Vaihdettu MSI Geforce GTX 1050 TI 4GT LP (ehkä +€) --> tehokkaampi, hiljainen, ei-low profile

TunTuri

oh4etc
Tukijäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 198
edit: vaihtotarve taisi huventua shoppailtuani 1060:stä tilalle: https://bbs.io-tech.fi/threads/gtx-1060-6gb-kortteja.169487 eli, pistetäämpä kortti atk-kaappia täyttämään.

------

HTPC-kotelo vaihtui low profile mallista täyskorkeaksi, joten pienet kiinnostukset olisi vaihella tuo näytönohjainkin isotuulettimelliseen malliin.

Elikkäs, tarjolla on (ainakin toistaiseksi) tehokkain low profile näytönohjain, joka voisi vaihtua päittäin johonkin hiljaisella jäähyllä olevaan täyskorkeaan 1060:seen (mielellään 6GB, en haluaisi downgradeta näyttismuistia) tai ellei jopa tehokkaampaan. Väliraha tapauskohtaisesti.

Vaatimuksina lähinnä hdmi 2.0 ja hiljaisuus, mitään tdp 300w kortteja en kaipaa. ...ja ex-mainauskorttejakaan en nyt ihan kaikista korkeimmalle arvosta, mutta eipä nekään ole poissuljettuja vaihtoehtoja.

LP form factorista huolimatta tämä kortti on silti ihan hiljainen, joten minkään pakkovaihdon edessä en ole. Pistetääs kuitekin nyt verkot vesille, jos tässä saataisiin vaihtokaupoilla kahdelle ihmiselle kummallekkin paremmin soveltuvat kortit. Tämän vuoksi en välttämättä ihan huomenna ole vaihtamassa, mutta pistäkääs silti vaihdokkitarjoukset ketjuun, niin alan niitä pähkäilemään.

Periaatteessa saattas onnistua suoraan myyntikin, mutta sit pitäs saaha melkein tilalle tulevaan rahat...

Kortin speksit: GeForce GTX 1050 Ti 4GT LP | Graphics card - The world leader in display performance | MSI Global
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
24.11.2016
Viestejä
461
Eli mistä tässä nyt on kyse, haluatko vaihtaa rahaan tuon low-profile näyttiksen? Meneekö SFF -koteloon tämä?
 

TunTuri

oh4etc
Tukijäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 198
Eli mistä tässä nyt on kyse, haluatko vaihtaa rahaan tuon low-profile näyttiksen? Meneekö SFF -koteloon tämä?
Moi! Sinänsä turhana tää on laatikossa, mutta aloin virittelemään yhtä projektikonetta (phenom 2 originellin xboxin kuoriin), johon aattelin tään dumbata, ellen jollain tavalla onnistu tästä hankkiutua eroon. Sinänsä, jotain 150e posteineen/130e ilman posteja luokkaa pohdiskelin tälle alustavaa hintaa, mutta eipä taida tuommoisella männä kaupaksi, koska monesti referenssinä olevat täyden korttipaikan 1050TI:t ovat jo alle 100e luokkaa. Projektikortiksi tuo tosin taitaa olla aika mukava, joten sinänsä ei ole suuria tunteita suuntaan tai toiseen.
...Suurimmaksi ongelmaksi muodostui nyt 1U kokoinen paikka minne näytönohjain olisi pitänyt saada mahtumaan. Kaikki 1050 -mallit mitä silmään sattui olivat 2U kokoisia pelteineen ja DVI-liittimineen jotka olisi pitänyt alkaa sahata tms...
Jooh, ei tää olisi mahtunut, vaikka SFF koteloon menisikin ollessaan low profile, korttipaikkoja tämä vie kaksi jäähyn koon takia. Kompromissi siitä että vähän vähemmällä puhinalla jäähtyy, kyllä tämä omassa HTPC:ssä kelpasi, kunnes päivitin isompaan koteloon.
 

TunTuri

oh4etc
Tukijäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 198
@wanhawahtaaja yksityisviestitteli varsin passelin diilin, ja näytönohjain on menossa hänelle! Kiitoksia vaihtokaupoista!
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
237 571
Viestejä
4 166 666
Jäsenet
70 423
Uusin jäsen
ngocminh247

Hinta.fi

Ylös Bottom