Myyty Biltema 150-osainen hylsysarja 10 v takuulla

Liittynyt
07.03.2018
Viestejä
72
Myytävä tuote: Biltema 150-osainen hylsysarja 10 v takuulla.
Hinta: 45€ (Biltsussa tänä päivänä 99€)
Tuote ostettu (mistä ja milloin): Biltemasta 22.10.2012.
Kuitti löytyy (takuu voimassa): Löytyy, takuuta 22.10.2022 asti.
Muuta huomioitavaa: Ostaja saa kuitista valokuvan, koska kuitissa on muita tuotteita, joiden takia tarvitsen vielä kuitin.

Käytin tätä kovan hinta-laatusuhteen omaavaa hylsysarjaa melkein seitsemän vuotta oman auton huolloissa, mutta nyt luovun autosta ainakin pariksi vuodeksi työmatkalogistisista syistä, niin ei ole enää säilytystilaa näille eikä ilman autoa kyllä tarvettakaan.

Kunto: Erittäin hyvä, laajalti jopa uudenveroinen, koska käytin vain noin 10%:a kaikista sarjan työkaluista. Laukussa on pieni repeämä saranapuolella, jolla ei vaikutusta mihinkään, ja infopahvi on kulunut laukun päällä olleiden tavaroiden vaikutuksesta. Pinnoitin ja teippasin infopahvin kiinni laukun kanteen, jos vaikka ostaja sen haluaa vielä säilyttää. Ainoa selkeä jälki työkaluissa on 1/2" räikän päässä, johon on ahtaassa paikassa vääntäessä tullut jälkiä.

Sarja vietti autossa kesät talvet, josta seurasi pintaruostetta joihinkin käytettyihin ja käyttämättömiinkin työkaluihin, ja varsinkin bits- kärkiin, jotka ovat ruostealtista työkaluterästä. Kromatut työkalut ovat kestäneet paremmin.

Muuta: Voitelin ja puhdistin kaikki pohjapuolen työkalut Super Lubella, kansiosan työkalut eivät kaivanneet huolenpitoa. Laitoin myös pari vuotta sitten kaikkiin räikkiin Super Lube -rasvat sisälle, tehtaalta rutikuivana tulleiden räikkien toiminta sulavoitui huomattavasti.

Sijainti: Espoo, Iivisniemi
Toimitustapa: Mieluiten nouto, harkitaan myöhemmin postitusta jos ei ala mennä kaupaksi.
Maksutapa: Käteinen, Mobilepay/tilisiirto


Kuvat:

IMG_3350.jpg
IMG_3344.jpg
IMG_3343.jpg
IMG_3337.jpg
IMG_3336.jpg


Lisää kuvia Google Photos -albumistani: KLIK!
 
Viimeksi muokattu:
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
237 473
Viestejä
4 163 414
Jäsenet
70 414
Uusin jäsen
O&G

Hinta.fi

Ylös Bottom