Ratkaistu PS4 Kontrolleri sekosi täysin (W764)

Liittynyt
04.12.2017
Viestejä
416
Nytpä taas ihme ongelma.

Pelaan harvoin. Lähinnä näin pimeämpänä vuodenaikana ja silloinkin harvoin. Kyseessä on siis melko vähän pelattu ohjain joka on toiminut aiemmin kuin se kuuluisa "junan vessa".

Tänään aioin pelata pikkuisen hetken ja pelin latauduttua alkoin kaikki pelissä kieppumaan. Valikot ja pelihahmo vilkkuivat ja peli heitti takaisin/pois windowsiin.

Tutkin vikaa ja havaitsin ohjaimen tekevän jatkuvalla syötöllä kaikkea mahdollista. Klikkauksia ja ohjausliikkeitä. Ohjaimen un-installointi ja uudelleenasennus, ohjaimen resetointi ei auta. Löysin kaapista X-BOX:in ohjaimen joka toimii oikein. Avasin PS4 ohjaimen ja se oli siisti ja puhtaan näköinen sisältä. Ehkä analogisten tattien alla on jotakin olematonta pölyä, mutta voisiko se olla syy. Siis windowsin oma peliohjaimen diagnostiikka näyttää kaikkia nappeja paineltavan yhtä aikaa ja tattien liikkuttaminen ehkä hiukan muuttaa miten ne kaikki napit vilkkuvat. Ohjaimen koputtelukin vaikuttaa hiukan nappien vilkkumisen tahtiin. Ennen ei ole ollut yhtään mitään häikkää.

Onko muilla ollut tälläisiä kokemuksia ja ratkaisua ongelmaan?
 
Liittynyt
04.12.2017
Viestejä
416
Täytyypä sanoa, että omalle kohdalleni tämä oli kyllä yksi erikoisimmista ongelmista.

Vika on nyt korjattu ja se tapahtui pyyhkimällä kosketuslevyn pinta huolellisesti puhtaaksi. Kosketuspinta ja muukin ohjain näytti kaupasta haetulta ja uudelta, mutta jotakin siinä sitten oli. Korjausohjeen löysin netistä. Onneksi en alkanut enempää tuota purkamaan ja juottamaan summissa ehjiä liitoksia uudelleen tjms.

Siis miten tuo levy saattaaa saadakkin kaikki nappulat tekemään yhtäaikaa virheliikkeitä ja ohjaustatit myös sekaisin? Noh nyt olen tyytyväinen. Olihan tuo X-BOX 360:in ohjain niin huono tarkkuudeltaan ja tuntumaltaan, että hauskaa saada tämä taas takaisin.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
240 435
Viestejä
4 199 464
Jäsenet
70 906
Uusin jäsen
Zawaro

Hinta.fi

Ylös Bottom