Rannekelloja

Liittynyt
13.11.2017
Viestejä
550
Kävi käpy viime vuoden puolella ja pudotin rannekelloni, Seiko, kaakelilattialle. Lasi meni pudotessa hajalle ja vein sen korjattavaksi valtuutetulle jälleenmyyjälle. Uusi lasi tilattiin ja vaihdettiin ja irronnut sekuntiviisari kiinnitettiin paikalleen. Kotona katselin kelloa, siinä oli sisäkehä vinossa, viisarit eivät osuneet kellotaulun merkintöihin. Menin takaisin liikkeeseen, jossa taulu laitettiin kohdalleen. Muutama päivä myöhemmin kello pysähtyi. Viikon verran odottelin, lähteekö enää lainkaan kulkemaan. Kun irrottelin ranneketta, viedäkseni kellon takaisin huoltoon, se osui kevyesti pöydän kulmaan ja siitä lähtien on toiminut normaalisti.

Odotellessani kellon korjausta tilasin uuden Seikon. Pari kuukautta myöhemmin, ilman mitään ilmeistä syytä, kello alkoi pysähdellä muutaman kerran viikossa, aina aikaan 10.50.50. Samaan liikkeeseen korjattavaksi. Eilen hain kellon pois ja seppä oli kellon korjannut. Antoi mukaan ylimääräisen osan kellon sisältä, jolle hän ei omien sanojensa mukaan löytänyt tarkoitusta. Olin vähän, että mitvit, kellon sisällä ylimääräinen osa??? Muutaman tunnin rannekäytön jälkeen havaitsin, että tuntiviisari on irti. Se ei liiku lainkaan aikaa asettaessa ja kelloa kevyesti kopauttamalla se heiluu täysin vapaasti pitkin taulua.

Sattuuhan virheitä tekevälle, mutta tässä on niitä jo liikaa. Molemmat kellot ovat palanneet korjauksesta uudelleen viallisena, oirehtien eri tavalla kuin niitä korjaukseen vietäessä. Voiko tässä nyt enää lainkaan luottaa, että kellot vastaisuudessa toimivat? Joka tapauksessa vaikuttaa huolimattomalta hutiloinnilta tai osaamisen puutteelta.

Vielä huono kuva tuosta ”ylimääräisestä” osasta.

prikka.jpg
 
Viimeksi muokattu:

Diego Serrano

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
06.11.2018
Viestejä
135
Juu en missään nimessä verrannut Staria ja Grandia keskenään laadullisesti vaan ideologisesti. Eli kyseessä on emoyhtiön parempilaatuinen kakkosbrändi. Tosin googlettelun perusteella Seiko on v. 2009 ostanut Orientin, joten aika läheistä sukua alkavat kaikki olemaan. Orient tekee kuitenkin edelleen omat koneistonsa.

Omissa kirjoissa "Swiss made" ei ole mikään itseisarvo vaan se paljonko saa laatua eurolla :) Sama kyllä koskee japsejakin. Nyt näyttäisi siltä että Orient tarjoaa enemmän rahalle vastinetta kuin Seiko.

Vielä en painanut ostonappia mutta erittäin lähellä ollaan...

edit: Pitkällisen pähkäilyn jälkeen totesin että taidan säästää sinisen kellotaulun tulevaisuuteen vähän muodollisemman kellon kaveriksi. Lisäksi en aivan pitänyt tuosta sekuntiosoittimesta...pienestä kiinni :rofl: Päädyin tilaamaan tuolta Chrono24:n kautta suunnitelma B:n


Kellotaulu on jotain vihreän/mustan/sinisen väliltä riippuen miten valo osuu. Taulu on lisäksi vähän rauhallisempi. Hinta oli 459€. Jään odottelemaan oliko hintansa väärti. Rekisteröidyinpä varmuuden vuoksi UPS My Choice palveluun ennakolta kun haiskahti että paketti tulee "upsilla". Tämä on yleensä täysi katastrofivaihtoehto, joten yritän ohjata paketin suoraan noutopisteeseen... :nb:

Hupaisaa että tulee pähkäiltyä ~500€ kellon oston kanssa kuukausitolkulla kun säällinen älyluuri maksaa äkkiä 300-500€ ja kestää sen 2-3v kunnes akku on viimeistään sökö.
Orientin top brändi on Royal Orient. Seikon on Grand Seiko ja Citizenin on The Citizen.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 340
Orientin top brändi on Royal Orient. Seikon on Grand Seiko ja Citizenin on The Citizen.
Käsittääkseni Royal Orient lopetettiin 2016 ja jäljelle jäi Orient Star :shy:

UPS:n palveluun oli näköjään ilmaantunut paketin tiedot; pitäisi mukamas huomenna olla jo noudettavissa...melko nopeaa palvelua SeriousWatches - Your reliable dealer in great watches puolesta kun su tilasin. Nähtäväksi jää tuliko mentyä aivan metsään valinnan suhteen...
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
163
Tudorin Baselworld 2019-sivusto on pystyssä mutta sisältöä sinne saadaan vasta 21. maaliskuuta,
New Tudor Watches - Baselworld 2019
...
Mitä Baselissa on nähty ja mitä odotettavissa...:

Black Bay Steel/S&G, Basel 2017, in-house MT5612, pvm
Päivämäärä tuli sukeltajakellomallistoihin, valinnanvaraa detaileissa siis löytyy. Lisäksi sekalaisia Black Bay-malleja pronssisena ja mustana, varmaankin ihan ok olla tarjolla edelleen.

Black Bay Chrono, new 2017, in-house MT5813 (w/ Breitling B01) column-wheel vertical clutch chrono
Kova julkaisu jota toivoisi jollain tavalla nostettavan valokeilaan. Hinta toki linjassa sisuskalujen kanssa.

...
Potentiaalisia kehityskohteita:

Nostan kärkeen Rangerin, jonka ensijulkaisusta tulee 50 vuotta. Ei varmasti löydy myyntitilastojen kärjestä ja jopa jonkinlaista overlappia North Flagin kanssa. ETAa sisällä ja viisi vuotta edellisestä julkaisusta, lieneekö liian aikaista?
Kun noita heritage-sarjan uudelleenjulkaisuita on säännöllisesti tullut, niin tälle rohkeasti vintage-muotoilu myös halkaisijan osalta ja sisälle parasta in-housea niin ainakin erottuisi Nortista.

Black Bay 32/36/41 "explorer"-mallit, perus-ETA, ei päivämäärää
Olisikohan näihin tulossa in-housea nopeallakin aikataululla nyt kun paksuus ei ole enää ongelma...
Näitä siis putkahteli julki jo hieman epävirallisestikin mutta nyt myös Tudorin sivusto päivitetty
Discover the New Tudor Watches from Baselworld 2019!

Black Bay Bronze 43mm väripäivitys mustalla pohjalla
Discover the New Tudor Watches from Baselworld 2019!

Black Bay Chrono SG väripäivitys two-tone
Discover the New Tudor Watches from Baselworld 2019!

Black Bay Explorer-mallit, väripäivitys two-tone
Discover the New Tudor Watches from Baselworld 2019!

Ei tullut Rangeria uudelleenjulkaisuna (uuden nähtyä voisi todeta, että harmi...) vaan rohkea laivastolle valmistettu protomalli 1960-luvulta uudistettu vähän turhan ujolla kädellä, Black Bay P01
Discover the New Tudor Watches from Baselworld 2019!

Annotation 2019-03-20 144435.png
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 340
No nyt on ripeää toimintaa; SeriousWatch lähetti Chrono24:n kautta tilattuna kellon Hollannista siten että maanantaina maksoin ja nyt noudin UPS:n noutopisteestä. Mukana tuli jopa jotain paikallisia herkkuja...Voin suositella puljua.

Kellon suhteen odotukset ylittyivät. Ainakin perus Orientista on ainakin itsellä sellainen halpisimago mutta tämä Star brändin viimeistelytaso hintaluokassaan (459€) vaikuttaa vähintäänkin kelvollisesta. Erityisesti ranneke on vieressä näkyvään about samaa hintaluokkaa edustavaan Citizeniin verrattuna aivan eri tasolla. Lukitusmekanismi on sorvattua tavaraa eikä mitään prässättyä läkkipeltiä. Muutenkin toleranssit on paljon tiukemmat.

Taulu on huoneenvalossa musta vihreällä vivahteella. Kirkkaamassa valossa taas vihreä mustalla vivahteella. Mielenkiintoinen efekti. Tirkistysikkunan osalta koneisto on hienosti viimeistelty; takapuolelta ei näy mitään erikoisempia efektejä. Vähän kultausta ja pientä pintakäsittelyä.

Jos pitää jotain negatiivista kaivaa niin ranneke oli yllättävän lyhyt. Omaan n.19cm ranteeseen piti poistaa vain yksi linkki ja kiristää pikasäätöä keskinkertaiseen kireyteen. Veikkaan että 20-21cm ranteella varustetun pitää tyytyä tiukkaan asetukseen. Nupin toiminta on muuten mukavan laadukasta mutta ajan asettamissa on outo millin parin klappi molempiin suuntiin, mikä tekee viisarin säätämisestä epämääräistä ja saa aikaan vähän "halvan" fiiliksen :cigar2:

Koneiston tarkkuudesta en osaa sanoa mitään eikä välttämättä kiinnostakaan. Kaikki nämä on epätarkkoja ehkä Grand Seikoa lukuun ottamatta. Tarkkuutta varten on tuo radiokontrolloitu Citizen...Aina ajassa ja oikeassa päivässä. Voisihan sitä huvin vuoksi yrittää katsoa kuinka paljon tämä heittää...
OrientStar1.jpg
OrientStar2.jpg
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
163
^ Hienon hillitty Orient Star ja luettavuuskin kohdallaan eli viisarit erottuvat ilmeisesti myös open heart- sekä käyntivarakomplikaatioiden päältä.

Sillä aikaa Baselworldissa Zenith laittoi esille melko kovaa tekniikkaa ihan mukavissa kuorissa, Zenith Defy Inventor
"The heart of the watch is the single-piece Zenith Oscillator, which beats at the extremely high frequency of 18 Hz (compared to the usual 4 Hz)."

Baselworld 2019: Zenith revolutionises mechanical watchmaking with the Defy Inventor

 
Liittynyt
10.06.2018
Viestejä
106
Olen jonkun aikaa etsiskellyt sopivaa kohtuuhintaista automaattikelloa arkikäyttöön, jossa olisi safiirilasi (mieluiten domed), keraaminen bezel, teräsranneke ja olisi kooltaan sopivan kokoinen, noin 40mm luokassa eikä liian paksu. Sattumoisin osui silmään, että Steinhart julkisti pari päivää sitten STEINHART Ocean 39 GMT Premium 500 -kellon, josta löytyy aikalailla kaikki kaipaamani ominaisuudet + GMT-toiminto.

Siispä laitoin samantien tilaukseen. Mielenkiinnolla odotan millainen kello tulee.

Ocean 39 GMT Premium 500 - Steinhartwatches

Miltäs kello on tuntunut ? Vastasiko laatuvaikutelma ennakko mietteitäsi ?
 
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
2 548
Miltäs kello on tuntunut ? Vastasiko laatuvaikutelma ennakko mietteitäsi ?
Laitoin kellon takaisin. Kello vaikutti varsin asialliselta mitä pystyin kelloa testaamaan ottamatta suojamuoveja pois. Koko oli omaan makuun hieman liian pieni ja lisäksi lopulta "homage"-valmistajan kello rupesi sittenkin kalvamaan mieltä. Mutta itse kello vaikutti ihan kivalta.

Palautusprosessi oli vähän säätämistä, kun Fedexin sivuilta ei pystynyt tekemään palautusta kun joku päivittäinen palautusraja oli ylittynyt. Jouduin soittamaan Fedexille, jolloin kuski tuli hakemaan paketin. Kuski oli itsekin vähän pihalla mitä pitää tehdä, mutta löysi lopulta autosta lappuja mitkä piti käsin täyttää. Sen jälkeen homma meni sujuvasti ja rahat kellosta sai takaisin noin viikossa.

Ostin lopulta arkikelloksi Oris Aquis -suklarin, mistä laitoin viestiä aiemmin tähän ketjuun.
 
Liittynyt
10.06.2018
Viestejä
106
Laitoin kellon takaisin. Kello vaikutti varsin asialliselta mitä pystyin kelloa testaamaan ottamatta suojamuoveja pois. Koko oli omaan makuun hieman liian pieni ja lisäksi lopulta "homage"-valmistajan kello rupesi sittenkin kalvamaan mieltä. Mutta itse kello vaikutti ihan kivalta....
Ostin lopulta arkikelloksi Oris Aquis -suklarin, mistä laitoin viestiä aiemmin tähän ketjuun.
Näin se joskus menee. ;)
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 340
Orient Starin F6R42 koneisto on nyt 3vrk aikana jätättänyt 5 sekuntia joten voinen kaiketi olla tyytyväinen tarkkuuteen :btooth:

Tuntuu myös "latautuvan" aika herkästi, ei tarvi paljoa liikettä olla niin 50h on koko ajan käyntikomplikaation taulussa.
 
Liittynyt
08.07.2017
Viestejä
746
Itselläni ollut ranteessa nyt 3kk ajan oikeastaan kokoajan tämä Seiko Save The Ocean Samurai SRPC93K1 ja edelleen pidän siitä kovasti [emoji106]
Kivan näköinen kyllä. Tuosta innostuneena katselin vähän hintoja ja silmään osui toi Save the Ocean Turtle -versio... tekis mieli kyllä hommata. Tykkään tuon tyylisistä retro-malleista, päivittäinen kello on onkin Halios Laguna. Ainoa vaan, että metalliranneke pitäis hommata tuon silikonisen lisäksi ehdottomasti. Ei lie vaikea rasti kun normi-turtlellekin semmoisia löytyy?
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
163
Kivan näköinen kyllä. Tuosta innostuneena katselin vähän hintoja ja silmään osui toi Save the Ocean Turtle -versio... tekis mieli kyllä hommata. Tykkään tuon tyylisistä retro-malleista, päivittäinen kello on onkin Halios Laguna. Ainoa vaan, että metalliranneke pitäis hommata tuon silikonisen lisäksi ehdottomasti. Ei lie vaikea rasti kun normi-turtlellekin semmoisia löytyy?
SBDY027 myydään valmiiksi metallirannekkeella, toki japanin markkinoille tarkoitettu ja tummalla pinnoitteella varustettu versio
SEIKO Prospex 200M Diver Automatic SBDY027
Koneiston puolesta voi hieman jäädä soittelemaan toista viulua Haliokselle, käynnin lisäksi Seiyan kuvassakin näkyy tuo valitettavan yleinen epätarkkuus pvm/päivä-näytön vaakasuorissa linjoissa.
 
Liittynyt
08.07.2017
Viestejä
746
Ei se tarkkuus nyt niin justiinsa tartte olla, kuhan ei nyt ihan pieleen kuku. Mulla on ollut Seikoja ennenkin, nytkin vielä Monsteri löytyy kokoelmasta. Kolme Seikoa myin eteenpäin joku vuos sitten.
 
Liittynyt
02.03.2017
Viestejä
28
Mitäs raati on mieltä huomenna alkaa taas hullarit ja siellä Westerback myy Raymond Weilin näyttää joltain Tango mallilta ainakin 800e hintaan. RW:stä ollaan montaa mieltä mutta yksi ainoista perheyrityksistä tätä nykyä jota tekee mieli arvostaa. Mut miten hinta/laatu?

Itsellä on yksi RW Toccata (pukukello) mikä liian fiini arkikäyttöön, nyt Seikon SNZF17K1 auto chrono arkitiukuna ja välillä vähän astetta siistimpää kaipaillut vaihteluksi.

Köyhän kun ei kannata ostaa halpaa, mutta liikaakaan ei voi.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
213
Ei sitten löydy mistään nato ranneketta 20mm leveydellä Seikoon näillä kahdella väritriolla:





Mistähän mahdollisesti voisi löytyä? Harmillisesti Keskisenkellolla olisi ollut tuota ylempää, mutta varastot huutaa tyhjyyttään, kun PVR lopetti toimintansa eikä wellingtonin sininen säväytä oikein :(
 

Juffex

Kinostaja
BANNED
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
779
Ei sitten löydy mistään nato ranneketta 20mm leveydellä Seikoon näillä kahdella väritriolla:





Mistähän mahdollisesti voisi löytyä? Harmillisesti Keskisenkellolla olisi ollut tuota ylempää, mutta varastot huutaa tyhjyyttään, kun PVR lopetti toimintansa eikä wellingtonin sininen säväytä oikein :(
Kelpaako hieman erisävyinen MN-tyylinen ranneke?

Finally a 20mm strap!

WatchStewardin ja Erika's Originalin Marine Nationalet ovat erittäin mukavia ranteessa ja paljon tyylikkäämpiä kuin natot (imo).
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
163
Kelpaako hieman erisävyinen MN-tyylinen ranneke?

Finally a 20mm strap!

WatchStewardin ja Erika's Originalin Marine Nationalet ovat erittäin mukavia ranteessa ja paljon tyylikkäämpiä kuin natot (imo).
"
The video below shows how this strap is designed to be worn! The idea is that this configuration allows the watch to sit directly on your wrist, not on top of 1-2 layers of material. I've found that with larger watches, like the SRPs or SKXs, adding any additional thickness to the watches can make them very cumbersome to wear. IMO, this strap solves that."


How it works!!
Ja videoilla näyttäisi silti kulkevan se ranneke kellon takakannen alta, katsoinko väärät videot vai eikö tuosta se yksi kerros tule näissäkin?
 

Juffex

Kinostaja
BANNED
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
779
"
The video below shows how this strap is designed to be worn! The idea is that this configuration allows the watch to sit directly on your wrist, not on top of 1-2 layers of material. I've found that with larger watches, like the SRPs or SKXs, adding any additional thickness to the watches can make them very cumbersome to wear. IMO, this strap solves that."


How it works!!
Ja videoilla näyttäisi silti kulkevan se ranneke kellon takakannen alta, katsoinko väärät videot vai eikö tuosta se yksi kerros tule näissäkin?
WatchStwardilla ranne tulee rannekkeen ja takakannen väliin. Erikalla jää kerros ranteen ja takakannen väliin.

Molempia löytyy itseltäni ja ehdottomia suosikkeja käytettävyydeltään.

Tuonne on tullut lisää videoita siitä kun itse aikoinaan tilasin. Silloin oli vain alimpana oleva. Minulla ei lähde yksikään nyt noista toistumaan.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
163
WatchStwardilla ranne tulee rannekkeen ja takakannen väliin. Erikalla jää kerros ranteen ja takakannen väliin.

Molempia löytyy itseltäni ja ehdottomia suosikkeja käytettävyydeltään.
My bad, nyitäänhan se tuossa Stewardin videossa irti takakannesta. Täytyy olla vaan jousitapit ryhdissään ja Seikkossa ne onkin jumbokokoa niin luistaa ok jo vakiona.
 

Juffex

Kinostaja
BANNED
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
779
My bad, nyitäänhan se tuossa Stewardin videossa irti takakannesta. Täytyy olla vaan jousitapit ryhdissään ja Seikkossa ne onkin jumbokokoa niin luistaa ok jo vakiona.
Juu esim. SKX:n jumbotappien kanssa on todella tukeva, mutta myös Seiko 5 Sportin perustappien kanssa on hyvin pysynyt hieman kovemmassakin kyydissä.

SKX med TheWatchSteward Blue Jean (livenä ranneke hieman tummempi)
image%3A140572.jpg
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
375
^ Hienon hillitty Orient Star ja luettavuuskin kohdallaan eli viisarit erottuvat ilmeisesti myös open heart- sekä käyntivarakomplikaatioiden päältä.

Sillä aikaa Baselworldissa Zenith laittoi esille melko kovaa tekniikkaa ihan mukavissa kuorissa, Zenith Defy Inventor
"The heart of the watch is the single-piece Zenith Oscillator, which beats at the extremely high frequency of 18 Hz (compared to the usual 4 Hz)."

Baselworld 2019: Zenith revolutionises mechanical watchmaking with the Defy Inventor

tuo linkissä oleva Zenith Oscillator on kyllä perhanan siisti. Hintaa vaan ei mistään viellä löytynyt, voisi jopa harkita.
 
Liittynyt
15.08.2017
Viestejä
44
On se vaan simppelin tyylikäs toi 96B252 :geek: Ja kun ajattelee että se kustansi jenkeistä uitettuna rahteineen, tullattuna ja alvitettuna kaikkineen 115 euroa, niin alkaa olla hinta-/laatusuhdekkin kohdillaan :tup: Tarkkahan toi pitäis olla ku mikä kun tuossa on se Bulovan UHF 262 kHz kvartsikoneisto, joka tikittää 16 kertaa sekunnissa!
Tämä viestin ja kuvan innoittamana tilasin taannoin kyseisen kellon ebaystä ja olen ollut erittäin tyytyväinen. Miellyttää omaa silmää kovasti, sekuntiviisari on seksikäs kuin mikä ja kello on uskomattoman tarkka. Viimeisen 29 päivän aikana heittoa tasan 0 sekuntia. Kiitos vinkistä!
 
Liittynyt
10.01.2018
Viestejä
133
Tämä viestin ja kuvan innoittamana tilasin taannoin kyseisen kellon ebaystä ja olen ollut erittäin tyytyväinen. Miellyttää omaa silmää kovasti, sekuntiviisari on seksikäs kuin mikä ja kello on uskomattoman tarkka. Viimeisen 29 päivän aikana heittoa tasan 0 sekuntia. Kiitos vinkistä!
Hienoa kuulla että viestistäni oli hyötyä ja että olet tyytyväinen kelloon :tup:
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
163
Hamtun H2 kickstarter kääntyy kohta viimeisen ennakkotilausvuorokauden puolelle ja tämä lisänimellä "Kraken" varustettu titaani-diveri on kerännyt ihan mukavasti tilauksia. 199 punnan aloitushinta oli varmasti se monen mielenkiinnon herättänyt koukku.
hamtun-h2-kraken_2048x2048.png
IpzJFHx_d.jpg
Alkuperäinen tavoite oli dollareissa noin 26 000 ja tähän saakka kertynyt 540 000 ja tästä syystä kaikki pledge goalitkin saatiin auki lisävärejä, 12h bezeliä, kumiremmiä, uutta claspia sekä meteoriittitauluvaihtoehtoa myöten. Kyseinen materiaali on muuten peräisin Muonionalustan meteoriitista,
cxuvw2I0.jpeg
Arvosteluita ehti demokappaleen perusteella tulla julki useampiakin ja kaikki positiivisia niin tekniikan kuin muotoilunkin suhteen,
Hamtun Kraken H2 Watch Review | aBlogtoWatch

Itse täppäsin upgradeksi mukaan Sellitan koneiston, muut optiot vielä avoinna.

Myös Magrette julkaisee pian uutta titaanista mallia, Kara muutamalla muutoksella sekä ilmeisesti huokeammalla hinnalla,
 
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
1 289
Hamtun H2 kickstarter kääntyy kohta viimeisen ennakkotilausvuorokauden puolelle ja tämä lisänimellä "Kraken" varustettu titaani-diveri on kerännyt ihan mukavasti tilauksia. 199 punnan aloitushinta oli varmasti se monen mielenkiinnon herättänyt koukku.
Jostain syystä valkoisella taululla varustettu diveri / pilotti on kiinnostanut jo tovin. En ole näistä kickstarter-kelloista pääsääntöisesti perustanut, mutta tämä Hamtun puhuttelee. Moni asia natsaa ja jos jostain pitäisi naukua, niin rahtusen matalampi voisi kello olla.

Sinn 104:sta valkoisena katselin, mutta hintahan se nuukana miehenä alkoi tuossa tökkimään vastaan.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
163
Jostain syystä valkoisella taululla varustettu diveri / pilotti on kiinnostanut jo tovin. En ole näistä kickstarter-kelloista pääsääntöisesti perustanut, mutta tämä Hamtun puhuttelee. Moni asia natsaa ja jos jostain pitäisi naukua, niin rahtusen matalampi voisi kello olla.
Valkoinen noista iski parhaiten varsinkin kun lume on puhtaanvalkoinen sinisenä loistava BGW9, Magrettessa itsellä C3:sta ja kyllä se sinne sitruunamarengin suuntaan vivahtaa, sopii toki sen vähän erityyliseen tauluun.
406,5e varaus tuli kortille kickstarterin täytyttyä 20-kertaisena 1314 tilaajalla (osalla multipackit) ja nyt jäädään odottelemaan syyskuuta.

Otan varmaankin 12h titaanibezelillä ja keraamisen varalle kylkeen kun ilmeisesti myyvät niitä vielä erikseen varaosiksi, titaanisen saa kotikonstein ehjänä irti.
Paksuudesta Ross päivitteli vielä seuraavaa (mm)
Seiko 13.5 +/- 0.2
Sellita 13.0 +/- 0.2
 
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
1 289
Valkoinen noista iski parhaiten varsinkin kun lume on puhtaanvalkoinen sinisenä loistava BGW9, Magrettessa itsellä C3:sta ja kyllä se sinne sitruunamarengin suuntaan vivahtaa, sopii toki sen vähän erityyliseen tauluun.
406,5e varaus tuli kortille kickstarterin täytyttyä 20-kertaisena 1314 tilaajalla (osalla multipackit) ja nyt jäädään odottelemaan syyskuuta.

Otan varmaankin 12h titaanibezelillä ja keraamisen varalle kylkeen kun ilmeisesti myyvät niitä vielä erikseen varaosiksi, titaanisen saa kotikonstein ehjänä irti.
Paksuudesta Ross päivitteli vielä seuraavaa (mm)
Seiko 13.5 +/- 0.2
Sellita 13.0 +/- 0.2
No lol sentään. Failasin ja unohduin tuossa ulos pikkukaverin kanssa ja missasin sitten tuon deadlinen. Helevetti sentään.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
163
...
missasin sitten tuon deadlinen.
Harmi, että meni ohi, mutta mikäli NH35A/ valkopohjainen flieger-vaikutteinen brittikello kiinnostaa niin Alkin tekee koko taulun lumella varustettua versiota aiheesta



Muuten taitaa kannattaa odotella Keskisen Kellon Sinn-täydennyksiä...
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
209
Omistan joitain halvemman pään rannekelloja ja ajoittain tulee tarve hienosäätää rannekkeen pituutta, tai jopa poistaa pala rannekkeesta. Hienosäädöt menee monesti esim. nuppineulalla, mutta palojen poistamiseen tarvitaan toisinaan napakkaa lyöntiä tappiin, jotta se irtoaa. Minkälaisilla vehkeillä porukka täällä "säätää" kellojaan, siis mistä ja millaiset välineet em. toimien tekoon? Vasara nyt joka kodista löytyy ja kellon varmaan saa tuettua johonkin, ettei ruuvipenkin hankintaan tarvitse lähteä.

Rannekkeiden vaihto toisinaan kiinnostaisi, tässä pitänee ottaa huomioon ainakin rannekkeen kiinnitystapa ja sen leveys?
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
209
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
209
Joutuuko nuo jouset tai tapit vaihtamaan aina uuteen, kun esim. pala rannekkeesta otetaan pois?
 
Liittynyt
30.10.2016
Viestejä
219
seikko2.jpg

Tämmöinen tuli eilen Creationwatches.comilta. Mallina siis SNZF17K1, veroineen 150,04€. Suomessa 299, tai enemmän normaalihinnat, alennuksissakin reilusti nyt maksettua enemmän.
Alkuun tuli säikähdettyä kun kello paketista poistaessa näytti arabian/tms. kielen päivyriä. Olin jo valmis lähettämään vihaista palautepostia ettei tuote vastaa myyntikuvia, mutta löytyihän sieltä pyöritellessä meikäläsillekin ymmärrettäviä kirjailuja. Positiivisena asiana oli mukava huomata kellon olevan ajassa(pl. aikaero lähetyspaikkaan) viikon kuljetuksessa olon jälkeen.
 
Liittynyt
18.07.2017
Viestejä
67
Onkos täällä jollain kokemusta noista n.20e maksavista nato rannekkeista? Onko niissä mitään eroa (esim mukavuudelta tai meteriaalilta) aliexpressin euron tai kahden rannekkeisiin?
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
240 253
Viestejä
4 195 702
Jäsenet
70 884
Uusin jäsen
faired

Hinta.fi

Ylös Bottom