NHL 19 (PS4, Xbox One)

Cuubis

Tukijäsen
Liittynyt
24.10.2016
Viestejä
480


Julkaisu: 14.9.2018

NHL 19 New Features - EA SPORTS Official Site


Eli tuommonen julkistettiin yöllä. Jos nyt oikein ymmärsin niin ominaisuudet on lyhyesti seuraavanlaiset:

- Ei Frostbite-moottoria (ainakaan mainittu sanallakaan)
- Uusi luistelutekniikka, jonka kehuvat olevan animaatioiltaan saumatonta (tähän on ilmeisesti otettu tekniikkaa Fifa 18:sta)
- Uusi fysiikkamoottori
- Kiekon haltuunotto noiden mukana uusittu (kehuivat korjanneensa edellisten ongelmat)
- Eri moninpelejä yhdistetty tuon World of Chel -jutun alle (esim EASHL, Threes, online 1vs1 ja pari uutta moodia). Näissä voi ilmeisesti ainakin jonkun verran vaikuttaa pelaajan ominaisuuksiin itse (primary and secondary traits, specializations). Hahmoja voi ilmeisesti kehittää pelaamalla ja avata samalla kosmeettisia juttuja.
- yms yms

Lisää juttua, jossa selitetty tarkemmin:

Six Changes That Make NHL 19 The Most Promising Hockey Game Of The Generation

With NHL 19, EA leans into online play in effort to attract new players

Betasta ei vielä ollut puhetta, mutta eiköhän ne sellasen taas pukkaa ulos lähempänä julkasua. Lisää infoa pelistä trailereiden yms muodossa varmasti valuu kesän mittaan myös. Ei auta muu kuin toivoa hyvää (tai edes nykyistä parempaa) peliä. Sarja on enemmän tai vähemmän junnannut paikallaan jo useita vuosia, joko nyt alkaa näkymään jotain uutta suuntaa?

Itseä nykyään kiinnostaan lähinnä EASHL, muita moodeja ei juuri tule pelattua. Uhosin jo viime vuonna jättäväni välistä, mutta tulipa se kuitenkin ostettua. Enää en välttämättä samaa peliä jaksaisi pelata, joten kyllä saa olla sitten jotain tuntuvia uudistuksia.
 
Liittynyt
08.07.2017
Viestejä
740
Ei se uusi engine välttämättä onnea toisi, NHL-devien kyvyt ja kunnianhimon puutteen huomioiden...Olisin ehkä hieman optimistisempi muuten, koska ensivaikutelmat lupaavat luisteluun ja taklauksiiin parannuksia, muttakö kyseessä on EA, niin parempi odotella demoa/betaa.

Vitsillä heitin viime vuonna EA:n forumilla, kun kuulin 3v3-moodista, että mitä seuraavaksi - 1v1? Niin sieltähän se tuleekin sitten...:D Nyt ei vielä pääse sinne sanoon 'I told you so', koska viikon banni päällä forumin EA:n epäviralliselle puhemiehelle Sinbinille kuittailusta.

Muuten toi pipalätkä vois olla ihan hauskaakin, mutta pelaajien pitäis ehdottomasti olla 10-14-vuotiaita räkänokkia eikä mitään aikuisia körmyjä niinku tossa trailerissa.:btooth:

Ennen SWBF2-fiaskoa varmaan noi satunnaiset lootit ois ollu maksullisia, mutta liekö oppineet siitä fiaskosta jotain jopa?
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
05.10.2017
Viestejä
6
Onneksi ei ilmeisesti maksullista pyykkäystä tule ”World of Chel Hockey Bagin” sisällölle.



Saas nähdä kuin ukko liikkuu uudella tekniikalla. Nykyinen aika mudassa luistelua.
 
Liittynyt
02.01.2017
Viestejä
230
GM Connected, se olisi peli milloin ostaisin tämän sata varmasti.
Nyt jätin edellisen täysin ostamatta.. PS4 Pro kaipaa uutta, mutta en tiedä onko tämä muuttunut vielä NHL 17:stä edes tarpeeksi :D
 
Liittynyt
29.10.2016
Viestejä
351
Vähän tuntuu et pond-hoki tulee käymää samankaltaisesti ku nytten NHL Threesille, eli porukka pelailee sitä betasa ja varsinaise julkaisu yhteydessä vaihtaa takas HUTtiin. Pond-hockey kuulostaa ihan hauskalta, mutta faktahan on se, että samanlaista gameplay siinäkin on, mutta pelataan vain yhdellä pelurilla.

Voisi kyll veikata, että alkavat panostamaan peliin enemmän, kerran NHL:n kanssa yhteistyötä tekemässä jo. Hienoa saada legendojakin enemmän (foppafoppafoppa<3) peliin, yli 200, mutta toivottavasti eivät HUTtiin kaikkia heti lisäile, tai tekisivät osan harvinaisimmaksi marketin takia. Aika varmasti tulen ostamaan tämänkin kuten edellisetkin osat 11 eteenpäin. Saa nähdä millasta tulee tällä kertaa
 

HiekkaP

Influensseri
Liittynyt
30.07.2017
Viestejä
443
Toivoisin hieman paneutumista Be a Pro pelitilaan. Vähän lisää lihaa luiden ympärille, niin voisi ehkä sen 20 euroa maksaa ens vuoden tammikuussa.
 
Liittynyt
05.10.2017
Viestejä
6
Ikävältä kuulostaa jos EASHL drop-init tulee täysin siirtymään ulkojäälle ja sekavaatetukseen. Itse pelaan lähinnä juuri noita drop-inejä eikä minkäänlaista kiinnostusta clubeihin.

Alla linkatussa threadissä ”Game Changer” näyttäisi vahvistavan moisen. Viesti poistettu mutta quote näkyvillä vielä. Eli virallisempi joukkueväritys jäisi vain EASHL clubi-matseihin.

Is there regular drop-in 6's in NHL 19?
 
Liittynyt
08.07.2017
Viestejä
740
Siltähän se näyttää, onkohan nuo miettineet asian ihan loppuun saakka? Kai tällä jotain uusia kasuaaleja/jonneja halutaan houkutella. Toisaalta sitten 'oikean' kiekon faneja työnnetään koko ajan kauemmaksi. Tuntuu että tätä devitiimiä kiinnostaa oikea jääkiekko vähemmän ja vähemmän.

Tietysti voi kysyä, että miksei voi klubiin liittyä ja pelata siellä normaalisti? Dropinnit on aikamoista kuraa suurimman osan ajasta kyllä. Trolleja ja 'yksinpelaajia' ihan liikaa.

Oikeastaan ainoa asia mikä uuden pelin voi pelastaa on toi uusittu luistelu. Jos ne on luopuneet viimeinkin TPS:stä ynnä muusta kurasta. Niin kankeaa pahimmillaan ollu luistelu tänä vuonna, ja lagi tekee siitä vielä pahemman. Tästä hyvin pitkälle on kiinni, tuleeko ostettua vai ei.
 
Liittynyt
13.12.2016
Viestejä
111
Haastattelujen ja ennakkotietojen perusteella ehkä alhaisimmat odotukset NHL-pelisarajaa kohtaan sitten NHL15:a. Luisteluun ja pelaajan ohjaukseen panostaminen on erittäin hyvä asia, mutta kun tietää kyseisen talon taitotason, niin on yhtä todennäköistä, että pelimekaniikka huonontuisi parantumisen sijaan viime vuosiin verrattuna. Tosin vielä suurempi todennäköisyys on, että pelituntuma ei muutu yhtään mihinkään(mikä on kenties se surullisin vaihtoehto). Sen lisäksi nyt on tullut haastatteluissa esille monta asiaa, mitkä voi suoraan tulkita negatiivisena kehityksenä, mikä on uutta jopa tämän sarjan kannalta.

"If the idea of being shut out by a 12-year-old in an online game doesn’t sound appealing, NHL 19 is being designed specifically to be welcoming to everyone. There’s a wide variety of options, along with progression hooks beyond the thrill of playing other humans. It’s about more than being the best — it’s about doing it in style"
Eli tasoitetaan pelikenttää, että "kaikilla"(ei kenelläkään) on mukavaa. Vaikea ymmärtää tätä ajatustapaa, missä kaikille pitää suoda tasaisin väliajoin voittoja. Jos taito ei riitä, niin silloin ne voitot luodaan keinotekoisesti. Viimeisten vuosien ajan ylivoimaisesti turhauttavimmat hetket pelin parissa on kokenut silloin, kun ice tilt päättää puuttua peliin ja muuttaa kummankin pelaajan slidereita. Silloin sekä voittaminen, että häviäimen tuntuu turhuattavalta, kun vastustajan pelinopeus on joko tuplat tai puolet omasta pelinopeudesta. Pelkästään pelitason mukaan mukautuva match making olisi riittävä takaamaan kaikille riittävän mahdollisuuden voittoon.

Tarkemmin ajatellen esim. NHL 18 on oikein hyvää viihdettä, jos ice tilt loistaa poissaolollaan. Silloin jää hyvä mieli pelistä vaikka sen sattuisi häviämäänkin.

We saw several of these hits in action in our brief time with the game. Some examples include a larger player driving through his target, open ice hits that stop the puck carrier flat, and awkward collisions that take out a players’ arms and legs on the same side. Ramjagsingh says they’ve even seen players helicopter spin when hit right.

Ja nyt kehuskellaan asioilla, mitkä yleensä tulkitaan bugeiksi/glitcheiksi ja niille nauretaan youtubessa. Oikeaa jääkiekkoa jonkun verran seuranneena en ikinä muista kenenkään pyörineen y-akselinsa ympäri puolta kierrosta pidempään taklaustilanteessa.
 

Cuubis

Tukijäsen
Liittynyt
24.10.2016
Viestejä
480
Ite olen nauttinut kavereiden kesken tosta EASHL-moodista ja toi 3vs3 oli raikas tuulahdus siihenkin varsinkin kun ei tarvinnu aina olla 5 kaveria paikalla niin sai pelata ilman botteja mikä eliminoi aika paljon sitä "ice tilttiä". Mutta kyllähän varsinkin luistelu ja fysiikat yleisesti on jo auttamattoman vanhentuneita NHL 18. Sinänsä toi mitä nyt mainostettiin kuulosti hyvältä, mutta odotan kuitenkin erittäin suurella varauksella lopullista toteutusta.

Mitkään 1vs1 pellemoodit ei voisi vähempää kiinnostaa, mutta jos tossa uudessa saa sitä EASHL-ukkoakin muokata muutenkin kuin kosmeettisesti, niin erittäin tervetullut uudistus. Servut saisi lisäksi olla parempia, jotta voisi pelata sulavasti muitakin kuin suomalaisia vastaan, varsinkin tässä vaiheessä ei aina tahdo löytyä peliä kun pelaajamäärät on pienentyneet huomattavasti (taitaa jäädä ikuiseksi haaveeksi että voisi EU ja NA pelata sulavasti keskenään) ja joutuu jollai kurapingillä vääntämään kaikenlaisten keijojen kanssa.

Yleisesti ottaen pelin valikot saisi myös olla sulavampia. Fifaan verrattuna iha järkyttävän hitaita NHL 18 kaikki menut. Katotaan mitä tulee.
 
Liittynyt
08.07.2017
Viestejä
740
Eikä pelkästään hitaita, vaan tosi huonosti suunniteltu. Tuntuu että mahdotonta laittaa yhtä tai kahta toimintoa enempää samalle ruudulle, ja pitää plärätä ees takas niitä ruutuja jonkun yksinkertaisen asian tekemiseksi. Ja siihen se hitaus päälle, niin ei voi kovin käyttäjäystävälliseksi kehua. No tietysti konsolin ohjaimella kaikki on vähän kömpelömpää kuin hiirellä mutta kuitenkin.
 

Cuubis

Tukijäsen
Liittynyt
24.10.2016
Viestejä
480
Beta tipahti vähin äänin tänään ladattavaksi ainakin PS4:lle (oletan että myös Xboxille). Loppuu 2. elokuuta.

NHL 19 Open Beta Out Today - Game Informer

Pitäis löytyä sitä World of Chel -pelattavaa betasta (eli EASHL jne). En oo koittanu vielä, mutta tuossa se latautuu. 22 gigaa näyttäis olevan kokoa.
 

$$$

Liittynyt
27.03.2018
Viestejä
57
Ei ainankaan itellä toimi, tulee vaan network connection issue. No jospa se siitä vielä jossain vaiheessa lähtis.
 

omenanraato

Team Tesla
Liittynyt
22.10.2017
Viestejä
4 469
Miks en koskaan pelaa onlinessa randomeita vastaan, vaan vedän gm moodia jne. Nää perseilevät xKeskitalon kaltaiset jonnet sais hirttää munista kattoon ja antaa ikuiset bannit onlineen.

Mulla oli kaukaloavut päällä kun eka peli betaa, ja menin valikoihin ottamaan ne pois päältä, joskin se bugas ja ne jäi päälle. Puolet ruudusta oli opasteita jne, eikä pelistä tullu mitään. No äijä pääs parin maalin johtoon, niin eikö se häippäse 3-4 minuutiksi jonnekin. Sit ku tuli takas ja sain avut pois päältä, niin tajusin että tässähän äijä lentää jäähylle heti kun osuu mailaan.
En tiedä kuvitteliko et vedän jäähyjä tahallani vai mikä taas otti päähän, mutta kaks erää pelistä oli tätä:


Mut itse pelinä tää on kyllä täysin sama ku viimevuotinen. Olen tähän asti aina huomannut edes yhdellä osa-alueella jotain eroa, mutta nyt en.
2009 painoksen jälkeen kaikki ostettuna, samoin kuin 94-02, mutta nyt ei tee mieli pistää senttiäkään, eikä keväällä ladata edes EA accesista..
 
Liittynyt
08.07.2017
Viestejä
740
Onhan toi luistelu kertaluokkaa ketterämpää kuin aiempina vuosina, tuntuu aluksi jopa hiukan liian kiikkerältä. Se nyt kai isoin ja tärkein muutos, taklauksia en ole kovin tarkkaan seurannu mutta pari ihan hyvää pommia on päässy vetään. Otin kaksi jäähyä pelin viivytyksestä kun on vähän eri tuntuma siinä purkuroikossa.

Mitäs muuta? Pellepuvut ei oikein säväytä ja melko sekavaakin on meno dropinneissä, kun ei vastustajat erotu ihan riittävän hyvin, riippuen vähän mitä kuteita on toisilla päällä.

EASHL:ssä tuo traittien lisäys pelaajan muokkaamiseksi on hyvä idea ja kaiketi kaivattukin ominaisuus ettei kaikki ole samasta muotista. Vielä ei osaa sanoa, että paljonko noi oikeasti vaikuttaa pelaajaan.
 

Cuubis

Tukijäsen
Liittynyt
24.10.2016
Viestejä
480
Pelasin illalla muutaman pelin 3vs3 eashl:ää kaverin kanssa ja ensivaikutelma on ainakin ihan ok. Lienee kenenkään turha odottaa mitään pelisarjan uutta tulemista, mutta niille jotka on näitä viime vuosina väsymättä hakannu, niin tässä vois ensipuraisun perusteella olla hyviä uudistuksia. Luistelu oli huomattavasti nopeampaa ja terävämpää, mitä oon ainakin ite kaivannut. Sen enempää en ehtiny vielä huomaamaan suurempia eroja pelissä paitsi että poke checki on rikki ja pelissä tulee 5 rankkaria per erä.

Toi hahmon muokkaus vaikutti ainakin pintapuolin hyvältä jutulta mutta kuten Perse-Arska totesi, niin lopulliset vaikutukset jää nähtäväksi.

Positiivista oli myös, että menut tuntu huomattavasti nopeemmilta kuin NHL18. Loput jutut oliki sitten lähinnä kosmeettisia.

Mutta sanotaan, että tällä on enemmän yhteistä edellisten vuosikertojen kanssa kuin eroa. Lopullisen arvion pystyy tekemään vasta julkaisun jälkeen että mihin suuntaan ne muutamat erot vaakakuppia kallistaa. Jos NHL18 oli mielestäsi niin huono ettet pelannut, niin taitaa tämäkin siinä tapauksessa olla kategoriassa "kokeilematta paskaa".
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
276
HUTin vuoksi tämä tulee hankittua aina vuosittain. Onko mitään suuria muutoksia siihen?
 
Liittynyt
08.07.2017
Viestejä
740
Eijole hutti pelattavissa tässä betassa. Siitä ei itse asiassa kauheesti ole edes ollut juttua. Toki luistelun ja taklausten muuttuminen auttaa siinäkin pelimoodissa. Mutta muuten ei ole mitään hajua.

Hassu juttu toi pokesta valitus, muutkin ovat kommentoineet sitä. Itse en huomaa mitään eroa, olen vissiin yhden kamppijäähyn ottanu 3 pelissä? Sen kyllä huomasin, että toiset on ottamassa niitä jäähyjä koko ajan... kiva pelaa avtä koko erä.:bored:

Niin kuin 18:ssa, ajoitus ja se mistä käsin niitä pokeja tai stick-liftejä tekee on tärkeintä. Spammaaminen aiheuttaa jäähyjä vaan. Oisko himppa pelaajatyypistäkin kiinni ja muistaakseni on ainakin yksi tai kaksi traittia, jotka vaikuttaa (tosin ei mulla vielä ole ollut käytössä).

Puolustuksen kannalta tärkein uudistus on toi luistelun paraneminen, toki se asettaa haasteitakin, koska hyökit kurvailee/danglaa samalla lailla kuin ennenkin, mutta toisaalta on paremmat työkalut pysyä mukana. Enempi itsestä kiinni kuin pelistä nyt, sanoisin.
 

HiekkaP

Influensseri
Liittynyt
30.07.2017
Viestejä
443
Beta tipahti vähin äänin tänään ladattavaksi ainakin PS4:lle (oletan että myös Xboxille). Loppuu 2. elokuuta.

NHL 19 Open Beta Out Today - Game Informer

Pitäis löytyä sitä World of Chel -pelattavaa betasta (eli EASHL jne). En oo koittanu vielä, mutta tuossa se latautuu. 22 gigaa näyttäis olevan kokoa.
Kiitos infosta, pitääpä laittaa lataukseen:tup: onkohan kenelläkään muuten ratkaisua itseä vaivanneseen ongelmaan, eli miten saa kiekkoa kuljettavien pelaajien nimet näkyviin kauemmin kuin kahdeksi sekunniksi? Paska homma, kun ei tiedä kuka sitä kiekkoa kuljettaa, taino numeron selästä erottaa joskus jotenkuten;)
 

omenanraato

Team Tesla
Liittynyt
22.10.2017
Viestejä
4 469
Hassu juttu toi pokesta valitus, muutkin ovat kommentoineet sitä. Itse en huomaa mitään eroa, olen vissiin yhden kamppijäähyn ottanu 3 pelissä? Sen kyllä huomasin, että toiset on ottamassa niitä jäähyjä koko ajan... kiva pelaa avtä koko erä.:bored:

Niin kuin 18:ssa, ajoitus ja se mistä käsin niitä pokeja tai stick-liftejä tekee on tärkeintä. Spammaaminen aiheuttaa jäähyjä vaan. Oisko himppa pelaajatyypistäkin kiinni ja muistaakseni on ainakin yksi tai kaksi traittia, jotka vaikuttaa (tosin ei mulla vielä ole ollut käytössä).

Puolustuksen kannalta tärkein uudistus on toi luistelun paraneminen, toki se asettaa haasteitakin, koska hyökit kurvailee/danglaa samalla lailla kuin ennenkin, mutta toisaalta on paremmat työkalut pysyä mukana. Enempi itsestä kiinni kuin pelistä nyt, sanoisin.
Mutta jos on tilanne missä seisot vaikka pakilla paikallaan, pidät mailan edessä, vastustaja luistelee siihen päin ja itse et tee mitään -> jäähy
Lisäksi välillä olet suoraan pelaajan edessä ja tuosta se kaatuu kuin sitä tökättäisiin takaapäin :D
 
Liittynyt
08.07.2017
Viestejä
740
Joo, no en kyllä sitä mailaa pidä sillain ojennettuna muuta kuin blokkaamaan syöttöjä, kyllähän siitä jäähy aika herkästi tulee, jos sitä tarjoaa vastustajan jalkoihin. Yllättävääkö?:shy:

Ja siinä edestä päin kun pokettaa, niin vaara on tietysti juuri se, että se poke menee liian pitkälle, eli jalkoihin. Siksi koitan yleensä sivusuunnassa ennemminkin pokettamaan.
 

HiekkaP

Influensseri
Liittynyt
30.07.2017
Viestejä
443
Joo, no en kyllä sitä mailaa pidä sillain ojennettuna muuta kuin blokkaamaan syöttöjä, kyllähän siitä jäähy aika herkästi tulee, jos sitä tarjoaa vastustajan jalkoihin. Yllättävääkö?:shy:

Ja siinä edestä päin kun pokettaa, niin vaara on tietysti juuri se, että se poke menee liian pitkälle, eli jalkoihin. Siksi koitan yleensä sivusuunnassa ennemminkin pokettamaan.
Ainakin nhl18 poketus jäähyt ovat tulleet suht realistisesti, eli toinen kaatuu, kun alkaa sohimaan liikaa luistimiin.
 

Cuubis

Tukijäsen
Liittynyt
24.10.2016
Viestejä
480
Tohon pokeen autto kun otti ukon millä parempi mailapuolustus statsi ja muutenkin keskitty niihin pokejen ajottamiseen, ei tullu rangaistusta enää yhtään itelle. Mutta kyllä tässä tulee silti todella paljon herkemmin kakkua kampituksesta mitä NHL 18. Saa nähdä säädetäänkö herkkyyttä kuten tehtiin NHL 18 betan jälkeen.
 

BOT

Liittynyt
14.11.2016
Viestejä
2 404
Hei! Haluaisin kovasti pelata PC:llä NHL:ää netin yli veljeni kanssa ja miksei välillä kyläilemässä käyvien kavereiden kanssa, mutta miten saan kätevimmin laitettua EA:lle sähköpostia asiasta? En löydä mitään järkevää yhteydenottotapaa, miten voisi ihan vain mankua että julkaiskaa myös PC:lle.

EDIT: Tämmöinen Reddit-lanka jo löytyikin. Joku kehittäjistä oli sanonut haastattelussa että PC-versio on mahdollinen jos sille on tarpeeksi kysyntää.
 
Viimeksi muokattu:

HiekkaP

Influensseri
Liittynyt
30.07.2017
Viestejä
443
Hei! Haluaisin kovasti pelata PC:llä NHL:ää netin yli veljeni kanssa ja miksei välillä kyläilemässä käyvien kavereiden kanssa, mutta miten saan kätevimmin laitettua EA:lle sähköpostia asiasta? En löydä mitään järkevää yhteydenottotapaa, miten voisi ihan vain mankua että julkaiskaa myös PC:lle.

EDIT: Tämmöinen Reddit-lanka jo löytyikin. Joku kehittäjistä oli sanonut haastattelussa että PC-versio on mahdollinen jos sille on tarpeeksi kysyntää.
Pelaan nhl:ää läppärillä, PS remote (vai mikä se oli) sovelluksen kautta ja hyvin toimii :tup:
Mutta joo suora pc versio olisi kyllä toivottavaa
 
Liittynyt
28.06.2017
Viestejä
1 070
Löytyykö ekstensiivinen MyPlayer career tyyliin nba2k, fifa ja nba live? Viimeksi omistamani NHL peli oli NHL 94. Lähinnä kiinnostas yksinpelillä hakea tatsia, kattoo uskaltaako onlinee
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
21.09.2017
Viestejä
52
Joo, korkkasin tän betan ja mitä hittoa, ekassa matsissa tuli 11 kappaletta jäähyjä, kun kampittelin pelaajia yrittäessäni ottaa kiekkoa haltuuni. Ei tämä ennen ole tällaista ollut. Et kuka on vastuussa tästä, niin rahat takaisin vaan!
 
Liittynyt
08.07.2017
Viestejä
740
Löytyykö ekstensiivinen MyPlayer career tyyliin nba2k, fifa ja nba live? Viimeksi omistamani NHL peli oli NHL 94. Lähinnä kiinnostas yksinpelillä hakea tatsia, kattoo uskaltaako onlinee
Bap eli Be A Pro löytyy muttakö siitä ei ole vielä sanottu halaistua sanaa, niin eiköhän se lie hyvin pitkälti sama kuin viime vuonna. Eli uramoodi mutta ilman mitään haastatteluja tai tarinaa.
 
Liittynyt
28.06.2017
Viestejä
1 070
Bap eli Be A Pro löytyy muttakö siitä ei ole vielä sanottu halaistua sanaa, niin eiköhän se lie hyvin pitkälti sama kuin viime vuonna. Eli uramoodi mutta ilman mitään haastatteluja tai tarinaa.
Juu haastattelut ja tarina on aika turhaa. Mut haluan saaha ratingia pelistäni ja kerätä statsei ja kehittää hahmoa ja toki voittaa mestaruuden pelaten hyvin omassa roolissani.

Mut ostinkin ton NHL 18 kun on storessa vain kympin niin testailee sillä miltä maistuu.

Ihan hyvältä vaikutti parin pelin jälkeen. Tuo tikkuhomma vielä aika hakusessa ja välillä ampuu ku yrittää dekee tai toisinpäin. ja onko pelkästään ylöspäin flickkaaminen huonompi veto kuin jos silleen että vie ensin tikun kiekon puolelle ja sit sieltä eteenpäin?
 
Liittynyt
08.07.2017
Viestejä
740
se on joku snap shot, eli lähtee nopeemmin muttei ole niin kova. Sivulle kun vetää ja sitte ylös, kuti lähtee hitaammin mutta on kai jonku verran voimakkaampi. Se on vähän hankala, kun pari dekeäkin on jotka toimii pelkästään oikeata tattia veivaamalla, mutta kyllä ne liikeradat siitä suttaantuu ajan kanssa.

Mitä tässä nyt on hakannu betaa, niin tää on kyllä ehdottomasti kaikilla tasoilla NHL18:ää parempi, tosin siihen ei paljo vaadita.:btooth:Mutta lupaavalta vaikuttaa, jos eivät onnistu sössimään julkaisuversiota jotenkin?
 
Liittynyt
23.02.2018
Viestejä
58
Olenko kuvitellut vai vaikuttaako laukasuun, ranteeseen lähinnä ajoitus missä kohtaa potku on menossa? Tuntuu välillä että oikein ajoitettuna lähtee nopeammin ja kovempaa?
 
Liittynyt
08.07.2017
Viestejä
740
En nyt siitä tiedä, menee ehkä vähän liian tarkaksi touhuksi, mutta oman kokemuksen mukaan liu'usta lähtee tarkempi ja parempi veto kuin esim täydestä vauhdista luistelusta (hustlauksesta puhumattakaan). Tai no ainakin NHL18:ssa oli näin, näkee sitten kun harkoissa kokeilee rauhassa eri juttuja NHL19:ssa. Luulis kuitenkin että tuo on pysynyt.
 
Liittynyt
08.07.2017
Viestejä
740
Betaa jatkettu ilmeisesti, "until 11:59pm August 3rd PDT" mitä tuo sitte onki Suomen ajassa.
 
Liittynyt
29.10.2016
Viestejä
351
NHL 19 BETA TUNER 1.00

NHL 19 BETA TUNER 1.00 - AVAILABLE AUGUST 1st, 2018 @ 5:30 PM PDT/8:30 PM EDT

Hey everyone! We have rolled out a tuner into the NHL 19 Beta based on your major pieces of feedback.

One of the most highly talked about portions of gameplay has been pokechecking, so we've made changes to help address the feedback we've seen. For those who want more information about the changes to pokechecking in NHL 19, check out this deep dive from the NHL Development Team that goes into why and how we've changed it in NHL 19.

Without further ado, here are the tuner changes that went live today:
  • Widen the front angle for which a stick blade can hit a skate and not trigger a trip to reward well-positioned pokes. Poke checks from poor angles or where the defender’s stick shaft hits a leg have not been changed
  • Increased gap in gameplay agility between players with high and low agility ratings to better differentiate skater styles
  • Tuned stamina in NHL ONES to align with burn/recovery rates in EASHL. ONES recoveries were previously lower than intended
  • Tuned down hit-assistance in ONES to increase the skill gap and reward positioning
  • Tuning improvements to boarding penalties. Previously, players were penalized when hitting players along/up the boards, which was unintended

Because of the tuner, we have also extended the beta by 24 hours. It will now end on August 3rd at 11:59 PM PDT

Please let us know your thoughts on the changes to the tuner and thank you again for providing constructive feedback!

Post edited by Ty_Hors at 12:55AM
 
Liittynyt
28.06.2017
Viestejä
1 070
Olenko kuvitellut vai vaikuttaako laukasuun, ranteeseen lähinnä ajoitus missä kohtaa potku on menossa? Tuntuu välillä että oikein ajoitettuna lähtee nopeammin ja kovempaa?
Muistelen eilen lukeneeni kun vähän pelisarjaan tutustuin taas että hyvin monikin asia vaikuttaa siihen tarkkuuteen jonkin verran. Tilanteen nopeus, liuku vai luistelu, asento, kulma (en tiiä onko tässä pelaajilalla ns. hot ja cold spotteja niinku NBAssa, eli jotku vaan osuu paremmin tietystä paikkaa) ym. Mut ne on aika kohtuu pieni vaikutus. Jos sihti on kohillaan nii kyllä sen sinne hyvä statsinen pelaaja mällää! (Tämä hyvin pienellä kokemuksella ja säälittävällä(?) Professional tasolla :D)
 
Liittynyt
23.02.2018
Viestejä
58
Voi olla täysin väärää fiilistä ja johtua jostain muusta mutta myös useesti mennyt veto sisään jos tähtäystä muuttaa kulmasta toiseen viime tipassa. Liekö tolla myös vaikutusta.
 
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
1 452
Vieläkö maalivahdit samanlaisia imureita, että oli siellä sitten Tuukka Rask tai joku random Ivan P*sk maalissa, niin joku 8-10 vetoa imuroivat pelissä keskimäärin?
 
Liittynyt
14.12.2016
Viestejä
514
Liian buginen beta pelattavaksi, jatkuvasti odotustilassa kaatuilee, kaikki on ready, mutta ei mene eteenpäin, alkuanimaatio hallilla pelin käynnistyessä pysähtyy ja vaik musa jää soimaan. Myös katkoo kokoajan yhteyttä, mikä voi kyllä olla omassakin päässä. Myös aivan liian pitkä aika tuo joku 3minuuttia joka pelin välissä vaihtaa rooleja tms. Pitäis olla joku quickplay-versio, jossa roolit lukitaan jo ennen hakua ja sit quickgamea peräjälkeen ilman 10 minuutin(kaikkinensa) pakollista taukoa välissä. Nää kokemukset pleikalla. Peli itessään ihan hauskaa.
 
Liittynyt
14.06.2017
Viestejä
176
Itsekin kuulun tähän pieneen ryhmään, joka toivoisi uudistunutta Be A Prota. Ainut syy miksi tulisi ko. peli hankittua. Ei ole tarvinnut nyt pariin vuoteen hankkia, valitettavasti. :/
 

Cuubis

Tukijäsen
Liittynyt
24.10.2016
Viestejä
480
Liian buginen beta pelattavaksi, jatkuvasti odotustilassa kaatuilee, kaikki on ready, mutta ei mene eteenpäin, alkuanimaatio hallilla pelin käynnistyessä pysähtyy ja vaik musa jää soimaan. Myös katkoo kokoajan yhteyttä, mikä voi kyllä olla omassakin päässä. Myös aivan liian pitkä aika tuo joku 3minuuttia joka pelin välissä vaihtaa rooleja tms. Pitäis olla joku quickplay-versio, jossa roolit lukitaan jo ennen hakua ja sit quickgamea peräjälkeen ilman 10 minuutin(kaikkinensa) pakollista taukoa välissä. Nää kokemukset pleikalla. Peli itessään ihan hauskaa.
Joo jäi aika laihaksi omatkin kokeilut, kun 10 minuutin pelaamista kohden sai 30 minuuttia veivata, että pääsi peliin. Ja sitten vastustaja lähtee ekassa erässä ja taas sama rumba. EASHL:ää lähinnä koitin pelata.
 
Liittynyt
22.10.2016
Viestejä
3 200
Mistähän nykyään vois saada pelin päivää ennen postilaatikkoon?
 
Liittynyt
04.01.2018
Viestejä
321
Löytyykö foorumilta EASHL:n pelaajia?

Itsellä olisi joukkue hakusessa siihen. Ikinä en ole pelannut, mutta mukava olisi kokeilla.
HUTtia tuli jauhettua edellisessä änärissä sen 800 peliä...
 
Liittynyt
09.11.2016
Viestejä
593
Löytyykö foorumilta EASHL:n pelaajia?

Itsellä olisi joukkue hakusessa siihen. Ikinä en ole pelannut, mutta mukava olisi kokeilla.
HUTtia tuli jauhettua edellisessä änärissä sen 800 peliä...
Joku tekkiläisten oma kaljaliigajoukkue voisi olla ihan hauska. Pelaan itse pelkästään EASHL ja useimmiten kaljaa nautiskellessa, olisi hauska jos laidoilla viilettäisi tuttuja hemmoja rennolla mutta voitontahtoisella asenteella.
 
Liittynyt
23.10.2016
Viestejä
92
Mikähän tuo Carey Pricen 92 on olevinaan? Pekka Rinne 88 ja Tuukka Raskikin parempi? No tänä vuonna EA:n urheilupeleistä valinta on FIFA ja tämä saa jäädä ostamatta.
 
Liittynyt
22.10.2016
Viestejä
3 200
Fiksu valinta, kun ekaa kertaa pitkästä aikaa pitäisi olla uuden tuntuinen änäri ;)
 
Toggle Sidebar

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjut
237 424
Viestejä
4 161 110
Jäsenet
70 408
Uusin jäsen
allun90

Hinta.fi

Ylös Bottom