- Liittynyt
- 26.08.2017
- Viestejä
- 1 273
Keskiviikkona tuli tosiaan paisteltua pellillä.Kävinpä poistamassa Prismasta jäsen @living_death jo kovasti testiajaneen Housen pizzapellin. Huomenna sitten taikina ja keskiviikkona katsotaan millaista tulee.
Kuva.
Pohja kokeeksi ostetuista Denniksen pizzajauhoista, soosi itsetehty tölkkitomaateista, täytteinä herkkusieni, punasipuli, paprika ja salaattijuusto, paisto 230 astetta kiertoilmassa (pellin maksimilämpötila ohjeiden mukaan) n. 8 min. Lopputulos ihan tyydyttävä, pizzajauhossa ei minusta edelleen mitään eroa normijauhoihin pohjan rakenteen ja koostumuksen suhteen. Jo etukäteen arvattu virhe jonka tein oli se etten laittanut pohjaa uuniin lämpiämään, vaan taiteilin pizzan pellin päälle jonka nakkasin sitten uuniin. Syy tähän oli se etten osannut hahmottaa kuinka paljon taikinaa pelti syö jotta pohjan saa kattamaan pellin reunat sekä etten ole koskaan oppinut oikeaoppisesti pyörittämään pizzapohjasta pyöreää, pelti vetää kuitenkin n. kaksi 90 gramman palloa taikinaa jotta pohjasta tulee ohut ja se täyttää pellin. Lopputuloksena oli rapeahko, mutta ei nätisti värittynyt pohja muun pizzan ollessa jo valmis. Ensi kerralla sitten paremmin.
Viimeksi muokattu: