Minkä puhelimen ostan?

Liittynyt
13.12.2016
Viestejä
367
Nyt tarttis apua! Vaimolle uusi puhelin hakusessa. Kriteereinä pieni koko ja kohtuullisen hyvä kamera. Nykyinen puhelin Samsung A3 2016, josta ei kauheasti saisi koko kasvaa. Lähtökohtaisesti iPhonet on poissa laskuista. Onko realismia löytää Android-puhelinta jossa olisi hyvä kamera, väh. 64gt muistia ja koko n. 5"

Lähetetty minun TA-1004 laitteesta Tapatalkilla

Xiaomi Redmi Note 7 -Android-puhelin Dual-SIM, 64/4 Gt, musta 229,00 €

Tuossa näyttö varmaan liian iso, mutta kamera suhteellisen hyvä tuohon hintaluokkaan ja ei ole rumakaan.

En itse tiedä hirveästi pieniä puhelimia, joissa todella hyvä kamera, kohtuullisia varmasti löytyy esim. Nokialta tai Samsungilta, niin kuin aikaisemmista viesteistä näkyy.

Edit: Tosiaan Amazon yms saa halvemmalla.
 
Liittynyt
12.12.2016
Viestejä
1 848
Olisko 200e hintaluokassa puhelinta paremmalla kameralla kuin Nokian 7.1? Muistia saisi olla 64G ja ohjelmistotukea tietoturvan osalta 2v.
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
1 359
Osaisiko joku neuvoa hyvää puhelinta sukulaismiehelle joka ajaa rekkaa tai kuorma-autoa päivittäin ja tarvitsee puhelimen missä on navigaattori (eli google maps käy). Mitä mieltä olette Cat S31 DualSim puhelimesta? Elisa - Verkkokauppa
 
Liittynyt
25.01.2019
Viestejä
3 722
^ suosittelisin kyllä ammattihommiin oikeaa navia ja puhelinta erikseen. Vaikkapa joku Garmin missä navi ja dashcam samassa.
 
Liittynyt
13.11.2017
Viestejä
2 043
Olisko 200e hintaluokassa puhelinta paremmalla kameralla kuin Nokian 7.1? Muistia saisi olla 64G ja ohjelmistotukea tietoturvan osalta 2v.
Mikä vika Nokian kamerassa on? Parhaita kuvia omassa hintaluokassa, pärjää hyvin jopa IPhone 7/8.
 

BOT

Liittynyt
14.11.2016
Viestejä
2 404
Uus luuri hakusessa 100-200e luokassa ja huaweit näyttäisi olevan hyvissä hinnoissa.

HUAWEI P20 LITE MUSTA 139€ edit: power myykin vaan ei oo:ta

tai sitten

HUAWEI P SMART 2019 MUSTA 64 GT 149€

vai onko järkeä sijottaa pienesti lisää ja ostaa suoraan

HUAWEI MATE 20 LITE 64 GT MUSTA 199€

tämä myös yksi vaihtoehto, mikäli olisi selvästi parempi

Huawei P20 64 GB älypuhelin (musta) - Puhelimet 249€

Missähän näistä sai parhaiten rahoilleen vastinetta? Hyvä akku ja pitkä käyttöikä olisi varmaan ne tärkeimmät kriteerit. Kameroilla ei sinänsä minkäänlaista merkitystä, varsinkaan etukameralla.

Hieman vanha viesti jo; jollet ole kerinnyt mitään ostamaan, niin Huawei Mate 20 Lite on sinulle paras. Siinä on reilusti parempi akkukesto mitä P20:ssä tai P20 Litessä, kaikista paras kestossaan näistä neljästä, sekä suurin näytöltään. P20 kannattaa ostaa lähinnä kameran takia näistä vaihtoehdoista.

Saisin työpuhelimen 300€ budjetilla, ylimenevän osan maksan ite. Nykyinen luuri on Honor play. Alle 400:n sais olla hinta puhelimella

Näitä olen miettinyt:
Huawei P20 Pro 399€
Honor view 20 349€
Pocophone F1 349€
Näiden välillä en miettisi yhtään enempää vaan ostaisin Huawei P20 Pro. Se on viimeistelyltään ja kameraltaan aivan toista luokkaa kuin nuo toiset. Se on isosta näytöstä huolimatta yllättävän naseva käteen ja huokuu kaikin puolin laatuvaikutelmaa.

Onko kenelläkään kokemuksia näistä Sonyn "tall boy" luureista? Omistin XA1 Plussan mikä sai Oreo päivityksen jonka seuruaksena akkukesto rysähti eikä Sony ikinä lähettänyt asiaa korjaavaa päivitystä joten olen hieman varuillaan näiden suhteen.

Sony Xperia 10 Plus älypuhelin (sininen) - Puhelimet
Sony Xperia 10 älypuhelin (musta) - Puhelimet
Muut kuin Sonyn huippumallit ovat yleensä väliinputoajia, häviten kameran ja näytön laadussa kilpailulle, mutta tällä kertaa Sonylla on tuo erottuva 21:9 kuvasuhde puhelimissaan ja tarjoukset näyttävät olevan hyviä jopa näyttölasitakuun kera! Jos haluat kyseisen kuvasuhteen niin muita vaihtoehtoja ei ole, eikä noiden kanssa missään tapauksessa tule katumaan, kyse on ainoastaan siitä kuka tarjoaa kaikista parasta rautaa rahoja vastaan. Ostaisin Sony Xperia 10 Plus, sillä siinä on merkittävästi pikkuveljeään parempi akkukesto.

Huawei P20 on hyvä vaihtoehto jos parempi kamera ja roiskeenpitävyys kiinnostaa. Lisäksi luurissa on rutkasti tehokkaampi suoritin ja ohjelmisto on täynnä ominaisuuksia ja muokattavuutta. Muitakin värejä on kuin musta.

Huawei P20, hinta 249€

Nyt tarttis apua! Vaimolle uusi puhelin hakusessa. Kriteereinä pieni koko ja kohtuullisen hyvä kamera. Nykyinen puhelin Samsung A3 2017, josta ei kauheasti saisi koko kasvaa. Lähtökohtaisesti iPhonet on poissa laskuista. Onko realismia löytää Android-puhelinta jossa olisi hyvä kamera, väh. 64gt muistia ja koko n. 5"
Parempaa pientä puhelinta ei olekaan kuin Sony Xperia XZ2 Compact. Valitettavasti sitä ei saa nyt kovin halvalla, kun sitä on saanut vain 300 eurolla tarjouksista. Kyseinen laite täyttää varmasti kaikki toiveesi. Mitat on käytännössä samat mitä Galaxy A3 2017 -mallissa, vain paksuutta on enemmän, mikä saattaa lopulta tehdä laitteesta mukavamman käyttää, eli se ei ole suoraan huono asia.

Sony Xperia XZ2 Compact, hinta 499€

Olisko 200e hintaluokassa puhelinta paremmalla kameralla kuin Nokian 7.1? Muistia saisi olla 64G ja ohjelmistotukea tietoturvan osalta 2v.
Vaihtoehtoja ovat Huawei Mate 20 Lite ja Xiaomi Mi A2. Vertailin GSMArenasta noiden kahden ja Nokia 7.1:n kameran jälkeä ja on kyllä vaikea sanoa mikä olisi suoranaisesti paras. Kaikissa on jotain hyvää ja huonoa, kuten Mate 20 Liten kuvissa välillä melkoisesti kohinaa jopa päivän valossa, mutta taasen aika terävä hämäräkuvaus ja yksityiskohdat. Mi A2 on aika tasapainoinen ja taas Nokia 7.1 näistä melko yksityiskohtainen, tuottaen osin pehmeää jälkeä kuvan reunoille. Värit hieman temppuilevat Nokia 7:1:n hämäräkuvissa, mutta valossa värit ovat aika luonnolliset.
Itselleni mieluisin kameran puolesta olisi lopulta Mi A2, mutta sen akkukesto on näistä kolmesta huonoin, kun taas Mate 20 Lite on kestossa selvästi paras. Mate 20 Lite on taas aika iso puhelin isoimmalla näytöllään ja myös niukasti Mi A2:ta tehokkaampi laskentatehossa, kun taas peleissä hiukan jäljessä, Nokia 7.1 jääden kummankin jalkoihin. Mi A2 ja Nokia 7.1 saavat varmastikin yhtä pitkään päivityksiä, koska ne kuuluvat Android One -ohjelmaan, enkä epäilisi Mate 20 Liten saavaan yhtään vähempää tietoturvapäivityksiä, ainoastaan selvästi hitaammin ne. Kaikista löytyy nykyisellään Android 9.

Kannattaa pohtia tarkkaan. Oma valintani olisi Huawei Mate 20 Lite, koska sen akkukesto on vaan niin paljon parempi, mutta uskon että tulet olemaan yhtälailla tyytyväinen Nokia 7.1:en, tosin jos kameran tulee ehdottomasti olla paras mahdollinen niin käy itse vertailemassa GSMArenassa kuvia (hae haulla puhelin, avaa arvostelu, menee osioon 'kamera') ja valitse makusi mukaisesti.

Huawei Mate 20 lite, hinta 199€
Xiaomi Mi A2, hinta 175€
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
290
Taas opittiin, että ei pitäisi vetkutella päätöste kaa.... mietin, että ootan nyt loman alkuun ja lomarahoja enne ku ostan p20 pron.... No eikös ne poistanu huawei rajotteet ja hinta nous takas 400e:stä, jolla joka paikka myi vähä aikaa sit :D..... Nooooh, kyllä niitä tarjouksia lisää tulee viel ^^
 
Liittynyt
06.09.2017
Viestejä
56
Löytyisikö ehdotuksia vaimon uudeksi puhelimeksi Honor 8 liten tilalle?
Kriteerejä:
- Hinta max. n. 200 e
- Tuplakamera takana bokeh-efektiä varten
- Etukameraa käytetään ahkerasti itsensä kuvaamiseen, mutta ei kai erityisiä vaatimuksia
- 3.5 mm kuulokeliitäntä
- Takakansi ei saa olla lasia tai muuten liukas
- Huawei/Honor ei taida kelvata viimeaikaisen uutisoinnin vuoksi, ellei sitten saa huomattavasti parempaa halvemmalla
- Mieluiten full hd -näyttö
 

BOT

Liittynyt
14.11.2016
Viestejä
2 404
Löytyisikö ehdotuksia vaimon uudeksi puhelimeksi Honor 8 liten tilalle?
Kriteerejä:
- Hinta max. n. 200 e
- Tuplakamera takana bokeh-efektiä varten
- Etukameraa käytetään ahkerasti itsensä kuvaamiseen, mutta ei kai erityisiä vaatimuksia
- 3.5 mm kuulokeliitäntä
- Takakansi ei saa olla lasia tai muuten liukas
- Huawei/Honor ei taida kelvata viimeaikaisen uutisoinnin vuoksi, ellei sitten saa huomattavasti parempaa halvemmalla
- Mieluiten full hd -näyttö
Xiaomi Mi A2 on muuten metallisella takaosallaan sopiva, mutta kuulokeliitäntä puuttuu. Hyvä vaihtoehto on myös tarjoushinnalla Huawei P Smart (2019), sillä sen muovinen takaosa tuskin luistaa paljoa. Hinta on hyvä (149 €) ja kaikki on muuten kohdillaan paitsi merkki. Akkukesto on merkittävästi parempi P Smartissa kuin Mi A2:ssa. Mi A2 ottaa omaan silmään parempia kuvia etukameralla ja onhan se metallinen takaosa vaan huikean tuntuinen kädessä. Paras vaihtoehto olisi varmaan tämä luuri, mutta sitä ei aivan vielä ole julkaistu.
USA on tullut Huaweita vastaan jo pakotteissaan, joten uskon Huawein luurien päivittyvän täysin normaalisti jatkossa, en siis arastelisi turhaan. Jos päivitykset tyssäävät niin kyllähän siitä haloo nousee. Suosittelen silti enemmin Mi A2:ta laadun puolesta.

Huawei P Smart 2019, hinta 149€
Xiaomi Mi A2, hinta 174€
 
Liittynyt
21.05.2018
Viestejä
55
Takana Honor 6 ja 8, nyt tarkoitus haistella jonkun muun valmistajan tuulia. Androidissa kuitenkin pysytään.

Kriteerejä:
- Hinta 0-300e (venyy 400e asti jos TODELLA hyvät syyt)
- Kamera hyvä
- Smaa kokoluokkaa edellisten kanssa (145.5mmx71mm[voi kasvaa pari milliä])
- NFC ja ubs-c
- Akku saisi kestää helposti päivän ja sietää kylmää (tulee otettua kuvia lasketellessa)
- Vedenkestävyys plussaa (ei pakollinen)
- Mielellään puhelinta useaksi vuodeksi
- Puhdas android plussaa (ei pakollinen)
- Voin ostaa ulkomailta (Suomi plussaa)

Käyttö:
- Ei pelaamista
- Kuvaus eri olosuhteissa
- Netflix, nettiselaimet, some jne
 
Liittynyt
15.10.2018
Viestejä
68
Mikähän olisi hyvä Honor 7 Liten tilalle kun tärkeimmät asiat minulle ovat hyvän kameran lisäksi verkkoyhteydet. Tarkoitan siis hotspotin jakoa. Nykyisessä puhelimessa on cat 4 eli 150/50. Turhaa siis maksan 200mt liittymästä. Tosin enpä saa tällä nykyiselläkään 50Mbps:ää juuri nopeampaa imutettua. En tiedä auttaisiko puhelimen vaihto asiaa?
En halua puhelimesta maksaa kauheasti. Ei ole kavereita eikä Tinderistä saa synkkauksia niin se on lähinnä mokkulana käytössä. Too real ;_;
 

BOT

Liittynyt
14.11.2016
Viestejä
2 404
Mikähän olisi hyvä Honor 7 Liten tilalle kun tärkeimmät asiat minulle ovat hyvän kameran lisäksi verkkoyhteydet. Tarkoitan siis hotspotin jakoa. Nykyisessä puhelimessa on cat 4 eli 150/50. Turhaa siis maksan 200mt liittymästä. Tosin enpä saa tällä nykyiselläkään 50Mbps:ää juuri nopeampaa imutettua. En tiedä auttaisiko puhelimen vaihto asiaa?
En halua puhelimesta maksaa kauheasti. Ei ole kavereita eikä Tinderistä saa synkkauksia niin se on lähinnä mokkulana käytössä. Too real ;_;
Huaweilla on hyvää antenni- ja verkko-osaamista, mihin tietääkseni suomalainen Huawein yksikkö on antanut oman panoksensa. Cat-käytäntö on Huawei P20:ssä tasoa 16. Suosittelen kyseistä luuria sillä siinä on hintaluokassaan ehkäpä paras kamera (250 € hinnalla).

Huawei P20, hinta 249€
 
Liittynyt
21.05.2018
Viestejä
55
Kyseinen puhelin ollut mietinnässä, mutta vähän arveluttaa kuinka pitkälle siihen saa päivityksiä. Eikä Xiaomin kylmäkestosta ole kovin positiivista tullut luettua. Olisiko Samsungin s9 399e alesta kuitenkin se paras vaihtoehto? (Jos enään tulee alennukseen)
 
Liittynyt
22.12.2017
Viestejä
67
Nyt tarvis ehotusta uudesta puhelimesta itselle ja paremmalle puoliskolle.
Käyttö olisi somen vahtaaminen, netflix, nettailu, satunnainen pelaaminen ja satunnainen kuvaaminen. Hintaa saisi olla maks. 550e. Hyvästä etukamerasta plussat!

Paremmalle puoliskolle olisi samat setit, mutta vähemmän pelailua ja enemmän kuvaamista :). Hänelle myös tärkeää että puhelin on hienon näköinen... Hinta samaa tasoa.

Katsellut Oneplus 7, mutta samalla rahalla taitaa saada puhelimen missä parempi kamera?

Nokialaiset eivät käy. Huaweista ei varmuutta Googlen takia.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
236
Taas olisi aika vaihtaa uudempaan työsuhdepuhelimeen. Ja Applessa pysytään. Vaihtoehtoina olisi iPhone X tai iPhone XR. Kumpaa suosittelette? Mennäänkö suoraan uudemmalla XR:llä vai olisiko jotain syytä valita vanhempi malli? X:ssä OLED-näyttö ja kaksoiskamera hieman houkuttelisi, mutta XR:ssä tehokkaammat sisuskalut.

Syksyllä tulossa tietysti uusia malleja, mutta niiden saapuminen työsuhdepuhelimeksi menee ensi kesään.
 

Juha Uotila

Ylläpidon jäsen
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
4 935
Taas olisi aika vaihtaa uudempaan työsuhdepuhelimeen. Ja Applessa pysytään. Vaihtoehtoina olisi iPhone X tai iPhone XR. Kumpaa suosittelette? Mennäänkö suoraan uudemmalla XR:llä vai olisiko jotain syytä valita vanhempi malli? X:ssä OLED-näyttö ja kaksoiskamera hieman houkuttelisi, mutta XR:ssä tehokkaammat sisuskalut.

Syksyllä tulossa tietysti uusia malleja, mutta niiden saapuminen työsuhdepuhelimeksi menee ensi kesään.
Noista valitsisien kyllä iPhone X:n
 
Liittynyt
20.06.2017
Viestejä
1 861
Ebayssa on paljon em. P35 muistuttava puhelin n. 102 e. Huomiota herättäviä kohtia esim:

Memory: 2g RAM+32GB ROM/ is made to default (6g+128g)
Camera: 2.0MP+8.0MP display 8mp+16mp
Voisi tarkoittaa että muokattu ohjelmistoa näyttämään enemmän kuin fyysiset ominaisuudet on.

Ja lopussa oikein punaisella :D Myyjällä yli 124k palautetta ja 99,3 % pos. ettei täyshuijari kuitenkaan.
Please notice that it is a simple smartphone, please do not compare it with Huawei, Xiaomi ,vivo,ect.
 
Liittynyt
30.12.2016
Viestejä
812
Miksiköhän tuossa on 5 vuotta vanha MediaTekin piiri, kun kaikki muu on olevinaan ihan top notch?
 
Liittynyt
03.07.2018
Viestejä
1 770
speksit heittää ja on epäloogisia. Onkohan niin, että softalla tosiaan saatu pieni muisti näyttämään 128gb kuten feikki muistikorteissa? Tuohon ei varmaan mitään custom softaa löydy, jotain kokemusta näistä noname kiinalaispuhelimista, ei kovin hyviä kokemuksia, juuri sellaisia, että paperilla ja kuvissa näyttää hyvältä, sitten kädessä ihan lelun tuntuisia kikkareita ja spekseissä jotain puutteita ja softassa senkin edestä.
 
Liittynyt
20.11.2016
Viestejä
392
Vaimolle puhelin xz1 tilalle. Kriteerit ovat hyvä kamera, eikä kovin iso sekä sulava toiminta selauksessa ym. Budjetti maksimissaan 340€. Onko Xiaomi mi9 se:n lisäksi muita potentiaalisia vaihtoehtoja? Tuota olen siis ajatellut.
 
Liittynyt
30.10.2016
Viestejä
5 527
Yhtä pielessä tuonkin tiedot kuin edellisessäkin. Android 9.1 ei vielä edes ole. Jättäisin ostamatta.
 
Liittynyt
12.02.2019
Viestejä
12
Kumpi puhelin parempi Honor 20 va Huawei p20 pro. Puhelimet saa tällä hetkellä samaan 399 hintaa. Onko vain makuasia kumman ostaa?
 
Liittynyt
26.01.2018
Viestejä
1 369
Kumpi puhelin parempi Honor 20 va Huawei p20 pro. Puhelimet saa tällä hetkellä samaan 399 hintaa. Onko vain makuasia kumman ostaa?
Oma näkemykseni:
P20 Pro: Laadukkaampi rakenne (mm. vesitiivis), parempi näyttö, parempi kamera, hieman isompi akku (tosin myös vanhempi prosessori mikä vie enemmän virtaa)
Honor 20: Tuoreempi (Android-päivitykset?), hienompi (oma mielipide), tehokkaampi prosessori (Kirin 980 vs 970)

Siitä omien mieltymysten mukaan valitsemaan.
 
Liittynyt
20.11.2016
Viestejä
392
Vaimolle puhelin xz1 tilalle. Kriteerit ovat hyvä kamera, eikä kovin iso sekä sulava toiminta selauksessa ym. Budjetti maksimissaan 340€. Onko Xiaomi mi9 se:n lisäksi muita potentiaalisia vaihtoehtoja? Tuota olen siis ajatellut.
Lisäyksenä: olisiko tuo Powerin Huawei P20 näillä kriteereillä kuitenkin parempi? Häviääkö Huawein oma piiri xiaomille?

P20 249€
Mi9 SE 311€
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
16.07.2019
Viestejä
3
Oma näkemykseni:
P20 Pro: Laadukkaampi rakenne (mm. vesitiivis), parempi näyttö, parempi kamera, hieman isompi akku (tosin myös vanhempi prosessori mikä vie enemmän virtaa)
Honor 20: Tuoreempi (Android-päivitykset?), hienompi (oma mielipide), tehokkaampi prosessori (Kirin 980 vs 970)

Siitä omien mieltymysten mukaan valitsemaan.
Onko näiden kameroissa paljon eroa? Itse myös ostamassa uutta puhelinta ja näitä kahta myös katsellut. Miten Huawei p30 life?
 
Liittynyt
26.01.2018
Viestejä
1 369
Onko näiden kameroissa paljon eroa? Itse myös ostamassa uutta puhelinta ja näitä kahta myös katsellut. Miten Huawei p30 life?
Jonkun verran on eroa. P20 Pro:n kamerasta löytyy OIS ja 3x optinen zoomi. Honorissa enemmän jotain tekoälyyn perustuvia ratkaisuja, jotka ei käytännössä tuo niin hyvää tulosta.

P30 Lite:ssä taitaa olla lähes sama kamera kuin tuossa Honor 20:ssä, eli ei pärjää P20 Pro:lle saati normi P20:lle. Perus P20 (250 €) on raudan puolesta kaikinpuolin parempi vaihtoehto kuin P30 Lite, mutta P30 Lite on toki tuoreempi puhelin freesimmällä ulkonäöllä.
 

BOT

Liittynyt
14.11.2016
Viestejä
2 404
Nyt tarvis ehotusta uudesta puhelimesta itselle ja paremmalle puoliskolle.
Käyttö olisi somen vahtaaminen, netflix, nettailu, satunnainen pelaaminen ja satunnainen kuvaaminen. Hintaa saisi olla maks. 550e. Hyvästä etukamerasta plussat!

Paremmalle puoliskolle olisi samat setit, mutta vähemmän pelailua ja enemmän kuvaamista :). Hänelle myös tärkeää että puhelin on hienon näköinen... Hinta samaa tasoa.

Katsellut Oneplus 7, mutta samalla rahalla taitaa saada puhelimen missä parempi kamera?

Nokialaiset eivät käy. Huaweista ei varmuutta Googlen takia.
Aika paljon vievät virtaa varsinkin somen selailu ja pelaaminen, joten en uskalla Samsung Galaxy S9:ää suositella varauksetta ei niin hyvän akkukeston takia. Puhelimet tuossa hintaluokassa missä on hyvät akkukestot ovat Huawei P20 Pro, Sony Xperia XZ3 ja Xiaomi Mi 9.
P20 Pro on kuvaajalle paras jos vain ulkonäkö miellyttää. Näyttölovi ja saippuapala muotoilu eivät kaikkien päätä käännä. Xperia XZ3 on erittäin tyylikäs laitos säväyttävine värivaihtoehtoineen, mutta valitettavasti vain mustaa väriä saa nyt Hinta.fi:n mukaan huokeampaan hintaan. Mi 9 on varma valinta, mutta väritykset ovat aika huvittavan näköiset ja oikeastaan kaikki Xiaomit ovat muotoilultaan perus tylsiä, silti rauta on hintaan nähden todella tasokasta. Mi 9:n kanssa tulee varautua ilmoituksiin mitkä eivät toimi kunnolla, eli ilmoituksia voi jäädä näkymättä, joten älä osta jos et yhtään tykkää tuollaisista ongelmista.

Sinulle itsellesi suosittelen Xperia XZ3:ea (DustinHome tarjouksesta, katso linkki), sillä somea harrastaessa varmaan ilmoitustenkin tulee toimia mahdollisimman varmasti. Lisäksi Xperia XZ3:ssa riittää enemmän kuin tarpeeksi potkua pelaamiseen, vaikka Mi 9 on kyllä tehokkaampi puhelin. Xperia XZ3:ssa on takuu varmasti todella tasokas HDR:ää tukeva näyttö, joten se on hyvä ohjelmien katseluun erityisesti Netflixillä.
Kumppanillesi suosittelen Huawei P20 Pro:ta loistavan kameran puolesta, kunhan vain ulkonäkö on mieleen. Luulisin silti että Xperia XZ3 punaisena tai vihreänä on hillittömän tyylikäs ratkaisu kunhan sen käteensä saa ja se kokonaisuutena ajaa myös asiansa. Xperia XZ3:n kanssa pitää vain varautua kuvaamaan vakaalla kädellä ja parhaan kuvan saamiseksi hieman säädellä asetuksia aika ajoin. Jälki on säädettynä varsin luonnollista.

Sony Xperia XZ3, hinta 433€
Huawei P20 Pro, hinta 399€
Xiaomi Mi 9, hinta 459€

Vaimolle puhelin xz1 tilalle. Kriteerit ovat hyvä kamera, eikä kovin iso sekä sulava toiminta selauksessa ym. Budjetti maksimissaan 340€. Onko Xiaomi mi9 se:n lisäksi muita potentiaalisia vaihtoehtoja? Tuota olen siis ajatellut.
Xiaomi Pocophone F1 on siinä mielessä parempi, että se on rutosti tehokkaampi, mikä varmasti takaa sovelluksissa sulavamman toiminnan. Akkukestokin on paljon parempi. Takakansi on sitten muovia.

Xiaomi Pocophone F1, hinta 319€
 
Liittynyt
27.12.2016
Viestejä
1 300
Itse tässä viimeiset reilu kolme vuotta kärsitty työpaikan iphone 6s luurilla ja nyt kesälomilla alkoi mitta täyttyä. Taloudessa ollut aiemmin samsungia ja nykyisin huaweita tai honoreita. Harmitti kun P20 lite tarjous ehti mennä sivu suun, olisin ollut varmaan siihenkin erittäin tyytyväinen. Puhelin kuumeisena aloin tutkia muuta tarjontaa ideana löytää noin 200€ +-50€ hintaluokassa jotain mukavaa.
Monet Huaweit ja Honorit oli 3GB RAM-muistilla, joten Samsung A40 nosti osakkeitaan kovasti 4GB RAMin avulla ja omaa silmää miellyttävällä ulkonäöllä sekä järkevillä ulkomitoilla. Tein virheen ja aloin lukea testejä, joista selvisi että kamera ei ihan huippu (olisko ollut eroa lite sarjan vehkeisiin?) ja prosessori ei ollut ihan suorituskykyisin (mutta ollut pian riittävä?). Tämän palstan kehut Huawei P20 mallista kaatoivat minut siihen ja luuri nyt tilattu. Saa nähdä alkaako kaduttaa....
 
Liittynyt
31.12.2017
Viestejä
173
Katselin vähän käytettynä puhelimia eräästä liikkeestä ja silmiin pisti huawein mate 10 pro 249€ ja mate 20 pro 499€.
Kumpikin näytti päällisin puolin ok, paitsi mate 20 on vaihettu kertaalleen näyttö, ja kun tarkemmin lueskelin, niin niissä onkin ollut ongelmia.
Onko tuo mate 10 pro ihan ok diili vai onko 20 pro suurikin harppaus 10:stä?
Tarkoituksena saada hieman kivempia lomakuvia, kun vanha kännykkä on huawein y6 2016 tai 2017 mallia.
Muuten käyttö aika kevyttä.
 

BOT

Liittynyt
14.11.2016
Viestejä
2 404
Katselin vähän käytettynä puhelimia eräästä liikkeestä ja silmiin pisti huawein mate 10 pro 249€ ja mate 20 pro 499€.
Kumpikin näytti päällisin puolin ok, paitsi mate 20 on vaihettu kertaalleen näyttö, ja kun tarkemmin lueskelin, niin niissä onkin ollut ongelmia.
Onko tuo mate 10 pro ihan ok diili vai onko 20 pro suurikin harppaus 10:stä?
Tarkoituksena saada hieman kivempia lomakuvia, kun vanha kännykkä on huawein y6 2016 tai 2017 mallia.
Muuten käyttö aika kevyttä.
Kyllä kannattaa ostaa Huawei Mate 10 Pro jos se on hyvä kuntoinen. Siinä on GSMArenan mukaan hieman parempi akkukesto mitä Mate 20 Pro:ssa. Loistava laite edelleen, ei millään tavalla vanhentunut. Se tulee varmastikin saamaan seuraavan Android-version, ellei tietysti Googlea pakoteta tekemään jotakin USA:n hallituksen toimesta, mutta epäilenpä.
 
Liittynyt
13.12.2016
Viestejä
367
Tilannut zenfone 6 aikoja sitten, mutta varastot huutavat ei oo:ta. Löytyykö mitään vastaavaa puhelinta, jossa 4k 60fps videokuvaus, kuulokeportti, snapdragon 855 tai vastaava prosessori n. 500€ hintaan vai kannattaako vain odotella tuota zenfonea..?

@BOT tietää?
 
Liittynyt
26.01.2018
Viestejä
1 369
Katselin vähän käytettynä puhelimia eräästä liikkeestä ja silmiin pisti huawein mate 10 pro 249€ ja mate 20 pro 499€.
Kumpikin näytti päällisin puolin ok, paitsi mate 20 on vaihettu kertaalleen näyttö, ja kun tarkemmin lueskelin, niin niissä onkin ollut ongelmia.
Onko tuo mate 10 pro ihan ok diili vai onko 20 pro suurikin harppaus 10:stä?
Tarkoituksena saada hieman kivempia lomakuvia, kun vanha kännykkä on huawein y6 2016 tai 2017 mallia.
Muuten käyttö aika kevyttä.
Itsellä on Mate 10 Pro ja olen ollut tyytyväinen. Kamera on hyvä ja saanut kehuja myös tutuilta. Akku kestää yleensä kaksi päivää. Kuten BOT sanoi, pitäisi tulla seuraava Android vielä mikäli Google sen sallii.
 
  • Tykkää
Reactions: BOT
Liittynyt
27.12.2016
Viestejä
1 300
Liittynyt
31.12.2017
Viestejä
173
Kyllä kannattaa ostaa Huawei Mate 10 Pro jos se on hyvä kuntoinen. Siinä on GSMArenan mukaan hieman parempi akkukesto mitä Mate 20 Pro:ssa. Loistava laite edelleen, ei millään tavalla vanhentunut. Se tulee varmastikin saamaan seuraavan Android-version, ellei tietysti Googlea pakoteta tekemään jotakin USA:n hallituksen toimesta, mutta epäilenpä.
Tack tack tulipa haettua mate 10 pro pois kuleksimasta :tup:
 
Liittynyt
03.01.2018
Viestejä
333
Etsin itse puhelinta jossa on paikka muistikortille ja laadukas kamera, eikä häpeilisi uusimpia kalliimpia puhelimia. Jossain max. 500€ luokassa voitaisiin liikkua, mutta mieluummin jossain 300-400 välillä. Laatuluureja ois markkinoilla muuten paljon, mutta se muistikorttipaikka tuppaa puuttumaan nykyluureista lähes järjestelmällisesti. Nykyinen on Huawei P10 ja tästä oon tykännyt, mutta jäämässä pikkuhiljaa ehtoopuolelle.
 

BOT

Liittynyt
14.11.2016
Viestejä
2 404
Tilannut zenfone 6 aikoja sitten, mutta varastot huutavat ei oo:ta. Löytyykö mitään vastaavaa puhelinta, jossa 4k 60fps videokuvaus, kuulokeportti, snapdragon 855 tai vastaava prosessori n. 500€ hintaan vai kannattaako vain odotella tuota zenfonea..?

@BOT tietää?
Xiaomi Mi 9 löytyy 4K@60FPS kuvaus, muttei kuulokeliitäntää. Suosittelen kyllä kyseistä laitetta ja luopumaan odottelusta, ellei liitin ole ihan ehdoton.
Kaikista Galaxy S10 -sarjan luureista löytyy haluamasi ominaisuudet ja teho, mutta edes Galaxy S10e ei taida olla maksanut Suomessa kuin alimmillaan 600 €.
Vertaile huviksesi Mi 9:ää ja ZenFone 6:tta GSMArenassa. Minusta Mi 9 ottaa ainakin parempia kuvia. Akkukesto on jonkin verran parempi ZenFone 6:ssa, joten kaivatessasi parasta mahdollista akkukestoa odota ihmeessä sitä saapuvaksi. Suhteessa kuitenkin akun kokoon ero kestossa on aika pieni (mistähän tämä kertoo?).
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
8 376
Etsin itse puhelinta jossa on paikka muistikortille ja laadukas kamera, eikä häpeilisi uusimpia kalliimpia puhelimia. Jossain max. 500€ luokassa voitaisiin liikkua, mutta mieluummin jossain 300-400 välillä. Laatuluureja ois markkinoilla muuten paljon, mutta se muistikorttipaikka tuppaa puuttumaan nykyluureista lähes järjestelmällisesti. Nykyinen on Huawei P10 ja tästä oon tykännyt, mutta jäämässä pikkuhiljaa ehtoopuolelle.
Noilla kriteereillä kannattaa ostaa puhelin riittävällä muistilla, niin muistikortilla ei tee mitään.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
815
S7 tilalle jotain, alkaa puutumaan akku pahasti että saa myötänään olla latailemassa. Kaipailisin puhelimelta hyvää akunkestoa, hyvä kamerakin saisi olla. Käyttö ihan normaalia päivittäistä facebook/twitch ym. netin selailua, lapsien kuvailua. Hinta max. 400? Jokos tuo Huawei android homma ok, että uskaltaa niitäkin katsastaa?
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
239 410
Viestejä
4 194 516
Jäsenet
70 728
Uusin jäsen
pvarjone

Hinta.fi

Ylös Bottom