Lahjoitetaan Zagg S9 Curved Elite Glass -suojalasi ja Screenor S7?

Liittynyt
05.03.2017
Viestejä
611
Zagg tuli korvauksena vanhan tilalle kun elinikäinen takuu. En kuitenkaan koskaan sitä asentanut. Ei todellakaan sovellu ainakaan ihmisille jotka pelaavat puhelimella, tuntuu että kirjoittaminenkin lasilla hankalaa. Jos haluat kiduttaa itseäsi niin tästä tämä viiden kympin lasi täysin ilmaiseksi.

Lisäksi S9 puhelimeen tuli tilattua Screenor suojalasi mutta sain vissiin väärän koska lasi on puhelinta pienempi. Oma veikkaus S7, mutta varma en ole. Allit josta lasi tilattu ei suostunut vaihtoon koska tilauksesta kulunut yli 14 pvä ennekuin paketin avasin :rolleyes:

Sijaitsee Helsingissä ja saattaa kulkeutua Espooseen.
 
Liittynyt
05.03.2017
Viestejä
611
Todennäköisesti se screenor on täysin oikea, mutta se ei ole curved joten jää tyhjää tilaa.
Meinaatko, että Curved tuo ruutuun 25% lisää tilaa? Sitä paitsi jos tilaan suojan S9+ puhelimelle niin miten voivat myydä ei-curved mallia S9+ mallille? Alla kuva havainnollistamaan .. en omista kameraa joten kuva varsinaisesta kalvosta on mahdoton.



Kyllä mä ennemmin S7 veikkaisin. Tuo Zagg kuitenkin peittäää koko ruudun .. on toki curved malli, mutten millään usko että ei-curved malli ei peitä edes kaikkia reunoja jos sen keskittää.
 
Toggle Sidebar

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjut
239 675
Viestejä
4 188 462
Jäsenet
70 778
Uusin jäsen
Heiniks

Hinta.fi

Ylös Bottom