotsi ei Zlatanin kanssa karsiutunut ja päässyt EM kisohin ja tämä sen lisäksi että
2016 oli eka kerta kun oli 24 joukkuetta mukaan. Fiasko.

Ruotsin tulos ilman DIVAA Zlatanin joka luo huonon ilmapiirin maajoukkueessa MM 2018:
Ruotsi voittaa lohkon! Ruotsi kohtaa Schweizin lohkovoiton jälkeen ja voittaa sen ottelun 1-0!
Ruotsi kohtaa Englannin tämän jälkee mutta Englanti voitti sen 2-0 ja Englanti vaikka 4 loppusijoitus
niin Kane oli MM turnauksen paras maalintekijä.
Ok/hyvä tulos!
 

Stargate2017

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
02.09.2017
Viestejä
1 894
Eipä niitä ei-mestareita muutaman kuukauden päästä muista kukaan, paitsi ehkä kyseisen joukkueen omat kannattajat. Siksi finaalin voittaminen on ainut oikea palkinto. Kaikki muu on lähinnä "ihan kiva".

MM-kisatkin ovat vuosi vuodelta muuttumassa tylsimmäksi, joukkuefutiksen tason karkaessa mitä kauemmaksi. Chänppäri on yhä korkeinta tasoa, vaikka Valioliigakaan ei ole kovin kaukana. Saa nähdä miten Brexit tulee vaikuttamaan Valioliigaan seuravan 10 - 20 vuoden aikana. Siinä olisi Bundesliigalle hyvät saumat "varastaa" Valioliigan hohdon? :think:
Kyllä minä muistan hopea ja pronssimitallit EM ja MM kisoista:). Serie A, Premiere League, Bundesliga ja Espanijan liiga en seuraa ja minulla ei ole harmainta aavistusa kuka on voittanut niissä ja ei kiinnosta:D.
 
Liittynyt
23.11.2018
Viestejä
643
Ruotsi Olymppia mitallit mutta jalkapallossa arvostetaan enemmän MM kilpailuja kuin Olymppia kilpailuita:
Ruotsi Olymppia tulos 1948
Kultaa!

Sekalaista Zlatan höpinää...
Vähän hukkasin pointin tässä.
Jalkapallo on edelleen joukkuelaji. Se, että käyt Ruotsin menestystä Zlatanin kanssa läpi antaa kuvan Zlatanin suuruudesta ruotsin jalkapallossa. Eikai siellä ole kumminkin pientä ihailua Zlatanin suuntaan? :vihellys:
 
Liittynyt
19.02.2019
Viestejä
23
Tuota...voi kai sitä tässäkin kysyä? Haluaisin nähdä tv.stä nuo ratkaisupelit, niin saako chromecastilla tuon viaplay freen näkymään tvstä. LG C8 on tv. Vanha tietokone käytössä, enkä saanut tuota screen sharea toimimaan?
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
3 185
Tuota...voi kai sitä tässäkin kysyä? Haluaisin nähdä tv.stä nuo ratkaisupelit, niin saako chromecastilla tuon viaplay freen näkymään tvstä. LG C8 on tv. Vanha tietokone käytössä, enkä saanut tuota screen sharea toimimaan?
Se winukan langaton näytönjako vaatii win10 ja vähintään ivy bridge(3000-sarja) prosessorin. Chromecastilla pitäisi toimia kyllä, äkkiäkö sen kokeilee toistaa viafreestä jotain sen avulla.
 
Liittynyt
14.08.2017
Viestejä
2 343
Tuota...voi kai sitä tässäkin kysyä? Haluaisin nähdä tv.stä nuo ratkaisupelit, niin saako chromecastilla tuon viaplay freen näkymään tvstä. LG C8 on tv. Vanha tietokone käytössä, enkä saanut tuota screen sharea toimimaan?
Chromecast toimii. :)
 
Liittynyt
23.11.2018
Viestejä
643
Tuota...voi kai sitä tässäkin kysyä? Haluaisin nähdä tv.stä nuo ratkaisupelit, niin saako chromecastilla tuon viaplay freen näkymään tvstä. LG C8 on tv. Vanha tietokone käytössä, enkä saanut tuota screen sharea toimimaan?
Itsellä on myös tv:ssä Viafree sovellus. Mutta itsekkin makkarin tv:stä olen chromecastin kautta joskus katsonut.
 
Liittynyt
23.11.2018
Viestejä
643
FIFA Club World Cup: China to host expanded 24-team tournament in 2021

Tälläinen 24 joukkueen seurajoukkueiden MM kisa on kyllä omiin silmiin turha. Nykyinen menee juuri ja juuri vaikken siitäkään oikein ymmärrä. Tässäkin turnauksessa kumminkin Eurooppalaiset joukkueet tulevat jyräämään niin vahvasti joten ucl ajaa jo saman asian. Sekä tätä menoa pelaajilla ei tule ikinä olemaan pidempää kesälomaa kun on MM, EM, Copa America, Seurajoukkueiden MM, Confederations Cup...
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
237 384
Viestejä
4 159 193
Jäsenet
70 410
Uusin jäsen
allun90

Hinta.fi

Ylös Bottom