Nokia 8110 4G

KLF

Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 811
Nyt lämpenee.
Get support - Nokia Phones

Hi

Just bought this phone 50 mins ago.
Checking for update, return the message "Update checking failed"
Current version on phone is: 10.00.17.02
What should I do to fix that failed checking for update message?

thanks,
Eli nyt sitä saa kaupoista jossain aasian suunnalla jo.

Näyttäis youtuben viikon uusimmat hands-on videot olevan vietnamin suunnalta.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
02.01.2018
Viestejä
31
Vielä kun olisivat laittaneet tuohon käyttöjärjestelmäksi Sailfish:n. En tiedä tuosta KaiOS:stä yhtikäs mitään.
 
Liittynyt
02.02.2017
Viestejä
590
Toukokuu meni jo eikä vieläkään näy.. En kyllä löydä mistään tietoa koska tulee Suomessa myyntiin. Mielelläni ostaisin jos jostain vois.
 

KLF

Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 811
8110 4g - YouTube
Kaikenlaisia videoita mutta otsikkoa pidemmälle ei oikein tunnu englantia löytyvän.

Mitään kunnollista tietoa ei ole itselle tullut vastaan myyntiintulopäivän suhteen.

Tuolta nokian forumilta vähän ikävämpiä viestejä on ollut ne, missä valitetaan ihan perusohjelmistojen puuttumista eikä niitä olisi saatavilla vielä app storestakaan. Eli FB/messenger, whatsapp, google maps ynnämuut.
 
Liittynyt
30.01.2018
Viestejä
194
Odottaakohan ne Whatsapin valmistumista ja päästää puhelimen kauppoihin vasta sitten, kun aiheesta on niiin kovasti nuristu?
 

KLF

Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 811


Tuossa revikassa mainitaan microSD ekaa kertaa niin että itse sen huomasin. Aikaisemmin en edes spekseistä havainnut sitä mutta phonearenalle on jossain vaiheessa lisätty maininta tuesta 64GB asti. Nyt se mp3-soitin kuulostaa vähän fiksummalta :)


Onhan siellä sentään sää appi jo :p
 
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
1 864
Perus some softat kun alkaa toimiin niin voisi jopa tälläinen aktiivikäyttäjä alkaa tälläistä vara/2. luurina käyttää :) isolla akulla niin menis monen päivän festarit mukavasti.
 

KLF

Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 811
Kävin päivällä hakemassa yhden verkkokaupasta. Jos illalla tutustuisi vähän tarkemmin... :)
 
Liittynyt
02.02.2017
Viestejä
590
Laita toki pientä raporttia tulemaan. Itse en ole vielä hakenut, mutta nyt kun näyttää siltä, että whatsapp tulee myös niin täytyyhän se hommata.
 

KLF

Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 811
Pari testisoittoa tein omalla nano-simmillä. Micro-slottiin löytyi yksi käytöstä poistettu sim-kortti, jonka jälkeen ilmestyi muutama uusi peli valikkoon (kuten jossain revikassakin on mainittu, microsim on slot #1). Äkkiä en keksinyt miten kahdella sim-kortilla määritellään kummalla soitetaan, tai edes käytetään nettiä. Jos löydän nano->micro adapterin jostain niin voisin kokeilla työpuhelimen 4G-kortilla omalla 3G-kortilla yhtaikaa ja selvitellä tätä lisää.

Näyttö on tietenkin muovia: äkkiseltään vähän alkoi jo hirvittää miten nopeasti se naarmuuntuukaan tuosta kun on tottunut lasinäyttöihin viime vuodet.
Näyttö on myös TN ja aikas kamala sellainen. Pystysuunnassa kuva meni negatiiviksi n. 15 asteen kohdalla. Sivusuunnassa toimii vähän paremmin.
Muuten puhelimen muovisuus ei haittaa, se on kevyen tuntuinen mutta ei tunnu hajoavan käsissä heti ensimmäisenä. Joku muu saa kuitenkin tehdä ne pudottelutestit.

Youtube-appi löytyi ja toimi niin hyvin kuin sen voi tälläisessä puhelimessa kuvitella toimivan.
Asennettavissa ohjelmistoissa on tällä hetkellä sää ja twitter sekä muutama peli. Tilaa sovelluksille näytti olevan melkein 2.5GB joten asennusvaraa on paljon enemmän kuin valikoimaa.

4G/wlan jakoa en vielä kokeillut.

FB/messenger ja Whatsapp on jo luvattu tulevaksi KaiOS:lle.
Noiden lisäksi omaan käyttöön haluaisin oikeastaan gmail (jos oma mail app osoittautuu huonoksi), yle, iltalehti ja iltasanomat apit. Eli sellaiset jotka on optimoitu käyttämään pelkkää fyysistä näppistä. Youtube appia näet käytetään virtuaalisella hiirellä :D Puhelimen oma selain on raskas ja tuskallinen käyttää.

Fyysiset volumenapit olis ollu jees.

16.7. klo 21:30 tuli lataus täyteen. Jos nyt maltan olla lataamatta sitä tässä välissä niin katsotaan mihin asti akku riittää ensi yrittämällä.
 
Liittynyt
27.12.2016
Viestejä
40
Toistaiseksi jää vielä hyllyyn, kun ei näköjään vielä tarjoa mitään uutta muihin perusluureihin verrattuna.


Lisäksi mobiili.fi kertoo tämmöistä Arvostelussa Nokia 8110 4G: Banaanipuhelimen paluu vie Nokia-peruspuhelimet uudelle tasolle

"Maps-kartoissa paikannus toimii tarkasti, ja sovellus listaa reittiohjeet muttei kuitenkaan tarjoa navigointia."

Navigointi ja Whatsapp oli oikeastaan ne mitä tältä toivoi, niin olis voinu jättää nuo naurettavan isot älypuhelimenrohjot historiaan.
 
Liittynyt
31.10.2016
Viestejä
1 889
Itse haluaisin peruspuhelimen, jossaon a) 4g wifi hotspot, b) pitkä akunkesto, c) hyvä kamera. Tällä hetkellä käytössö on 3110 3g, jolla täyttyy vain kohta b ja mukana pitää pitää erillistä hotspottia ja tarvittaessa kameraa.

Voisiko joku testata tuon 8110 4g:n hotspottia, että täyttyisikö tällä puhelimella sitten viimein kohdat a ja b molemmat? Vai onko ankunkesto sitten romahtanut, kun on lyöty tehokkaampi prossu ja puoliälykäs käyttis?

Kaikista kolmesta kohdasta unelmoidessa, ei taida toteutua koskaan. Lisäksi tuo 8110 4g on sitten taas 3110 3g:tä isompi ja peruspuhelimen ei kyllä tarvitsisi yhtään isompi olla, mitä tarvitsisi. Taitaa nopeammin toteutua mikrokokoinen älypuhelin, jolla softat ja ominaisuudet käsin karsimalla saa toteutettua nuo kaikki...

Edit: Ironista kyllä, niin taisi Nokian lopun aikojen S60 luurit täyttää noi kriteerit parhaiten miinus 4g. Softana sai navia ja hotspottia, mutta valitettavasti noi ei enää nykyaikana toimi, vanhentunutta protokollaa ynnä muuta, nimim. E52 oli pitkään taskussa, mutta ei siinäkään hotspotti toiminut enää nykyverkkolaitteiden kanssa.
 

KLF

Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 811
Mainostettu akunkesto valmiustilassa on 25 päivää. Sitä ei vielä osaa sanoa paljonko akunkesto on, jos tätä käyttää jatkuvasti vaikkapa tukiasemana.

Laitoin firman 4G simmin puhelimeen ja netinjaon päälle, tulos läppärillä tämä:
Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test

Verrokkina läppärin sisäinen 4G jossa elisan 3G-kortti sisällä:
Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test

En lähtenyt etsimään parempaa kuuluvuutta, tein testit ihan oman työpöydän ääressä. Edit: en itseasiassa tiedä miten nopea liittymä mulla on... :D

Netinjako pysyy päällä puhelimessa uudelleenkäynnistyksen jälkeen, eli jos sitä käyttää vaikka tablettia varten koko ajan niin eipä tarvii pahemmin säätää.
Toki tuohon olisi kiva keksiä pikanäppäin silti.

Tekis mieli sanoa että jonkin verran puhelin tuntui lämpenevän lyhyessäkin käytössä mutta juuri nyt kaikki mihin koskee tuntuu vähintään 30-asteiselta...
 
Liittynyt
30.01.2018
Viestejä
194
Gigantin aspan mukaan Whatsapp olisi jo saatavilla. Joku on esittänyt siellä kysymyksen ja aspa on vastannut eilen Whatsapin olevan saatavilla: Nokia 8110 4G matkapuhelin (musta) - Matkapuhelimet

Onkohan se? Olis aika iso tarve jo uudelle puhelimelle, kun vanha alkaa hajoilla, mutta Whatsapp pitäs löytyä, kun tekstiviesteihin ei kuulemma suostuta vastaamaan, jos semmosia lähettelen..
 

KLF

Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 811
Ei ainakaan oman yksilön kauppa-apissa näy sitä vielä.

20.7. klo 19:30, akku 46%. Tosin ilman sim-korttia, wifi päällä.
 
Liittynyt
31.10.2016
Viestejä
1 889
Tuli nyt tuo kapula haettua ja pikaisella testaamisella netinjako antoi 40 Mbps sisään ja 20 Mbps ulos. Tod. näk. verkossa on kuormaa ja antaa paremmalla ajalla liittymän maksimit eli 50 Mbps minulla. Oikein kelpo netinjako siis.

KaiOS vaikuttaa kyllä ihan paskalta tekeleeltä käyttöliittymältään, kun vanha Symbian S60:kin tuntuu paremmalta monilta osin. Voisi kuvitella, että käyttöliittymään voisi kopioida hyvin toimivat jutut ihan älypuhelimistakin, mutta ei...

Ps. Verkkokaupan neiti pokkana ilmoitti puhelinta hakiessa, että se olisi 999 euroa kiitos :) Vähän aikaa köhin ja pyysin tarkistamaan päivän hinnan koneelta :) Järjestelmään oli jäänyt siis se ennakkotilaus placeholder hinta.
 

KLF

Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 811
25.7. klo 21:20 Akkua enää 8% jäljellä ja veikkaan että huomiseen aamuun olisi kestänyt. Noin 10% meni vuorokaudessa, ensimmäisellä yrittämällä akku kesti siis 9 päivää. Ei sim-korttia, wifi päällä ja välillä jotain räpeltäen.

Samaa 999 minultakin kone yritti veloittaa ensin mutta se päivittyi kyllä kun myyjä kikkaili hetken. Edelleenkään ei kaupassa näy uusia sovelluksia :/
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
152
Ei varmaan ole vielä mitään tarkempia huhuja millon wa olis tulossa? kävin oman 8110 ostamassa tuossa 16.7. ja pari päivää testailin ja annoin isälle lahjaksi kun hän ei älypuhelimia osaa käyttää.
näköjään jo Jio:lle tuon saapi

 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
31.10.2016
Viestejä
1 889
Ngh paitsi että tuo KaiOS on paska niin kaiken lisäksi herätys toimii miten sattuu. Satunnaisesti, noin kerran viikossa, herättää tunnin liian myöhään (!). Esim. tänä aamuna klo 7:ksi asetettu herätys alkoi herättämään klo 8. Miten tällaisen voi ryssiä?
 
Liittynyt
21.05.2017
Viestejä
563
Ngh paitsi että tuo KaiOS on paska niin kaiken lisäksi herätys toimii miten sattuu. Satunnaisesti, noin kerran viikossa, herättää tunnin liian myöhään (!). Esim. tänä aamuna klo 7:ksi asetettu herätys alkoi herättämään klo 8. Miten tällaisen voi ryssiä?

Oot googlen mielestä tehny jotain sopimatonta. Niin kostavat sieltä että myöhästyisit töistä :D
 
Liittynyt
15.08.2018
Viestejä
1
jostai olin lukevinani että 15.8. tulisi whatsapp saatavaksi nokia 8110 4geehen. saako siis nykyään whatsappin asennettua kyseiseen puhelimeen?
 
Liittynyt
22.10.2016
Viestejä
7 128
Saako sen valikon muutettua niin että toiminto lukee sen kuvakkeen alla? Nuo pelkät kuvakkeet ei mielestäni ole hyvä ratkaisu.

E: Saa, kun muuttaa listamuotoon.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
21.05.2017
Viestejä
206
Bumpitaanpa vanhaa. Pelittääkö muilla banaanipuhelimessa 3-napaisella pistokkeella olevat kuulokkeet? 4-napaisella toimii vallan hyvin, mutta stereoliittimellä ääntä tulee ulos vain tietyssä asennossa väännellen. Jäi muiden puuhien takia pöytälaatikkoon odottamaan tuon takia, nyt joutaisi selvittelemään onko vikaa yksilössä vai mallivika.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
240 223
Viestejä
4 195 007
Jäsenet
70 875
Uusin jäsen
Lorenz997

Hinta.fi

Ylös Bottom