käyttiksen kloonaus

Liittynyt
27.11.2017
Viestejä
160
Pitäisi saada win7 osio kloonattua toisella levylle jonka myös saisi käyntiin. Eli nykyinen levy koneessa jossa muistaakseni intelin h61 piirillä oleva emo ja uusi levy uudessa intelin nuc j5005 koneessa. Ei taida ihan mennä heittämällä kyseinen operaatio, johtuen tuosta piirisarjan eroista ym..? Lisäksi tuossa nuc-koneessa on toisella osiolla jo win10 ja tavoite olisi saada molemmat käynistymään.

Jos on antaa jotain vinkkejä moiseen niin otan mielelläni vastaan.
 
Liittynyt
20.10.2016
Viestejä
604
Kahden Windowsin saaminen käynnistyvään tilaan on kokemukseni mukaan hankalaa, jos ne molemmat ovat samalla kovalevyllä. Lisäksi Windows 7 haluaa ylikirjoittaa itsensä muiden käyttöjärjestelmien yli. Paremmin saat asennuksen toimimaan kahdella kovalevyllä.

Kokeilisin siirtää tuon Windows 7 asennuksen nykyisellä levyllä uuteen koneeseen ainoaksi kovalevyksi ja kokeilla, saatko sen sillä käynnistymään. Jos toimii, kopioit wins7 partition uudelle kovalevylle EaseUS Partition Master Free-versiolla.

Helpoin tapa olisi asentaa Windows 7 uudestaan uudelle koneelle vanhalla sarjanumerolla ja tehdä rekisteröinnin tarkistus Microsoftin puhelinpalvelussa.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
240 350
Viestejä
4 198 832
Jäsenet
70 892
Uusin jäsen
hysteri

Hinta.fi

Ylös Bottom