Mistä pöytäkoneeseen laukku/hihna laneja varten?

Liittynyt
12.01.2017
Viestejä
222
Olen tässä nyt pienen tovin metsästänyt jotain kätevää ratkaisua noiden kamojen roudaamiseen niin onko kenelläkään mitään hajua myydäänkö missään alla olevien kuvien kaltaisia tuotteita?


 
Liittynyt
12.01.2017
Viestejä
222
Ja mieluusti vinkkejä ja linkkejä erilaisiin laukkuihin/säkkeihin/pusseihin/hihnoihin mihin olette noita pöytäkoneitanne viritelleet. Paljon mukavampi tuollaista olisi kantaa kun kaikki menee siististi yhdessä nipussa. Yritin kovin etsiä, mutta eipä noita tunnu olevan tarjolla vähäisen kysynnän vuoksi. :think:

Ja myös tämä 32" näyttö on ilkeä änkeä normaaliin henkilöautoon ja yrittää kuljettaa ehjänä muiden romujen kanssa tapahtumapaikalle, että löytyykö monitoreille mitään? Netissä tuli vastaan joitakin kantolaukkuja monitoreille mutta herran_vitun_jumala kun hinnat pyörivät siellä 100-200€.
 
Liittynyt
12.01.2017
Viestejä
222
Ei ehkä näytölle, tuossa kuitenkin tuo säädettävä jalusta mikä pilaa koko homman. Pitää varmaan näytölle erikseen patentoida joku vaahtomuovista tehty "säkki" minkä sitten tiputtaa monitorin päälle ja kannettua saa sitten jalustan kahvasta. Mutta tuollainen lätkäkassi voisi olla ihan hyvä tietokoneelle jos ovat noin halpoja.


Kantohihnan nyt saat vaikka mistä tahansa kuormaliinasta ja kylkeeen voit vaikka motonetin tai bilteman autotarvikeosastolta hommata jonkun selkänojapussukan. Mininokkiksetkin voi olla koneen kuljetukseen mitä mainioimmat.

32" näyttö laneille :bored: Mitä, jos hankkisit laneja varten vaikka jonkun tolkumman kokoisen näytön? Tai sitten rakentelet vaikka vanerista sille kuljetuslaatikon. Tauluja varten on olemassa isoja suojalaukkuja, mutta hinnat on varmasti melkomoiset.
Juu käynyt kyllä mielessä jos ostaisi jonkun perus 24" 144hz laninäytön jostain käytettynä satasella
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
240 069
Viestejä
4 190 620
Jäsenet
70 857
Uusin jäsen
Henkka9001

Hinta.fi

Ylös Bottom