Kulttuurin rikastuminen

Tila
Keskustelu on suljettu.

living_death

★ Still alive ™
Liittynyt
15.11.2016
Viestejä
6 876
"Toivottavasti meidän aina iloinen ja aurinkoinen "pizzapoika" saa jäädä kotiinsa asumaan ja ihana pieni tyttö pitää isänsä".



Yli kaksi vuotta vankeutta – karkotusvaarassa ollut perheenisä sai tuomion lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä
Yli kaksi vuotta vankeutta – karkotusvaarassa ollut perheenisä sai tuomion lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä

18.10.2018 18.00

LOVIISA | Itä-Uudenmaan käräjäoikeus on tuominnut 29-vuotiaan Rikan Jameel Akramin lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja lievästä pahoinpitelystä vankeuteen.

Rangaistuksen pituudeksi on mitattu kaksi vuotta ja neljä kuukautta.

Käräjäoikeuden tuomio ei ole vielä lainvoimainen. Siihen on ilmoitettu tyytymättömyyttä, joten juttu käsiteltäneen Helsingin hovioikeudessa.

Akram nautti runsaasta julkisuudesta eri medioissa syksyllä 2016, jolloin häntä uhkasi maastakarkotus. Maahanmuuttovirasto perusteli karkotusta miehen rikostaustalla. Yrittäjän ja perheenisän puolesta kerättiin yli 2 000 nimeä adressiin, jossa vaadittiin, että hän saisi jäädä Suomeen.

Akram on ollut vangittuna nyt käsiteltyjen syytteiden vuoksi joulukuussa 2016, heti karkotusta vastustaneen mediakampanjan jälkeen.

Itä-Uudenmaan käräjäoikeuden 10. lokakuuta antamasta tuomiosta on laadittu vain julkinen seloste. Oikeudenkäyntiasiakirjat on määrätty salassapidettäväksi vuoteen 2077 asti.

Käräjäoikeuden mukaan Akram on syyllistynyt lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön vuosina 2009–15. Uhri on ollut noina vuosina 8–14-vuotias.

Teonkuvauksen mukaan Akram on syyllistynyt lukemattomiin seksuaalisiin tekoihin, joita ovat olleet muun muassa koskettelu intiimialueille vaatteet päällä, vaatteiden repiminen pois, itsetyydytys uhrin nähden, pakottaminen pornon katseluun ja yrittäminen saada uhri tyydyttämään oraalisesti.

Akram kiistää syytteen kokonaisuudessaan. Hän kieltää menetelleensä teonkuvauksessa mainituilla tavoilla.

Käräjäoikeus on kuitenkin asiassa annettujen kertomusten sekä kirjallisen ja suullisen todistelun perusteella katsonut selvitetyksi, että Akram on syyllistynyt lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön.

Hänet velvoitettiin korvaamaan 10 000 euroa uhrille loukkauksen aiheuttamasta kärsimyksestä ja valtiolle oikeudenkäyntikuluja veroineen lähes 4 800 euroa.
Loviisan Sanomat
Perheenisä karkotetaan 9 Suomen vuoden jälkeen

07.11.2016

Loviisan Koskenkylässä asuva irakilainen Rikan Jameel Akram sai karkotuspäätöksen yhdeksän Suomen vuoden jälkeen. Viranomaiset pitävät häntä vaarallisena, koska taustalla on baaritappeluja ja ylinopeussakkoja. Avovaimo Titta Kataja luonnehtii miestään turvalliseksi ja parhaaksi mahdolliseksi isäksi.

Titta Kataja avasi adressit.com -sivustolle vetoomuksen tyttären nimissä. Adressiin liitetyssä perhekuvassa tytär on noin kahden kuukauden ikäinen. Nyt tyttö on reilun vuoden ikäinen. Adressissa kerrotaan isän asuneen Suomessa jo kohta 9 vuoden ajan, ja pyörittävän kebab pizzeriaa Koskenkylässä.
- En halua itselleni samanlaista elämää mitä isäni on elänyt. Elämä ilman isää ja äitiä kadulla. Miten voisin olla onnellinen ilman isääni?, kysyy tyttö äitinsä kirjoittamassa tekstissä.

Allekirjoituksia oli eiliseen iltapäivään mennessä yli 650.
Titta Kataja kertoo eläneensä avomiehensä kanssa vuodesta 2012 lähtien. Naimisiinkin olisi menty, mutta koska miehen passi on vanhentunut, ei mies ole päässyt hakemaan Irakista todistusta siitä, ettei ole naimisissa. Muukalaispassihakemus on jätetty ja viime torstain käynnin uskottiinkin liittyvän tähän. Kyyti olikin kylmää.

Viranomaisten mielestä Rikam Jameel Akram on vaarallinen ja hänet karkotetaan Irakiin. Parin mukaan vaaralliseksi leimaaminen liittyy Akramin nuorena osallisena olleisiin baaritappeluihin sekä ylinopeussakkoihin. Salakuljetusepäily viime keväältä liittyy heidän kertomansa mukaan miehen siskon ja tämän neljän lapsen tuloon Ruotsista Suomeen, joiden liput Akram maksoi. Sisar lapsineen on nyt Mäntyniemen vastaanottokeskuksessa Pyhtäällä.
- Ulkomaalaisella ei ole varaa tehdä yhtään virhettä. Vanhat asiat kaivetaan aina esiin. Olen pelännyt tätä vaihtoehtoa. Se oli shokki, mutta mitä voin tehdä. En olisi voinut saada parempaa isää lapsilleni, hän ei ole vaarallinen ketään kohtaan, Kataja sanoo.

Kadulle takaisin?
Akram kertoo asuneensa kadulla Irakissa sen jälkeen, kun hänen isänsä Saddam Husseinin aikana tapettiin ja äiti lähti uusiin naimisiin jättäen seitsemän lasta taakseen. Äitinsä hän löysi Suomesta ja tuli tänne vuonna 2008. Hän kertoo itse kasvaneensa ilman isää ja äitiä kadulla, eikä mitenkään näe, että voisi viedä suomalaista puolisoa ja lapsiaan Irakiin, jossa ei ole mitään.

Viranomaiset katsovat, että Kataja pystyy yksin huolehtimaan lapsistaan sekä myös tapaamisista Irakiin palautetun isän kanssa. Jos karkotus laitetaan toimeen, ei hän saa tulla Suomeen eikä Eurooppaan kahteen vuoteen. Tapaamiset tulisi siis järjestää Irakissa, tai sitten koko perheen olisi lähdettävä Irakiin.

Akram kokee tulleensa väärin kohdelluksi. Hän muistuttaa asuneensa Porvoossa lähes 9 vuotta ja rikkeet joiden perusteella hänen katsotaan olevan vaarallinen, liittyvän nuoruuden baarihölmöilyihin ja ylinopeussakot siihen, että hän kiirehti kuljettamaan pitsatilauksia asiakkaille.
- Mihin elämäni lähtee nyt menemään, minulle ei anneta mitään mahdollisuutta. Kaikki näkevät telkkarista tai netistä, mikä tilanne Irakissa on. Kurdit taistelevat Isisiä vastaan ja Isisin joukot ovat noin 30 kilometrin päässä kotikylästäni. En ole käynyt siellä yhdeksään vuoteen. Olen rakentanut elämän tänne, Kurdistanissa joudun takaisin kadulle.

Päätöksestä on valitettu Helsingin hovioikeuteen, jonka käsittelyssä menee arviolta vuosi. Yrityksen he joutuvat myymään, sillä jos tulisi pikakarkotuspäätös, ei Kataja selviäisi yrityksestä ja pienistä lapsista. Perheen toisen lapsen laskettu aika on maaliskuussa.

Akram perää oikeudenmukaista kohtelua ja muistuttaa, ettei ole elänyt Suomessa "sossun rahoilla", vaan on aina tehnyt töitä ja on opetellut suomen kielen omin voimin, kouluja käymättä.

Auli Henriksson
auli.henriksson@lovari.fi


Kommentteja adressit.com -sivulla.

"Toivottavasti meidän aina iloinen ja aurinkoinen "pizzapoika" saa jäädä kotiinsa asumaan ja ihana pieni tyttö pitää isänsä".

Inhimillisyyden takia. Karkotuspäätös on järjetön, eikä sitä voi perustella edes taloudellisilla syillä.

Sujuvaa suomea puhuva rehellinen työtä tekevä mies ja mukavakin vielä. Ei mitään järkeä häätää Suomeen veroja maksavaa yrittäjää. Häpeän olla suomalainen, jos Rekan karkotetaan.

Kun saa vaarallisen ihmisen leiman otsaan nuorena tehdyistä virheistä niin silloin niistä kärsii koko elämän ajan. Ulkomaalaisella ei ole varaa tehdä yhtään virhettä. Ymmärrän kyllä itsekin tämän asian mutta kun sekään ei mene aina ihan tasapuolisesti.

Mutta ainahan voi mennä isän kotimaahan asumaan. jos nainen menee vierasmaalaisen kanssa naimisiin, niin minulle ei tulisi mieleenkään vetää ulkomaalaista miestäni tänne vaan menisin automaattisesti hänen kotimaahansa asumaan.
 

Holotna

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
03.04.2017
Viestejä
1 378
Liittynyt
22.10.2016
Viestejä
752
Ainakaan vuoteen tarvitse huolehtia valituksien tekemisestä ja eiköhän linnassa ehdi saada uhripääomaa riittävästi käymällä jonkin haista paska kurssin mikä osoittaa kuinka on parantunut niin hyvin ettei voi karkoittaa vaan passia käteen.
Meinasin jo sanoa, että tuskin tullaan karkoittamaan, mutta luettuani tuon vakavimman rikkeen "ylinopeus", niin eiköhän tämä pizzapoika joudu valitettavasti, Titan harmiksi, ulos maasta.
 

Lallijuoppo

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
6 683
Naurahdin.
"Puhemiehet epäilevät, että Maijalta jäi Kallion lukiossa yhteiskuntaopin tunnit väliin. Persut ei niinku oo enää hallituksessa eikä Soini johda sillee Suomen maahanmuuttopolitiikka eikä oo niinku tällanen umpirasistinen ihminen."
 

living_death

★ Still alive ™
Liittynyt
15.11.2016
Viestejä
6 876
Rötestelevän raiskaaja pizzapojan uutisointi jatkuu.

ps. lukekaa alkuperäisen uutislähteen kommentointia.

Tuhannet ihmiset allekirjoittivat adressin, jolla yritettiin estää pikkulapsen hyväksikäyttäjän maastakarkotus - Suomen Uutiset
Tuhannet ihmiset allekirjoittivat adressin, jolla yritettiin estää pikkulapsen hyväksikäyttäjän maastakarkotus

lokakuu 19, 2018 19:20

Suomen Uutiset kertoi hiljattain Britanniassa tapahtuneesta tapauksesta, jossa vähemmän valveutuneet lentomatkustajat torppasivat palautuslennon. Myöhemmin kävi ilmi, että palautettava oli alaikäisen kimppuun käynyt joukkoraiskaaja. Suomessa uutisoitiin tänään vielä hurjemmasta tapauksesta, jossa tuhansien ihmisen allekirjoittaman adressin voimin vastustettiin irakilaismiehen palauttamista. Hän on puolestaan vuosien ajan syyllistynyt lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön.

Uusimaa-lehti kertoi tänään  Itä-Uudenmaan käräjäoikeuden päätöksestä, jossa 29-vuotiaan Rikan Jameel Akram tuomittiin lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja lievästä pahoinpitelystä vankeuteen.

Käräjäoikeuden mukaan Akram on syyllistynyt lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön vuosina 2009–15. Uhri on ollut noina vuosina 8–14-vuotias. Teonkuvauksen mukaan Akram on syyllistynyt lukemattomiin seksuaalisiin tekoihin.

Tuomari määräsi syytetylle kahden vuoden ja neljän kuukauden mittaisen vankeustuomion sekä 10 000 euron korvaussumman kärsimyksistä.

Akram kiistää syytteen.

Adressiin 2269 nimeä
Akramin tapaus nousi 2016 julkisuuteen. Iltalehti taustoitti tuolloin: ”Joulukuussa 30 vuotta täyttävä Akram Rikan saapui veljensä kanssa Suomeen 19-vuotiaana ja kielitaidottomana. Irakiin jäi viisi sisarusta, isä oli kuollut aiemmin. Akram Rikan kertoo perheen äidin jättäneen lapset ja lähteneen Turkkiin. Hän sai lopulta pakolaisstatuksen ja tuli Punaisen Ristin avulla Suomeen. Akram Rikan saapui veljensä kanssa Suomeen äidin statuksen turvin.”

Pikkurikoksia tehtaillut Akram sai karkotuspäätöksen. Hänen avovaimonsa laati nettiadressin miehensä karkotuspäätöksen kumoamisen puolesta. Pikkulapsen näkökulmasta kirjoitettuun adressiin kertyi tuhansia nimiä.

Vähäinen kärsimyskorvaus
Puheenjohtaja Jussi Halla-aho (ps.) oudoksuu korvaussumman vähäisyyttä.

– Seitsemän vuotta jatkunut lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö. Kärsimyskorvauksia 10 000 euroa. Pahan mielen aiheuttaminen Ylen toimittajalle. Kärsimyskorvauksia 80 000 euroa, Halla-aho kirjoittaa viitaten MV-lehden perustajan Ilja Janitskinin eilen saamaan tuomioon.

– Koska rikosseuraamukset ovat hintalappu, jonka yhteiskunta loukatulle oikeushyvälle asettaa, voidaan sanoa, että yhteiskuntamme arvot ovat aika viturallaan, Halla-aho jatkaa.

SUOMEN UUTISET
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
27.11.2017
Viestejä
185
Kiinnostaako enää ketään Vilkkumaan kaltaisen hasbeenin mielipiteet ihan oikeasti? On ylipäätään ihmeellistä miten muusikot/näyttelijät ottaa voimakkaasti kantaa omalla naamallaan sellasiinkin poliittisiin kysymyksiin joista niillä ei ole juuri minkäänlaista hajua, ikään kuin julkkisstatus takaisi asiantuntijuuden kaikilla elämänaloilla.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
704
Kiinnostaako enää ketään Vilkkumaan kaltaisen hasbeenin mielipiteet ihan oikeasti? On ylipäätään ihmeellistä miten muusikot/näyttelijät ottaa voimakkaasti kantaa omalla naamallaan sellasiinkin poliittisiin kysymyksiin joista niillä ei ole juuri minkäänlaista hajua, ikään kuin julkkisstatus takaisi asiantuntijuuden kaikilla elämänaloilla.
Veikkaanpa ettei kiinnosta ketään, varsinkaan tuon narisijan narinat. Mutta tulipas mieleen, Mamban solistihan muistaakseni aikoinaan kehtasi arvostella monikulttuurisuutta ja pakolaisten motiiveja, eipä soi enää missään herran musiikki, ei vahingossakaan. Tosin on myönnettävä, että hyvä niin, mutta näin sitä hiljennetään ihmiset joilla on vääriä mielipiteitä.
 

namlepo

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
02.06.2018
Viestejä
4 604

living_death

★ Still alive ™
Liittynyt
15.11.2016
Viestejä
6 876
Vielä tästä ahkerasta Loviisan Koskenkylän 29-vuotiaasta yrittelijäisestä pizzapojasta (Rikan Jameel Akram):
Itä- Uudenmaan käräjäoikeuden päätös 18.2.2010:
Pahoinpitely 5.3.2009
Lievä pahoinpitely 5.3.2009

Itä- Uudenmaan käräjäoikeuden päätös 17.1.2013:
Törkeä kotirauhan rikkominen 4.7.2012
Pahoinpitelu 4.7.2012
Pahoinpitely 4.7.2012
Lähestymiskiellon rikkominen 25.-26.8.2012
Lähestymiskiellon rikkominen 13.9.2012

Itä- Uudenmaan käräjäoikeuden tuomio:
Lähestymiskielto 12.7.2012 törkeän kotirauhan rikkomisen ja kahden pahoinpitelyn perusteella

Itä- Uudenmaan käräjäoikeuden tuomio 5.6.2014:
Lähestymiskiellon rikkominen 13.11.2012
Pahoinpitely 9.12.2012
Lähestymiskiellon rikkominen 20.12.2012
Laiton uhkaus 9.7.2013
Törkeä kotirauhan rikkominen 9.7.2013

Itä- Uudenmaan käräjäoikeuden tuomio 10.2.2016:
Toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen tai aineen hallussapito. 4.1.2015
Rangaistukseksi lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä sekä lievästä pahoinpitelystä langetettiin vain kaksi vuotta ja neljä kuukautta.

Teonkuvauksen mukaan Akram on syyllistynyt lukemattomiin seksuaalisiin tekoihin, joita ovat olleet muun muassa koskettelu intiimialueille vaatteet päällä, vaatteiden repiminen pois, itsetyydytys uhrin nähden, pakottaminen pornon katseluun ja yrittäminen saada uhri tyydyttämään oraalisesti.

Uhri on ollut tekoaikaan 8–14-vuotias.

Hänet velvoitettiin korvaamaan 10 000 euroa uhrille loukkauksen aiheuttamasta kärsimyksestä ja valtiolle oikeudenkäyntikuluja veroineen lähes 4 800 euroa.

Akram Rikanin asianajaja toteaa, että viime viikolla tullut karkotuspäätös on vastoin ihmisoikeussopimuksia ja siitä valitetaan.

Tällä hetkellä Loviisan Koskenkylässä asuvan Akram Rikanin elämä näyttää päällisin puolin hyvältä: hänellä on koti, avovaimo, vuoden ikäinen tytär ja toinen vauva tulossa ensi kesänä. Perhe saa elannon kebab-pizzeriastaan.

Todellisuudessa perheen tulevaisuus on täysin auki. Akram Rikan on paperiton, sillä hän ei ole saanut Irakin suurlähetystöstä uutta passia, eikä Suomi ei ole myöntänyt hänelle oleskelulupaa. Mies ei esimerkeiksi voi mennä naimisiin avopuolisonsa kanssa, koska ei passittomana pääse matkustamaan Irakiin hankkiakseen tarvittavat asiapaperit.

Rikollinen veronmaksaja

Akram Rikan on hakenut oleskelulupaa, mutta sitä ei ole myönnetty. Viime viikolla hän sai Maahanmuuttoviraston karkotuspäätöksen. Sen peruste on se, että miehellä on monta erilaista rikosmerkintää ja tuomiota alkaen ylinopeussakoista, pahoinpitelystä ja laittoman maahantulon järjestämisestä.

- Jos olen paha ihminen ja rikollinen, miksi en ole vankilassa? Miksi olen saanut perustaa perheen ja yrityksen ja maksaa veroja monta vuotta? mies kysyy.

Hän mainitsee pahimmaksi rikoksekseen kahden ihmisen pahoinpitelyn. Niistä ja kotirauhan häirinnästä tuli ehdollinen tuomio. Akram Rikan seurusteli ja asui Suomen alkuvuosinaan silloisen naisystävänsä kanssa. Mies kertoo käyneensä kuukauden matkalla Irakissa, mutta löysi kotiin palattuaan naisystävänsä vuoteesta toisen miehen kanssa.

- En hillinnyt itseäni. Hakkasin molemmat, hän sanoo suoraan.
Laittomasti Suomeen

Epäily laittoman maahantulon järjestämisestä syntyi viime vuonna. Euroopan yllättäneessä pakolaisvirrassa oli mukana Akram Rikanin sisar neljän lapsensa kanssa. Veli lähti äitinsä kanssa Tukholmaan siskoaan vastaan. Siskon perheen kanssa matkaa teki toinen, kuusihenkinen perhe. Akram Rikan osti laivaliput kaikille, ja perheet tulivat Suomeen.

- Olenko salakuljettaja? Jos olen, olen valmis menemään vankilaan.

Tiedot kerätty seuraavista verkko-osoitteista:
Tuhannet ihmiset allekirjoittivat adressin, jolla yritettiin estää pikkulapsen hyväksikäyttäjän maastakarkotus - Suomen Uutiset
Yli kaksi vuotta vankeutta – karkotusvaarassa ollut perheenisä sai tuomion lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä
Yhdeksän vuotta Suomessa asunutta yrittäjää uhkaa karkotus - syynä pahoinpitely ja ylinopeussakot
Rikan Akram käytti lasta seksuaalisesti hyväkseen usean vuoden ajan – UUTISIA
Antakaa isäni jäädä suomeen!
 

Lallijuoppo

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
6 683
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
6 226
Anne Kukkohovi saanu vissii oman osansa kulttuurisesta kokemuksesta, ei ainakaa kuulosta Suomalaisten käytökseltä(tiiä kyl missä päin maailmaa toiki on käyny)!

Anne Kukkohovi kertoo karmeasta tilanteesta: Ryhmä miehiä kaappasi kadulta – ”Vaatteita revittiin pois, hiuksista vedettiin ja purtiin kaulaan”
"17 vuotta kestänyt avioliitto päättyi eroon", on ilmeisesti menty maahan jossa saa sopivaa sinkkuviihdettä ja sitten selitetään jälkeenpäin että "tämä olisi voinut tapahtua kenelle tahansa". Ja toki jätetään maa kertomatta jotta intter webin rasistit ei saa enempää faktoja käyttöön :smoke:
 

Eramaankettu

Lost and Forgotten
Liittynyt
03.01.2017
Viestejä
2 041
Minä myös luulin, että noin voi käydä vaan idiooteille umpirasisteille ja nazzeille, koska tuollaiset "sopivasti hyvyyttä oikeisiin paikkoihin" tarjoileville paremmille kansalaisille ei pitäisi käydä näin. Yksittäistapaus kortti jätetty käyttämättä, mutta harvinaista ja erittäin epäonnista on, jos suomalainen miesporukka näin tekee :Wink wink:
 
Liittynyt
25.10.2016
Viestejä
1 287
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
6 226
No, joku voi sitten x vuoden päästä nostaa tuon jutun ylös jostain netin arkistoista.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
31.12.2016
Viestejä
107
Niin paljon kun haluaisinkin olla samaa mieltä, mutta olen omin silmin nähnyt kuinka tutut korkeakoulutetut naiset ottavat matun. Ne koulun kympin tytöt, yliopistojen kautta hyvä koulutus ja loisto työpaikka, juristin tai lääkärin palkka ja ulkonäköä näillä naisilla riittää, mutta he hakevat työttömän kouluttamattoman matupatjan kotia elätettäväksi. Miksi? Elävätkö naiset oikeasti niin tunteella ettei mitään rationaalista ajattelua, kunhan saa eksoottista miestä, välillä nyrkkiä, mutta sillä ei niin väliä. Tosimiehen kuuluu vähän hakata että tietää paikkansa perheessä... paitsi että se nainen tuo kaiken rahan kotia, siis mitä ttua?
Ilmeisesti näille kovapalkkaisille ja korkeakoulutetuille uranaisille ei kuitenkaan kelpaa kantaväestöön kuuluva amiksen käynyt duunarimies. Ei ole yhteisiä kiinnostuksen aiheita eikä pottunokkamies ole riittävän kylttyrelli ja sivistynyt.

Mutta jostain Marokosta tai Kurdistanista saapunut kielitaidoton lammaspaimen kuitenkin vetää jalat alta välittömästi. Lammaspaimenkaan todennäköisesti ei ole viettänyt Nykissä pitkiä viikonloppuja ja intohimoisesti ahminut Metissä Carmenia tai käynyt tutustumassa Guggenheimissä Robert Mapplethorpe-retrospektiiviin.

Ilkeästi kärjistäen uranainen hankkii mamumiehestä itsellensä nuoren ja kiinteäkroppaisen lemmikin (joka on taloudellisesti riippuvainen sugarmaman elatuksesta) jota voi esitellä toisille suvaitsevaisille uranaisille. Uranainen ehkä aluksi kuvittelee että kykenee pitämään ja alistamaan villimiehen pysymään ruodussa taloudellisen valtapelin kautta, mutta jos suden ottaa lemmikiksi ja olettaa että se käyttäytyy kuin valkonaamainen Shih Tzu, niin varmasti saa ennen pitkää nenillensä.

Kirjaimellisesti.
 
Viimeksi muokattu:

Lallijuoppo

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
6 683
Liittynyt
02.11.2016
Viestejä
944
Ilmeisesti näille kovapalkkaisille ja korkeakoulutetuille uranaisille ei kuitenkaan kelpaa kantaväestöön kuuluva amiksen käynyt duunarimies. Ei ole yhteisiä kiinnostuksen aiheita eikä pottunokkamies ole riittävän kylttyrelli ja sivistynyt.

Mutta jostain Marokosta tai Kurdistanista saapunut kielitaidoton lammaspaimen kuitenkin vetää jalat alta välittömästi. Lammaspaimenkaan todennäköisesti ei ole viettänyt Nykissä pitkiä viikonloppuja ja intohimoisesti ahminut Metissä Carmenia tai käynyt tutustumassa Guggenheimissä Robert Mapplethorpe-retrospektiiviin.

Ilkeästi kärjistäen uranainen hankkii mamumiehestä itsellensä nuoren ja kiinteäkroppaisen lemmikin (joka on taloudellisesti riippuvainen sugarmaman elatuksesta) jota voi esitellä toisille suvaitsevaisille uranaisille. Uranainen ehkä aluksi kuvittelee että kykenee pitämään ja alistamaan villimiehen pysymään ruodussa taloudellisen valtapelin kautta, mutta jos suden ottaa lemmikiksi ja olettaa että se käyttäytyy kuin valkonaamainen Shih Tzu, niin varmasti saa ennen pitkää nenillensä.

Kirjaimellisesti.
Päätöntä menoa. Tärkeintä varmaan kuitenkin että nainen saa pitää päänsä?
 

zZzz

lasciate ogni speranza, voi ch'entrate
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
525
kyllä sitä joutuu joskus päivittelemään suvakkinaikkosten päättelykykyä (/sen puutetta); ajattelevatkohan vallan väärällä päällä? oli miten oli, johtopäätelmäni on, että nykytilanteesta pääasiassa hyötyvät eniten pimeimmän afrikan ja lähi-idän kollit :btooth:
 

njake

get string from object
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
699
kyllä sitä joutuu joskus päivittelemään suvakkinaikkosten päättelykykyä (/sen puutetta); ajattelevatkohan vallan väärällä päällä? oli miten oli, johtopäätelmäni on, että nykytilanteesta pääasiassa hyötyvät eniten pimeimmän afrikan ja lähi-idän kollit :btooth:
Ollaan tultu maailmaan, jossa ei miehiä enää haukuta putkiaivoiksi, mikä oli jo todella loukkaavaa. Mikä lienee termi jota naisista voi vastaavasti käyttää?
 
Liittynyt
22.12.2016
Viestejä
17 948
Ilkeästi kärjistäen uranainen hankkii mamumiehestä itsellensä nuoren ja kiinteäkroppaisen lemmikin (joka on taloudellisesti riippuvainen sugarmaman elatuksesta) jota voi esitellä toisille suvaitsevaisille uranaisille. Uranainen ehkä aluksi kuvittelee että kykenee pitämään ja alistamaan villimiehen pysymään ruodussa taloudellisen valtapelin kautta, mutta jos suden ottaa lemmikiksi ja olettaa että se käyttäytyy kuin valkonaamainen Shih Tzu, niin varmasti saa ennen pitkää nenillensä.
Naisilla on paljon lemmikkieläimiä, itsekin sinkkuna näin naisten luona käydessäni, että suurimmalla osalla oli kissaa, koiraa tai useampia... Ns. "hulluja kissanaisiakin" tuli tavattua useita, siis joilla oli enemmän kissoja kuin mikään etiketti sallii.

Eli sopii kyllä kuvioon oikein hyvin, että otetaan nyt sitten villi miesuroskin lemmikiksi. Lisäksi suvakkifeministit ovat varmaan aivopesseet itsensä siihen ajatukseen, että on melkein syytäkin ottaa joku pakolaismies lemmikiksi, olisihan suvaitsematonta rasismia olla ottamatta!

Ja tietenkin se perusjuttu, että erilaisuus nyt vaan vetoaa. Pikkupöksyt kostuu jo ihan siitä, että mies kantaa selkeästi erilaista geeniperimää mukanaan kuin tyypilliset oman kansakunnan miehet. Se ei ole varsinaisesti kenenkään syytä tai kenenkään tietoisen käyttäytymisen seurausta, vaan se vaan on näin. Kun tänne tuodaan runsaasti erivärisiä miehiä, niin siitä seuraa, että ne pariutuu runsaasti meidän naisten kanssa. What did we expect to happen...
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
833
Biologiset syyt ovat tosiaan pitkälti taustalla näissä köh, eksoottisissa parisuhteissa. Miehilläkin tätä käytöstä esiintyy, joskin mutuilen että se on naisilla paljon yleisempää. Kiinnostuksen kohdekin on eri, kun eurooppalaiset naiset hakevat kollia lähi-idästä ja Afrikasta, siinä missä miehet hakevat aasialaista vaimoa. Ero on myös siinä, että toisella puolella nämä parisuhteet ovat stabiilimmalla pohjalla ja kulttuuriset erimielisyydet ratkeavat ehkä piirun verran rauhallisemmin. ;)
 
Liittynyt
24.10.2016
Viestejä
182
Tämänpäiväinen mokutusuutinen :facepalm:

Yksi asia mykisti kongolaisen Bellen, 35, kun hän astui suomalaiseen bussiin – Jarnon, 40, kanssa kulttuurierot eivät haittaa

Bonarina tässä että mies on valkoihoinen. Onhan tämä kongolais-suomalainen yhteiselo tärkeä uutinen uutisoitavaksi :D
Jos nämä kaksi ovat onnellisia yhdessä, niin rehelliset onnittelut heille.

Entäpä jos nainen olisikin aasialainen ja sitä esiteltäisiin lehdessä kuten nyt, niin kauanko menisi aikaa ennen kuin miestä syytettäisiin ties mistä? Tässä onkin telaketjufeministeille paha pala purtavaksi: mies on saanut naisen, mutta nainen ei ole suomalainen eikä aasialainen, joten voiko miestä syyttää jostakin?
 
Liittynyt
24.10.2016
Viestejä
182
Tienaako Iikka oikeasti elantonsa jutuillaan, vai onko ura jo laskusuunnassa?
Jos ura on menossa alaspäin, niin otsikoissa pysyminen on hänelle elinehto.
Toisaalta onko fiksua hyökätä vain yhtä henkilöä vastaan, sillä maksavien asiakkaiden kyllästymispiste voi tulla vastaan todella nopeasti...
 

Lallijuoppo

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
6 683
Tienaako Iikka oikeasti elantonsa jutuillaan, vai onko ura jo laskusuunnassa?
Jos ura on menossa alaspäin, niin otsikoissa pysyminen on hänelle elinehto.
Toisaalta onko fiksua hyökätä vain yhtä henkilöä vastaan, sillä maksavien asiakkaiden kyllästymispiste voi tulla vastaan todella nopeasti...
Eiköhän Iikka hyökkää aika monenkin kimppuun, taitaa olla twitterissä mesoaminen se tärkein juttu.
 
Liittynyt
05.11.2016
Viestejä
1 166
Mikäs tämä YK:n maahanmuutto on ihmisoikeus sopimus oikein on? Ainoastaan USA ja Unkari on kieltäytynyt allekirjoittamasta. Tälläkö taataan katkeamaton ma*uvirta? Maahantulleita ei voi enää pakkopalauttaakaan, koska maahanmuutto on ihmisoikeus o_O



So far, only Donald Trump and Hungary’s Viktor Orban are refusing to sign the UN’s so-called “Global Compact for Migration” claiming that migration is a “human right”.
Luin tuosta sopimuksesta muutamat kohdat ja en kyllä ihan tuollaista käsitystä saanut. Tuolla sanotaan mm. että sopimus on non-legally binding ja tarjoaa enemmänkin alustan jolla maahanmuutoa voidaan käsitellä ja todetaan että kyseessä on globaali asia. Ei tuolla myöskään mainita että maahanmuutto olisi ihmisoikeus vaan että mamuille pitää taata samat ihmisoikeudet mitä kansainvälisessä laissa määrätään jne. Erikseen vielä periaatekohdassa painotetaan että jokaisella valtiolla on oikeus itsenäisesti määrätä miten maahanmuuttoa hoitaa kansainvälisten lakien puitteissa.

Koko sopimus löytyy YK:n sivuilta. 36 sivua luettavaa niille joita enemmän kiinnostaa. Suora linkki pdf:ään
 
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
12 044
En lukenut viimeisimpiä viestejä. Mutta tuolta rapakon takaa hyvää videota.

UC Berkeleyn, kesken kokeiden, alkaa mamut huutelemaan miten valkoinenvalta toteutuu. Heille ei olla annettu aikaa valmistautua, ja olisiko jopa esseet pitäny päästä kotiin tekemään.
Lähtiessä vielä levitellään käsiä ja ihmetellään kun muut haluaa sen kokeen tehdä + Proffa antaa palautetta:

Mikä nyt taas on NIIN vaikeaa?
Kamerat tuonne ja tallenteelta katsominen. Jos syytökset pitävät paikkansa, niin korjaus asiaan. Jos taas selkeästi kyse on häiriköinnistä, niin häiriköijät ensin jäähylle ko kurssilta, sitten lukukaudeksi ja sitten kenkää lopullisesti. Ei tuollaisten saa antaa sotkea muiden opiskelua. Tuolla perseilijät perseilevät niinpaljon, kuin vain pystyvät. Lapsille pitää asettaa rajat, niin hommat sujuvat. Joko opiskellaan ja valmistutaan tai perseillään ja päädytään katuojaan. Siihen ei rotu vaikuta mitenkään.
 
Liittynyt
25.11.2016
Viestejä
2 026
Mikä nyt taas on NIIN vaikeaa?
Kamerat tuonne ja tallenteelta katsominen. Jos syytökset pitävät paikkansa, niin korjaus asiaan. Jos taas selkeästi kyse on häiriköinnistä, niin häiriköijät ensin jäähylle ko kurssilta, sitten lukukaudeksi ja sitten kenkää lopullisesti. Ei tuollaisten saa antaa sotkea muiden opiskelua. Tuolla perseilijät perseilevät niinpaljon, kuin vain pystyvät. Lapsille pitää asettaa rajat, niin hommat sujuvat. Joko opiskellaan ja valmistutaan tai perseillään ja päädytään katuojaan. Siihen ei rotu vaikuta mitenkään.
Sitten kun tulee kenkää niin rasismi.
 
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
12 044
Sitten kun tulee kenkää niin rasismi.
No, siihen pitää vain todeta, jotta nyt turpa kiinni, oli täysin perusteltu syy, paperit asiasta ja tallenteet on olemassa.
Siihen on noidenkin torveloiden syytä tottua, että kun rasismikorttia heilutellaan nykytahtiin mitensattuu, niin se menettää merkityksensä.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 789
Bitanniassa taas lähi-itäläisten pyörittämä paritusrinki. Sama kaava kuin aiemmissa ilmi tulleissa tapauksissa. Nuoria tyttöjä käytetty seksuaallisesti hyväksi, raiskattu, kiristetty ja lahjottu. Lastensuojelu hyssytellyt ja poliisit kohautelleet olkapäitään.

Twenty members of grooming gang convicted

Twenty men have been found guilty of being part of a grooming gang that raped and abused girls as young as 11 in Huddersfield.

The men were convicted of more than 120 offences against 15 girls.

Victims were plied with drink and drugs and then "used and abused at will" in a seven-year "campaign of rape and abuse" between 2004 and 2011.

At Leeds Crown Court, the ringleader, Amere Singh Dhaliwal, 35, was jailed for life with a minimum of 18 years.

Other members of the gang were jailed for between five and 18 years but the court heard many perpetrators have never been identified.

Details of the men's convictions and sentences can only now be published after reporting restrictions on a series of trials were partially lifted.

During the three trials, jurors heard how the men - who are all British Asians mainly of Pakistani heritage - preyed on young, vulnerable girls, one of whom was described as having the mental age of a seven-year-old.

 

kekkeruusi

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
02.11.2016
Viestejä
6 909
Bitanniassa taas lähi-itäläisten pyörittämä paritusrinki. Sama kaava kuin aiemmissa ilmi tulleissa tapauksissa. Nuoria tyttöjä käytetty seksuaallisesti hyväksi, raiskattu, kiristetty ja lahjottu. Lastensuojelu hyssytellyt ja poliisit kohautelleet olkapäitään.

Twenty members of grooming gang convicted

Twenty men have been found guilty of being part of a grooming gang that raped and abused girls as young as 11 in Huddersfield.

The men were convicted of more than 120 offences against 15 girls.

Victims were plied with drink and drugs and then "used and abused at will" in a seven-year "campaign of rape and abuse" between 2004 and 2011.

At Leeds Crown Court, the ringleader, Amere Singh Dhaliwal, 35, was jailed for life with a minimum of 18 years.

Other members of the gang were jailed for between five and 18 years but the court heard many perpetrators have never been identified.

Details of the men's convictions and sentences can only now be published after reporting restrictions on a series of trials were partially lifted.

During the three trials, jurors heard how the men - who are all British Asians mainly of Pakistani heritage - preyed on young, vulnerable girls, one of whom was described as having the mental age of a seven-year-old.

Eikös tämä ole juuri se tapaus, jota Tommy Robinson oli kuvaamassa kun hänet otettiin kiinni ja laitettiin pikapostina vankilaan?
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
704
Eikös tämä ole juuri se tapaus, jota Tommy Robinson oli kuvaamassa kun hänet otettiin kiinni ja laitettiin pikapostina vankilaan?
Juurikin sama tapaus. Ihan kohtuullisia tuomioita saaneet, monikohan pääsee hengestään vankilassa... Toivoisin, että mahdollisimman moni, toki taitavat saada hyvän suojelun omiltaan, musulmaaniväestön määrä brittien vankiloissa on melko korkea.
 

kekkeruusi

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
02.11.2016
Viestejä
6 909
Juurikin sama tapaus. Ihan kohtuullisia tuomioita saaneet, monikohan pääsee hengestään vankilassa... Toivoisin, että mahdollisimman moni, toki taitavat saada hyvän suojelun omiltaan, musulmaaniväestön määrä brittien vankiloissa on melko korkea.
Taitavat olla vain nimellistuomioita, samaan tapaan kuin meilläkin. Ja tosiaan, eiköhän nuo sulaudu hyvin muuhun vankilapopulaatioon ilman mitään ongelmia.
 
Liittynyt
21.10.2016
Viestejä
196
Eihän noilla ole mitään hätää vankilassa. Koska uskonveljiä vankilat täynnä, ja johan jo uskontokin antaa sekaantua lapsiin. Koska niin teki myös jokaisen muslimin esikuva herra täydellinen muslimi, mohammed. Ja vääräuskoisia saa kirjoitusten perusteella raiskata ja murhata.
 
Liittynyt
02.11.2016
Viestejä
944
Bitanniassa taas lähi-itäläisten pyörittämä paritusrinki. Sama kaava kuin aiemmissa ilmi tulleissa tapauksissa. Nuoria tyttöjä käytetty seksuaallisesti hyväksi, raiskattu, kiristetty ja lahjottu. Lastensuojelu hyssytellyt ja poliisit kohautelleet olkapäitään.

Twenty members of grooming gang convicted

Twenty men have been found guilty of being part of a grooming gang that raped and abused girls as young as 11 in Huddersfield.

The men were convicted of more than 120 offences against 15 girls.

Victims were plied with drink and drugs and then "used and abused at will" in a seven-year "campaign of rape and abuse" between 2004 and 2011.

At Leeds Crown Court, the ringleader, Amere Singh Dhaliwal, 35, was jailed for life with a minimum of 18 years.

Other members of the gang were jailed for between five and 18 years but the court heard many perpetrators have never been identified.

Details of the men's convictions and sentences can only now be published after reporting restrictions on a series of trials were partially lifted.

During the three trials, jurors heard how the men - who are all British Asians mainly of Pakistani heritage - preyed on young, vulnerable girls, one of whom was described as having the mental age of a seven-year-old.

Samaahan nuo tekee joka paikassa. Esim Helsingin assalla ja kauppakeskuksissa jo 90-luvulta asti kenenkään siihen puuttumatta. Aikuiset kunniakansalaiset lähestyvät ja groomailevat alaikäisiä tyttöjä täysin avoimesti täysin julkisilla paikoilla. Ensin esitetään kaveri ja myöhemmin kysytään haluaako tytöt tupakkaa/viinaa/huumeita ja niitähän löytyy tietysti kunniakansalaisen kotoa joten mennäänpä sinne.
 
Viimeksi muokattu:
Tila
Keskustelu on suljettu.
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
237 412
Viestejä
4 160 198
Jäsenet
70 408
Uusin jäsen
allun90

Hinta.fi

Ylös Bottom