Myyty Bang & Olufsen H9i vastamelukuulokkeet

Liittynyt
16.08.2018
Viestejä
89
Myytävä tuote: Beoplay H9i vastamelukuulokkeet
Hinta: 330 eur -> 290 eur
Tuote ostettu (mistä ja milloin):
12. maaliskuuta 2019, B&O Copenhagen: Bang & Olufsen Frederiksberg | B&O Play | B og O
Kuitti löytyy (takuu voimassa): Kyllä
Muuta huomioitavaa: Erittäin laadukkaat vastamelukuulokkeet. Käytetty vain muutaman kerran (ladattu akku kerran täyteen). Uutta vastaavassa kunnossa.

Koe ensiluokkainen, tasapainoinen ja luonnollinen äänentoisto kuunteluympäristöstä riippumatta. Langattomat Bang & Olufsen Beoplay H9i -around-ear-kuulokkeet on suunniteltu ensiluokkaiseen kuunteluun viimeisintä yksityiskohtaa myöten. Laadukkaista materiaaleista valmistuissa kuulokkeissa on kestävä rakenne ja korkea käyttömukavuus. Kuulokkeissa on intuitiivinen kosketusohjaus ja Bluetooth 4.2 -yhteys, sekä pitkä 16 tunnin akunkesto.

Bluetooth. Langattomat kuulokkeet tukevat langatonta Bluetooth 4.2 -yhteyttä, jonka aptX -koodekki takaa korkealuokkaisen langattoman äänentoiston.

Kosketusohjaus. Hallitse musiikkia, saapuvia puheluita ja käännä taustamelun suodatus päälle helposti kosketusohjauksen avulla. Kosketuspainikkeet toimivat jopa silloin kun sinulla on hanskat kädessä.

Akku. Kuulokkeiden akussa riittää virtaa jopa 16 tunnin kuunteluun. Akku ladataan micro-USB-kaapelin avulla (pituus 1,25 m). Mikäli akusta loppuu virta kesken aktiviteetin, voidaan musiikin kuuntelua jatkaa mukana tulevan kuulokejohdon kautta.

Mikrofoni ja ohjaimet. H9i -kuulokkeiden johtoon on sijoitettu laadukas mikrofoni ja ohjaimet, jotka mahdollistavat puheluiden vastaanottamisen musiikin kuuntelun lomassa ja soittolistan helpon hallinnan.

Kuule ympäristön äänet. Voit kääntää sekä aktiivisen että passiivisen taustamelun suodatuksen pois päältä helpolla tavalla, mikäli haluat kuulla mitä ympärilläsi tapahtuu. Taustamelun suodatusta voidaan hallita helposti Beoplay -sovelluksen avulla.

Täydellinen istuvuus. Beoplay H9i -kuulokkeet on valmistettu korkealuokkaisista materiaaleista, jotka takaavat niille ylellisen ulkonäön. Kuulokkeiden korvatyynyt on valmistettu korvien muotoja myötäilevästä vaahtomuovista, jotka auttavat suodattamaan ympäristön äänet tehokkaasti. Pääpanta on päällystetty laadukkaalla nahalla, joka tuntuu miellyttävältä päätä vasten.

Toista kahdesta laitteesta. Voit yhdistää kuulokkeet kahteen eri älylaitteeseen ja valita kummasta lähteestä musiikkia kuuntelet.

Pakkaukseen sisältyy:
Beoplay H9i -kuulokkeet
Kuulokejohto 3.5mm liitännällä
USB - micro-USB -latauskaapeli ja USB-C-laturi
Lentokonesovitin
Suojapussi
Pikaopas


Sijainti: Jyväskylä
Toimitustapa: Nouto, Posti, MH
Maksutapa: Käteinen, postiennakko


Kuva:
 
Viimeksi muokattu:
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
237 305
Viestejä
4 156 879
Jäsenet
70 407
Uusin jäsen
Eppupelaa

Hinta.fi

Ylös Bottom