REKO-ringit

Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
12 848
Onko täällä muita REKO-rinkiläisiä? Niin asiakkaita kuin myyjiä?

REKO-rinkihän on siis pientuottajien rinki jossa myydään tuotteita suoraan tuottajilta kuluttajille. Hinnatkaan eivät yleensä päätä huimaa paitsi lihan osalta joka on ainakin omassa ringissä vähän tyyristä mutta on luomua ja taatusti eettistä lihaa. Reko tuottajat kiertävät autolla eri kylissä ja kaupungeissa toimittamassa tavaraa joka tilataan aina Facebookin kautta ja noudetaan tietystä paikasta. Ainoo miinus tossa on juurikin tuo Facebookin kautta asioiden hoitaminen kun itsellä ei ole koko Facebookkia mutta aina on tilaukset onnistunu muutenkin.

REKO-lähiruokarenkaita - Luomulaakso

Itse olen asiakas ja olen erittäin tyytyväinen tuohon konseptiin. Kananmunat tulee nykyään ostettua ainostaan ringistä koska ovat aina tuoreita ja maku hakkaa markettiekin luomumunat satanolla. Eikä hinta päätä huimaa. Myös hunajat, jauhot, mausteet tulee melkein aina ostettua lähiringistä. Erityisesti ilahduttaa se että ei juurikaan tarvitse lähteä ajelemaan pitkin maita ja mantuja vaan ruoka tulee käytännössä luokse joka toinen viikko. Muistaa vain tehdä tilauksen ja noutaa sen ja siinä kaikki.

Tänään oli Störmsbergin Myllyllä (Strömsbergin Mylly » Osta tilalta! -päivä) Myllypäivä jossa pääsi tutustumaan myllyn laitteistoihin ja oli soppatykistä hernekeittoa tilan omista herneistä (oli muuten taivaallisen hyvää).
Tuo myllyn omistaja kertoi että REKO käytännössä pelasti myllyn. Pari vuotta sitten kuulemma myllyä käytettiin muutaman kerran kuussa tai pari kertaa viikossa mutta nykyään myllätään joka päivä, kiitos REKOn. Kyseessä on kuitenkin Suomen toiseksi vanhin mylly joka oli piirua vaille menossa nurin kunnes REKO pelasti. Se olis kyllä ollu todella harmi koska myllyn tuotteet on monipuolisia ja aivan eri planeetalta kuin isojen myllyjen tuotteet. Ja hinnat erittäin kohtuullisia.
 
Liittynyt
21.02.2019
Viestejä
1 968
Sixpotin kahvia tulee joskus noudettua. Rouva tilailee lihaa satunnaisesti. Tulisi käytettyä enemmänkin, mutta kun pitäisi ehtiä käyttämäänkin niitä tuotteita.
 
Liittynyt
07.12.2018
Viestejä
103
Sixpot, hunaja ja naudan liha. Ei ole tullut hetkeen käytyä kun ajankohta ei ole omilla lähiringeillä kovin optimaalit. Kalapihvit kans hyvää valmista herkkua.
 
Liittynyt
04.02.2017
Viestejä
494
Ei Reko, mutta muuten aika vastaava Eggspress

Paku tulee naapurikortteliin ja sieltä on jo kohta vuosi haettu kassillinen neljän viikon välein. Yhden tilauksen arvo on noussut pikkuhiljaa noin satkuun.
 
Liittynyt
24.12.2016
Viestejä
964
Mehua tuli ostettua. Oli hyvää ja sokeria oli vain vähän. Noista saa yleensä jotain ostettua vaikka osuisi paikalle sattumalta.
 

luuponen

   ✜
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
529
joo, messissä tietenkin. lähilihaa, munia, vihanneksia, leipiä, marjoja, mehuja jne tulee kyllä osteltua paikallisesta REKOsta.
hinta on kohtuullinen, ei halpa. (suosin myös lähikylän marjastajia, sienestäjiä, metsästäjiä jne.)

laatu sitten onkin kertoimella 100x verrattuna markettibulkkiin.
meinaan notta pitkäkarvalehmänhampurilaispihvi ON kovaa settiä. luomu-artisokat, porkkanat, valkosipulit, sipulit, lantut, sellerit, tomaatit, kaalit. ohmy.

respect your local producers! :smoke:
 
Liittynyt
29.06.2019
Viestejä
559
Tämmöset palvelut on yks iso syy, miks ois kiva voittaa lotossa tai päästä hyville tienesteille. Kauhian cravingit, ku pläräs tuotteita pitkästä aikaa :D

Propsit kaikille jotka jaksaa panostaa!
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
240 186
Viestejä
4 194 160
Jäsenet
70 868
Uusin jäsen
Arttu1345

Hinta.fi

Ylös Bottom