Kanansiivet (Hot Wings/Buffalo Wings jne.)

Liittynyt
08.12.2016
Viestejä
938
Paikallisessa Prismassa oli vierekkäin juuri tuota mustan pullon Texas Pete Hottia ja Hanksia Mediumina. Häiritsevän identtiset pullot ja etiketit, jos eivät ole saman valmistajan tuotteita (ilmeisesti kuitenkin ovat, joten siinä mielessä se on ok).

Ostin putelin Texas Peteä (Hot) ja se on tosiaan erinomainen siipikastike. Mahdollisesti parasta soosia mitä olen maistanut, lukuun ottamatta sitä alkuperäistä Poppamiehen Buffalo Wings -kastiketta jota ei enää ole saatavilla.

Jos jossakin on tarjolla molempia hottina ja on mahdollisuus testata, niin olisi hyvä saada varmuus uskaltaako tuota ostaa kummalla nimellä tahansa.
Kyllä tuo on samaa tavaraa myös Hanks nimellä. Luulisin että on tullut vaan trademark ongelmia kun pullossa luki Texas Pete, niin siksi poistettu.

Hank’s Premium kastikkeet | Fort Deli
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
12 674
Ostin tota mustapullosta valmiskamaa. Ei kyllä säväyttäny. Jotenkin omaan makuun ei iske siipikastike+margariini kombo. Jotenkin tunkkaista ja "oudon" makuista. Voita ja siipikastiketta ni tulee kunnon pehmeäntulista soosia ja heivaa margariinit hittoon.
 

Peltsii

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
04.11.2017
Viestejä
937
Itsellä myös käytössä tuo texas pete hot kastike. Erinomaista, ei liian etikkaista.

Wingsit tulee syötyä aina savustettuna/grillattuna. Viimeksi viikko sitten täräytin 1.5kg satsin isossa pallo weberissä epäsuoralla lämmöllä, savuina sekoitus hikkoria, kirsikkapuuta ja tuoretta omenapuuta. Tulee aivan taivaallista settiä, kun itselle ei nuo uppopaistetut oikein uppoa. Atlantassa kävin syömässä pari vuotta sitten kunnon savustettuja siipiä, eikä kyllä ole uppopaistettuihin rasvasiipiin ollut paluuta. Mikäli löytyy mahdollisuus, niin suosittelen kokeilemaan grillausta/savustusta uunin tai rasvakeittimen sijasta.
 
Liittynyt
22.10.2016
Viestejä
426
Itsellä myös käytössä tuo texas pete hot kastike. Erinomaista, ei liian etikkaista.

Wingsit tulee syötyä aina savustettuna/grillattuna. Viimeksi viikko sitten täräytin 1.5kg satsin isossa pallo weberissä epäsuoralla lämmöllä, savuina sekoitus hikkoria, kirsikkapuuta ja tuoretta omenapuuta. Tulee aivan taivaallista settiä, kun itselle ei nuo uppopaistetut oikein uppoa. Atlantassa kävin syömässä pari vuotta sitten kunnon savustettuja siipiä, eikä kyllä ole uppopaistettuihin rasvasiipiin ollut paluuta. Mikäli löytyy mahdollisuus, niin suosittelen kokeilemaan grillausta/savustusta uunin tai rasvakeittimen sijasta.
Minkälaisella lämmöllä ja kuinka kauan olet savustanut?
 

Peltsii

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
04.11.2017
Viestejä
937
Minkälaisella lämmöllä ja kuinka kauan olet savustanut?
Grilliin noin 180-200 lämpöä ja paistoaika noin 45min. Kerran kääntänyt paiston aikana siivet. Tulee sopiva kypsyys ja pinta. Savua saa olla reilusti, hikkori on melko voimakas mutta itse pidän. Ja olen käyttänyt kariniemen liekkisiipiä, marinadi valuu pois niistä eivätkä jää mitenkään lilluisiksi.

B371D1DE-726A-491C-B0C9-CEFEBBB1D633.jpeg 53088C61-F2E8-41CD-9049-A6DAB660463C.jpeg
 

SaddleSniffer

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
20.10.2016
Viestejä
158
Ostin tota mustapullosta valmiskamaa. Ei kyllä säväyttäny. Jotenkin omaan makuun ei iske siipikastike+margariini kombo. Jotenkin tunkkaista ja "oudon" makuista. Voita ja siipikastiketta ni tulee kunnon pehmeäntulista soosia ja heivaa margariinit hittoon.
Kappas;)
Unohda muutenkin ruoanlaitossa kaikki niinsanotut kevytrasvat ja käytä vain öljyä+voita.
Vaikuttaa makuun ns. vitusti:tup:

Voiskin tässä triidin innoittamana huomenna tehdä siipiä rasvakärystimellä:drool:
 
Viimeksi muokattu:

luuponen

   ✜
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
520
nohniin. yhteenvetona omista testeistä;

- ainoastaan marinoimattomia siipiä
- nämä jääkaapista marinadiin 1h lämpenemään huoneenlämpöön
- uuni 250C keskilämpö. ensin 10min sitten siipien kääntö kuten myös pellin (ei ylösalaisin).
- 10min ja kääntö.
- lämpö 200C ja kiertoilmalle 5min/kääntö + 5min/kääntö.
- tuloksena rapeus jota en muissa testeissä kotiuunissa saavuttanut.

(HUOM! ajat suuntaa-antavia. mikäli kiertoa ei löydy niin veikkaisin 225C 10+10+10+?min olevan lähellä OKta.)

kaupasta ostettuun mustapulloiseen "HANKS":iin klöntti voita ja kuumennus. tämä soossi kulhoon siipien päälle ja sekoitus.
voilla (tai öljyllä) voi tuunata tulisuutta kastikkeen mukaan. Hanksin medium ei ole tulinen lähimainkaan joten pieni knööli voita riitti.

parhaita siipiä kotioloissa tähän mennessä. (grillaus, uppopaistaminen parempia varmuudella)

kiitokset ahkerille siipiveikoille keskustelusta. alkaa olemaan nk. reseptiikka kunnossa. kastikkeet siis rinnuksille ja ääntä kohti! :smoke:
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
790
nohniin. yhteenvetona omista testeistä;

- ainoastaan marinoimattomia siipiä
- nämä jääkaapista marinadiin 1h lämpenemään huoneenlämpöön
- uuni 250C keskilämpö. ensin 10min sitten siipien kääntö kuten myös pellin (ei ylösalaisin).
- 10min ja kääntö.
- lämpö 200C ja kiertoilmalle 5min/kääntö + 5min/kääntö.
- tuloksena rapeus jota en muissa testeissä kotiuunissa saavuttanut.

(HUOM! ajat suuntaa-antavia. mikäli kiertoa ei löydy niin veikkaisin 225C 10+10+10+?min olevan lähellä OKta.)

kaupasta ostettuun mustapulloiseen "HANKS":iin klöntti voita ja kuumennus. tämä soossi kulhoon siipien päälle ja sekoitus.
voilla (tai öljyllä) voi tuunata tulisuutta kastikkeen mukaan. Hanksin medium ei ole tulinen lähimainkaan joten pieni knööli voita riitti.

parhaita siipiä kotioloissa tähän mennessä. (grillaus, uppopaistaminen parempia varmuudella)

kiitokset ahkerille siipiveikoille keskustelusta. alkaa olemaan nk. reseptiikka kunnossa. kastikkeet siis rinnuksille ja ääntä kohti! :smoke:
Itsellä ei ole kiertoilmauunia. Pidän rapiat 30 min 250C, sitten siipien pyöräytys levyllä + noin 10-15min sama lämpö.

Kun siivet näyttää valmiilta, irroitan nopeasti siivet leivinpaperista, huljautan siivet kulhoon suoraan leivinpaperilla nostaen, jotta pysyvät mahdollisimman kuumana ja äkkiä Hank's Hot kastike päälle ja kova huljuttelu ja kastikkeen lisäys tarpeen mukaan.

Tämän jälkeen siivet saa levätä ja imeä soossia lautasella peitetyn kulhon alla noin 10 min.

Voita tai öljyä en ole lisännyt, kun nuo Hank's kastikkeet on mielestä sopivaksi tehty :drool:

Pitää olla juurikin naturel siipiä, ei edes miedosti suolattuja, ei ime muuten kastiketta.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
209
Hain eilen medium Hank'sia ja naturel siipiä Prismasta. Päiväystä Hank'sissa on tuonne huhtikuuhun asti, mutta en tiedä oliko kastike pilalla. Onko tuo ominaisuus vai vika, kun soossi oikein leimahtaa jotenkin "rasvaiselle" tai "öljyiselle"? Iskin Oivariiniä sekaan (kävi nenään jo ennen tätä), mutta ei se paljoa sitä ödööriä pois vienyt. Siivissä maku ei ollut enää niin voimakas, mutta niissäkin sen tunsi kyllä. Etova oli ensimmäinen sana joka tuli mieleen. Yleisesti siivet kyllä maistuvat, menee muutoinkin.
 

luuponen

   ✜
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
520
tuoksuu "hyvälle" ja myös maistuu siltä. vie takaisin kauppaan, sinetti paskana?
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
12 674
Hain eilen medium Hank'sia ja naturel siipiä Prismasta. Päiväystä Hank'sissa on tuonne huhtikuuhun asti, mutta en tiedä oliko kastike pilalla. Onko tuo ominaisuus vai vika, kun soossi oikein leimahtaa jotenkin "rasvaiselle" tai "öljyiselle"? Iskin Oivariiniä sekaan (kävi nenään jo ennen tätä), mutta ei se paljoa sitä ödööriä pois vienyt. Siivissä maku ei ollut enää niin voimakas, mutta niissäkin sen tunsi kyllä. Etova oli ensimmäinen sana joka tuli mieleen. Yleisesti siivet kyllä maistuvat, menee muutoinkin.
Mulle tulee aina toi sama fiilis ku yrittää laittaa margariinia siipikastikkeeseen.. siks käytän aina ehtaa voita.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
209
Mulle tulee aina toi sama fiilis ku yrittää laittaa margariinia siipikastikkeeseen.. siks käytän aina ehtaa voita.
Mainitsin tekstissä, että haju oli melko luotaantyöntävä jo ennen margariinin lisäämistä, pullosta ja kattilasta nuuhkittuna.
 
Liittynyt
17.07.2018
Viestejä
1 432
Tuli tehtyä sitten siipiä. Ostin maustamattomia Atrian siipiä. Ohjeessa lukee että 20min uunissa, mutta itse tulee pidettyä noita pidempään.
Nytkin pidin noin 40min uunissa noita.

Kevyesti pintamaustoin nuo tuollaisella all around chili&pepper-seoksella.
Sitten kun on lähellä valmista niin Hank's Hot-siipikastiketta ruikkii päälle, kääntelee siipiä vielä vähän ympäri ja antaa olla 5min lisää uunissa.
Sitten kun uunista pois niin vielä lisää kastiketta päälle.

Tuohon vielä kaveriksi kurkku- ja porkkanatikkuja dipattavaksi valkosipulidippiin ja juomaksi tietysti olutta. :drool:

Tuo on kyllä omaan makuun aika 5/5 kastike, kenties tulisuutta voisi olla jopa hieman lisääkin mutta tätä aion käyttää jatkossakin. :tup:
 

Kautium

IOdootti
Tukijäsen
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
19 527
Niissä mustissa pulloissa on jo margariini valmiina..
Joo, ei mitään rasvojen lisäyksiä niihin enää. Oman maun mukaan kaupan hyllystä joko Hanks Hot tai Medium ja tarvittavan määrän esilämmitys mikrossa ja ei muuta kuin paistettujen siipien sekaan ja sillä siisti. Minun suosikki on Poppamiehen poistettua laatukamansa markkinoilta Hanks Hot, joka ei sekään tosin ole erityisen tulinen omaan makuun, mutta ihan hyvä kuitenkin ja sopivan maukas.

En oikein ole löytänyt pointtia tuosta siipien kääntelystäkään uunissa paistamisen aikana. Sen sijaan merkittävämpää on ripotella leivinjauhetta siipien päälle noin 10-15min min ennen paistamista. Se tuntuu auttavan rapean pinnan muodostamisessa enemmän kuin muut toimenpiteet, olettaen etteivät siivet huku paistettaessa omaan rasvaansa.

Henkilökohtainen suosikksi dipattaviksi lisukkeiksi:

- kurkkutikkuja
- porkkanatikkuja
- paprikasiivuja
- suolakurkkuja

...ja näiden dipiksi kermaviiliä, jossa jalapenosilppua, mustapippuria, suolaa ja valkosipulimurskaa.

Plus tietenkin kyytipojaksi jotain omaan makuun sopivaa hyvää olutta.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
02.01.2018
Viestejä
807
Sticky Wingersissä Tampereella tullut parhaat wingsit vastaan. Nimenomaan ne crispy versiot.
Saiskohan samanlaista panerointia aikaan kotikeittiössä:bored:
 

baggio

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
10.01.2019
Viestejä
2 884
Siipiravintoloissa en näihin oikein syttynyt, mutta kotitekoisiin olen nyt jäänyt koukkuun. Naturellisiivistä on muutaman tunnin marinoinnin jälkeen tullut hyvää 225 asteessa noin puolessa tunnissa. Meillä on tapana glaseerata (esim. öljy, sokeri, sriracha) siivet paiston loppuvaiheessa lopussa molemmin puolin.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
62
Itse heitän nykyään maustamattomiin siipiin vähän leivinjauhetta ja suolaa ja paistan ritilällä pellin päällä ensin 30 min 125c ja sitten 200c kunnes ovat rapeita, 40-50 min. Käännän kerran melko lopussa. Vähintään yhtä rapeita kuin rasvakeittimessä ilman vaivaa.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
12 674
Nyt tuli kyllä sellainen pohjanoteeraus ettei mitään rajaa.

Normaalisti syön vain Hornetteja, mutta nyt kokeilin Liekkisiipiä.

Eikun uuniin. Vähän päästä katon niin mitä hevettiä, nehän kiehuu jossain liemessä. Tarkemmin kun kun luen pakettia niin eiköhän siellä seiso että "Tuotteeseen lisätty vettä". Kenen helvetin nutipään ajatus on lisätä vettä siipiin, joiden pitää olla rapsakoita päältä, ellei jopa hiukan kuivia (omaan makuun ainakin)??
Oli tosi upea kokemus noi Liekkisiivet. Vaikka kuinka piti uunissa ja vaihto peltiä välissä (nesteen takia) ni ei niistä saanu millään syötäviä. Semmosta limasta lötköä vaikka kuinka yritti käryttää.

Pitäydyn siis edelleen vain ja ainoastaan Horneteissa. Niistä saa sentään kunnon rapeita ihan normiuuniissakin.
 
Liittynyt
24.12.2016
Viestejä
35
Vähän päästä katon niin mitä hevettiä, nehän kiehuu jossain liemessä.
Tästä ongelmasta pääsee eroon kun vain kippaa nesteen pois astiasta vaikka puolivälissä paistoa. Loppuaikana ei enään tule nestettä. Itse laiskana paistan astiassa jossa folio, vaihdan uuteen puolivälissä ja käännän samalla niin tulee rapeat molemmin puolin :tup:
 
Liittynyt
02.04.2017
Viestejä
2 241
Uunissa tulee rapeita ilman säätöä, kun käyttää uunivuokaa, jossa on ritilä. Näin nesteet valuu vuokaan ja siivet paistuu ilmassa ritilän päällä.

Itsellä käytössä tämä. Mahtuu 800g naturelleja siipijä juuri ja juuri. Eli ei haittaa vaikka olisi isompikin.
Stellar uunivuoka irroitettavalla ritilällä 36 x 26 x 6 cm 19,90 €

edit. isompiakin vuokia samalta merkiltä löytyy mm. tuolta verkkokaupasta.
 
Liittynyt
08.12.2016
Viestejä
938
Uunissa tulee rapeita ilman säätöä, kun käyttää uunivuokaa, jossa on ritilä. Näin nesteet valuu vuokaan ja siivet paistuu ilmassa ritilän päällä.

Itsellä käytössä tämä. Mahtuu 800g naturelleja siipijä juuri ja juuri. Eli ei haittaa vaikka olisi isompikin.
Stellar uunivuoka irroitettavalla ritilällä 36 x 26 x 6 cm 19,90 €

edit. isompiakin vuokia samalta merkiltä löytyy mm. tuolta verkkokaupasta.
Itse käytän Ikean vuokaa. Mahtuu n. 1,2kg siipiä tuohon.
KONCIS Uunivuoka + ritilä - ruostumaton teräs - IKEA
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
12 674
Tästä ongelmasta pääsee eroon kun vain kippaa nesteen pois astiasta vaikka puolivälissä paistoa. Loppuaikana ei enään tule nestettä. Itse laiskana paistan astiassa jossa folio, vaihdan uuteen puolivälissä ja käännän samalla niin tulee rapeat molemmin puolin :tup:
En onnistu edes noin. Sama noitten "uuniboksien" kanssa. Vaikka vaihtaa puolessa välissä peltiä tai vaikka pitäisi koko uunituksen ritilän päällä niin ei, ei tuu rapeita sitten millään.
Hornetit onnistuu kertalaakista, samoin kun uunibroilerit, mutta noista vesikanoista ei tuu rapeita ja "grillattuja" vaikka mitä taikatemppuja tekis.
 
Liittynyt
08.12.2016
Viestejä
938
En onnistu edes noin. Sama noitten "uuniboksien" kanssa. Vaikka vaihtaa puolessa välissä peltiä tai vaikka pitäisi koko uunituksen ritilän päällä niin ei, ei tuu rapeita sitten millään.
Hornetit onnistuu kertalaakista, samoin kun uunibroilerit, mutta noista vesikanoista ei tuu rapeita ja "grillattuja" vaikka mitä taikatemppuja tekis.
En nyt liekkisiivistä itsekään oikein välitä mutta kuulostaa kyllä siltä, että sulla on uunissa vikaa. Ihan rapsakoiksi nuo paistuu siinä missä muutkin. Ainakin jos ritilää käyttää.

Valmiiksi maustetut siivet on kyllä ylipäätään aika nou nou. Kuten kaikki muukin marinaadisonta mitä kaupassa myydään.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
12 674
En nyt liekkisiivistä itsekään oikein välitä mutta kuulostaa kyllä siltä, että sulla on uunissa vikaa. Ihan rapsakoiksi nuo paistuu siinä missä muutkin. Ainakin jos ritilää käyttää.

Valmiiksi maustetut siivet on kyllä ylipäätään aika nou nou. Kuten kaikki muukin marinaadisonta mitä kaupassa myydään.
Meillä on vissiin erilaiset käsitykset millaisia siipien pitää olla, mutta uunissa ei ole vikaa. Edellinen uuni teki ihan samaa, ja ainoastaan kiertoilmalla oon saanu noista kutakuinkin syötäviä. Mutta nykyisessä uunissa sitä ei ole, ja vaikka yrittää grillivastuksella osan paahtaa niin ei oikein silti onnistu.
Mutta onneks Hornetit toimii aina.
 
Liittynyt
08.12.2016
Viestejä
938
Ei mahdu ainakaan niin, että eivät ole osittain päällekkäin. Muuten tuo on kyllä ritilöineen ihan kätevä uunivuoka.
Joo siis tuolla määrällä se on kyllä ihan täpötäynnä ja paistotulos saattaa hiukan kärsiä. Kilo mahtuu vielä ihan kivasti.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
4 824
Confirmed, sain valmistuttajalta vastauksen! Hank's on samaa tavaraa, nimen joutuneet vaihtamaan! :tup:
Ostin perjantaina kokeeksi tuota ja liekkisiipiä. Oli kyllä hyvää tuo kastike, otin hot version. Pullo on aika iso joten ”joutuu” tekemään nyt useamminkin siipiä :hungry:
 

Lassivv

Tukijäsen
Team H2O
Liittynyt
12.02.2017
Viestejä
2 784
Loistavia vinkkejä täällä, pitäisi oikein alkaa testaamaan kunnolla näiden avulla. Itse tullut mentyä aidan matalasta päästä ja vedettyä vaan Hornetit kiertoilma uuniin noin 30min 250c ja sen jälkeen suoraan kuppiin ja kastiketta päälle.

Ilmeisesti nuo natural siivet ( Atria perhetilan 800g naturel kanan siipi, atria perhetilan - foodie.fi ) olisi paljon parempi vaihtoehto ja tuollainen paistovuoka ritilillä voisi olla loistava veto. Itsellä ollut vaan tuota Siipiweikkojen medium soossia, mutta jotenkin etovalta tuntuu tuon haju jossain kohti.

Btw Jyväskylän Jalo:ssa on todella hyvät siivet mielestäni, siellä kun tullut työreissuilla oltua muutamia kertoja. Voittavat ainakin siipiravintoloiden siivet mielestäni selkeesti. Kastike on myös erittäin hyvä, en tiedä onko joku valmis soossi vai joku heidän oma resepti.

Tuo Hank's kastike tuntuu olevan melkeimpä jokaisen suosittelema, ilmeisesti siis selkeesti paras vaihtoehto. Kellään vertailu kohtaa Hank's medium vs Siipiweikot medium kastikkeiden kesken? Tuosta voin lisäyksestä kastikkeeseen en olekkaan kuullut pitäisi sitäkin testata, eli heitetään vaan kastikkeen sekaan ja sekoitetaan sinne?

Siipien kanssa lisänä vielä ehdottomasti porkkanatikkuja, aurajuustodippi (200g turkkilaista jogurttia ja 75-150g aurajuustomurua sekaan + pippurit yms).
 

Kautium

IOdootti
Tukijäsen
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
19 527
Ilmeisesti nuo natural siivet ( Atria perhetilan 800g naturel kanan siipi, atria perhetilan - foodie.fi ) olisi paljon parempi vaihtoehto
Varmaan ihan ok nuokin, mutta parasta tulee, kun käyt jostakin paikallisen marketin lihatiskiltä ostamassa halutun määrän kanan siipipaloja.

Tuo Hank's kastike tuntuu olevan melkeimpä jokaisen suosittelema, ilmeisesti siis selkeesti paras vaihtoehto. Kellään vertailu kohtaa Hank's medium vs Siipiweikot medium kastikkeiden kesken?
En nyt suorasta vertailusta tiedä, kun on jo niin kauan siitä kun viimeksi Siipiweikkojen litkuja kokeilin, mutta väittäisin että et pety. Aika lähellä ovat, mutta eron huomaa silti. Omalla kohdalla tosin kokemusta vain Hot-versiosta.

IMO, ketjussa aiemminkin mainittu Poppamiehen Buffalo wings -kastike oli parasta tähän tarpeeseen, mutta koska sitä ei enää saa, on Hanksin Hot noussut kärkipaikalle.
 

Lassivv

Tukijäsen
Team H2O
Liittynyt
12.02.2017
Viestejä
2 784
Ok pitää käydä lihatiskin kyselemäs jos sattuisi löytymään :)

Täytyy käydä tuota Hanksia etsimässä taitaa Prismoista löytyä sitäkin, ettei tartt erikoisemmin alkaa metsästämään. Jos sitä viikonlopuksi pääsisi testaamaan minkälaista tulee.

Monikaan ei vissiin kastiketta lisäile missään uunitus vaiheessa siipiin vaan vasta lopuksi upottaa siivet kastikkeeseen ja antaa hieman imeytyä. Mietin tuota kesken paiston kastikkeen päälle kaatelemista, mutta eipä taida olla isompaa hyötyä siitä.
 
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
790
Ok pitää käydä lihatiskin kyselemäs jos sattuisi löytymään :)

Täytyy käydä tuota Hanksia etsimässä taitaa Prismoista löytyä sitäkin, ettei tartt erikoisemmin alkaa metsästämään. Jos sitä viikonlopuksi pääsisi testaamaan minkälaista tulee.

Monikaan ei vissiin kastiketta lisäile missään uunitus vaiheessa siipiin vaan vasta lopuksi upottaa siivet kastikkeeseen ja antaa hieman imeytyä. Mietin tuota kesken paiston kastikkeen päälle kaatelemista, mutta eipä taida olla isompaa hyötyä siitä.
Pitää olla sitten natural siipiä, ei edes miedosti suolattuja, muuten ei kastike imeydy.
 
Liittynyt
13.11.2018
Viestejä
687
Stockmannin oma marinoidut yrtti-valkosipuli siivet ovat myös hyväksi havaittuja! Eli ei märkiä vaan lähellä naturel-meininkiä.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
464
Onhan tuo Hanksin Hot ihan OK, mutta ei mikään tajunnanräjäyttävä. Lisäksi ei ole ainakaan omaan makuun kovinkaan tulinen. Wing Timellä oli hyviä kastikkeita jotka olivat sopivan paksuja, tarttuen siipiin varsin hyvin. Tuota paksuutta voisi toivoa myös muiltakin kastikkeita.

Frank's Red Hot on oma suosikki nykyisin saatavilla olevista sooseista.
 
Liittynyt
14.12.2016
Viestejä
165
Hyväksi havaittu: texas peten kastikkeeseen Poppamiehen Grilli Räyhintä sekä hitusen sitruunaa. :drool::drool::drool::drool:
 

Lassivv

Tukijäsen
Team H2O
Liittynyt
12.02.2017
Viestejä
2 784
Jaaha tänään pitäisi pistää sitten kunnon siipitestit päälle. Ennen menty hornet --> uuniin 25min --> pois uunia ja soossit päälle ja ääntä kohti.

Tänään nyt sitten loistavan topicin innoittamana paistovuoka ritilällä ja varmaankin tiskiltä siipipaloja, niihin vähän leivinjauhetta päälle 30min ennen paistoa tms. Sitten lämmitys ajan aika paljon vaihtelee 250c 30min, entäs sitten vieläkö vetää 200asteella 20min vai onko liikaa? Hyviä ehdotuksia tuon paistoajan suhteen ja lämpötilojen. Kiertoilmaa tarkoitus käyttää.

Ilmeisesti tuohon Hanks soossiin ei tarvitse voita/margariinia alkaa enää sotkemaan eli mikrossa kastike lämpöiseksi ja sittne lopuksi kulhossa siipien päälle?

Vielä muita vinkkejä? Turkkilaisella jogurtilla ja aurajuustolla täytyy pistää vielä dippi kylkeen.
 

Kautium

IOdootti
Tukijäsen
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
19 527
Jaaha tänään pitäisi pistää sitten kunnon siipitestit päälle. Ennen menty hornet --> uuniin 25min --> pois uunia ja soossit päälle ja ääntä kohti.

Tänään nyt sitten loistavan topicin innoittamana paistovuoka ritilällä ja varmaankin tiskiltä siipipaloja, niihin vähän leivinjauhetta päälle 30min ennen paistoa tms. Sitten lämmitys ajan aika paljon vaihtelee 250c 30min, entäs sitten vieläkö vetää 200asteella 20min vai onko liikaa? Hyviä ehdotuksia tuon paistoajan suhteen ja lämpötilojen. Kiertoilmaa tarkoitus käyttää.

Ilmeisesti tuohon Hanks soossiin ei tarvitse voita/margariinia alkaa enää sotkemaan eli mikrossa kastike lämpöiseksi ja sittne lopuksi kulhossa siipien päälle?

Vielä muita vinkkejä? Turkkilaisella jogurtilla ja aurajuustolla täytyy pistää vielä dippi kylkeen.
Sounds like a plan. :D

Uunista, kanojen määrästä ja käytetystä paistoastiasta riippuen noin 30-40min 250-asteessa on yleensä riittävästi.

Itse tykkään tehdä kaveriksi mustapippuri-valkosipuli-jalapeno-kermaviilidippiä ja suikaloituja kasviksia (suolakurkku, paprika, porkkana, kurkku, selleri). Hanks Hottiin en sotke mitään muita aineita, mutta se on makuasia.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
945
Tuli männä viikolla kauppareissulla 900g Hornet paketti napattua tarjouslaarista. Nyt sitten hotsitti tehdä ne iltaruoaksi. Tämän topicin innoittamana huuhtaisin kuitenkin suurimman osan maustesoosista hanan alla pois. Siivet kulhoon, päälle pari rkl öljyä ja 3rkl Poppamiehen Jamaican rub mausteseosta. 250c noin 30-35min. Tuli tehtyä parhaat siivet joita olen syönyt. Menee uusiksi vielä joku kerta.
Nämä nautittiin Siipiweikkojen soosin kanssa. Pulloa tutkiessa paiston aikana tuli tosin huomattua, että onpa sisällöltään melkoista roskaa (siis ainekset, ei maku). Täytynee tutkia vaihtoehtoja.
 
Liittynyt
02.01.2018
Viestejä
807
Näitä tuli kokeiltua. Nopea huutelu vedessä, leivinjauhetta ja ritilän päällä kiertoilmalla kypsennys. Iso peukku !

1345.jpg
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
237 503
Viestejä
4 164 452
Jäsenet
70 416
Uusin jäsen
giantaxe

Hinta.fi

Ylös Bottom