Marvel Cinematic Universe / Avengers

greenlight

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 635
Tuleva Spider-Mankin näytti pelailevan jossain määrin rinnakkaisulottuvuuksilla eli se lienee teema Marvelin seuraavalle aikakaudelle. Sitä kautta X-menitkin on helppo tuoda kokonaisuutena osaksi samaa jatkumoa. Osittain Foxin huonon tuotannon vuoksi en kyllä ole kiinnostunut X-meneistä tässä vaiheessa ja luonnollisesti ihmettelen, miksi Fantastic Fourista meuhkataan aina niin paljon. Tykkäsin lapsena siitä tavasta, miten X-menit esiteltiin 90-luvulla pyörineessä Spider-Man-piirretyssä. Spider-Manille alkoi kehittyä outoja mutaatioita, joten hän hakeutui tohtori Xavierin puheille. Joitain mutanttejakin niissä jaksoissa tavattiin. En tarkoita, että se idea pitäisi kopioida 1:1 valkokankaalle mutta Xavieriksi voitaisiin castata jokin valovoimaisempi tähti ja hänet voisi suoraan esitellä tärkeänä hahmona, jonka apua Avengersit tai ketkä lie tarvitsevatkaan.

Jonkin verran Marvelin täytynee huomioida sekin, että tulevissa Deadpool-leffoissa oli tarkoitus siirtyä Task Force X:n suuntaan. Ryan Reynolds taisi jo sanoa, ettei hän näe Deadpool 3 -elokuvaa mahdollisena, koska kaikki ideat on jo käytetty. Omasta mielestäni jo kakkososa oli aivan siinä rajalla, että oliko sillä tarjota juonellisesti mitään muuta kuin vanhan kierrätystä ja aika epätoivoinen plot twist niin Cablen kuin Task Force X:n pitämiseksi mukana.

Kevin Feige näyttää pehmentäneen kantaansa Venomin ja Spider-Manin tuomiseksi samaan jatkumoon. Venom-leffan pr-kiertueen yhteydessä hän aika kylmästikin torppasi Sony-pomon höpötykset siitä, että Venomilla olisi jotain tekemistä Marvelin elokuvissa esiintyvän Spider-Man-hahmon kanssa. Nyt hän toteaa, ettei hänellä ole valtaa sanoa juuta tai jaata asiasta vaan se on Sonyn käsissä ja jopa vaikuttaisi todennäköiseltä, että sellainen elokuva nähdään. Marvelin ja Sonyn välisestä sopimuksesta liittyen Spider-Manin muodolliseen yhteiskäyttöön (Marvel tuottaa myös Spider-Manin soololeffat mutta virallisesti Sony osallistuu prosessiin sekä kerää lipputulot) ei ole tarkkoja tietoja mutta "Spider-Man 3" on käytännössä vahvistettu kuten myös se, että hahmoa näyttelevällä Tom Hollandilla on vain kyseinen elokuva jäljellä nykyisestä MCU-sopimuksestaan. Eli kohtapuoliin Marvelin ja Sonyn pomot vääntävät kättä siitä, millä ehdoilla Spider-Man kenenkin elokuvissa nähdään.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
4 396

Kannattaa vilkaista miltä 16 bittisenä lopputaistelu olisi näyttänyt(ei sisällä ihan kokonaan loppua) mutta toki jos et ole elokuvaa nähnyt niin ei kannatta katsoa.

Edit: Mielestäni tuohon olisi kuullunut se "i know it" kohta puhekuplassa.
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
4 396
Takaisku! Avengers: Endgame ei välttämättä nousekaan maailman tuottoisimmaksi elokuvaksi
Hollywood Reporterin mukaan [lähde] Marvel-jättileffa Avengers: Endgame ei ole välttämättä nousemassakaan maailman tuottoisimmaksi elokuvaksi.

Supersankarielokuva sai viime viikonloppuna pienen bonuspätkän kylkiäisiksi, mutta se ei saanut ihmisiä enää liikkeelle.

Leffa tienasi viikonloppuna 5,5 miljoonaa Yhdysvalloissa ja 2,3 miljoonaa ulkomailla ja yhteensä se on kerännyt 2,76 miljardin dollarin lipputuotot.

Avatar on kaikkien aikojen tuottoisin elokuva 2,78 miljardin dollarin lipputuloilla.

Eroa on "vain" 27 miljoonaa dollaria, mutta THR:n mukaan se on tässä vaiheessa hyvin vaikea kuroa kiinni. Disney ja Marvel voivat tosin myöhemmin, jopa ensi vuonna, järjestää vielä uudelleenjulkaisun, jonka avulla Avengers nousee listaykköseksi.
Niin lähellä mutta kaukana, hopee ei ole häpee vai miten se menee.

Oikeastaan nytten tajuaa miten kovan tuloksen Avatar ja Titanic ovatkaan tehneet uusina ip:nä.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
557
Onhan se kova tulos ja vielä ihan hyviä leffoja ja vielä samalta ohjaajalta. Hiukan harmi, että tälläiset keskinkertaiset tekeleet sitten nousee listoilla korkealle. Tuo Disneyn toiminta on kyllä harvinaisen noloa toimintaa, siis tehdä pidennetty versio jotta saisivat ykköspaikan. :facepalm: Varsinkin kun pidennyksen sisältö on mitä on..

..Stan Lee -tribuutti lopputekstien jälkeen. Videolla nähdään, kuinka legendan cameo-roolit kuvattiin.

Hulkin poistettu kohtaus. Kohtauksessa Hulk hyppää kadulle palavasta talosta. Hän on juuri pelastanut joukon ihmisiä tulipalosta. Kohtauksen lopuksi hän vastaa puhelimeen ja kysyy ”Kuka Steve?” Captain Americahan se.

Leffasta löytyy myös kohtaus Spider-Man: Far From Homesta. Siinä nähdään Spider-Man, Mysterio, Nick Fury ja Maria Hill taistelemassa maaelementaalia vastaan..
Lähde: Avengers: Endgamen pidennetty teatteriversio on melkoinen vedätys – kaatuuko Avatar?
 
Liittynyt
21.10.2016
Viestejä
3 230
Ero on enää alle 7 miljoonaa! Kuinka kauan leffa vielä pyörii teatttereissa, ehtiikö saada tuon eron kuitattua?
Hmm. monta kertaa Suomessa pitää käydä leffoissa, että saadaan 7M kasaan?
Tällä hetkellä Suomesta tullut total 4,8M joten ei taida fanittamalla tulla.

Mutta tuo puuttuva 7M tulee varmaan jostain aasiasta, ja homma sillä selvä! GG!
En tiedä onko se omana leffanaan tuon arvoinen, mutta ehdottomasti MCU:n kulmapisteenä!
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
4 396
Näemmä Thorin seikkailut jatkuvat Ragnarokin hengessä:
Taika Waititi ohjaa myös neljännen Thor-elokuvan | Muropaketti.com

Thor: Ragnarok -ohjaaja Taika Waititi vastaa myös seuraavasta Thor-leffasta.

The Hollywood Reporter kertoo Marvel Studiosin buukanneen vuoden 2017 Thor: Ragnarokista tutun Taika Waititin ohjaamaan myös Thor 4 -elokuvan.

Kiireisen Waititin ei alun perin pitänyt työskennellä seuraavan Thorin parissa, sillä hänellä on työn alla Akira-elokuva, jonka tekeminen kuitenkin myöhästyy, sillä sen käsikirjoituksen kanssa on ilmeisesti jonkin sortin ongelmia. Waititi aikoo edelleen kuitenkin ohjata myös Akiran, mutta vasta Thor 4:n jälkeen.

Lisätietoa asiasta on luvassa hyvin todennäköisesti nyt viikonloppuna järjestettävässä San Diegon Comic-Conissa.

Waititilla todellakin riittää kiireitä, sillä hän käsikirjoittaa ja ohjaa Time Bandits -sarjan pilottijakson Apple TV+ -suoratoistopalvelulle. Lisäksi hän vastaa yhdestä Star Wars -sarja The Mandalorianin jaksosta. Lokakuussa ensi-iltansa saa hänen Jojo Rabbit -elokuvansa, jossa ohjaaja näyttelee Hitleriä. Waititi jeesaa myös Foxia uuden Flash Gordon -animaation kanssa.
 

greenlight

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 635
Thorista on tullut jo niin op, että millaisia aineksia lie neljänteen leffaan, kun vielä oheishahmot Lokista Hulkiinkin lienevät poissa käytöstä. Varmaankin sillä haetaan laajennusta MCU:n repertuaariin jonkin löyhän Guardians-kytköksen kautta.
 

TML

yolo
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
4 309
Kerrankin joku hyvis on OP, kun MCU pitkälti vesittää kaikki hahmot joiden pitäisi olla OP.

Onko Guardians kytkös välttämättä löyhä, kun siis olisiko Thor mahdollisesti jopa seuraavassa Guardians leffassa isommassa roolissa? Sitten sen lopussa lähtee omille teilleen, ja siitä seuraa Thor 4?
 
Liittynyt
03.04.2019
Viestejä
518
Onhan se kova tulos ja vielä ihan hyviä leffoja ja vielä samalta ohjaajalta. Hiukan harmi, että tälläiset keskinkertaiset tekeleet sitten nousee listoilla korkealle. Tuo Disneyn toiminta on kyllä harvinaisen noloa toimintaa, siis tehdä pidennetty versio jotta saisivat ykköspaikan. :facepalm: Varsinkin kun pidennyksen sisältö on mitä on..



Lähde: Avengers: Endgamen pidennetty teatteriversio on melkoinen vedätys – kaatuuko Avatar?
Keskinkertainen tekele? Mikäs Avatar sitten on? Tanssii susien kanssa/Pocahontas juoni pöllitty ihan suoraan paperinohuilla hahmoilla, erikoistehosteet ei edes pelasta. Avatar lyötiin aikanaan myös uusiokierrokselle leffateattereihin lisäskeidaa sisältäneellä versiolla jotta saatiin kaikki massit puristettua ihmisistä ulos, tämä lienee unohtunut tai ei niin noloa kun Cameron sen tekee?
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
4 396
Tämä liittyy Infinity Wariin ja endgameen joten jos et ole nähnyt niin älä lue:
Everytime he collects a stone, he fuses with it, wich makes him weaker, but relying on the stones makes him stronger. Note that he is a half celestial, not 100%. He is just more resistant than the hulk. Just remember when thanos was fusing with the power of the 6 stones, he couldn’t even stop stormbreaker. Now he has his mighty weapon, an armor, a helmet, but seriously, he only shined against those three, an out of shape thor but with the hammer and the axe, iron man is iron man, a retired captain america who got knocked out with one single punch before grabbing mjolnir. Still with the mjolnir and the shield, thanos had more skills and better weapons. He beat the shit outta mjolnir cap. Ah i will be back to the point where i said the stones makes thanos physically weak. In the beginning of infinity war, with only the power stone, he has beaten thor with his god of thunder form, loki, and humiliated the hulk, duuuude hulk was so scared he refused to get out again. But after having 4 stones, thanos had a hard time in Titan, they pushed him to use all the stones he collected, the only worthy opponent there was dr strange who may have countered all thanos’ attacks without even using the time stone. Just a cheap comparison that is a bit logic. Overall, these movies are Legendary and i had my best experience in a movie theatre so far.
Elikkä thanoksesta tuli mieleeni kun vertailee sen "mahtavuutta" näiden kahden osan välillä niin tuosta kommentista tulikin mieleeni että heikeentääkö oikeasti ikuisuuskivet kantajan fyysisiä ominaisuuksia ja toki tuo ne ominaisuudet sitten tilalle.

Mietin vain että IW lopussa Thor melkein sai voitettua thanoksen mutta ei osunut päähän.
Sitten endgamessa se olikin helvetin kova pala kolmikolle(Iron man, Capu ja thor)
Videon linkki mistä kommentin löysin, youtube.
Jotkut jotka ovat sarjakuvia lukeneet ja muutenkin enemmän tutkineet niin tietänevät?
 
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
3 232
Tämä liittyy Infinity Wariin ja endgameen joten jos et ole nähnyt niin älä lue:
Elikkä thanoksesta tuli mieleeni kun vertailee sen "mahtavuutta" näiden kahden osan välillä niin tuosta kommentista tulikin mieleeni että heikeentääkö oikeasti ikuisuuskivet kantajan fyysisiä ominaisuuksia ja toki tuo ne ominaisuudet sitten tilalle.

Mietin vain että IW lopussa Thor melkein sai voitettua thanoksen mutta ei osunut päähän.
Sitten endgamessa se olikin helvetin kova pala kolmikolle(Iron man, Capu ja thor)
Videon linkki mistä kommentin löysin, youtube.
Jotkut jotka ovat sarjakuvia lukeneet ja muutenkin enemmän tutkineet niin tietänevät?
Sankarit jotka oli elokuvissa on hyttysiä verrattuna mitä Thanos pisti pakettiin sarjakuvissa

 

greenlight

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 635
Avatar lyötiin aikanaan myös uusiokierrokselle leffateattereihin lisäskeidaa sisältäneellä versiolla jotta saatiin kaikki massit puristettua ihmisistä ulos, tämä lienee unohtunut tai ei niin noloa kun Cameron sen tekee?
Myös Avatarin uusintajulkaisu teki Wikipedian mukaan vain muutamia kymmeniä miljoonia dollareita eli se ei ratkaissut Avatarin listaykköseksi nousua (Titanicin ohi). Sen sijaan se näyttää ratkaisevan sen, ettei Endgame vuorostaan ohita Avataria. Siis: Cameronilla ei ollut rahan takia mitään tarvetta julkaista Avatarista jotain uutta tuhnua vaan hän teki sen luultavasti omasta halustaan. Disney sen sijaan tähtää yksinomaan rahaennätyksen rikkomiseen eikä tarjoa mitään erityistä vastinetta faneille.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
03.04.2019
Viestejä
518
Myös Avatarin uusintajulkaisu teki Wikipedian mukaan vain muutamia kymmeniä miljoonia dollareita eli se ei ratkaissut Avatarin listaykköseksi nousua (Titanicin ohi). Sen sijaan se näyttää ratkaisevan sen, ettei Endgame vuorostaan ohita Avataria. Siis: Cameronilla ei ollut rahan takia mitään tarvetta julkaista Avatarista jotain uutta tuhnua vaan hän teki sen luultavasti omasta halustaan. Disney sen sijaan tähtää yksinomaan rahaennätyksen rikkomiseen eikä tarjoa mitään erityistä vastinetta faneille.
Cameron "tarjosi" mm. pidennetyn version umpisurkeasta seksikohtauksesta, ei mitään syytä pumpata lisää rahaa mutta pumppasi silti. Sama Blu-ray julkaisussa lyötiin 46 eri versiota pihalle että saatiin joka sentti ihmisiltä pumpattua, ensin pelkästään Panasonicin TV:n ostajille, sitten 2d versio ja sitten normi ja sitten pidennetty jne...
 

TML

yolo
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
4 309
Nyt lävähti virallista infoa tulevista leffoista ja sarjoista.
Blade reboot! :D

EDIT: Ilmeisesti limitti monta upotusta per viesti, niin otetaan pois.

Leffoja:

BLACK WIDOW
Just announced in Hall H at #SDCC, Marvel Studios’ BLACK WIDOW with Scarlett Johansson, David Harbour, Florence Pugh, O-T Fagbenle, and Rachel Weisz. Directed by Cate Shortland. In theaters May 1, 2020.
Marvel Studios on Twitter

THE ETERNALS
Just announced in Hall H at #SDCC, Marvel Studios’ THE ETERNALS with Angelina Jolie, Richard Madden, Kumail Nanjiani, Lauren Ridloff, Brian Tyree Henry, Salma Hayek, Lia McHugh and Don Lee. Directed by Chloé Zhao. In theaters November 6, 2020.
Marvel Studios on Twitter

SHANG-CHI AND THE LEGEND OF THE TEN RINGS
Just announced in Hall H at #SDCC, Marvel Studios’ SHANG-CHI AND THE LEGEND OF THE TEN RINGS, with Simu Liu, Awkwafina and Tony Leung, directed by Destin Daniel Cretton. In theaters February 12, 2021.
Marvel Studios on Twitter

DOCTOR STRANGE IN THE MULTIVERSE OF MADNESS
Just announced in Hall H at #SDCC, Marvel Studios’ DOCTOR STRANGE IN THE MULTIVERSE OF MADNESS with Benedict Cumberbatch and Elizabeth Olsen. Scott Derrickson returns as director. In theaters May 7, 2021.
Marvel Studios on Twitter

THOR: LOVE AND THUNDER
Just announced in Hall H at #SDCC, Marvel Studios’ THOR: LOVE AND THUNDER with Chris Hemsworth, Tessa Thompson and Natalie Portman. Taika Waititi returns as director. In theaters November 5, 2021.
Marvel Studios on Twitter

BLADE
Just announced in Hall H at #SDCC, Marvel Studios’ BLADE with Mahershala Ali.
Marvel Studios on Twitter



Sarjoja, jotka tulee näkymään Disney+ palvelussa:

THE FALCON AND THE WINTER SOLDIER
Just announced in Hall H at #SDCC, Marvel Studios’ THE FALCON AND THE WINTER SOLDIER, an original series with Anthony Mackie, Sebastian Stan and Daniel Brühl. Streaming exclusively on Disney+, Fall 2020.
Marvel Studios on Twitter

WANDAVISION
Just announced in Hall H at #SDCC, Marvel Studios' WANDAVISION, an original series with Elizabeth Olsen, Paul Bettany and Teyonah Parris. Streaming exclusively on Disney+, Spring 2021.
Marvel Studios on Twitter

LOKI
Just announced in Hall H at #SDCC, Marvel Studios’ LOKI, an original series with Tom Hiddleston. Streaming exclusively on Disney+, Spring 2021.
Marvel Studios on Twitter

What If..? (animaatio)
Just announced in Hall H at #SDCC, Marvel Studios’ WHAT IF…?, the first animated series in the MCU, with Jeffrey Wright as the voice of The Watcher and many actors from across the MCU reprising their roles as voice talent. Streaming exclusively on Disney+, Summer 2021.
Marvel Studios on Twitter

HAWKEYE
Just announced in Hall H at #SDCC, Marvel Studios’ HAWKEYE with Jeremy Renner, an original series that will also introduce Kate Bishop. Streaming exclusively on Disney+, Fall 2021.
Marvel Studios on Twitter

Ilman lisäinfoa mainittiin myös Black Panther 2, Guardiands of the Galaxy 3, Captain Marvel 2, Fantastic Four, ja Mutants.

upload_2019-7-21_11-2-27.png
 
Viimeksi muokattu:

greenlight

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 635
Natalie Portman ottaa sitten Thorin roolin seuraavassa Thor-leffassa... Hemsworthkin kuolee sitten? Vaiko vain vuorostaan katoaa jonnekin.
 

greenlight

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 635
Taitaa olla vain nimillä kikkailua kun Thor ei enää voi käyttää mjölniriä ja sehän antaa ne voimat
No tuolla MCU:n mainostilaisuudessa Portman nimenomaan otti omakseen kyseisen kuuluisan taikavasaran, joten ehkä se jollain tavalla löytää tiensä myös tulevaan elokuvaan. Kyllä manttelin periminen jäisi vähän pliisuksi, jos myös ikoninen taikakalu ei vaihtaisi omistajaa filmissäkin, olkoonkin että se on oletettu tuhotuksi Ragnarökin yhteydessä.

 

Hetzer

Make ATK Great Again
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
470
Naispuolinen Thor, ihan vitun tyhmä idea. Marvelilla on helvetisti naishahmoja jotka ovat parempia ja kiinnostavampia kuin tämä, tai vaihtoehtoisesti Beta Ray Bill joka on taatusti mielenkiintoisempi tarina Thorin seikkailuissa.
 

greenlight

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 635
Naispuolinen Thor, ihan vitun tyhmä idea. Marvelilla on helvetisti naishahmoja jotka ovat parempia ja kiinnostavampia kuin tämä, tai vaihtoehtoisesti Beta Ray Bill joka on taatusti mielenkiintoisempi tarina Thorin seikkailuissa.
Niin ja eikös X-personeihin kuuluva Storm ole hyvin lähellä naispuolista Thoria muutenkin. X-Men-leffa on tulossa ilmeisesti ihan muutaman vuoden sisällä ja Storm on niitä ikonisia hahmoja, jotka ovat varmasti mukana.

Minä yritän vieläkin säilyttää luottamukseni siihen, että Kevin Feige hallitsee tätä SJW-potentiaalia paremmin kuin mitä sen kanssa on sarjakuvien puolella tehty. Captain Marvel ei ollut mielestäni ollenkaan liian pahasti femakoitunut leffa. Sen suurin ongelma oli pökkelö näyttelijä mutta myös hirvittävän ylisuuret voimat omaava hahmo, joka ei oikein sovellu mihinkään muuhun Marvelin elokuvaan kimppakaveriksi. Yhtä pahasti vituillaan oleva hahmo kuin DC:n puolella Teräsmies.
 

Hetzer

Make ATK Great Again
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
470
Ihmettelen ettei tuossa Captain Marvelin tapauksessa hyödynnetty Monica Rambeaun tarinaa, olisi saatu musta naissankari joka on myös sarjakuvafanien keskuudessa suositumpi hahmo kuin Carol Danvers.
 
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
3 232
Niin ja eikös X-personeihin kuuluva Storm ole hyvin lähellä naispuolista Thoria muutenkin. X-Men-leffa on tulossa ilmeisesti ihan muutaman vuoden sisällä ja Storm on niitä ikonisia hahmoja, jotka ovat varmasti mukana.

Minä yritän vieläkin säilyttää luottamukseni siihen, että Kevin Feige hallitsee tätä SJW-potentiaalia paremmin kuin mitä sen kanssa on sarjakuvien puolella tehty. Captain Marvel ei ollut mielestäni ollenkaan liian pahasti femakoitunut leffa. Sen suurin ongelma oli pökkelö näyttelijä mutta myös hirvittävän ylisuuret voimat omaava hahmo, joka ei oikein sovellu mihinkään muuhun Marvelin elokuvaan kimppakaveriksi. Yhtä pahasti vituillaan oleva hahmo kuin DC:n puolella Teräsmies.
On myös ollut jo sarjakuvassa thor silloin joskus

 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
4 396
Ihmettelen ettei tuossa Captain Marvelin tapauksessa hyödynnetty Monica Rambeaun tarinaa, olisi saatu musta naissankari joka on myös sarjakuvafanien keskuudessa suositumpi hahmo kuin Carol Danvers.
Captain marvelista pitäisi tulla uusi tiimin johtaja Capun ja iron manin paikalle.

Saapi nähdä miten nämä uudet sankarit hallitsevat hommansa ja mikä näiden taustatarina tulee olemaan(kuten nytten oli ikuisuuskivet) mutta kovan tempun saavat tehdä jos saavat luotua paremmat hahmot mitä Iron man, Capu ja Thanos olivat.

Ite kyllä ajattelin että jätän tämän leikin endgameen mutta ainahan mieli voi muuttua.
 
Liittynyt
24.12.2016
Viestejä
789
Captain marvelista pitäisi tulla uusi tiimin johtaja Capun ja iron manin paikalle.

Saapi nähdä miten nämä uudet sankarit hallitsevat hommansa ja mikä näiden taustatarina tulee olemaan(kuten nytten oli ikuisuuskivet) mutta kovan tempun saavat tehdä jos saavat luotua paremmat hahmot mitä Iron man, Capu ja Thanos olivat.

Ite kyllä ajattelin että jätän tämän leikin endgameen mutta ainahan mieli voi muuttua.
Captain Marvelista? Huh no tuskin. Olisivat varmaan panostaneet kunnon leffaan ja hahmoon jos tämä olisi Disneyn suunnitelmissa.
 

Hetzer

Make ATK Great Again
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
470
Captain Marvelista? Huh no tuskin. Olisivat varmaan panostaneet kunnon leffaan ja hahmoon jos tämä olisi Disneyn suunnitelmissa.
Tuo Monica Rambeaun Captain Marvel olikin jonkun aikaa Avengersien johtaja, mutta tuskin lähtevät nyt sille tielle.
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
4 396

OD.

Liittynyt
14.12.2016
Viestejä
1 311
Jane Foster oli sarjakuvassakin Thor, että mistään käsikirjoittajien sjw fantasiasta ei voida puhua.

Rembau palaa screenille aikuisena WandaVisionissa, tuskin kuitenkaan Captain Marvel nimellä vaikka sarjakuvissa on käyttänyt tuota nimeä.

Osa noista kiinnostaa, vaikka epäilenkin miten Blade voi toimia lapsille sopivana Disney-versiona. Aika näyttää, varmaan noi tulee katottua tavalla tai toisella.
 

greenlight

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 635
Jane Foster oli sarjakuvassakin Thor, että mistään käsikirjoittajien sjw fantasiasta ei voida puhua.
Niin tarkoitat että jossain SJW-versiossa muuttui Thoriksi ihan tuossa muutama vuosi sitten. Wikipedian mukaan ainakin. Juuri tähän nykysarjisten alennustilaan on viitattu silloin, kun SJW-ideologian tunkeutuminen MCU:hun on nostettu esille huolenaiheena. Tämän lisäksi Jane Foster on esiintynyt Thorin roolissa vain jossain lyhyttarinassa vaihtoehtoisia aikajanoja käsittelevässä "What If" -konseptissa.
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
240
Edit: Itselläni on oikeastaan captain marvelin kanssa samat ongelmat kuin Teräsmiehen, liian voimakas.
Sama, en oikein osaa suhtautua, kun näiden pysäyttämiseksi pitää aina keksiä jotain ihmeellistä. Ja ärsyttää että vaikka ovat voimakkaita niin pitää ähkiä ja puhkia koko ajan.
 
Liittynyt
28.10.2016
Viestejä
5 604
Tuli tuo Endgame nyt sit kuitenkin katottua teattereissa ja eihän se pettänyt. Oli jopa positiivinen yllätys, kun kiinnostus näitä leffoja kohtaan on vaihdellut todella paljon. Teatterissa kävin katsomassa vain: Ironman 2 ja 3(en muista katoinko ykkösen), Avengers, Guardians of the Galaxy, Age of Ultron ja Endgame.

19/22 leffaa siis katottuna tuosta saagasta, sarjat yms. oheistoiminta ei kinostanut pätkääkään. Näkemättä jäi Antman&Wasp, Dr. Strange ja Captain Marvel. Jälkimmäisestä tuli luettua synopsis pikasesti ennen tätä leffaa.

Taso kyl vaihteli näissä todella paljon, jopa niin että Infinity Warin kohalla jätin käymättä teatterissa, vaikka siihen mennessä oli kyl katottu suurin osa näistä leffoista ja Avengers leffoista jopa tykännyt Ironmanien lisäksi.

Ehkä eniten positiivista oli se, kuinka Kapteeni ja Thor kasvoivat alkua paljon mielenkiintoisemmiksi hahmoiksi. Samalla jäi vähän kaivelemaan, että en tykännyt Black Pantherista, Spidermanista tai Antmanista sen enempää ku tykkäsin ensimmäisestä Americasta tai Thorista, mutta jos niitä olis ollut enemmän, nii ehkä niiden merkitys olis jotenki kasvanut sarjassa. Wanda Maximoff jäi vähän harmittavasti sivurooleihin, olis halunnut sitä enemmänkin.

Myös Hawkeye ja Black Widow kyllä jäi omalta osalta ihan torsoiksi, ei oikeastaan kiinnostanut heidän menot yhtään, olivat vähän semmosia Furyn kaltaisia siltahahmoja eri leffojen välillä. Eivät vaan missään vaiheessa oikeen sopineet tuonne supersankareiden maailmaan kun ei heitä oikeen selitetty auki.

Tokihan nämä kaikki nyt sit jatkuu ja lisää tulee, mutta saattaapi jäädä itelle aikalailla tähän tämän aktiivinen seuraaminen, jonku leffan voi sieltä täältä toki vilkaista, mutta tuskin tulee katottua etes kolmasosaa tulevista. Ainoa joka oikeastaan etes hitusen kiinnostaa on Guardians 3. Toki jos nää alkaa näyttää taas siltä, että näitä on helppo kerralla katsoa paljon, ja muodostavat jonkun järkevän juonenkaaren, nii ehkä sitten palaa, mutta teatteriin en varmaankaan rahaani enää vie(miinus Guardians) jos ei jotain aivan 9.5/10 leffoja ala pukkaan.
 
Liittynyt
24.06.2017
Viestejä
558
Eilen tuli käytyä katsomassa uusin Spider-Man ja ihmetyttää, että elokuvalle ei ole julkaistu vielä mitään jatkosuunnitelmia. Elokuva loppuu varsin herkulliseen kohtaan ja paljon jää auki tulevaisuutta ajatellen.

Ihme, jos ei mahdu phase 4 tai phase 5 alkuun.
 
Liittynyt
21.10.2016
Viestejä
3 230
Eilen tuli käytyä katsomassa uusin Spider-Man ja ihmetyttää, että elokuvalle ei ole julkaistu vielä mitään jatkosuunnitelmia. Elokuva loppuu varsin herkulliseen kohtaan ja paljon jää auki tulevaisuutta ajatellen.

Ihme, jos ei mahdu phase 4 tai phase 5 alkuun.
Kyllähän ne aikamoisen cliffhangerin rakensi.

Toisaalta Tom Hollandilla oli viiden leffan soppari, joka on nyt täytetty (2 omaa ja 3 muuta), joten eivät varmaan voi mitään huudellakaan, ennen kuin on nimiä paperissa.
Mutta sen verran suosittu kaveri taitaa olla kyseessä, että tyhmää olisi olla hyödyntämättä jatkossa.
 

Hetzer

Make ATK Great Again
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
470
sonylla iski kateus kun joutuu jakamaan voittoja disneyn kanssa :rofl: jos nyt sony menee ja tekee spiderman leffan yksinään, niin toivottavasti floppaa niin että saavat nenillee.
Päinvastoin, Disney on se jonka joutaa saada nenilleen.
 
Liittynyt
24.06.2017
Viestejä
558
MCU:n seuraavasta vaiheesta tulee kyllä mielenkiintoinen kun Ironman ja Captain America putosivat listoilta pois, Avengersit on nyt hetkeksi unohdettu ja uutta supersankaria tuodaan esille. Pystyykö esim. Shang Chi olemaan brändin uusi Ironman? Itse näen, että nyt jos koskaan MCU olisi tarvinnut tuttua ja turvallista Spidermania.

Seuraava Phase (5) on jo varmasti paremmassa kunnossa kun lanseerataan X-Men ja Fantastic Four MCU:n puolelle.
 

KLF

Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 788
Kai ne tuuppaa Ironheartin valkokankaalle.


Falcon sai kilven kuten sarjakuvissakin.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
557
MCU:n seuraavasta vaiheesta tulee kyllä mielenkiintoinen kun Ironman ja Captain America putosivat listoilta pois, Avengersit on nyt hetkeksi unohdettu ja uutta supersankaria tuodaan esille. Pystyykö esim. Shang Chi olemaan brändin uusi Ironman? Itse näen, että nyt jos koskaan MCU olisi tarvinnut tuttua ja turvallista Spidermania.

Seuraava Phase (5) on jo varmasti paremmassa kunnossa kun lanseerataan X-Men ja Fantastic Four MCU:n puolelle.
Fantastic Four kyllä kuuluisi saada kohtuullisen hyvä leffa, kuitenkin niin klassikko ryhmä Marvel maailmasta. X-Men on saatu kuitenkin tehtyä hyviä leffoja (myös huonoja), joten siltä osin ei kyllä ole isot odotukset tulevista elokuvista. Aiemmin ne sentään erottu hiukan edukseen Disneyn Marvel tuotoksista. Vaikka Disney tuotanto on laadukasta, niin itse elokuvat on sitten niin hajuttomia/mauttomia tekeleitä.

Jaa, kyllä disney on saanut paljon paremmat leffat aikaan spidermanista kuin sony, nyt sony toivoo rebootin onnistuvan kun disney on tehnyt hyvän pohjatyön.
Sonyn ongelma oli että se reboottasi saman tarinan uudestaan ja uudestaan. Toisekseen se Disney kanssa tehty Spiderman (2017) oli ihan hirveetä paskaa.

Näissä elokuvissa kun sais ohjaaja suhkot vapaat kädet sen tekemisen suhteen, niin sieltä voisi ihan hyviä tuotoksia syntyä välillä. Thor Ragnarok oli oikeasti hauska vaikka juonellisesti se nyt mikään ihmeellinen ollut. Deadpool on myös harvinaisen onnistunut vaikka sekään ei myöskään juonella juhlinut. Kypsin leffa oli X-men First Class, mutta harmillista ettei sen jatko-osat onnistunut samalla tavalla. Loput Marvel maailmaan perustuvat leffat onkin pääsääntöisesti täyttä paskaa. Entä se DC, ehkä sieltä nähtäisiin tulevan Joker elokuvan myötä jotain hyvää?
 
Liittynyt
02.06.2018
Viestejä
4 603
Nyt on endgame katsottu ja ihan ok oli. Aika surullinen tunnelma filmissä oli. Olin spoilaantunut ironmanin poistumisesta ja kyllähän se herkäksi veti kokoajan. Captain marvelia ei ollut tuntea noilla hiuksilla
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
10.04.2017
Viestejä
199
Itse spoilaannuin kaikista Endgamen kuolemista päivää ennen kuin menin katsomaan. Tyhmänä katselin yhden hyvän Apex-pelaajan streamia Twitchissa ja kuinka ollakaan, joku spoilasi chattiin.
 

Cirrus

Miksei maailma toimi asmilla?
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
2 982
Agents of S.H.I.E.L.D. nosti kytkintä viaplaylta. Jos tekee paluun johonkin niin vinkkiä arvostetaan. Jäi kesken.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
237 331
Viestejä
4 157 436
Jäsenet
70 409
Uusin jäsen
Eycte

Hinta.fi

Ylös Bottom