Cyberpunk 2077

Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 073
Keanu ei todellakaan pitäisi olla missään sivuroolissa vaan jostain muistan että kaverilla on toiseksi eniten ääninäyttelyä koko pelissä.
 

TheMeII

Übertaktungspotenzial
Liittynyt
13.11.2016
Viestejä
6 984
Keanu ei todellakaan pitäisi olla missään sivuroolissa vaan jostain muistan että kaverilla on toiseksi eniten ääninäyttelyä koko pelissä.
Edelliseltä sivulta?
Keanulla on toisiksi eniten dialogia pelissä. Hän on yksi päähenkilöistä.

Keanu Reeves Has the Second Most Dialogue in Cyberpunk 2077

Tai vaan tuosta ylempää?
Pelissä käytetään motion capture hahmojen tekoon ja rooli ei voi olla kovin pieni jos on toisiksi eniten repliikkiä
 

testudo80

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
24.11.2018
Viestejä
1 157
Eikös sinulla ollut jo peli-pc?
On, (kokoonpano alla) mutta se ei ole riittävä Cyberpunk 2077 peliä varten.

Intel Core i7-6700K 4.00 GHz
EVGA GeForce GTX 1070
Gigabyte Z170-GAMING K3
EVGA Supernova 650 G2
Thermalright Macho Rev B.
Kingston HyperX 16 GB
Samsung 850 GB EVO

Asus ROG PG279Q
Logitech G703
Logitech G640
Logitech G513
Genelec 2.1

...

Haluan että kone lähes äänetön. High-grafiikat tai Epic. 120fps ihan minimi. 1440p resoluutio. G-SYNC auttaa ja IPS-paneeli tuo mukavan värimaailman. Suomalainen mahtimerkki Genelec toistaa äänet tarkasti. Hiiri, hiirimatto ja näppis Sveitsistä, turvallisesti Logitechiltä.

Niinköhän tuo budjetti riittää 1440 resolla 120 fps. Kuiteski näyttö ton kokonen, nii vie kivasti tehot.
Noniin... taas se alkaa ja ylläpito senkun katsoo vierestä. Pöntön budjetti noin 2000-3000 euroa.

Ihan yhtä paljon tehoa näyttikseltä vaatii 1440p reso oli näyttö sitten 22" tai 42".
Hienoa että foorumilla on asiantuntemusta. Tuo on totta, vaikka voisi luulla että toisessa on kaksinkertainen määrä pikseleitä.

Taidat olla uusi tässä ketjussa :kahvi:
Nämä kaverit, joilla tuo kuuluisa kuppi kuumaa kädessään... ai että... konnaa on rääkätty, foorumilta toiselle kuljen, mutta tuo hymiö ei vaan millään häviä, se seuraa minua kuin hai laivaa...

Ei tule yksikään konsoli pyörittämään Cyberpunkia 4K:na siedettävällä FPS:llä
Jälleen asiantuntemusta, hyvä pointti, en vain tiedä mihin väittämäsi perustuu, mutta olet luultavasti oikeassa. Ehkäpä tulevan sukupolven konsolit sitten pystyvät, ehkä...

Vahva "ehkä" sille että 2560 x 1440 pyörii kevyemmin kuin 3440 x 1440, molempien ollessa 1440p näyttöjä. :kahvi:
... ja näin. Kuppi kuumaa... ja juna kulkee... ylläpito virnuilee tyytyväisenä vieressä kun konna hakee turvaa kilpensä alta... elämä on kovaa... olen sen näillä peliaiheisilla foorumeilla vuosien varrella oppinut.

Ei taida näytöllä olla mitään tekemistä raskauden kanssa. Riippuu ihan siitä millä resoluutiolla peli pyörii :cigar2:
Jaahas... sikari palaa jo... minun näyttöni painaa muistaakseni noin 10 kiloa... olen kuitenkin huomannut että sillä ei ole suurta vaikutusta näytön resoluutioon.

...

Hmm... jatkan seuraavassa viestissä. Koska minulla tosiaan oli pointti, joka liittyy itse peliin.
 

testudo80

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
24.11.2018
Viestejä
1 157
Noniin... lyhyesti. Mietin hankinko pelin peli-pc vain Xbox One X. Tällä hetkellä tilanne 80-20. Elikkä uutta peli-pc:tä hankkimassa. Vaiheessa: rahan keruu. Budjetti pöntölle noin 2000-3000 euroa. Cyberpunk 2077 specsit eivät ole vielä tiedossa mutta uskon että ruutia täytyy koneesta löytyä.

PC-versiota tukee se asia että haluan parhaan version Kyberpunkista. 4K resoluutio mielestäni turha jos näyttö 27 tuumaa. 1440p riittävä, High tai Epic asetuksilla. 60fps on jo hyvä, mutta minimi itselle sulava 120fps. Tietysti G-Sync kera, ettei kuva repeile ja muutenkin.

IPS-paneeli. Genelec äänet. Pelihiiri ja pelinäppis Geneleciltä. Hyvää hiirimattoa unohtamatta. Ns. pelituoli niin ikään hankinnassa. Tai huippu hyvä toimistotuoli. Näin ollen pc-versio tuntuu nyt lähes must have jutulta. Uskon myös että peli on pc:llä ainakin piirtoetäisyydeltä parempi. Ehkäpä NPC määrässä suurempi? Hiljaisuus on ehkä jopa ykköskriteeri eli toivon että pönttö ei pitäisi juuri lainkaan ääntä.

Xbox One X on huippu hiljainen joka teki vaikutuksen. Joku ehdotti että laittaisin välillä PC:n kiinni 4K töllöön ja pelaisin peliohjaimella, sekin kyllä kiinnostaa. Toinen on että hankin pelin molemmille alustoille. Älkää pliis kysykö millä logiikalla päädyin tähän edes vaihtoehtona. Hmm... mietin myös sitä että miten peliä ohjaan. Kun otan ajoneuvon niin voinko vain poimia padin ja pelata. Entä miten pelin UI ja valikoissa liikkuminen, hiirellä skarpimpaa...?

FPS-pelaaminen on hidasta, joten hiiri + näppis ei tuo etua jos minulta kysyy. Tälläinen Deus Ex, Prey -tyylinen peli kyllä suorastaan huutaa hiiri + näppis yhdistelmää, luulisi. Mutta tosiaan tilanne 80-20 ja homma voi vielä muuttua. Haluan ehdottomasti myös pienen kotelon ja harkitsen vesijäähdytystä jos se helppo käyttää, turvallinen ja näin.

Harrastukset saavat maksaa ja tähän peliin haluan panostaa! Sen olen jo päättänyt. CDPR on firma jota tulen myös tukemaan 100 %, take my money!
 

testudo80

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
24.11.2018
Viestejä
1 157
Jaa, sitä haettiin. Minusta voisimme kuitenkin varovasti puhua, millaisen koneen Cyberpunk vaatisi. Niinkuin sellaiseen normipelaamiseen, riittävä taso? Ylipäätään käydä siitä hyvää keskustelua millainen Cyberpunk voisi olla konsoleilla ja millainen pc:llä... ainakin ajoneuvot ovat sellaisia että ei hiiri + näppiksellä mitään Akira prätkää ajeta, se on selvä...

 

escalibur

"Random Tech Channel" @ YouTube
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
9 072
@testudo80 hidastellaas noiden floodauspostausten kanssa. Asiallista keskustelua kiitos.

Ja suomeksi sama?
Olet innokas aiheesta, eikä siinä mitään. Kannattaa kuitenkin miettiä millaista lisäarvoa lukijoille tai ketjulle, tuovat sun liian pitkät viestit täysin aiheeseen kuulumattomilla jutuilla. Muuten sinua saatetaan pitää lähinnä ärsyttävänä, niin kuin rivien välistä tuolla muutamissa viestissä on tulkittavissa.

Tämä ei ole chat ja ihan kaikkea (omien kaiuttimien äänistä, toimistotuoleihin) ei kuitenkaan tarvitse jakaa täällä. Ylläpito ei siis halua jakaa tarpeettomia huomautuksia ja varoituksia, mutta tahalliseen häiriköintiin rakentavista huomautuksista huolimatta on joskus pakko puuttua.
 

testudo80

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
24.11.2018
Viestejä
1 157
No hetkinen, hetkinen... olin alkuun hyvinkin kriittinen. Ei kelvannut. Nyt huomasin olevani hype-junassa, sekin on toisille liikaa. Ketjussa ei saa harrastaa vapaata keskustelua esim pc ja konsoli -versioiden eroista. Tänne täytyy luoda selkeät säännöt mistä saa puhua / mistä ei.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
14 542
Hyvähän se on tykittää flow-tilassa, jos viestiä irtoaa
Ei ole. Sitten kun siitä GTA-pelosta on flow-tilassa tykitetty kymmenen samanlaista viestiä, ja omasta unelmakokoonpanosta 10 lisää, on aika laittaa kaveri ignoreen ja lopettaa hänelle vastaaminen ja palata ketjun aiheeseen ja asialliseen keskusteluun.
 

testudo80

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
24.11.2018
Viestejä
1 157
Ei ole. Sitten kun siitä GTA-pelosta on flow-tilassa tykitetty kymmenen samanlaista viestiä, ja omasta unelmakokoonpanosta 10 lisää, on aika laittaa kaveri ignoreen ja lopettaa hänelle vastaaminen ja palata ketjun aiheeseen ja asialliseen keskusteluun.
Hetkinen... tämä GTA-klooni puhe on ihan relevantti juttu, jonka itseasiassa aloitti Neurovelhon kirjoittaja itse. Sittemmin mies on korjannut lausuntojaan kun näki enemmän pelistä. Cyberpunkissa voi tosiaan ryöstää minkä tahansa ajoneuvon ja on ihan sanomattakin selvää että siinä on paljon yhtäläisyyksiä GTA-sarjaan.

Osa vain suuttui vertauksista, mutta nyt ei enää kelpaa edes minun peliä ylistävät lausunnot, mutta jatkossa kirjoitan fiksummin. Tuntuu vain että täällä on Premium-membereitä joukossa joidenka The Whitcher -pelisarja postaukset ovat sitten sitä laatua.
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
4 396
Monipelaajat tulevat ainakin pettymään alkuun:
Cyberpunk 2077:n moninpeli ei ole edes kehityksessä

CD Projekt Redin Cyberpunk 2077 julkaistaan 16. huhtikuuta 2020. Luvassa on monipuolinen ja suurikokoinen peli, josta kuitenkin puuttuu jotain: moninpeli.¨

Eurogamerin haastattelema johtava tehtäväsuunnittelija Paweł Sasko on paljastanut, ettei moninpeli ole edes kehityksessä.

"We're not really working on multiplayer, our sole focus is single-player. We'll do that, then we'll see. We're not saying no but we're not saying yes. If something does happen it will definitely be post-launch and that's as much as I can say right now."

Koskaan ei pidä sanoa ei koskaan, joten tiukkaa kieltoa moninpelille ei myöskään kerrottu.
Cyberpunk 2077 on kuin tekisi 20 elokuvaa samaan aikaan

Cyberpunk 2077 viihtyi otsikoissa oikeastaan koko viime viikon E3-messujen ajan. Gamereactor oli luonnollisesti paikan päällä, ja pääsi haastattelemaan johtavaa tehtäväsuunnittelijaa Paweł Saskoa. Hänen mukaan Cyberpunkin tekeminen on tuntunut siltä kuin tekisi 20 elokuvaa samaan aikaan.

Samalla selvisi sekin, että Cyberpunk 2077 lokalisoidaan peräti 18 kielelle.

"I have [a friend] in the company who, he's an actual movie producer, we asked him once 'hey dude, how is it to work on a game in comparison to movies?' and [he said] 'it's absolutely like making 20 movies at the same time', because you have so many different locations, so many different actors, like we are doing versions in 18 different languages. It's like, imagine how much casting you have to do for this, right, and basically it's like making 20 movies."
Testudo, kannattaa odottaa launch päivää niin silloin ainakin näet millä raudalla peli pyörii ja miten hyvin pyörii.
Mutulla voisin näin sanoa että 144fps vaatii kyllä parasta cpu tehoa mitä intel/amd pystyvät tarjoamaan jos laskee että pelissä on npc hahmoja paljon ja siten raskaampi kuin witcher 3.

 

testudo80

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
24.11.2018
Viestejä
1 157
Testudo, kannattaa odottaa launch päivää niin silloin ainakin näet millä raudalla peli pyörii ja miten hyvin pyörii.
Mutulla voisin näin sanoa että 144fps vaatii kyllä parasta cpu tehoa mitä intel/amd pystyvät tarjoamaan jos laskee että pelissä on npc hahmoja paljon ja siten raskaampi kuin witcher 3.
No jos pöntön budjetti 2000-3000 euroa niin sillä täytyy saada riittävät tehot. 120fps / 1440p. Vai olenko sittenkin ihan tipahtanut kehityksestä ja pelkkään näyttikseen menee jo lähes 2000 euroa...

Minusta on äärimmäisen kiehtova miettiä sitä että jos peli pyörii Xbox One X / PS4, mutta vaatii huippu viritetyn PC:n... hmm? Millaisia ovat konsoliversiot, vai onko pc-version kanssa mokattu, että vaatii niin julmetusti koneelta.

Cyberpunk 2077 System Requirements | Can I Run Cyberpunk 2077 PC requirements

Huom! Tuolla voi testata pyörittääkö oma setup Cyberpunkkia...

"PC System Analysis For Cyberpunk 2077 Requirements
We expect the system specs to be sky high for Cyberpunk 2077. Utilising an adapted Witcher 3's, Red Engine 3 graphics engine, the recommended requirements will likely include an Intel i7 CPU or top end AMD Zen processor. The GPU needed to achieve reliable frame rates at 1080p screen resolution for Cyberpunk 2077 will be around the GTX 980 mark or a top end AMD Radeon. Bare in mind it will release in a few years time. 16GB system memory will also be the normal recommended requirement for Cyberpunk. with 8GB RAM being a minimum."
 
Viimeksi muokattu:

OD.

Liittynyt
14.12.2016
Viestejä
1 311
Vaikea nähdä, että kukaan ostaisi tätä moninpelin takia. Co-op voisi olla kiva, mutta muuten tämähän on nimenomaan yksinpelien messias.
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
4 396
Ei kaikkiin peleihin tartte aina ympätä sitä moninpeliä. Tänä päivänäkään en ymmärrä miksi Bioware tuhlasi resursseja saadakseen Mass Effectiin moninpelin.. :confused:
Oliskohan EA?
(Offina todettakoot että monipelit ja niiden mikromaksut tuovat EA mielestä hyvin tuohta pöytään) ja CDPR on sanonut cyberin osalta että mikromaksuja ei pitäisi olla tulossa.

No jos pöntön budjetti 2000-3000 euroa niin sillä täytyy saada riittävät tehot. 120fps / 1440p. Vai olenko sittenkin ihan tipahtanut kehityksestä ja pelkkään näyttikseen menee jo lähes 2000 euroa...

Minusta on äärimmäisen kiehtova miettiä sitä että jos peli pyörii Xbox One X / PS4, mutta vaatii huippu viritetyn PC:n... hmm? Millaisia ovat konsoliversiot, vai onko pc-version kanssa mokattu, että vaatii niin julmetusti koneelta.

Cyberpunk 2077 System Requirements | Can I Run Cyberpunk 2077 PC requirements

Huom! Tuolla voi testata pyörittääkö oma setup Cyberpunkkia...
CDPR ei ole antanut virallisia vaatimuksia tietääkseni vieläkään PC osalta.
Omalla mutullani voisin veikata että requimentsit olisivat tasolla:
I7 7700k/amd vastine
1060 ja AMD vastineet
16GB
Ja noilla se high asetukset 1080p 60fps.

Mitä tulee konsoli ja PC versioiden eroihin niin voi olla että NPC hahmoja on paljon vähemmän ja puuttuu nvidia/amd herkut ja tietty jotain high/ultra asetuksia mutta kannattaa muistaa että GPU kuormaakin voi keventää aikalailla ultrasta med/high kombolle jolloin näyttiksenkin hinnasta voi tippua puolet.
(katso tubesta vaikka medium vs ultra eroja ja FPS lukeamia)

Edit: Ja muutenkin tubesta löytää hyvin vertailuvideoita noiden osalta ja kun witcher 3 myi hyvin PC:llä myös niin uskoisin että CDPR yrittää pitää sen osaston tyytyväisenä ettei mitää hirmu vaativaa tarvitsisi olla, tietty vaatii sen että osaa asetukset laittaa kohdilleen ettei automaattisesti väännä kaikkea ultralle ja ihmettele kuinka peli ei pyöri.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 837
Sitten kun alkaa tulla testi käppyröitä joista näkee miten peli pyörii raudalla X, niin tuosta saanee kiinnostavaa keskustelua aikaiseksi. Tällä hetkellä kun se on pelkkää mutuilua. Oletan pelin pyörivän omalla kokoonpanollani, viimeistään kun säädän asetukset niin, että se pyörii. :kahvi:
 

testudo80

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
24.11.2018
Viestejä
1 157
Sitten kun alkaa tulla testi käppyröitä joista näkee miten peli pyörii raudalla X, niin tuosta saanee kiinnostavaa keskustelua aikaiseksi. Tällä hetkellä kun se on pelkkää mutuilua. Oletan pelin pyörivän omalla kokoonpanollani, viimeistään kun säädän asetukset niin, että se pyörii. :kahvi:
No juu olet tuossa oikeassa, mutta jos lähdetään siitä että vuosi 2020 ja halutaan nämä:

resoluutio: 1440p
ruudunpäivitys: 120 fps / sulava
grafiikka: high-epic

Niin eikö tuo vaadi koneelta hulluja tehoja. Huom! toki sieltä voi ottaa alemmas tiettyjä optioneita, jotka syövät tehoa mutta ylipäätään. Millainen näyttis, niinkuin hinta? Riittääkö 1000 euroa vai meneekö paljon yli... niinkuin suuntaa antavat hinnat huippukoneelle. Puhun vain pöntöstä.
 

rewind

Tukijäsen
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
915
Pelin julkaisuun on vielä sen verran aikaa, että vaatimukset ehtivät muuttua moneen kertaan. Täysin hyödytöntä arpoa millä kokoonpanolla peli pyörii. Se kyllä selviää aikanaan.

Itse toivoisin että ketju pysyisi enemmän aiheessa, eikä pohdittaisi minkä värisissä kalsareissa meinaa peliä pelata ensi vuonna.
 

testudo80

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
24.11.2018
Viestejä
1 157
@testudo80 kun rauhoittuu niin ketjusta tulee ihan luettava jälleen.
No kunhan minulle selitetään mitä postauksissani on AINA vikana...

...

Tälläinen osui silmään, jos pyrin hankkimaan tuon lippulaivamallin:

"Whether you’re a PC gamer who has been waiting in the wings for a more powerful graphics card or you truly believe in Nvidia’s vision of a ray traced future, the GeForce RTX 2080 Ti is the new top dog in the world of graphics cards and a sound investment for you.

After seeing the realistic lighting that ray tracing can produce, we honestly don’t want to go back to traditionally rasterized, murky puddles where we expect there to be incredible reflections. And more and more games are joining the list that support the new technology, with Cyberpunk 2077 and Call of Duty: Modern Warfare being the latest ones to do so."

...

Tuolla tosiaan ihan kuvia ja pohdintaa...

Cyberpunk 2077 gets ray tracing courtesy of Nvidia’s GeForce RTX GPUs | TechRadar
 
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
5 083
Voisin arvella että 2080Ti:llä kaikki experimental ray-trace herkut päällä 1080p60fps onnistuu tai jopa 1440p60fps jos CDPR ei pistä överiksi. Jos näyttistä ostamassa tätä peliä varten ja pitää saada täysillä pyörimään 1440p+ niin takuu varmasti se 2080Ti seuraaja lyötävä pöytään 2020 keväällä/kesällä.
 
Liittynyt
12.04.2018
Viestejä
362
Itse toivoisin että ketju pysyisi enemmän aiheessa, eikä pohdittaisi minkä värisissä kalsareissa meinaa peliä pelata ensi vuonna.
Tämä oli kyllä hyvä pointti, neon keltaset tai vihreät varmaan sopisi pelin teemaan, tai pelin kansihan on keltanen niin ehkä se olisi parempi. onkohan cdpr julkaisemassa saman värisiä blaakhorseja :think:
 
Liittynyt
31.10.2016
Viestejä
2 797
Tulihan tuota itsekin ajateltua vuosi sitten, että päivitän tätä peliä varten konetta, mutta on niin pöyristyttäviä kyllä nuo näyttisten hinnat. 1080GTX ja 6800K taitaa jatkaa kulkuaan minulla. Eiköhän tuolla FullHD 60fps onnistu. Mutta kerkeää vielä päivittämään näyttistä, jos mieli muuttuu.
 
Liittynyt
14.07.2017
Viestejä
1 077
Ei kaikkiin peleihin tartte aina ympätä sitä moninpeliä. Tänä päivänäkään en ymmärrä miksi Bioware tuhlasi resursseja saadakseen Mass Effectiin moninpelin.. :confused:
No miksiköhän? Koska EA:lta tuli käsky lisätä sellainen että saivat lypsettyä mikromaksuilla massit irti. En nyt ihan varma asiasta ole, mutta muistelisin joskus lukeneeni että joku EA:n/Biowaren työtekijän sanoneen jossain että mikromaksuilla tienasivat rutosti enemmän kuin itse pelin myynneillä.

Onneksi CDPR ei tuhlaa aikaa turhaan moninpeli- ja mikromaksupaskaan.
 
Liittynyt
25.02.2019
Viestejä
1 051
Onneksi CDPR ei tuhlaa aikaa turhaan moninpeli- ja mikromaksupaskaan.
Koska niillä ei ole tietotaitoa/kykyä yhdistää se peliin, redengine ei varmaan tue online peluuta kovin hyvin + ne mainostaa cyberpunkkia "sp AAA narrative focused" pelinä mikä toimii nykyisessä markettitilanteessa hyvin. Turha seurata Square Enixin jalanjäljillä ja hätäisesti pakottaa onlinea SP peleihin vain koska muut tekee rahaa sillä.

Pitkällä aikavälillä CDPR kilpailijat sitten tekee massia microtransactioneilla ja pystyvät palkkaamaan paremmat työntekijät ja ottamaan enemmän riskiä mikä sitten johtaa CDPR konkurssiin ellei ne ala käyttämään samoja taktiikoita. Tällä hetkellä niiden pro-consumer strategia toimii, mutta se tulee muuttumaan koska se skaalautuu paremmin ja cdpr on julkinen pörssiyhtiö. Subscriptionit ei ole suosittuja eli vähintään tulee jokin skin-shop homma.
 

Taizuuni

Jai Bhole Ki!
S Y N T H W A V E
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
1 440
Koska niillä ei ole tietotaitoa/kykyä yhdistää se peliin, redengine ei varmaan tue online peluuta kovin hyvin + ne mainostaa cyberpunkkia "sp AAA narrative focused" pelinä mikä toimii nykyisessä markettitilanteessa hyvin. Turha seurata Square Enixin jalanjäljillä ja hätäisesti pakottaa onlinea SP peleihin vain koska muut tekee rahaa sillä.

Pitkällä aikavälillä CDPR kilpailijat sitten tekee massia microtransactioneilla ja pystyvät palkkaamaan paremmat työntekijät ja ottamaan enemmän riskiä mikä sitten johtaa CDPR konkurssiin ellei ne ala käyttämään samoja taktiikoita. Tällä hetkellä niiden pro-consumer strategia toimii, mutta se tulee muuttumaan koska se skaalautuu paremmin ja cdpr on julkinen pörssiyhtiö. Subscriptionit ei ole suosittuja eli vähintään tulee jokin skin-shop homma.
:speak:
Nyt menee jo melko villiksi tämä keskustelu.

DLC:stä on tulossa Witcher 3 tyyliin: Cyberpunk 2077 Expansions Planned Like The Witcher 3
 
Liittynyt
07.07.2017
Viestejä
525
Pitkällä aikavälillä CDPR kilpailijat sitten tekee massia microtransactioneilla ja pystyvät palkkaamaan paremmat työntekijät ja ottamaan enemmän riskiä mikä sitten johtaa CDPR konkurssiin ellei ne ala käyttämään samoja taktiikoita. Tällä hetkellä niiden pro-consumer strategia toimii, mutta se tulee muuttumaan koska se skaalautuu paremmin ja cdpr on julkinen pörssiyhtiö. Subscriptionit ei ole suosittuja eli vähintään tulee jokin skin-shop homma.
Mikä siinä johtaisi konkurssiin? Lopettaako asiakkaat kokonaan ostamasta CDPR:n pelejä, ellei saa niihin mikromaksuja? Ei toisten pelitalojen kalliimmat työntekijät ja isompi kassa ole pahemmin CDPR:n myynneistä pois.
 

testudo80

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
24.11.2018
Viestejä
1 157
Nyt menee jo melko villiksi tämä keskustelu.

DLC:stä on tulossa Witcher 3 tyyliin: Cyberpunk 2077 Expansions Planned Like The Witcher 3
Cyberpunk 2077 saa tulevaisuudessa suuria DLC-paketteja – ja ne ovat vieläpä ilmaisia
Cyberpunk 2077 saa tulevaisuudessa suuria DLC-paketteja – ja ne ovat vieläpä ilmaisia - Respawn.fi

"CD Projekt Red on täysin pelaajien asialla Cyberpunk 2077 -pelinsä kanssa. Pelaajia hemmotellaan vuoden kuluttua Cyberpunk 2077 lisäosapaketeilla, jotka ovat kooltaan valtavia."

Kyllä, villiksi menee... onko enää ihme että porukka laittaa jopa koko peli-pc:n uusiksi yhden jumalpelin vuoksi, ei ole ihme, I'm in. Emopelissä on 8 eri aluetta. Tässä käydään elokuvamainen traileri läpi yhdessä IGN ja CDPR kanssa.

 
Viimeksi muokattu:

Taneli-

☤ Virallinen ⚔ testaaja ☣
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
7 590
No juu olet tuossa oikeassa, mutta jos lähdetään siitä että vuosi 2020 ja halutaan nämä:

resoluutio: 1440p
ruudunpäivitys: 120 fps / sulava
grafiikka: high-epic

Niin eikö tuo vaadi koneelta hulluja tehoja. Huom! toki sieltä voi ottaa alemmas tiettyjä optioneita, jotka syövät tehoa mutta ylipäätään. Millainen näyttis, niinkuin hinta? Riittääkö 1000 euroa vai meneekö paljon yli... niinkuin suuntaa antavat hinnat huippukoneelle. Puhun vain pöntöstä.
Ongelma on siinä että kukaan meistä ei voi tietää vuoden 2020 hintoja. Siksi kukaan ei voi varmasti sanoa niitä. Tällä hetkellä ei taida olla näytönohjainta esim. mikä yksinään riittäisi pyörittämään tätä tulevaa peliä (noilla yksityiskohdilla millä peliä demotaan, sama asia kuin esim. watch dogs pelissä ja monessa muussakin demottu vs oikea pelikuva) säteenseuranta päällä, 1440p, ruudunpäivitys 120fps+ 100% ajasta, grafiikka vähintään high - max kaikki mahdollinen.

Täytyy kuitenkin muistaa että kyseistä demoa esitettiin 30fps ja sinä haluat vähintään 120fps eli noin 4x tehokkaammalla koneella (näytönohjaimella) kuin mitä demottiin.. ..ja demossa tuo 30fps ruudunpäivitys ei pysynyt edes jatkuvasti vaan tipahteli välillä alemmas. Toki peliä vielä varmasti hiotaan mutta siltikin.

Suurin osa meistä ei edes käytä 1440p pelaamisessa jotain antialliasingia saati 16x tms. maksimi asetuksia siinä. 1080p kyllä, 1440p tai 4k ei (koska ei koe sitä tarpeelliseksi, sekä siksi että se veisi turhaan tehoja eikä käyttäjä itse näkisi eroa ellei ottaisi ruudunkaappauksia pelistä).

Suurin osa kuitenkin keskittyy pelaamiseen eikä pysäytä peliä ja katsele suurennettuna esim. maassa olevaa kiveä, miten sammal kasvaa siinä ja tuuli heiluttelee vieressä olevia ruohonkorsia joiden välissä muurahainen kävelee.
 
Liittynyt
14.07.2017
Viestejä
1 077
Pitkällä aikavälillä CDPR kilpailijat sitten tekee massia microtransactioneilla ja pystyvät palkkaamaan paremmat työntekijät ja ottamaan enemmän riskiä mikä sitten johtaa CDPR konkurssiin ellei ne ala käyttämään samoja taktiikoita. Tällä hetkellä niiden pro-consumer strategia toimii, mutta se tulee muuttumaan koska se skaalautuu paremmin ja cdpr on julkinen pörssiyhtiö. Subscriptionit ei ole suosittuja eli vähintään tulee jokin skin-shop homma.
Tuo nyt on sinun omaa spekulointiasi. Vaikka toinen yhtiö tekeekin enemmän tuottoa mikromaksuilla, CDPR:n nykyinen tyyli houkuttelee kuitenkin sen verran asiakkaita että kyllä sitä voittoakin varmasti tulee. Iso osa pelaajista on kuitenkin kyrpiintynyt jo EA:n meininkiin (vaikka edelleen tekevätkin voittoa mikromaksuilla) missä kaikessa pitää rahastaa ja suosii CDPR:n kaltaisia firmoja jotka haluaa tehdä rehellisiä videopelejä ilman taka-ajatuksia. Itse en Cyberpunkista ole yhtään hypeissäni, ja suurin syy mielenkiintooni tätä peliä kohtaan johtuu CDPR:stä.
Witcher 3 myynyt kuitenkin 20 miljoonaa kopiota ja koko Witcher-pelisarja yhteensä 40 miljoonaa. Kyllä Cyberpunkille varmaan aika hyviä myyntilukuja on tulossa.

Joskus aikaisissa haastatteluissa mainittiin että saattaa sisältää moninpelielementtejä. Taidettiin mainita baari tms jossa voisi tavata muita oikeiden ihmisien pelihahmoja. Ilmeisesti muutenkin moninpeli ei ole niin vahvasti EI, kuten aikaisemmissa peleissä vaikka ilmeisesti nyt keskitytäänkin 100% yksinpeliin.
No tuommoinen moninpeli-integraatio olisikin ihan mielenkiintoinen ja hauska ajatus. Lähinnä kyllä tarkoitin sellaista kunnon moninpelimoodia missä räiskitään vaan muita pelaajia ilman tarinatehtäviä. Semmoisia pelejä kun on jo enemmän kuin tarpeeksi.
 
Viimeksi muokattu:

testudo80

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
24.11.2018
Viestejä
1 157


The four cultural aesthetics as explained by Cyberpunk's official Twitter account...

1.ENTROPISM
The look of poverty that derives from humans grappling with and struggling against technology and its unforgiving advance. It denotes a lack of design blending with a general poverty of means and ideas.

2.KITSCH
The look of a long lost golden age on people entirely unwilling or unable to forget it. It’s flashy, bold and usually cheap – filled with gold-plated cyberware, implants encased in brightly colored plastic and larger-than-life makeup.

3.NEOMILITARISM
The look of global conflict and corporations jockeying for power. Cold, sharp and modern. Making everyone look as if they are ready to drop out of an AV’s cargo door and head straight into combat.

4.NEOKITSCH
The look of infinite wealth and vanity. Synonymous with luxury, it has been blossoming among Night City’s wealthiest elites – those who can afford to buy anything, who can afford to be anything they want to be.

 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
11.11.2017
Viestejä
84
Koska niillä ei ole tietotaitoa/kykyä yhdistää se peliin, redengine ei varmaan tue online peluuta kovin hyvin + ne mainostaa cyberpunkkia "sp AAA narrative focused" pelinä mikä toimii nykyisessä markettitilanteessa hyvin. Turha seurata Square Enixin jalanjäljillä ja hätäisesti pakottaa onlinea SP peleihin vain koska muut tekee rahaa sillä.

Pitkällä aikavälillä CDPR kilpailijat sitten tekee massia microtransactioneilla ja pystyvät palkkaamaan paremmat työntekijät ja ottamaan enemmän riskiä mikä sitten johtaa CDPR konkurssiin ellei ne ala käyttämään samoja taktiikoita. Tällä hetkellä niiden pro-consumer strategia toimii, mutta se tulee muuttumaan koska se skaalautuu paremmin ja cdpr on julkinen pörssiyhtiö. Subscriptionit ei ole suosittuja eli vähintään tulee jokin skin-shop homma.
Tää oli muuten hyvä. Tosi hyvä, CDPR on enää ainoa pelitalo jota oikeesti arvostan. Koska tekevät edelleen sitä omaa juttuaan eikä lähde muuhun. Ja laadulla sen tekevätkin. Mitä konkkaan tulee niin onkos noiturit aiheuttanut konkan?
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 837
Siis mikä tuossa Puolan valtion myöntämässä tuessa paikalliselle yritykselle oli se ongelma? Kai nyt yksinpelejä tähän asti tehneellä firmalla on oikeus niitä moninpelejäkin suunnitella, jos sellaisen haluavat tehdä. Cyperpunkin moninpelin suhteen se vastaus on yhä, se etteivät siihen keskity vaan yksinpeliin. Eiköhän se heidän pomonsa twiitti täälläkin jossain ollut.
 
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
3 410
Pörssipelifirmatkin elävät henkilöstömuutostensa ja taloudellisten vaikuttimien kautta, niin en tiedä onko CD Projekt Redillä kuinka ikuinen autonomia takoa verrattain nopealla tuotannolla hyvin myyviä kaavamaisia yksinpelejä, kuten Cyberpunk 2077 ja Witcher 4.
Mihin verrattuna Cyberpunk 2077 on nopealla tuotannolla tehty, ja kuinka paljon sinulla on tietoa Witcher nelosesta, ja sen kaavamaisuudesta? Ovatko hyvät questit kaavamaisuutta? (Ovatko kaikki tv-sarjat kaavamaisia?)
 
Liittynyt
06.09.2017
Viestejä
735
Laskin kymmeneen.

Kiitos sinihiekalle samojen asioiden toistamisesta. Oli mukavaa, että jälleen muistutit Witcher 3:n maailman toistavan ubi- kavaa ja kuinka Witcher 3:sta puuttuu tuki modaukselle. Erityiskiitos myös muistutuksesta, että CD Pojekt Red on pohjimmiltaan kuitenkin paha rahaa haluava firma. Kaikille kyselijöille tiedoksi niin selatkaa ketjua taaksepäin niin noin joka kuudes sivu sisältää nämä samat sinihiekan mainitsemat asiat. Joissakin hän perustelee pidemmästi asiaa joissakin heittää pienen provon ilmoille, että voi aloittaa paasauksen kun joku kysyy taikka kritisoi kritiikkiä.

Voitteko tehdä palveluksen ja olla kysymättä enää näitä samoja asioita, koska ne kyllä on kerrottu ketjussa vähintään 3 kertaa aikaisemminkin.

Arvostan kyllä mielipidettäsi ja sinnikkyytäsi asian lobbaamiseen. Toivoisin kuitenkin, ettei tarvitsisi enää lukea Witcher 3:sta Cyberpunk 2077 - ketjussa.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
4 396
Cyberpunk 2077 ei sisällä moraalijärjestelmää

Cyberpunk 2077 on tämän hetken puhutuimpia pelijulkaisuja. E3-esitys herätti kiinnostuksen ja innostuksen ohella myös kysymyksiä, ja nyt CD Projekt Red -studion Mateusz Tomaszkiewicz on kommentoinut huhuja Gamingboltille. Tärkein tiedonjyvänen on moraalisysteemi, joka loistaa poissaolollaan. Tekijät aikovat silti laittaa pelaajat tilanteisiin, joissa tarjolla on vain huonoja vaihtoehtoja.

We don't have a moral system per se. While you will be able to complete the game non-lethally, your lack of lethality won't feed into some sort of paragon system."

"[...] to complete it non-lethally you have to be very good at stealth. Invest in points that allow you to stealth better, use weapons that will allow you to incapacitate the enemy instead of killing them, to make the moral choices that will allow you to avoid killing people throughout the game."

Samalla pelaajat ovat innostuneet huhutusta New Game+ -tilasta. Redditissä julkaistu keskustelu antaa ymmärtää, että Cyberpunk 2077 kannustaa tarinan jälkeen uusintakierrokselle.
Elikkä pelaaja saa itse päättää mitä hyväksi havaitsemiansa keinoja käyttää, eikä peli pakota sinua yhteen muottiin.
MGSV oli tästä erinomainen esimerkki kun pelaajalle annettaan valinnanvapaus.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 837
Pitäisiköhän ketju varata pelkästään poikkipuolisensanansaattajien alasampumiseen?

Ojisamalta tuli tuohon väliin oikein hyvä viesti ja kaipa siitä olisi joku voinut jatkas omalla moninäkökulmaisella viestillään, jos keskustelua haluaa ohjata. Mutta taas piti lyödä jarru pohjaan, jottei keskustelu edistyisi. Jos nyt verrataan Mongoosen ja Dudemin ensireaktioihin epämieluisaan näkemykseen, mitkä ovat lähtökohtaisesti kuin perseeseen ammutulla karhulla.

Witcher 3 on esimerkiksi peli, joka CD Projekt Redin toimesta siirtyi suurkonsolijulkaisuksi ihan näkyvin seurauksin, kuten grafiikoiden heikentäminen demosta peliin ja modituen tarjoamisesta luopuminen. On se lisäksi kenties paras arviointiväline tässä vaiheessa muutaman muun pelin ohella siihen, mitä Cyberpunk 2077 on muualla kuin utopioiden ja fanikirjeiden tasolla.

En itse ainakaan oleta, että jengi tietää tasan tarkalleen mitä kaavamainen, nopea tuotanto tässä tarkoittaa, kun sitä en varmasti ole aiemmin edes sivunnut kuin laitteistonäkökulmasta PS4-julkaisun reaaliteeteistä muistuttaessani. Siksi olisi yllättävää, jos kritisoidun paahtamistyökulttuurin studio olisi aikavälillä kesä 2016 - talvi 2020 tästä taikonut tästä aivan toisenlaisen erityisteoksen. Eikä tehnyt peliään taas kuvasto ja tehtävärakenne edellä, muun ollessa saa nyt nähdä mitä. Kun Witcherinkin teko jäi CD Projekt Redin pelisuunnittelijan modista päätellen kesken aikanaan.

Tykkään perustella viestejä ja herätellä kenties muitakin näin tekemään. Toivottavasti sitä gameplaydemoa uskalletaan sitten analysoida monitahoisesti, eikä tyydytä vaan kopsaamaan ties kenen mielipiteitä internetistä. Sehän on jo työvoitto, jos yhdenkin uuden näkökulman saat keskustelun kautta tuotua viestiisi.

Rahakin on kivaa eikä pahaa, mutta missään tyhjiössä mikään pörssifirma ei pelejä valmista. Siksi esimerkiksi lähtökohta yksinpelistä kuulostaa enemmän myyntipuheelta, kun kulisseissa tämän tiimoilta on häärätty tuotannon keston verran.
Älä lässytä, jos kysymys tuosta linkkisi sisällöstä ja ihmettely miten tuo nyt oli joku tosi paha juttu ja kohta saadaan mikromaksumoninpelejä vaikuttaa perseeseen ammutulta karhulta. Niin et ole kyllä nähnyt perseeseen ammuttua karhua, kommentoimassa. Itse ainakin ihan omin silmin haluan nähdä miltä se julkaistu peli näyttää vs mitä luvattiin, enkä uskoa jotain random vänkääjää foorumilla.

Tässä oli hyvä ohje siihen CDPR aiempaan peliin:
Pitäisikö tuo Witcher3-keskustelu jättää kokonaan pois tästä ketjusta? Eräällä näyttää olevan suuria antipatioita peliä kohtaan, mikä johtaa loputtomaan samojen asioiden toistamiseen. Mutta W3:lle on jo oma ketjunsa. Jos pyhitettäisiin tämä vain Cyberpunk 2077:lle ja toistuvat W3-paineet voisi purkaa täällä:

The Witcher 3: Wild hunt
 
Liittynyt
25.02.2019
Viestejä
1 051
"some sort of paragon system" Moraali systeemit kuuluu lyhyehköihin lineaarisiin peleihin kuten ne Mass effect 1-3.
Vanhahtava pelimekaniikka jolla yritetään halvalla lisätä uudelleenpeluu arvoa.
Ei voi odottaa samanlaista systeemiä satojen tuntien open world peleistä.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
4 658
MGSV oli tästä erinomainen esimerkki kun pelaajalle annettaan valinnanvapaus.
Valinnanvapaus joo, mut olihan siinäkin sellanen pieni moraalijärjestelmä. Tarpeeks lahtasit porukkaa niin Snakelle kasvo sarvi päähän ja veret ei lähteny suihkussakaan pois. Ton enempää en sit muista et vaikuttiko mihinkään, mut onhan toikin jo pelkästään sellanen "hyihyi" huomautus peliltä sulle.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
237 334
Viestejä
4 157 520
Jäsenet
70 409
Uusin jäsen
Eycte

Hinta.fi

Ylös Bottom