ArcheAge Unchained (15.10.-19)

scowl

Tukijäsen
Liittynyt
23.10.2016
Viestejä
613
ArcheAge ilman p2w elementtiä.

https://archeageunchained.trionworlds.com/#

"The new ArcheAge: Unchained makes the whole, diverse world of the original ArcheAge available to everybody.
Without powerful premium content, the game offers an equal playing field for every style of player."



Onko pelistä kiinnostuneita? Onko odotukset varovaisen optimistisia vai kääntyykö pessimismin puoleen? :)

Itse odottelen mielenkiinnolla, mutta varovaisesti ensin haluan tietää muiden pelaajien mielipiteitä ennen kuin pistän rahojani/aikaani tähän(kin) peliin.
 
Viimeksi muokattu:

scowl

Tukijäsen
Liittynyt
23.10.2016
Viestejä
613
Gamigo just delayed ArcheAge Unchained – and Shadows Revealed – to October 15 | Massively Overpowered

"Hamburg, September 20, 2019 – The gamigo group announces that the release date of the anticipated Online-MMORPG ArcheAge: Unchained has been moved to October 15th, 2019. The German publisher intends to prolong the Quality Assurance phase to ensure the in-game mechanics are fairly balanced and that new features, such as the ArchePass, are implemented properly. The decision is based on the overwhelmingly positive feedback from the community, which had a strong influence on the development of ArcheAge: Unchained since its announcement."

Muutamalla viikolla viivästyy näköjään.
 
Liittynyt
27.08.2018
Viestejä
269
Kyllä vähä varovaisin mielin tätä lähestyn! Harmi vaa kun launchissa on luultavasti mukavinta pelata, niin ei viitti odotella sitä 1-2kk ja kattoa että tuleeko pelistä taas p2w
 
Liittynyt
28.09.2019
Viestejä
1
Heips! Meitä on lähdössä ainakin päälle 30 pelaajaa AAunchainediin, FINSTACK:in merkeissä. Meillä on veteraaneja ja semi casuaaleja, mutta yleisesti ollaan aina kilpailullisia. Keski-ikä varmaankin lähempänä 30 kuin 20 , mutta aika meemu porukkaa ettei siitä kannata ressata. Tehdään myös yhteistyötä "Frozen Dawnin" kanssa, mikä on myös tälläinen isompi pelaaja community, niinkuin mekin. https://discord.gg/PtY6ArM Tässä discord linkki mikäli kiinnotuitte ja mikäli ette, meillä on myös POE/Wow/Tibia/UO/Albion Online etc pelaajia ja pelaillaan aika pitkälti mitä vaan Mmorpg/arpg/fps oikeestaan kaikkea!
 
Liittynyt
13.01.2017
Viestejä
4 655
Peli jo julkaistu ja saatavilla Steamissa. Hintalappuna 26€.
Onko joku wanhoista konkareista jo käynyt haistelemassa että miltä peli maistuu?

Itse tuli peliä paukutettua aikoinaan oikein urakalla (sotalaivaa, taloa, massiiviset määrät Aging Lardereita kasvimaalla, yms.).
P2W ja aivan idioottimaiset aikataulutukset tappoivat omalla kohdalla pelin totaalisesti, parasta antia oli omasta mielestä Kraken merisota joka oli sitten idioottimaisesti laitettu alkamaan aina samaan aikaan: yöllä kello yhdeltä.
 

scowl

Tukijäsen
Liittynyt
23.10.2016
Viestejä
613
Itsellä ei ole valitettavasti ollut juuri aikaa nyt pelailla, mutta pitää pistellä fiiliksiä sitten kunhan pääsee peliin käsiksi. :)
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
113
Betassa ja launchissa tuli pelattua aikoinaan, olikohan 4 vuotta sitten tjsp. Quittasin myös ton P2W:n takia kun ei jaksanut syytää älyttömiä määriä rahaa.

Nyt tässä Unchained versiossa ei tosiaan voi ostaa visalla mitään erikoista ja jos pysyy tällaisena niin veikkaan että tulee pelailtua vuosia.
Tosi paljon on kyllä peli muuttunut ja ihan pihalla mitä kaikkea pitäisi tehdä mutta eiköhän se tästä ala sujumaan taas.

Alexander servulle, East puolelle tuli mentyä. Tällä hetkellä serveri aika tukossa mutta eiköhän ne jonot rupee katoamaan tossa parin viikon päästä.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
239 638
Viestejä
4 186 804
Jäsenet
70 774
Uusin jäsen
Berch

Hinta.fi

Ylös Bottom