Kulttuurin rikastuminen

Tila
Keskustelu on suljettu.
Liittynyt
23.04.2018
Viestejä
360
Voitko vähän valottaa tätä teoriaa. Kuka, missä ja miksi?
Muistatko minkälaista höpinää piti käteinen ja urpilainen maahanmuuton suhteen toimiessaan ministereinä? Suomeen mahtuvien maahanmuuttajien määrä taisi hipoa miljoonia. Nämä samaiset henkilöt taisivat vierailla Biderbergi kokouksissa. Katainen sai palkkioviran ja luikki karkuun kesken pääministeri kauden Euun ytimeen kun sai totetutettua hienoja toimiaan. Samaisesta paikasta korkean viran on saanut myös Stubb. Stubbihan on henkeen ja vereen EU supervallan kannattaja. Eikä kumpikaan näistä herroista ole saaneet niitä isänmaallisesta politiikasta. Eihän nykyiset poliitikot mitään päätä vaan toimivat eliitin käskyläisenä, tai no ovat lähellä sitä porukkaa ja näiden etuja ajavat. Valtiot on tehty pankkien velkaorjiksi joiden toimintaa sitten luottoluokitus yritykset ohjailevat.

Sitten kun valtaan valitaan nykyisen vallalla olevien ulkopuolelta joku, alkaa helkutinmoinen vihakampanja johon osallistuu koko poliittinen joukko totta puhuvine valtamedioineen. Joku siis sattuu astumaan tietyn porukan varpaille ja näiden suunnitelmien tielle. Sitten kun valitaan "väärä" henkilö tai puolue valtaan niin politiikka on rikki, vaikka juuri tällöinhän demokratia toimii ja ihmiset valitsevat uuden ryhmän johtoon, joka aikoo tehdä kansaa vaivaaville asioille jotain.

Jos katsoo mitä politiikkaa läntisessä Euroopassa vallassa olevat poliitikot harrastavat ja mihin se johtaa, niin sehän ajaa eurooppalaisten häviämiseen. Minusta tämä on kantaväestön hävittämistä, ilman avointa keskitysleiriä. Niin ja eihän tässä mitään järkeä ole. Muuta kuin siinä tapauksessa että luodaan jonkunlainen aivoton, isänmaaton, sekarotuinen halpatyöporukka jota johdetaan jostain korkealta. Nämä jotka tätä kehitystä ajavat niin sitä myös kaikin keinon edistävät, rahoittavat ja luulevat hyötyvänsä lopputuloksesta. Eikä tällä todellisella kansainvälisellä ryhmittymällä ole mitään väliä häviääkö eurooppalaiset vaan niille ainoastaan merkitsee raha. Eihän muuten kukaan tee tälläistä mitä Euroopassa tehdään. Siittä en tiedä moniko poliitikko lopulta ymmärtää mitä ovat tekemässä, osa on lahjottu, osa tienaa tällä(vielä) ja osa tietenkin tekee tietynlaista politiikkaa siksi että saa kokevansa olevansa "hyvä" ihminen.

Oikeestihan ei tälläinen normikansalainen pysty järjellä ymmärtämään tätä nykyistä väestönvaihtoa mikä Euroopassa on käynnissä. Kyllä sitä totetuttaa joku porukka, mikä on siittä ajatellut hyötyvänsä ja nimenomaan taloudellisesta. Tälläinen isänmaaton eliittihän on mitä suurinta rikollisjoukkiota, joille ei ole mitään väliä sille häviääkö joku porukka maan päältä vai ei. Jos se niin tekee, niin pääasia että tästä seuraa parempi mahdollisuus tienata rahaa. Jokuhan tälläkin hetkellä rahoittaa rankasti moku operaatiota ja tekee sillä myös helvetillisesti rahaa.
 
Liittynyt
23.04.2018
Viestejä
360
Muuten jokainen Länsi-Euroopan maa taitaa velkarahalla elättää näitä juhlapaikan hakijoita. Erittäin järkevää toimintaa ja onhan sitä sanottu että jos näihin tunkeutujoihin sijoittaa euron niin se tulee kaksinkertaisena takaisin. Saa sitten velat ja korot maksettua. Tosin tämä ei ole toteutunut vielä useammankan sukupolven jälkeen missään Euroopan maassa, mutta ehkäpä se ottaa kymmenen sukupolvea niin kuin mustalaisten osalta ollaan nähty suomessakin.
 
Liittynyt
21.10.2016
Viestejä
2 150
Mikäli ei pystytä edes ääneen sanomaan kenen pitäisi lisääntyä, niin ongelma ei ole lähelläkään ratkaisua.
Ottaen huomioon että ketkä viimeksi noin sanoivat niin tuskinpa on mahdollista ihan pian. Tuonhan voi helposti kääntää tarkoittamaan päinvastaista, eli keiden ei pitäisi lisääntyä. Toki tuollaista viestiä voisi pistää eteenpäin mikäli maassa olisi vain yhtä etnistä porukkaa...
 

greenlight

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 635
Muuten jokainen Länsi-Euroopan maa taitaa velkarahalla elättää näitä juhlapaikan hakijoita. Erittäin järkevää toimintaa ja onhan sitä sanottu että jos näihin tunkeutujoihin sijoittaa euron niin se tulee kaksinkertaisena takaisin.
Öyh. Tuo "kaksinkertainen palautus" tarkoittaa velkarahalla ostettua bkt:n kasvua... Siinä vaan on se pieni ongelma, että bruttokansantuotteen puffaaminen velkaa ottamalla on yleisesti tunnettu petoksen muoto ja mm. EU:n säännöissä sanotaan, että sellaista maata ei voida hyväksyä jäseneksi, jonka velka-aste suhteessa bkt:hen ylittää 60 %. Hups.

P.S. Suomen velka väheni – ei enää riko EU-sääntöä

Eurostatin tuoreen tilastojulkistuksen mukaan julkisyhteisöjen velka laski vuoden ensimmäiselle neljänneksellä 59,8 prosenttiin bruttokansantuotteesta. Vielä viime vuoden lopulla velkaa oli 61,3 prosenttia bruttokansantuotteeseen nähden.
Siitä vaan sitten ottamaan lisää velkaa, jotta saadaan turhapaikkaturistit elätettyä.
 

Sceppe

Team Tokmanni - on kahisevaa
Liittynyt
13.12.2016
Viestejä
2 126
Mitkä näistä kielletty?

matu
neekeri
juutalainen
arjalainen
intiaani
eskimo
musta
valkoinen
punainen
keltainen

Saisiko vielä linkin kiellettyjen sanojen listaan kun en ole siitä aikaisemmin kuullut?
Kokemuksen mukaan nuo kaksi ensimmäistä.
 

Sceppe

Team Tokmanni - on kahisevaa
Liittynyt
13.12.2016
Viestejä
2 126
Neekeri ihan ymmärrettävästi kielletty mutta miksi matu olisi? Onko maahantulija kuitenkin ok? Siitähän se on lyhenne.
Kuulemma tarkoittaa maahantunkeutujaa. Itsekin luulin, että tarkoittaa maahantulijaa.
 

Juha Kokkonen

Ylläpidon jäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
13 269
Mitkä näistä kielletty?

matu
neekeri
juutalainen
arjalainen
intiaani
eskimo
musta
valkoinen
punainen
keltainen

Saisiko vielä linkin kiellettyjen sanojen listaan kun en ole siitä aikaisemmin kuullut?
Rasistiset ja halventavat nimitykset ovat foorumin säännöissä kielletty. Mitään erillistä sanalistaa ei ole eikä tule. Jos et itse pysty päättelemään mikä on halventavaa tai rasistista, eikä kykene asialliseen keskusteluun ymmärrettäviä asiallisia termejä käyttäen, niin valitettavasti siinä tapauksessa ei kannata jatkaa kirjoittelua tällä palstalla. Jos ei tiedä mitä sana tarkoittaa, niin sitä ei silloin kannata käyttää.
 

svk

Apua, avatarini on sormi!
Liittynyt
14.12.2016
Viestejä
2 810
Skandinaavit - nuo saatanalliset rasistit ja siirtomaita orjuuttaneet kolonialistit. Tai no ainakin se orjalaivojen terva...
Siltä osin ihan oikeaan osoitteeseen menossa, kun ruotsi kohteena... Se, jos mikä pohjoismaa harrasti kolonialismia
 

kekkeruusi

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
02.11.2016
Viestejä
6 909
Ruotsi pätee:

Ruotsin työvoimatoimistoa syytetään kaunistelusta: vain seitsemän prosenttia kotoutusohjelmasta valmistuneista opiskelee tai on tukivapaissa töissä
"Ruotsin työvoimatoimisto Arbetsförmedlingen kertoi 1. marraskuuta julkaisemassaan lehdistötiedotteessa hiljattain maahanmuuttaneiden työllistämistä edistävän hankkeen sujuneen hyvin. Kaksivuotiseen kotouttamisohjelmaan osallistui kesällä 2017 enimmillään 77.000 henkilöä. Tänä vuonna maahanmuuttajista 44 prosentin kerrotaan olevan töissä tai aloittaneen opiskelut kolme kuukautta kotouttamisohjelmasta valmistumisen jälkeen. Vielä vuosi sitten työ- tai opiskelupaikan löytäneiden osuus oli vain 32 prosenttia.

Arbetsförmedlingen otsikoi lehdistötiedotteen optimistisesti: ”Yhä useampi hiljattain maahanmuuttanut saa työpaikan”.

SVT:n mukaan tiedote herätti närkästystä. Tiedotteen tilasto-osuudesta käy ilmi, että suurin osa työmarkkinoille kotoutuneiksi väitetyistä on tempputyöllistetty, eli työpaikat pohjautuvat julkisen sektorin tukiaisiin. Vuonna 2018 vain seitsemän prosenttia ohjelmasta valmistuneista oli löytänyt opiskelupaikan tai tuista vapaan työpaikan. Vertailun vuoksi sama lukema oli vuonna 2017 neljä prosenttia. Eli tänä vuonna vain joka kuudes kotouttamisohjelman myötä muka-kotoutuneista on onnistunut siinä markkinaehtoisesti. Erityisesti naisten tilanne on surkea. Kotoutusohjelmasta valmistuneista miehistä opiskelemaan tai töihin pääsi yli puolet, mutta naisilla lukema on vain 30 prosenttia.

Expressen-lehden politiikantoimittaja Anna Dahlberg kommentoi SVT:lle tarinan suuresta menestystarinasta olevan ”selvästi harhaanjohtavaa”. Dahlbergin mukaan Arbetsförmedlingen on vaikean tehtävän edessä: matalasti koulutettujen ihmisten sovittaminen työmarkkinalle, joka edellyttää hyvää ruotsinkielen taitoa ja vähintään lukiotason tietoja, ei ole helppo tehtävä. Dahlbergin mielestä vaikeudesta huolimatta kaunistelu ei auta ketään.

.
Ruotsin elinkeinoelämän keskusliiton varatoimitusjohtaja Peter Jeppson kertoi TE:lle, että Ruotsissa kestää jopa yhdeksän vuotta ennen kuin puolet heikosti koulutetuista maahanmuuttajista on työllistynyt. Jeppsonin mukaan joka kolmannella maahanmuuttajalla ei ole edes peruskoulua vastaavaa tutkintoa."
Ruotsin työvoimatoimistoa syytetään kaunistelusta: vain seitsemän prosenttia kotoutusohjelmasta valmistuneista opiskelee tai on tukivapaissa töissä - Suomen Uutiset

Voimavara ja rikkaus! :D
 
Liittynyt
21.10.2016
Viestejä
2 150
Liittynyt
21.10.2016
Viestejä
2 150
:kahvi:

Poliisi tutkii Oulun yliopistollisessa sairaalassa tapahtunutta raiskausta - kaksi henkilöä otettu kiinni


Oulun poliisin mukaan potilas on joutunut Oulun yliopistollisessa sairaalassa seksuaalirikoksen uhriksi.



Poliisin mukaan kiinniotetut henkilöt olivat asioimassa sairaalassa.
Poliisille tehdyn ilmoituksen mukaan potilaana ollut henkilö on joutunut seksuaalirikoksen uhriksi sairaalan tiloissa tiistain ja keskiviikon välisenä yönä.

Poliisi kertoo ottaneensa kaksi henkilöä kiinni tapaukseen liittyen. Tekoa tutkitaan nimikkeellä raiskaus.

Kiinniotetut henkilöt olivat asioimassa sairaalassa.

Rikosepäilyn luonteen ja asian keskeneräisyyden johdosta poliisi ei tiedota asiasta enempää.
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
1 044
Enpäs tiedä oliko kultturellit asialla tuossa Oulun tapauksessa, mutta tässä seuraavassa tapauksessa näin pääsi käymään:

Neljä miestä raiskasi 19-vuotiaan naisen Seinäjoella

Neljä miestä raiskasi 19-vuotiaan naisen Seinäjoella

Pelkotilan takia nainen ei uskaltanut vastustaa miesten tekoja. Viides mies kuvasi osan tapahtumista.
Karmivia piirteitä saanut tapaus sattui Etelä-Pohjanmaalla sijaitsevassa Seinäjoen kaupungissa 20.7.–21.7.2018.

Uhri oli tapahtumahetkellä 19-vuotias nainen.

Nainen oli tutustunut 21-vuotiaaseen Abdullatif Shafaihin netin välityksellä. Mies järjesti tapaamisen naisen asunnolle, jonne tuli hänen lisäkseen neljä muuta miestä. Shafai vaati, että naisen pitää harrastaa seksiä muiden miesten kanssa. Mies itse ei harrastanut seksiä naisen kanssa.

Nainen yritti kieltäytyä, mutta lopulta hän ei uskaltanut vastustaa tekoja, koska asunnolla oli monta miestä.

– Ottaen huomioon asianomistajan kertomus tapahtumista, hänelle annettu kielto poistua asunnolta ennen seksin harrastamista sekä hänen olemisensa yksin viiden tuntemattoman ulkomaalaisen miehen kanssa, käräjäoikeus pitää uskottavana sitä, että asianomistaja on ollut pelkotilan tai muun avuttoman tilan vuoksi kykenemätön puolustamaan itseään sekä ilmaisemaan ja muodostamaan tahtoaan, Etelä-Pohjanmaan käräjäoikeus kirjoittaa.

Oikeuden mukaan raiskauksia ei olisi tapahtunut ollenkaan, jos Shafai ei olisi ollut pakottamassa. Hän sai kolmesta raiskauksesta kolmen vuoden ehdottoman vankeustuomion.

– Ilman hänen menettelyään asiassa rikoksia ei olisi lainkaan tapahtunut. Käräjäoikeus katsoo, että Shafain syyllisyyttä asiassa ei vähennä lainkaan se, ettei hän itse ole osallistunut varsinaisiin täytäntöönpanotoimiin.

– Päinvastoin käräjäoikeus katsoo, että Shafain syyllisyys tekoihin on jopa varsinaisia tekijöitä suurempi, Etelä-Pohjanmaan käräjäoikeus kirjoittaa.

Shafai joutuu maksamaan naiselle 7 000 euron korvaukset.

Ghosuddin Ghiasuddin Waisuddin otti uhria päästä kiinni ja pakotti tämän oraaliseen sukupuoliyhteyteen. 31-vuotias mies myös riisui naisen, työnsi tämän sänkyyn ja pakotti hänet yhdyntään. Kumpikin teko tapahtui kahdesti.

Mies myös puristi voimakkaasti naisen rintoja ja sylki tämän päälle. Mies sai raiskauksesta 2,5 vuoden ehdottoman tuomion. Hän joutuu maksamaan naiselle 7 000 euron korvaukset.

Nawshad Chinigol
pakotti naisen oraaliseen sekä sukupuoliteitse tapahtuvaan sukupuoliyhteyteen. 20-vuotias mies sai kahden vuoden ehdottoman tuomion raiskauksesta. Hän joutuu maksamaan naiselle 6 400 euron korvaukset.

Naisen raiskasi myös 19-vuotias Nabi Ahmadi. Tekotapa oli samankaltainen kuin Chinigolilla. Raiskaus tapahtui kuitenkin miehen asunnolla ja sukupuoliyhteydet tapahtuivat kahdesti. Hän sai raiskauksesta kahden vuoden ja kolmen kuukauden ehdottoman vankeustuomion. Hän joutuu maksamaan naiselle 7 400 euron korvaukset.

Tämän lisäksi viides mies mies puristi naista rinnoista vaatteiden päältä. Hän myös kuvasi oikeudettomasti kännykällä naista, joka oli sängyssä toisen miehen kanssa. 21-vuotias mies sai salakatselusta ja pakottamisesta seksuaaliseen tekoon kuuden kuukauden ehdollisen vankeustuomion. Hän joutuu maksamaan naiselle 2 000 euron korvaukset.

Asian istuntokäsittely pidettiin eilen keskiviikkona, ja oikeus antoi istunnon päätteeksi tuomion. Se toimitti tuomiosta tänään torstaina niin sanotun julkisen selosteen.

Vähän tosin särähtää korvaan tuo yhden tuomitun väitetty raiskaus, joka tapahtui jutun mukaan tuomitun asunnolla. Eli ensiksi raiskailtiin naisen asunnolla ja myöhemmin raiskailtiin lisää miehen asunnossa. Jokin ei nyt täsmää, mutta mahdollisesti uutisesta puuttuu jotain oleellista. Ehkä uhkailtu panovideon julkaisulla tai vastaavaa.
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
2 576
Ruotsi pätee:

Ruotsin työvoimatoimistoa syytetään kaunistelusta: vain seitsemän prosenttia kotoutusohjelmasta valmistuneista opiskelee tai on tukivapaissa töissä
"Ruotsin työvoimatoimisto Arbetsförmedlingen kertoi 1. marraskuuta julkaisemassaan lehdistötiedotteessa hiljattain maahanmuuttaneiden työllistämistä edistävän hankkeen sujuneen hyvin. Kaksivuotiseen kotouttamisohjelmaan osallistui kesällä 2017 enimmillään 77.000 henkilöä. Tänä vuonna maahanmuuttajista 44 prosentin kerrotaan olevan töissä tai aloittaneen opiskelut kolme kuukautta kotouttamisohjelmasta valmistumisen jälkeen. Vielä vuosi sitten työ- tai opiskelupaikan löytäneiden osuus oli vain 32 prosenttia.

Arbetsförmedlingen otsikoi lehdistötiedotteen optimistisesti: ”Yhä useampi hiljattain maahanmuuttanut saa työpaikan”.

SVT:n mukaan tiedote herätti närkästystä. Tiedotteen tilasto-osuudesta käy ilmi, että suurin osa työmarkkinoille kotoutuneiksi väitetyistä on tempputyöllistetty, eli työpaikat pohjautuvat julkisen sektorin tukiaisiin. Vuonna 2018 vain seitsemän prosenttia ohjelmasta valmistuneista oli löytänyt opiskelupaikan tai tuista vapaan työpaikan. Vertailun vuoksi sama lukema oli vuonna 2017 neljä prosenttia. Eli tänä vuonna vain joka kuudes kotouttamisohjelman myötä muka-kotoutuneista on onnistunut siinä markkinaehtoisesti. Erityisesti naisten tilanne on surkea. Kotoutusohjelmasta valmistuneista miehistä opiskelemaan tai töihin pääsi yli puolet, mutta naisilla lukema on vain 30 prosenttia.

Expressen-lehden politiikantoimittaja Anna Dahlberg kommentoi SVT:lle tarinan suuresta menestystarinasta olevan ”selvästi harhaanjohtavaa”. Dahlbergin mukaan Arbetsförmedlingen on vaikean tehtävän edessä: matalasti koulutettujen ihmisten sovittaminen työmarkkinalle, joka edellyttää hyvää ruotsinkielen taitoa ja vähintään lukiotason tietoja, ei ole helppo tehtävä. Dahlbergin mielestä vaikeudesta huolimatta kaunistelu ei auta ketään.

.
Ruotsin elinkeinoelämän keskusliiton varatoimitusjohtaja Peter Jeppson kertoi TE:lle, että Ruotsissa kestää jopa yhdeksän vuotta ennen kuin puolet heikosti koulutetuista maahanmuuttajista on työllistynyt. Jeppsonin mukaan joka kolmannella maahanmuuttajalla ei ole edes peruskoulua vastaavaa tutkintoa."
Ruotsin työvoimatoimistoa syytetään kaunistelusta: vain seitsemän prosenttia kotoutusohjelmasta valmistuneista opiskelee tai on tukivapaissa töissä - Suomen Uutiset

Voimavara ja rikkaus! :D
Yksittäistapauksia. Pitää tietää ja muistaa, että korkeastikoulutetut ammattilaiset tulivat Suomeen.
 
Liittynyt
01.01.2018
Viestejä
636

jipsu

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 452
Kutsua nyt kotiinsa netissä tuttavuutta tehneen abdullahin :rofl:

Oppipahan tyttö kerralla, minkälaisen kulttuurin kanssa oli tekemisissä.
Joo nää on näitä. Harmi kun todellisuus tulee näin naamalle mutta ei ihan hyvä idea muutenkaan kutsua netissä tapaamaa miestä suoraan kotiinsa, saati jos mies tulee taustasta jossa todennäköisyys värinälle on moninkertainen perus pottunokkaan verrattuna
 
Liittynyt
02.11.2016
Viestejä
1 174
Kutsua nyt kotiinsa netissä tuttavuutta tehneen abdullahin :rofl:

Oppipahan tyttö kerralla, minkälaisen kulttuurin kanssa oli tekemisissä.
Oma mielipiteenikin alkaa muuttumaan jo muotoon: burn the coal, pay the toll. Koulussa on toki varmaan kauheaa matupropagandaa, että jos kotona ei varoitella, niin saako mistään sitten tietää totuutta. Ilmeisesti kaveripiirissä ketään ei oltu vielä rikastettu, mutta nyt osaavat sitten muut varoa.
 
Liittynyt
10.01.2017
Viestejä
346
Ei päde koulujen ja päiväkotien propaganda millään lailla noihin partalapsiin, joiden mieli on jo pilattu kotimaissaan.
 
Liittynyt
07.11.2016
Viestejä
242
Kuulemma tarkoittaa maahantunkeutujaa. Itsekin luulin, että tarkoittaa maahantulijaa.
Jälleen haetaan jotain poliittisesti korrektia sanaa, että ei vain kukaan loukkaudu.
Katsotaan hetki näitä tyyppejä, esimerkiksi tässä yksi monista videoista:

Matu eli maahantunkeutuja on enemmän kuin osuva ja oikea termi. Suomen rajan ylitys tapahtui sitten rauhallisemmin, kun poliitikoilta ei löytynyt selkärankaa pysättää ongelmaa jo rajalla (eikä löydy vieläkään).
 

Melbac

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
3 544
Itse aina olen miettinyt, että mitenkä ne aina löytää kavereita tuohon raiskaushommiin?
Itse jos kyselis kavereilta ja kyliltä, että lähetäänkö porukalla raiskaamaan naisia niin turpaahan siinä varmaan tulisi.

Äkkiseltään luulisi että olisi jotenkin kulttuurin kanssa tekemistä....
Joops,noiden seksuaalimoraali on vähän outo verrattuna suomalaisiin.Ei taida monikaan jätkä myöskään suostua "gangbangiin" ja vedellä toisen liukkailla.Ne jutut jostain vuohien hyväksikäytöstä ei taida olla p*skapuhetta.:think::kahvi:
 

Holotna

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
03.04.2017
Viestejä
1 378
Neljän miehen epäillään raiskanneen nuoren naisen Seinäjoella – poliisi rauhoittelee somekirjoittelua: ”Toivoisi vähän jotain tolkkua” Mutta eihän tuon Seinäjoen tapauksen pitänyt olla joukkoraiskaus, nimiäkään/etnisyyksiäkään ei olisi saanut spekuloida ennakkoon. Taisi olla taas niin että ”kriittiset” tietää heti paremmin.
Avoimuus on (olisi) aika hyvä keino estää väärien johtopäätöksien tekeminen. Valtaosa asioita seuraavista olettaa välittömästi sensuurista että sille on jokin uussuomalaisiin liittyvä syy.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
774
Neljän miehen epäillään raiskanneen nuoren naisen Seinäjoella – poliisi rauhoittelee somekirjoittelua: ”Toivoisi vähän jotain tolkkua” Mutta eihän tuon Seinäjoen tapauksen pitänyt olla joukkoraiskaus, nimiäkään/etnisyyksiäkään ei olisi saanut spekuloida ennakkoon. Taisi olla taas niin että ”kriittiset” tietää heti paremmin.
"JÄRVELIN korostaa sitä, että kyseessä on vasta epäilty teko. Järvelin on saanut kuulla, että sosiaalisessa mediassa on levitetty epäiltyjen miesten nimiä. Hän toppuuttelee tämmöistä kirjoittelua. Pahimmillaan syyttömien ihmisten maine voi mennä lopullisesti."

Järvelinille voisi kertoa että nimet oli julkaistu Ilta-Sanomissa ja ovat edelleenkin tässä uutisessa nähtävillä :facepalm:

Neljä miestä raiskasi 19-vuotiaan naisen Seinäjoella

Järvelin voi siis toppuuttelunsa osoittaa suoraan Iltikselle.
 
Liittynyt
02.11.2016
Viestejä
944
"JÄRVELIN korostaa sitä, että kyseessä on vasta epäilty teko. Järvelin on saanut kuulla, että sosiaalisessa mediassa on levitetty epäiltyjen miesten nimiä. Hän toppuuttelee tämmöistä kirjoittelua. Pahimmillaan syyttömien ihmisten maine voi mennä lopullisesti."

Järvelinille voisi kertoa että nimet oli julkaistu Ilta-Sanomissa ja ovat edelleenkin tässä uutisessa nähtävillä :facepalm:

Neljä miestä raiskasi 19-vuotiaan naisen Seinäjoella

Järvelin voi siis toppuuttelunsa osoittaa suoraan Iltikselle.
Niissä uutisissa on päiväykset. Elokuussa oli epäily ja marraskuussa tuli tuomio.
 
Tila
Keskustelu on suljettu.
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
237 489
Viestejä
4 164 022
Jäsenet
70 415
Uusin jäsen
Toivokipina

Hinta.fi

Ylös Bottom