Ratkaistu Fontit vituillaan.

Juhamies

NOSTO
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
621
Pari päivää sitten kun asensin nvidian ajurit ja boottasin koneen, huomasin että fontit oli mennyt vituilleen, Mutta ei koko systeemissä vaan vain osittain.

Esim windows näyttää fontin oikein niinkuin ennenkin, Mutta esim Facebook, Twitch, Steam näyttää fontin väärin, Kun taas esim youtube ja monet muut sivustot näyttää fontin oikein, Esim tämä foorumi. Miten ne näyttää sen väärin, Fontti on kallellaan oikealle päin jnejne, en todellakaan tuollaista fonttia halua käyttää kun olen tottunut niihin mitkä on defaulttina.

En todellakaan tajua mitä tässä on tapahtunut ja miten tuon asian voisi korjata. Windowsista koitettu palauttaa fonttiasetukset mutta ei mitään vaikutusta ollut silläkään.

Mikä siis neuvoksi?

fontitvituillaan.jpg
 
Viimeksi muokattu:

Juhamies

NOSTO
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
621
Selain on chrome, Mutta selain tuskin vaikuttaa esim steamin fontteihin. Eikä chromen fonttiasetuksista löytynyt mitään vikaa.
 

Kautium

IOdootti
Tukijäsen
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
19 696
Joku zoomaus päällä? En tosin osaa sanoa että missä pelkästään noiihin vaikuttava zoom-asetus voisi olla, mutta kokeile kuitenkin resetoida niitä kaikkialta (käyttiksen asetuksista ja selaimista jne).
 

Juhamies

NOSTO
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
621
Jännää... Tämä ongelma hyppäs jälleen esiin. Eikö kenelläkään muulla tapahdu tätä että windowsin Fontti muuttuu jonkun bootin tai päivityksen yhteydessä?

Sama fixi toimi edelleen mutta on tää kyllä hieman outoa.
 
Viimeksi muokattu:
Toggle Sidebar

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjut
240 339
Viestejä
4 194 931
Jäsenet
70 897
Uusin jäsen
Miigu

Hinta.fi

Ylös Bottom