e: poistettu

Eramaankettu

Lost and Forgotten
Liittynyt
03.01.2017
Viestejä
2 056
Inhottavasti kinkannut tuo letku CPU ja GPUvälillä, mutta pirun siisti kone myynnissä jollekkin.
 

Eramaankettu

Lost and Forgotten
Liittynyt
03.01.2017
Viestejä
2 056
Ei taida yhdellä ysikympillä tulla kuntoon? Omien letkukokemusten perusteella olisin yrittänyt lähteä CPU blokilta sen GPU blokin toiselle puolelle ja molempiin 45 kulmaliitin. En tosin tunnista blokkia tai tajua miksi tolle puolelle korttia vedetty?

e.
Näyttäisi siltä, että tuon pystyisi moisella fixaamaan. Imo, tuollainen taitos on aina vuotoriski, koska jos ja kun lämpövaikutuksesta menee "luonnolliseen muotoon" voi virtaus katketa kokonaan, näin painepuolelle voi tulla vuoto tai vähintään korkeasta virtausvastuksesta kusta D5 pumppukäyrän ja vatkata pumpun nopeammin paskaksi. Suosittelen korjaamaan ostajan sekä itsesi kannalta kuitenkin kuntoon.

Pahoittelut, olin uumoilemassa vain hintatasoa ja katoan häiritsemästä myyntiäsi! :kippis:
 
Liittynyt
24.10.2016
Viestejä
4 346
Kyllä tuon kinkin saa 90 kulmalla korjattua aika hyvin, oikeastaan sama kummalle puolelle blokkia kulman laittaa ni tulee silti paljon loivempi kulma letkulle kun tuo nykytilanne. Toki optimaalisin varman olisi 45 kulma niin CPU blokille kun GPU blokille.

Aika häijyn näköinen "kurttu" kyllä ja varmasti vaikuttaa virtaukseen, muuten noin kallista & laadukasta rautaa ni ei ehkä olisi kannattanut säästää liittimissä/adaptereissa jotka ei kuitenkaan koneen muuhun hintaan verrattuna paljoa maksa. Offtopicia mutta ilmaiset upit :)
 

Eramaankettu

Lost and Forgotten
Liittynyt
03.01.2017
Viestejä
2 056
Ei tavallaan edes ole offtopic ja ei kyllä ole hintapoliisin leikkimistäkään? En sitten tiedä rikonko sääntöjä, mutta jos niin, niin eiköhän se nahkapukuheppu tule antamaan raippaa. Toivon kyllä onnistuneita kauppoja niin myyjälle kuin ostajallekkin!
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
347
Imo, tuollainen taitos on aina vuotoriski, koska jos ja kun lämpövaikutuksesta menee "luonnolliseen muotoon" voi virtaus katketa kokonaan
Tarkistin kyllä letkua taivuttelemalla ettei letku voi itsestään mennä asentoon jossa virtaus heikkenisi liikaa.
Ostaja korjatkoon tuon halutessaan, tällä hetkellä kyseessä on käytännössä ainoastaan kosmeettinen haitta.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
240 198
Viestejä
4 194 504
Jäsenet
70 870
Uusin jäsen
liianvanha

Hinta.fi

Ylös Bottom