Ratkaistu Näytön peilaus on sekaisin (w10)

Liittynyt
13.08.2017
Viestejä
201
Yleensä minulla on läppäri kiinni telkkarissa hdmi:llä aina kun kotona , yöllä kun menin nukkumaan ja sammutin telkkarin niin huomasin kuinka läppärin näytölle tuli valoa.

Tänään kun katsoin sitä niin tuo windowsin näytön peilaus oli duplicate tilassa kun yleensä aina second screen eli telkkari.

Vaihdoin sen second screen only niin sitten oli läppärin näyttö päällä eikä telkkari :darra:
Vaihdoin sen pc screen only niin sitten oli telkkarilla, mutta tässä tapauksessa niin läppärin näytöllä myös on valo palaamassa eli ei ole sammuksissa niin kuin yleensä.

Hdmi piuhan olen irottanut ja läppärin käynnistänyt uudelleen mutta sama ongelma jatkuu:beye:


Eli kun hdmi kiinni telkkarissa, telkkari on yhtäkkiä pc screen ja läppärin oma on second screen. Johtaa siihen että läppärin näyttö on aina päällä vaikka ei kuuluisi.

edit. Lisätään että koitin äsken ajaa bf v ja kauhea lagi jo main menussa.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
18.03.2017
Viestejä
509
Läppärin mallista riippuen, läppärin BIOSissa saattaa olla valinta joka määrää kumpi on ensisijainen näyttö silloin kun läppärissä on kiinni myös ulkoinen näyttö. Kuulostaa siltä että tuo asetus olisi syytä vaihtaa toiseen asentoon, jos mahdollista.
 
Liittynyt
13.08.2017
Viestejä
201
Eipä kyllä näkynyt siellä semmosia, ja outoa jos bioksessa yhtäkkiä olisi joku vaihtunu johtuen että sammutin telkkarin.

Koitin myös tehdä system restoren ainoaan joka löytyi, pari päivän vanha mutta ei auttanu :confused2:

Ei jaksais uudelleen asentaa koko paskaa :darra:

Edit. Ja jos ei ole hdmi kiinni ja katsoo peilaus asetuksia niin näyttää oikein PC screen only, mutta sitten piuhan kanssa second screen only
 
Liittynyt
13.08.2017
Viestejä
201
Kummiski windowsin asetuksissa selvästi TV on 2 näyttönä mutta peilauksessa on PC screen only :beye:
 
Liittynyt
13.08.2017
Viestejä
201
Päivitin windowsin 1803 päivitykseen ja asensin uudelleen näyttiksen ajurit niin tuli ongelmia ajureiden ja nvidia optimuksen kanssa ja vielä oli sama juttu, mutta sitten latasin netistä uudemman windows version niin alkoi toimimaan kaikki :)
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
237 461
Viestejä
4 162 839
Jäsenet
70 411
Uusin jäsen
domppaaaa

Hinta.fi

Ylös Bottom