GOG.com ja GOG Connect

Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
1 747
Haa, olipa miellyttävä yllätys että GOG on väsännyt oman myyntiversionsa Fallout 3:sta ilman sitä GFWL-pasketta! Peli myös toimii mukisematta Windows 10:lla suoraan laatikosta. Aivan mahtava juttu! Tästä pitäisi myöntää GOG:lle joku palkinto, esim. joku Nobel voisi olla sopiva.

Fallout 3: Game of the Year Edition
Juuh itsekkin tuli ostettua Fallout 3 ja New Vegas GOG:ista vaikka oli jo Steam versiot. :tup:
 
Liittynyt
16.01.2017
Viestejä
29
GOG connectiin on lisätty uusia pelejä kiinalaisen uudenvuoden kunniaksi. Tarjous päättynee 20.2.
Pelit ovat:
Mount & Blade, Topico 4, AI War Collection, HuniePop, Kim, Orwell, Pirates! Gold Plus, Tempest, The Sexy Brutale, Torchlight ja Unreal Tournament GOTY
 
Liittynyt
01.08.2017
Viestejä
2 743
Desperados now updated to shoot straight on modern systems

Klassikko, nyt jopa toimii W10 (ilman karmeita lageja jne), pelannut nyt joku 3 tuntia ja päässyt mission 5, ärsyttävä tehtävä omasta mielestä. Demotason pelasin myös läpi, aika ez.

Cooper ja Doc parhaita, Sam ja Kate noh... tähän asti aika vähällä käytöllä (paitsi juuri tässä mission 5 katea pitäisi vissii enemmän käyttää)
 
Viimeksi muokattu:

Sadness

Tukijäsen
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
4 416
GOG juhlii 10-vuotispäiviään - Tarjolla ilmainen synttäripeli ja paljon tarjouksia | Muropaketti.com

Puolalaisen CD Projekt -studion sivuhanke GOG.com täyttää 10 vuotta videopelien digitaalisena kauppa-alustana. GOG juhlistaa merkkipäivää pelitarjouksilla ja ilmaisella pelillä, kertoo Techraptor-julkaisu.

Pelaajat voivat käydä pelikaupassa äänestämässä kolmesta eri vaihtoehdosta joista eniten ääniä saanut ilmestyy ilmaiseksi ladattavaksi. Vaihtoehtoina ovat Shadow Warrior 2, Superhot ja Firewatch.

Kannattaa toimia nopeasti, sillä äänestys päättyy ensi torstaina eli 4.10.

Pelikauppaan on tullut uusia pelejä myyntiin, kuten esimerkiksi Soldier of Fortune -pelisarja, toimintaseikkailu Indiana Jones and the Infernal Machine ja avaruuspeli Stellaris.

Lisäksi GOG on paketoinut kolme Anniversary Collection -pelipakettia.

The Timeless Essentials -paketista löytyvät Theme Hospital, Dungen Keeper 2, System Shock 2 ja Another World. Kokoelma maksaa reilut 4 euroa.

Owlboy, Homeworld Remastered ja Dragon Age: Origins on paketoitu The Art of Aging Gracefully -kokoelmaan. Sen saa itselleen noin yhdeksällä eurolla.

22 euron The Modern Classics -kokoelma pitää sisällään Kingdom Come: Deliverancen, Battle Chasers: Nightwarin ja Shadow Tactics: Blades of the Shogunin.

Näiden lisäksi myynnissä on rutkasti pelejä jopa 80 % alennettuun hintaan. Niiden pariin pääsee täältä.
GOG.com

Nytten katselemaan halpoja pelejä :tup:
 

hokkis

Välituontilisensoija
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
338
Kappas, Soldier of Fortune -trilogia on näköjään julkaistu GOGissa. Payback oli aikoinaan Steamin listoilla, mutta pelin laatu on täyttä kuraa. Kaksi ensimmäistä peliä hyviä ja voisi ottaa viimeistään alennushinnalla kokeiluun.
 
Liittynyt
20.02.2017
Viestejä
856
Kappas, Soldier of Fortune -trilogia on näköjään julkaistu GOGissa. Payback oli aikoinaan Steamin listoilla, mutta pelin laatu on täyttä kuraa. Kaksi ensimmäistä peliä hyviä ja voisi ottaa viimeistään alennushinnalla kokeiluun.
Kyllä se kakkonenkin oli minusta keskinkertainen jööti jo julkaisun aikaan, nätti kuin mikä mutta ei sitä pelata jaksanut jahka oli lakannut hihittämästä ultraväkivallalle. Ykkösestä ihan hyvät muistot vaan mitenkähän tuo vielä tänä päivänä kestää pelaamista, saattaa olla että sekin vaan tuntui hauskalta teininä kun sai viipaloida sakilta suolet pihalle.

Stellaris menee dlceineen ostoon, onneksi en ostanut steamissa siihen delsuja.
 
Liittynyt
01.08.2017
Viestejä
2 743
Mistä lähtien enkku = venäjä xD heidän kotisivuil vissiin jtn häikkää.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
22 054
Mistä lähtien enkku = venäjä xD heidän kotisivuil vissiin jtn häikkää.
Olet käynyt venäläisillä saiteilla tai ajanut venäläistä proxyä. Itsellä oli puola kielenä joskus, kun ajelin vpn:ää ja se meni sitä kautta. Lisäksi tuleminen venäläisestä linkistä voi kai aiheuttaa joskus tuota (siitäkin huolimatta, että en osaa yhtään venäjää ja ajan niitä google translaten läpi).
 
Liittynyt
01.08.2017
Viestejä
2 743
Niin kuten sanoin enkku oli äsken kuin venäjä, puolet sivusta oli venäjäksi. n. 29 minuuttia sitten, nyt taas normaalisti näyttää.

En käytä VPN, tai edes käy venäjänkielisillä sivuilla yms. Veikkaan itse että vain lyhytaikainen probleema sivuilla.
 
Liittynyt
07.11.2016
Viestejä
560
Uusia pelejä GOG connectissa taas.

Näyttäisi päivittyvän viikottain (joulualen aikana?):

DRM-free your Steam games – GOG Connect is back! Connect your Steam account and add eligible games to your DRM-free library. Some titles you can Connect include: Oddworld: Abe’s Oddysee, Age of Wonders 3 and Shadowrun: Dragonfall - Director’s Cut. And there's a new batch of eligible titles each week, so check back regularly!
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
2 305
Niin kuten sanoin enkku oli äsken kuin venäjä, puolet sivusta oli venäjäksi. n. 29 minuuttia sitten, nyt taas normaalisti näyttää.

En käytä VPN, tai edes käy venäjänkielisillä sivuilla yms. Veikkaan itse että vain lyhytaikainen probleema sivuilla.
Joskus on hetkellisesti ilmestynyt venäjänkielinen sivu. Ilmeisesti joku satunnainen häiriö GOGin päässä.


GOG saisi tuoda Bitcoinin maksuvaihtoehtojen joukkoon, niin pääsisi kuluttamaan loput colikot ennen kuin arvo on ihan nollassa. :psmoke: Steamissakaan ei voi enää maksaa kryptorahalla.
 

Sadness

Tukijäsen
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
4 416
CD Projektin alainen GOG irtisanoi yli 10 työntekijää, lähteen mukaan pelikaupan taloustilanne on huono | Muropaketti.com

Digitaalisten pelialustojen välinen kilpailu on kiihtynyt Epic Games Storen avatessa ovensa. GOG-pelikauppa on äskettäin irtisanonut yli kymmenen työntekijää, ja erään näistä kerrotaan todenneen, ettei GOG:lla mene taloudellisesti kovin hyvin.

Pelien digitaaliseen jakeluun keskittynyt GOG on äskettäin irtisanonut noin 12 työntekijää, uutisoi Techraptor-julkaisu.


GOG:n edustajan mukaan pelikauppa on järjestellyt eri tiimejään viime vuoden lokakuusta saakka, jonka seurauksena työvoimaa irtisanottiin noin tusinan henkilön verran. Samaan aikaan GOG on pestannut kaksi kertaa irtisanottujen verran uusia työntekijöitä, ja sillä on tällä hetkellä avoimena 20 työpaikkaa, tiedottaa yritys.

Eräs nimetön lähde, irtisanottu työntekijä, on ilmaissut GOG:n talouden olevan epävakaalla pohjalla. Lähteen mukaan irtisanottujen määrä on noin 10 prosenttia yhtiön työläisistä.

Nimetön entinen työntekijä osaa sanoa, että yrityksen taloudellinen tilanne muuttui epävarmaksi hyvin nopeasti. GOG ei ole koskaan aiemmin irtisanonut näin paljon työntekijöitä.

GOG on osa CD Projektia, joka on pelistudio CD Projekt Redin emoyhtiö. Pelitalo on kehittänyt suositun roolipelitrilogia The Witcherin, ja viimesimpänä julkaisuna sillä on ollut Thronebreaker: The Witcher Tales, joka on The Witcher -sarjan irrallinen osa. Thronebreaker on mitä luultavimmin osasyynä ongelmiin, sillä se julkaistiin pelkästään GOG:ssa huonoin myyntiluvuin.

Digitaalisten pelikauppojen välinen kilpailu on kasvanut entisestään, kun Epic Games Store lähti valtaamaan markkinoita.
Gog tarvitsisi isoa vetonaulaa kun witcheristäkin alkaa jo vuosia olemaan aikaa.
 
Liittynyt
01.09.2017
Viestejä
263
Suurin ongelma on Fair Price Package ohjelma jonka johdosta lukuisat pelit olivat tappiollisia gogille, sillä joissakin peleissä gogi joutui maksamaan yli 37% erotuksen ja kun miettii, että gogi ottaa sen 30%, eli kivasti tappiota tulee jokaisesta myydystä kopiosta. Siihen päälle palkat ja kulut. En tajua miksi gog edes koskaan ryhtyi tällaiseen, ei pelejä voi myydä tappiolla. Ainoastaan ruokakaupassa voi myödä joitain tuotteita tappiolla, koska voivat luottaa siihen että ihmiset todennäköisesti ostavat jotain muutakin ale tuotteen ohella.
Conclusion of the Fair Price Package program
program
8 hours ago
On March 31st we are going to discontinue the Fair Price Package program. Let us explain the reasoning behind this decision. We came up with Fair Price Package (FPP) as a way to make up the price difference between various countries. Some games on GOG.COM have regional pricing, meaning the price of the same game in one place can be higher compared to its price in North America. In countries where the game is more expensive, we give users the equivalent of the price difference in GOG Wallet funds. In actual numbers, on average, we give users back 12% of the game price from our own pocket. In some cases, this number can reach as high as 37%. In the past, we were able to cover these extra costs from our cut and still turn a small profit. Unfortunately, this is not the case anymore. With an increasing share paid to developers, our cut gets smaller. However, we look at it, at the end of the day we are a store and need to make sure we sell games without a loss.Removing FPP is not a decision we make lightly, but by making this change, we will be able to offer better conditions to game creators, which — in turn — will allow us to offer you more curated classic games and new releases. All DRM-free. We wanted to make sure you have some lead time to still benefit from the Fair Price Package. The program will last until the 31st of March, 2019, so if you would like to take advantage of it, now is the time. The funds you gather from the program will keep the 12 months expiration date from the moment you’ve been granted your last funds.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
12 818
Saisivat nyt ensin ton koko roskan käytettävyyden samalle tasolle muiden launchereiden kanssa.
Tuntuu että GOGissa vähän jokainen asia tökkii kun yrittää kavereiden kanssa pelata.
Joka kerta kun esmes Shadow Warrior 2 peliä yritetään pelata niin joka kerta menee aina se puolituntia että päästään kaikk jollain taikatempulla samaan peliin.
Milloin kutsut ei mene perille, milloin ne menee perille, mutta kulsusta ei peli aukea. Joskus pääsee yhden peliin mutta ei toisen ja joskus ei pääse kenenkään muun kuin yhden peliin. Enemmän kuin kerran on tehny sitä että netti ja Discord käy ja kukkuu ja on GOGissa online ja kun toinen kutsuu peliin niin GOG chatti sanoo että joko ite tai kaveri on offlinessa. Ja Connect Now ei toimi.

Uskomatonta tuskaa ton käytettävyys. Korjaisivat ensin ton käytettävyyden kunnon tasolle ni vois jopa sieltä pelejäkin ostaa. Nyt pelkästään kaverin kanssa pelaaminen on semmoista säätöä ettei meinaa motivoida edes pelata GOGilla mitään.
 
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
1 747
Hmm toi on aika hiton huolestuttavaa että GOG:lla menee huonosti mutta ei yllättävää. :(

Yli 200 peliä mulla siellä niin tässähän joutuu kohta lataamaan kaikkien asennus-tiedostot koneelle talteen konkurssin pelossa. :beye:
 

Sadness

Tukijäsen
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
4 416
Tokkopa toi konkkaan menee sentäs.

Mutta gog tarvitsisi kyllä vetonauloja kauppaan mutta monet AAA tekijät eivät lämpene tuolle ilman drm jutulle.

Ei tainut viime vuonna kun kingdom deliverence olla isompi julkaisu joka tehtiin myös gog:ssa ja sekin pari viikkoa jäljessä vs steam julkaisun ja varmaan suurinosa myytiin steamin kautta:hmm:
 
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
3 428
GOG Galaxy 2 (beta) vaikuttaa ihan lupaavalta. Helpottaa nopean testauksen perusteella elämää, kun kirjautumisten jälkeen listaa samassa näkymässä Steamista, Originista, GOG:ista, Uplaysta jne. ostetut / asennetut pelit. Ilmeisesti tuota kautta saa nuo asennettua myös, mutta en ole vielä ehtinyt kokeilla. Jo pelkkä asennettujen launchaus ilman säätöä on aika bueno.
 
Liittynyt
15.08.2019
Viestejä
414
GOG Galaxy 2 (beta) vaikuttaa ihan lupaavalta. Helpottaa nopean testauksen perusteella elämää, kun kirjautumisten jälkeen listaa samassa näkymässä Steamista, Originista, GOG:ista, Uplaysta jne. ostetut / asennetut pelit. Ilmeisesti tuota kautta saa nuo asennettua myös, mutta en ole vielä ehtinyt kokeilla. Jo pelkkä asennettujen launchaus ilman säätöä on aika bueno.
Loppuu viimein se alennuspelien osto moneen kertaan, kun näkee yhdestä paikasta mitä jo omistaa!
 
Liittynyt
07.11.2016
Viestejä
560
https://steamcommunity.com/gid/103582791464469530/announcements/detail/1602646116119052883
As you may know, Hedon released on GOG recently, and you have the chance to link your Steam copy to your GOG account. This feature is only available for 7 days (between 5 and 12 November).

You can check this feature out here.

Make sure that your privacy settings on Steam are set to public (both games and profile!) in order for GOG to be able to pick it up. If it doesn't work right away, try again after a few hours. If the issue persists you should contact GOG Support.
 

omenanraato

Team Tesla
Liittynyt
22.10.2017
Viestejä
4 472
Tuli tänään asennettua tuo GOG 2.0 ja on kyllä todella näppärä systeemi ja näkee kivasti esim peliajat listauksessa ja saa filtteröityä näppärästi jne. Taatusti jää käyttöön.
 
Liittynyt
14.07.2019
Viestejä
2 938
Onko jollain toiminut tänään toi kirjautumisen varmistus?
Ei toimi selaimella tai sillä ohjelmallakaan. Koodi kyl tulee mailiin mutta ei vaan koodi toimi. 2 kertaa kokeiltu selaimella ja ohjelmalla. Noitten yrityksien jälkeen ei resendaa koodiakaan.

Edit: Eipä näköjään tarvinnu sitä koodia. Kunhan päivitti gog.com niin hienosti kirjautu sisään ohjelmallakin.
Vähän veikkaan että ei tän nyt ihan näin pitäis toimia.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
07.11.2016
Viestejä
560
GOG connectissa myös lisää pelejä

Wasteland 1:n saa myös ilmaiseksi. Kun tuo Wasteland 2 on lisätty tilille, löytyy kirjaston alta: Wasteland 2 - More - Serial Keys - Wasteland 1 gift code
 
Viimeksi muokattu:

Sadness

Tukijäsen
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
4 416

CD Projekt Red omistaa PC-pelien julkaisualustan GOG, joka tarjoaa pelejä ilman DRM-menoa. Nyt sitten CD Projekt Red on julkaissut uudet asiakasystävälliset palautussäännöt.



GOGin Support-sivulla kerrotaan, että pelin saa palauttaa 30 päivän kuluessa riippumatta siitä, kuinka paljon peliä on ehtinyt pelaamaan. Ennakkovarauksen jälkeen rahansa saa takaisin koko ennakkovarausajan, ja vielä 30 päivää pelin julkaisun jälkeenkin.

Lopuksi CD projekt Red pyytää kuluttajia olemaan kiltisti eikä käyttämään hyvää tahtoa väärällä tavalla hyödyksi.

"We trust that you're making informed purchasing decisions and will use this updated voluntary Refund Policy only if something doesn't work as you expected.

This is why there are no limits but instead, we reserve the right to refuse refunds in individual cases.

Please respect all the time and hard work put into making the games you play and remember that refunds are not reviews. If you finished the game and didn't like it, please consider sharing your opinion instead. Also, please don't take advantage of our trust by asking for an unreasonable amount of games to be refunded. Don't be that person. No one likes that person."
Miten lienee käy tuossa :hmm:
Ainakin CP77 saa kokeilla enemmän kuin se pari tuntia.
 
Liittynyt
01.08.2017
Viestejä
2 743
Ensimmäinen chapteri Higurashi when they cry sarjasta ilmainen (+ muut 75% alennuksella)

The first chapter of Higurashi When They Cry will be made free-to-own on GoG until an effective vaccine for COVID-19 is discovered! If you’re looking for a way to pass the time while staying at home, then there’s never been a better chance to try out this renowned masterpiece.

You can complete the question arcs (Chapters 1-4) at a 75% series discount until July 14, 11 pm GMT.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
5 120
Voi hyvä luoja nyt tuolta asentui väkisin tuo oksettava Galaxy 2.0. Vanhassa oli selkeä ja helppokäyttöinen UI ostettujen pelin lataamiseen ja pystyi järjestämään ne ostopäivämäärän mukaan. Eipä vaan enää...
 
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
1 747
Voi hyvä luoja nyt tuolta asentui väkisin tuo oksettava Galaxy 2.0. Vanhassa oli selkeä ja helppokäyttöinen UI ostettujen pelin lataamiseen ja pystyi järjestämään ne ostopäivämäärän mukaan. Eipä vaan enää...
Aluksi olin aika innoissani Galaxy 2.0:sta mutta se on aikapaljon vitutusta aiheuttanut kun Steamiin sen yhteys katkeaa niin usein. On kyllä tyhmää etteivät anna meidän käyttää sitä vanhaa versiota enää.

On jopa lannistanut GOG:sta pelien ostamista tuo uusi Galaxy. Huoh. :sdarra:
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
5 120
Aluksi olin aika innoissani Galaxy 2.0:sta mutta se on aikapaljon vitutusta aiheuttanut kun Steamiin sen yhteys katkeaa niin usein. On kyllä tyhmää etteivät anna meidän käyttää sitä vanhaa versiota enää.

On jopa lannistanut GOG:sta pelien ostamista tuo uusi Galaxy. Huoh. :sdarra:
Itseä ei se eri alustojen yhdistäminen kiinnosta tippaakaan. Haluan vain simppelin ohjelman jolla ladata ostetut pelit.
 

omenanraato

Team Tesla
Liittynyt
22.10.2017
Viestejä
4 472
Minä taas pidän todella paljon juuri siitä miten gog2.0 kasaa pelit yhteen näkymään pelin kansikuvien kera ja saan itse vaihdettua ne parempiinkin. Ja vielä se miten näen pelimäärät, voin lajitella ne haluamallani tavalla ja näen samalla myös pleikkarin kokoelman. Olen äärimmäisen tyytyväinen tuohon palveluun.

steamiin yhteyson katkeillut näiden kuukausien aikana vissiin kolmesti, uplayhin kerran. Onko niissä syypää sitten gog:n softan päässä, vai vastapuolella, sitä en tiedä.
 
Liittynyt
24.04.2017
Viestejä
212
Steam on kusista paskaa joten ei ihme jos pätkii. Kamala purkkaviritys.

2.0 on käytettävyydeltään parempi kuin vanha versio, ja itse laitoin aloitusikkunaksi asennetut pelit. Siitä on helppo klikkailla Two Worlds päälle (jestas kun on muuten hyvä peli, ja erittäin juustoinen dialogi herättää spontaaneja naurunpurskahduksia jatkuvasti).
 

Awelonian

Residentti maahanmuuttaja
Liittynyt
22.10.2016
Viestejä
3 542
Ihna hyvähän toi on, mutta itsellä se näyttää ainakin pelatut pelit ja peliajat ihan päin mäntyjä. Olen linkannut tuohon ubin, xboxin, steamin ja nää. Itse kokoelma tuossa pysyy kohtuuhyvin ajan tasalla.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
111
Varoituksena Ultima Underworld 1+2:sta, Syndicate Plussasta ja Syndicate Warsista kiinnostuneille:

Ne poistuvat myynnistä maanantaina 28.6..
We’d like to inform you that, on publisher's request, Ultima Underworld 1+2, Syndicate Plus and Syndicate Wars will be delisted from our catalog on Monday, June 28th, 1 PM UTC.

For everyone who purchased the titles prior to delisting, they will remain in their GOG library.
 

Sadness

Tukijäsen
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
4 416

Tomb Raideria halvalla.
TR 2013 goty alle 4€
Anniversary-Underworld =0,99€ per peli.
Tomb Raider 1+2+3=1,99€
The Last Revelation + Chronicles=1,39€
The Angel of Darkness=0,99€
 
Liittynyt
01.08.2017
Viestejä
2 743
Baldur's Gate Dark Alliance tuli GoG valikoimaan (linux tuki oletuksena!):


30e kyllä vähän suolainen hinta, ehkä sitten joskus kun hyvään alennukseen.

Co-op peli ilmeisesti hamachin tai vastaavan kautta?

Dark Alliance 2:n pelasin vasta kesällä muutaman kerran läpi pleikkarilla, hyviä aikoja.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
450
Haa, olipa miellyttävä yllätys että GOG on väsännyt oman myyntiversionsa Fallout 3:sta ilman sitä GFWL-pasketta! Peli myös toimii mukisematta Windows 10:lla suoraan laatikosta. Aivan mahtava juttu! Tästä pitäisi myöntää GOG:lle joku palkinto, esim. joku Nobel voisi olla sopiva.

Fallout 3: Game of the Year Edition
Ei gog sitä väsännyt. Betsu päivitti itse muutama viikko sitten Fallout 3:n niin ettei GFWL tarvita. Ongelmahan oli monilla että FOS3 oli hajalla :)
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
239 682
Viestejä
4 188 746
Jäsenet
70 778
Uusin jäsen
Heiniks

Hinta.fi

Ylös Bottom