Kulttuurin rikastuminen

Tila
Keskustelu on suljettu.

Eramaankettu

Lost and Forgotten
Liittynyt
03.01.2017
Viestejä
2 054
Pakettiauto ajoi jalkakäytävälle musiikkifestivaaleilla Hollanissa, ainakin yksi kuollut – poliisi etsii kuljettajaa

Pakettiauto ajoi jalkakäytävälle musiikkifestivaaleilla Hollanissa, ainakin yksi kuollut – poliisi etsii kuljettajaa

Julkaistu: 18.6. 10:05


Yksi ihminen on kuollut ja ainakin kolme loukkaantunut vakavasti musiikkifestivaaleilla Hollannissa, kertoo paikallinen poliisi.
Tapaus sattui varhain aamulla Hollannin eteläosassa Landgraafissa, kun pakettiauto ajoi jalkakäytävälle Pinkpop-festivaaleilla. Tapaus sattui lähellä festivaalin leirintäaluetta.

Poliisi etsii yhä pakettiauton kuljettajaa. Poliisi ei ole vielä kommentoinut tekoa sen tarkemmin.
//Kielletään pakut. Mahdetaanko nytten puida tekijän alkuperää avoimesti.. Veikkaan marokkoa, kumi puhjennut ja vahingossa ajanut ihmisten sekaan..
 

kekkeruusi

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
02.11.2016
Viestejä
6 909
Näyttävästi uutisoitiin kuinka suomalaismies pidätettiin Heathrowssa epäiltynä terrorismin suunnittelusta. Hänet on nyt vapautettu eikä syytetä mistään.

Täällä kaveri tietysti jo tuomittu ja syntyperäkin tiedettiin varmaksi uskontoa myöden.

Jos kaveri tuomitaan näyttävästi, niin yhtä näyttävästi pitäisi kertoa syyttömyydestä...
Kukas sen on täällä tuominnut? Ei kai kukaan. Täällä on vain huomioitu, kuinka uutisten mukaan kyseessä oli 'suomen kansalainen', ei siis vain tavallisesti 'suomalainen'. Tämä kertoo median normaalikielessä, että kyseessä ei ollut siis suomalainen, vaan suomen kansalaisuuden saanut henkilö.

Että kaada ittelles vaan.
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:

Juha Kokkonen

Ylläpidon jäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
13 360
Nyt olisi aika taas vähän jokaisen tähän ketjuun kirjoittelevan miettiä sen ulos suollettavan tekstin ja keskustelun asiallisuutta. Tästä kun viimeisen viikon ajalta selailee keskustelua, niin seassa on monelta eri nimimerkiltä mm. asialliseen keskusteluun kuulumatonta halventavien nimitysten ja käsitteiden käyttöä. Osa maahanmuuttoa vastustavista vaikuttaa myös unohtaneen, että myös maahanmuuttoon liittyvät positiiviset mielipiteet ovat tässä ketjussa aivan yhtä oikeutettuja.

Eli pidetäänpäs nyt taas se keskustelu erityisen tarkasti asiallisella linjalla, ettei tarvitse alkaa jakamaan varoituksia tiukennetusti.
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
1 044
Näyttävästi uutisoitiin kuinka suomalaismies pidätettiin Heathrowssa epäiltynä terrorismin suunnittelusta. Hänet on nyt vapautettu eikä syytetä mistään.

Täällä kaveri tietysti jo tuomittu ja syntyperäkin tiedettiin varmaksi uskontoa myöden.

Jos kaveri tuomitaan näyttävästi, niin yhtä näyttävästi pitäisi kertoa syyttömyydestä...
Näytätkö vielä ne viestit, jossa syntyperä ja uskonto tuotiin esille. Ihan vain ettei tämä keskustelu mene asiattomasti vääristelyn puolelle.
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:
Liittynyt
07.04.2017
Viestejä
342
Pieni pieni pyörii...

Pakkopalautukset tyssäsivät Irakin poliisiin. Suomen käännyttämät irakilaiset lähetettiin Bagdadista paluulennolla Helsinkiin
 
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
1 764
Aiemmin kertoilin vähän tätä Espanjan tilannetta, nii laitetaan nyt jatkoa.

Aquarius ja hätää kärsimässä olleet lapsukaiset ovat nyt vastaanotettu Valenciaan aplodien ja fanfaarien saattelemana. Viikonlopun aikaan Andalusiaan tuli yli tuhat lisää erinäköisillä purkeilla Gibraltarin yli.

Hallitukselle ei kuitenkaan tämä riitä, vaan sädekehää pitää vähän kiillottaa lisää. Afrikan puolella on Espanjalle kuuluvat kaupungit, Ceuta ja Melilla ja niihin Afrikaanot yrittävät runnoa, koska sitten saa kyydin manner-Espanjaan ja pääsyn koko Eurooppaan. Huolen aiheeksi on nyt noussut muurien päällä olevat piikkilangat jotka vahingoittavat kiipeilijoitä, ja ne pitäisi nyt ottaa sitten pois. Hallitus on jo ilmaissut halunsa ne toisaan sieltä sitten poistaa.

E:

Tuossa vielä linkki paikallisen median videoon, niille joilla espanja taittuu
 
Liittynyt
18.05.2017
Viestejä
21 331
Jokainen valtio on velvollinen huolehtimaan oman maansa kansalaisista, eikä valtio saa estää maan kansalaisuuden omaavan henkilön maahanpääsyä.
Eiköhän se jää tässä kiinni siitä, että henkilö ilmoittaa, että häntä ollaan pakottamassa rajan yli ja oikeiden matkustusasiakirjojen puute on vain tekosyy. Jos palautettava haluaisi rajan yli, tuskin häntä estettäisiin.
 
Liittynyt
18.05.2017
Viestejä
21 331
Taas esitetään väitteitä, perustellaan ne virheellisesti lähteitä käyttäen ja esitetään jo valmiiksi, että tähän tarttuminen on sitten vänkäämistä?
 

Sceppe

Team Tokmanni - on kahisevaa
Tukijäsen
Liittynyt
13.12.2016
Viestejä
2 137
Taas esitetään väitteitä, perustellaan ne virheellisesti lähteitä käyttäen ja esitetään jo valmiiksi, että tähän tarttuminen on sitten vänkäämistä?
Jotain ihan mystistä tässä ketjussa tämä vänkäämisestä, lillukanvarsista ja saivartelusta syyttely. Täällä saa heittää ihan utopistisia ja vääriä väitteitä ja niitä kun korjailet ja kirjoitat poikkeavan näkemyksen niin vänkäät. Parhaimmillaan ennen kuin olet edes aloittanut kyseenalaistamisen, niin varoitetaan, että älä aloita vänkäämistä.
 

Juha Kokkonen

Ylläpidon jäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
13 360
Lopetetaanpas tosiaan nuo vänkäys- ja saivartelusyyttelyt, joita tuntuu lentelevän täällä nyt vähän suuntaan ja toiseen. Sen sijaan joko otetaan kantaa siihen toisen kirjoitukseen asiallisesti tai sitten jätetään omaan arvoonsa. Ja jos on epäilys jostain sääntöjen vastaisesta, voi siitä raportoida ylläpidolle sen sijaan että toimii foorumipoliisina ja keskittyy keskustelun sijaan toisten viestien arvostelemiseen.
 
Liittynyt
29.03.2017
Viestejä
940
Woman shouting 'Allahu akbar' stabs two with box cutter in France

MARSEILLE, France – Two people were injured in a town in southern France on Sunday when a woman shouting "Allahu akbar" (God is greatest) attacked two people in a supermarket with a box cutter, prosecutors said.

A man was struck in the chest during the late-morning attack in La Seyne-sur-Mer, outside the Mediterranean port of Toulon, but the wound is not life-threatening, prosecutor Bernard Marchal told AFP.

A woman working at a checkout counter was also wounded, though not as seriously. Both victims were taken to hospital.

"It appears to be an isolated case by a person with known psychological problems," Marchal said, "though that doesn't exclude the possibility that she may have been radicalised."

France has been on high alert following a string of jihadist attacks since early 2015, often by people who have become radicalised or claim to have acted in the name of the Islamic State group.

The 24-year-old assailant, who did not have a police record, was overpowered by others in the supermarket and has been taken into custody.

Police later searched her home to determine if she had any links to the Islamic State group.

"We don't yet know if this is a terrorist act, but in any case it was terrifying," Marchal said.

More than 240 people have been killed in jihadist attacks since the massacre at the Charlie Hebdo satirical magazine in Paris in January 2015.

Last month, a knifeman shouting "Allahu akbar" killed one person and wounded four others, during a Saturday night attack in a bustling Paris neighbourhood.

AFP


Tällä kertaa olisi tarvittu lisää voimaantumista, jotta olisi päästy tavoitteeseen asti, eli ei kuolonuhreja.
 

HiekkaP

Influensseri
Liittynyt
30.07.2017
Viestejä
443
1. artikla. Kaikki ihmiset syntyvät vapaina ja tasavertaisina arvoltaan ja oikeuksiltaan. Heille on annettu järki ja omatunto, ja heidän on toimittava toisiaan kohtaan veljeyden hengessä.

2. artikla. Jokainen on oikeutettu kaikkiin tässä julistuksessa esitettyihin oikeuksiin ja vapauksiin ilman minkäänlaista rotuun, väriin, sukupuoleen, kieleen, uskontoon, poliittiseen tai muuhun mielipiteeseen, kansalliseen tai yhteiskunnalliseen alkuperään, omaisuuteen, syntyperään tai muuhun tekijään perustuvaa erotusta.

Mitään erotusta ei myöskään pidä tehdä sen maan tai alueen valtiollisen, hallinnollisen tai kansainvälisen aseman perusteella, johon henkilö kuuluu, olipa tämä alue itsenäinen, huoltohallinnossa, itsehallintoa vailla tai täysivaltaisuudeltaan minkä tahansa muun rajoituksen alainen.

3. artikla. Kullakin yksilöllä on oikeus elämään, vapauteen ja henkilökohtaiseen turvallisuuteen.

4. artikla. Ketään ei saa pitää orjana tai orjuutettuna, kaikki orjuuden ja orjakaupan muodot on kiellettävä.

5. artikla. Ketään ei saa kiduttaa eikä kohdella tai rangaista julmasti, epäinhimillisesti tai alentavasti.

6. artikla. Jokaisella ihmisellä on kaikkialla oikeus siihen, että hänet henkilönä tunnustetaan lain edessä.

7. artikla. Kaikki ovat tasavertaisia lain edessä ja oikeutetut erotuksetta yhtäläiseen lain suojaan. Kaikilla on oikeus tasavertaiseen suojaan tätä julistusta loukkaavaa syrjintää vastaan sekä kaikkea sellaiseen syrjintään tähtäävää yllytystä vastaan.

8. artikla. Jokaisella on oikeus tehokkaaseen hyvitykseen asianomaisessa kansallisessa tuomioistuimessa häneen kohdistuneista teoista, jotka loukkaavat hänelle valtiosäännöllä tai lailla turvattuja perusoikeuksia.

9. artikla. Ketään ei saa mielivaltaisesti pidättää, vangita tai ajaa maanpakoon.

10. artikla. Jokaisella on täysin tasa-arvoisesti oikeus siihen, että häntä oikeudenmukaisesti ja julkisesti kuullaan riippumattomassa ja puolueettomassa tuomioistuimessa hänen oikeuksiaan ja velvollisuuksiaan määrättäessä tai häntä vastaan nostettua rikossyytettä selvitettäessä.

11. artikla. 1. Jokaisen rikollisesta teosta syytteessä olevan henkilön edellytetään olevan syytön siihen asti kunnes hänen syyllisyytensä on laillisesti todistettu julkisessa oikeudenkäynnissä, jossa hänelle turvataan kaikki hänen puolustustaan varten tarpeelliset takeet. 2. Ketään ei pidä tuomita rangaistavaksi teoista tai laiminlyönneistä, jotka eivät kansallisen tai kansainvälisen oikeuden mukaan olleet rikollisia tekohetkellä. Myöskään ei pidä tuomita ankarampaan rangaistukseen, kuin mikä oli sovellettavissa rangaistavan teon suoritushetkellä.

12. artikla. Älköön mielivaltaisesti puututtako kenenkään yksityiselämään, perheeseen, kotiin tai kirjeenvaihtoon älköönkä loukattako kenenkään kunniaa ja mainetta. Jokaisella on oikeus lain suojaan sellaista puuttumista tai loukkausta vastaan.

13. artikla. 1. Jokaisella on oikeus liikkua vapaasti ja valita asuinpaikkansa kunkin valtion sisällä. 2. Jokaisella on oikeus lähteä maasta, myös omasta maastaan, ja palata maahansa.

14. artikla. 1. Jokaisella vainon kohteeksi joutuneella on oikeus hakea ja nauttia turvapaikkaa muissa maissa. 2. Tähän oikeuteen ei voida vedota, kun on kysymys tosi epäpoliittisista rikoksista johtuvista syytteistä tai teoista, jotka ovat vastoin Yhdistyneiden Kansakuntien periaatteita ja päämääriä.

15. artikla. 1. Jokaisella on oikeus kansalaisuuteen. 2. Keltään ei saa mielivaltaisesti riistää kansalaisuutta eikä evätä oikeutta kansalaisuuden vaihtamiseen.

16. artikla. 1. Täysi-ikäisillä miehillä ja naisilla on oikeus solmia avioliitto ja perustaa perhe ilman minkäänlaisia rodusta, kansalaisuudesta tai uskonnosta johtuvia rajoituksia. Heillä on yhtäläiset oikeudet avioliittoon, avioliiton aikana ja sen purkamisen jälkeen. 2. Avioliiton solmiminen tapahtukoon vain tulevien aviopuolisoiden vapaasta ja täydestä suostumuksesta. 3. Perhe on yhteiskunnan luonnollinen ja perustava ydinosa ja sillä on oikeus yhteiskunnan ja valtion suojaan.

17. artikla. 1. Jokaisella on oikeus omistaa omaisuutta yksin tai yhdessä toisten kanssa. 2. Keltään älköön mielivaltaisesti riistettäkö hänen omaisuuttaan.

18. artikla. Jokaisella ihmisellä on ajatuksen, omantunnon ja uskonnon vapaus; tämä oikeus sisältää vapauden uskonnon tai vakaumuksen vaihtamiseen sekä uskonnon tai vakaumuksen julistamiseen yksin tai yhdessä toisten kanssa, sekä julkisesti että yksityisesti, opettamalla sekä harjoittamalla hartautta ja uskonnollisia menoja.

19. artikla. Jokaisella on oikeus mielipiteen- ja sananvapauteen; tähän sisältyy oikeus häiritsemättä pitää mielipiteensä sekä oikeus rajoista riippumatta hankkia, vastaanottaa ja levittää tietoja kaikkien tiedotusvälineiden kautta.

20. artikla. 1. Kaikilla on oikeus rauhanomaiseen kokoontumis- ja yhdistymisvapauteen. 2. Ketään ei saa pakottaa liittymään mihinkään yhdistykseen.

21. artikla. 1. Jokaisella on oikeus osallistua maansa hallitsemiseen joko välittömästi tai vapaasti valittujen edustajien välityksellä. 2. Jokaisella on yhtäläinen oikeus päästä maansa julkisiin toimiin. 3. Kansan tahto on hallitusvallan perusta; tämä tahto on ilmaistava määräaikaisilla ja aidoilla vaaleilla, joissa kaikilla on yleinen ja yhtäläinen äänioikeus ja joissa äänestys on salainen tai muuta vaalivapauden turvaavaa menettelyä noudattava.

22. artikla. Jokaisella on yhteiskunnan jäsenenä oikeus sosiaaliturvaan sekä oikeus kansallisten toimenpiteiden ja kansainvälisen yhteistyön kautta kunkin maan järjestelmä ja voimavarat huomioon ottaen, nauttia hänen ihmisarvolleen ja hänen yksilöllisen olemuksensa vapaalle kehittymiselle välttämättömiä taloudellisia, sosiaalisia ja sivistyksellisiä oikeuksia.

23. artikla. 1. Jokaisella on oikeus työhön, työpaikan vapaaseen valintaan, oikeudenmukaisiin ja tyydyttäviin työehtoihin sekä suojaan työttömyyttä vastaan. 2. Jokaisella on oikeus ilman minkäänlaista syrjintää samaan palkkaan samasta työstä. 3. Jokaisella työtä tekevällä on oikeus kohtuulliseen ja riittävään palkkaan, joka turvaa hänelle ja hänen perheelleen ihmisarvon mukaisen toimeentulon ja jota tarpeen vaatiessa täydentävät muut sosiaalisen suojelun keinot. 4. Jokaisella on oikeus perustaa ammattiyhdistyksiä ja liittyä niihin etujensa puolustamiseksi.

24. artikla. Jokaisella on oikeus lepoon ja vapaa-aikaan, työajan järkevään rajoittamiseen sekä määräaikaisiin palkallisiin lomiin.

25. artikla. 1. Jokaisella on oikeus elintasoon, joka on riittävä turvaamaan hänen ja hänen perheensä terveyden ja hyvinvoinnin ravinnon, vaatetuksen, asunnon, lääkintähuollon ja välttämättömän yhteiskunnallisen huollon osalta. Jokaisella on myös oikeus turvaan työttömyyden, sairauden, tapaturman, leskeyden tai vanhuuden sekä muun hänen tahdostaan riippumatta tapahtuneen toimeentulon menetyksen varalta. 2. Äideillä ja lapsilla on oikeus erityiseen huoltoon ja apuun. Kaikkien lasten, riippumatta siitä, ovatko he syntyneet avioliitossa tai sen ulkopuolella, tulee nauttia samaa yhteiskunnan suojaa.

26. artikla. 1. Jokaisella on oikeus saada opetusta. Opetuksen on oltava ainakin alkeis- ja perusopetuksen osalta maksutonta. Alkeisopetuksen on oltava pakollinen. Teknistä ja ammattiopetusta on oltava yleisesti saatavilla, ja korkeamman opetuksen on oltava avoinna yhtäläisesti kaikille heidän kykyjensä mukaan. 2. Opetuksen on pyrittävä ihmisen persoonallisuuden täyteen kehittämiseen sekä ihmisoikeuksien ja perusvapauksien kunnioittamisen vahvistamiseen. Sen tulee edistää ymmärtämystä, suvaitsevaisuutta ja ystävyyttä kaikkien kansakuntien ja kaikkien rotu- ja uskontoryhmien kesken sekä pyrkiä edistämään Yhdistyneiden Kansakuntien toimintaa rauhan ylläpitämiseksi. 3. Vanhemmilla on ensisijainen oikeus valita heidän lapsilleen annettavan opetuksen laatu.

27. artikla. 1. Jokaisella on oikeus vapaasti osallistua yhteiskunnan sivistyselämään, nauttia taiteista sekä päästä osalliseksi tieteen edistyksen mukanaan tuomista eduista. 2. Jokaisella on oikeus niiden henkisten ja aineellisten etujen suojaamiseen, jotka johtuvat hänen luomastaan tieteellisestä, kirjallisesta tai taiteellisesta tuotannosta.

28. artikla. Jokaisella on oikeus sellaiseen yhteiskunnalliseen ja kansainväliseen järjestykseen, jonka puitteissa tässä julistuksessa esitetyt oikeudet ja velvollisuudet voivat täysin toteutua.

29. artikla. 1. Jokaisella ihmisellä on velvollisuuksia yhteiskuntaa kohtaan, koska vain sen puitteissa hänen yksilöllisen olemuksensa vapaa ja täysi kehitys on mahdollinen. 2. Käyttäessään oikeuksiaan ja nauttiessaan vapauksiaan kukaan ei ole muiden kuin sellaisten lailla säädettyjen rajoitusten alainen, joiden yksinomaisena tarkoituksena on turvata toisten oikeuksien ja vapauksien tunnustaminen ja kunnioittaminen sekä moraalin, julkisen järjestyksen ja yleisen hyvinvoinnin oikeutetut vaatimukset kansanvaltaisessa yhteiskunnassa. 3. Näitä oikeuksia ja vapauksia ei missään tapauksessa saa käyttää vastoin Yhdistyneiden Kansakuntien päämääriä ja periaatteita.

30. artikla. Mitään tässä julistuksessa ei saa tulkita niin, että valtio, ryhmä tai yksityinen henkilö voi sen perusteella katsoa oikeudekseen tehdä sellaista, mikä voisi hävittää tässä määriteltyjä oikeuksia ja vapauksia.

Vapauksiin liittyen artiklat 9. 13. 22. ja 23.

Valtion velvollisuuksiin liittyen lähinnä artiklat 28. ja 30.

Jos haluat vängätä tulkinnasta niin voit perustaa vaikka oman ketjun ja jatketaan sitten siellä...
Sori jos vänkään, mutta ei kait tämä ole mikään sopimus, vaan julistus jota valtiot noudattaa jos huvittaa
 

Sceppe

Team Tokmanni - on kahisevaa
Tukijäsen
Liittynyt
13.12.2016
Viestejä
2 137
Liittynyt
18.05.2017
Viestejä
21 331
Sori jos vänkään, mutta ei kait tämä ole mikään sopimus, vaan julistus jota valtiot noudattaa jos huvittaa
Puhumattakaan siitä, että valtioiden tapa toisinaan ottaa omia kansalaisiaan vasten heidän tahtoaan maahan, perustuu kansainväliseen tapaoikeuteen eikä kenenkään tilanteessa olevan ihmisen ihmisoikeuksiin.

Ja niistä taas YK sanoo seuraavasti:

Käytännössä kansainvälisen tapaoikeuden säännöksien vakiintuminen on pitkä ja monivaiheinen prosessi, koska eri valtioilla on hyvin erilaisia näkemyksiä ja tulkintoja monista kansainvälisen oikeuden kannalta merkittävistä asioista. Vaikka yksittäinen tuomioistuin tai valtio tulkitsisi jonkin käytännön olevan osa kansainvälistä tapaoikeutta, asiasta ei välttämättä vallitse yleistä yhteisymmärrystä.
Veikkaan, että Irak on tässä tilanteessa jonkinlaista motivoivaa nippua vailla.
 

HiekkaP

Influensseri
Liittynyt
30.07.2017
Viestejä
443
Puhumattakaan siitä, että valtioiden tapa toisinaan ottaa omia kansalaisiaan vasten heidän tahtoaan maahan, perustuu kansainväliseen tapaoikeuteen eikä kenenkään tilanteessa olevan ihmisen ihmisoikeuksiin.

Ja niistä taas YK sanoo seuraavasti:



Veikkaan, että Irak on tässä tilanteessa jonkinlaista motivoivaa nippua vailla.
Ookoo, ite alan olla niin pihalla tästä threadista, että parempi, kun en sano mitään:bored:
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
704
Tässä on todellista rikkautta:

Helly Luv – Wikipedia

En tosin ymmärrä, että miksi tästä suuresta tähdestä ei kirjoitella kovin paljoa.
No en kyllä itsekään tajua! Siis tehnyt jotain nevöhöörd musiikkia, kasvanut suomessa, tehnyt jonku nevöhöörd roolin kurdilaisessa leffassa, äiti on kuulunut peshmerga sisseihin, miksi helvetissä tästä maailmantähdestä ei kirjoitella... Voi juku, miksihän....

Jestas sentään, rikkaus suomelle: Helly Luv - IMDb
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:

jeppe82

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
09.08.2017
Viestejä
693
Kommenteissa suht nuivaa kommentointia, melko nopeasti suunta kääntynyt hesarissakin.
Viimeisen vuosikymmenen hyssyttelykulttuuri ja maahanmuuton negatiivisista puolista vaikeneminen on suuri osasyyllinen tähän. Jos alusta alkaen oltaisiin käyty avointa keskustelua maahanmuuton positiivisista sekä negatiivisista puolista, niin tilanne ei ehkä olisi näin tulehtunut kuin nykyään on.

En yhtään ihmettele että asenteet kovenevat kun asiallinenkin kritiikki ohitetaan sanalla rasismi. Koskahan Suomessa opitaan se että hyssyttely ja kaikenlainen kieltäminen ei vaan toimi pitkällä tähtäimellä.
 
Liittynyt
03.11.2016
Viestejä
1 165
Tässä on todellista rikkautta:

Helly Luv – Wikipedia

En tosin ymmärrä, että miksi tästä suuresta tähdestä ei kirjoitella kovin paljoa.
Kyllähän tuota on uutisoitu jonkin verran, mutta kun ei ole asunut maassa ainakaan kymmeneen vuoteen eikä oikein muutenkaan miellä itseään suomalaiseksi niin ei kai se suuri ihme ole, jos massat eivät kiinnostu tai ole edes tietoisia. Tiedä sitten tuosta suurtähteydestä. Forsbergillakin YouTubessa seuraajia ja näyttökertoja luokkaa kymmenen kertaa enemmän ja tätä pidetään ihan nollana. Käypä katsomassa mitä Forsbergista kirjoitetaan ketjussa. Jos Helly saisi edes murto-osa siitä vihasta mitä Saara saa, olisi se etusivun uutinen ja 110%:sesti rasismista johtuvaa.

Ulkomaisista tusinatähdistä ei varsinaisesti ole pulaa eikä se musiikkikaan ole niin ihmeellistä. Aina tuo diskoläpsyttelyn silti voittaa.
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:

zZzz

lasciate ogni speranza, voi ch'entrate
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
525
mites Björn, Lars, Erik ja Sven nyt tuolleen ovat riehaantuneet :eek:

Ainakin neljä loukkaantunut ammuskelussa Malmön keskustassa

Malmön keskustassa Ruotsissa tapahtui maanantaina illalla ampumavälikohtaus.Välikohtauksessa on loukkaantunut ainakin neljä ihmistä. Heidän vammojensa vakavuus ei ole vielä selvillä. Ruotsalaismedian mukaan ammuskelu tapahtui Drottninggatanilla iltakahdeksan aikaan.

Silminnäkijä kertoo Expressenille kuulleensa useita laukauksia. Ruotsin poliisin mukaan ampumisesta ei kuitenkaan aiheutunut vaaraa sivullisille.

on se hyvä etteivät olleet paikalliset persut asialla, sillä tällöin olisi takuuvarmasti aiheutunut vaaraa sivullisille :tup:
 

jipsu

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 452


Saas nähdä milloin Hyysäri poistaa tuon Petterssonin aivopierun. Taas löytynyt arkistojen kätköistä luetuimmaksi jutuksi :cigar2:
Hesarin morkkausta tai rinnastamista yleen pitäisi kyllä vähentää, selkeästi 2017 jo alkanut julkaisemaan kriittisempiä uutisia (siirretty nyt liitteeseen). Kiitokset tästä voi varmasti antaa markkinataloudelle, en epäile etteikö tilaajamäärät olisi vaikuttaneet suunnanmuutokseen. Olen jo kauan aikaa (+vuoden) miettinyt itse lehden tilaamista, onhan se selkeästi suomen laadukkain tänä päivänä.

Yle taas on yle, ei vaikuta tippaakaan mikään kun rahat pumpataan kyselemättä keneltäkään :tup:
 
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
12 113
Eiköhän se jää tässä kiinni siitä, että henkilö ilmoittaa, että häntä ollaan pakottamassa rajan yli ja oikeiden matkustusasiakirjojen puute on vain tekosyy. Jos palautettava haluaisi rajan yli, tuskin häntä estettäisiin.
Ko henkilö pitää pistää putkaan, kunnes alkaa haluta sitä palauttamista, jonka jälkeen kellään ei ole ongelmaa.
 

Eramaankettu

Lost and Forgotten
Liittynyt
03.01.2017
Viestejä
2 054
Tänään julkisuudessa on levitetty Yleiradion feikkiuutista " Pakkopalautukset tyssäsivät Irakin poliisiin? Suomen käännyttämät irakilaiset lähetettiin Bagdadista paluulennolla Helsinkiin"


Eero Mäntymään tekemässä "uutisessa" tarkoituksenhakuisesti tai kuplassa elämisestä johtuen, ohitettiin kaikki realismi ja faktat jotka toimittajan olisi pitänyt selvittää. Feikkiuutisessa kerrottiin, kuinka Suomi on yrittänyt monta vuotta tehdä Irakin viranomaisten kanssa palautussopimusta, mutta tämä ei ole onnistunut yrityksistä huolimatta, mutta tarkemmin ei anneta tietoa, että ongelma on Suomen päässä koska Suomen päättäjät haluaa suojella rikollisia ja terroristeja.

Yleisradion toimittaja silmät kirkkaana kirjoittaa esimerkiksi tällaisen tekstin:

"Palautussopimusta yritetty sorvata Irakin kanssa vuosia
Vastentahtoisten palauttaminen Irakiin takkuaa, sillä Irak haluaisi ottaa vastaan vain vapaaehtoisesti kotimaahansa palaavat. Palautukset helpottuisivat, jos Suomi saisi aikaan maiden välisen palautussopimuksen. Käytännössä se tarkoittaisi, että Irakin viranomaiset toimittaisivat Suomelle palautukseen tarvittavia matkustusasiakirjoja, ja että Irakin lentokentät ottaisivat vastaan palautetuilla täytettyjä charter-koneita.

Suomi on yrittänyt sopia palautuksista Irakin kanssa jo vuosia, laihoin tuloksin" Teksti loppuu.

Miksi tämä on höpöhöpöä. Siksi, että Suomi saisi viikossa neuvoteltua kahdenvälisen sopimuksen Irakin kanssa jos vaan Suomella olisi tahtoa ja päättäjiä jotka ajattelee omia kansalaisia eikä suojele terroristeja ja roistoja kuten tähän päivään saakka. Lisäksi Suomi käyttäytyy ylimielisesti Irakin hallintoa kohtaan. Tämä ehkä johtuu siitä, että kaikilla päättäjillä joilla olisi kompetenssia päättää ajattelevat vaan takaraivossa omaa uraa ja poliittista tulevaisuutta Brysselissä tai jossain muualla koneistossa mielistelemässä kansainvälistä porsasjoukkoa samalla nauttien hyvästä tulotasosta. Koska jos Suomella olisi tahtoa tehdä palautussopimus, niin tämän jälkeen Irakin viranomaiset laittaisi omat konet hakemaan Suomesta pakkopalautettuja ja ongelma olisi ratkaistu. Tämä kuitenkin vaatisi, että ylimielinen asenne Irakia kohtaan loppuisi, tämä suomeksi tarkoittaisi, sitä että vakaviin rikoksiin syyllistyneet ja terrorismista syytetyt Irakissa jotka ovat teurastaneet omia siviilejä Suomi
alkaisi luovuttamaan nämä Irakin syyttäjälaitoksen pyynnöstä, jotta uhrien omaiset saisi oikeutta. Taloudelliset seikat olisi ihan toissijaiset ja ne ei olisi mitenkään merkittävät. Nyt Suomessa käydään epärehellistä keskustelua ja toimittajat kirjoittelee höpöhöpö-juttuja joilla ei ole realismin ja todellisen elämän kanssa mitään tekemistä.
Mielenkiintoinen huomio, että tämä Mäntymaa jälleen vauhdissa. Eihän tästä ole edes viikkoa kun viimeksi sopan keitti. Totta vai tarua - mielipiteitä?
 
Liittynyt
27.05.2017
Viestejä
7 800


Saas nähdä milloin Hyysäri poistaa tuon Petterssonin aivopierun. Taas löytynyt arkistojen kätköistä luetuimmaksi jutuksi :cigar2:
Onhan tuo hauska juttu kun jättää nuo epähuomiossa juttuun unohtuneet yliviivatut roskat pois:


Kolumni: Sotatanner – raportti Malmön monikulttuurisesta helvetistä

"--
Vaikenemisen on loputtava!


Myönnän, että minua pelottaa ajellessani pienellä tankillani Kööpenhaminasta kohti sotatannerta. Olen sonnustautunut luotiliiviin ja kypärään – olenhan menossa alueelle, jonne edes poliisi ei kuulemani mukaan uskaltaudu. Jos kuolen, olen kuollut vapaan tiedonvälityksen puolesta.


Monikulttuurisuus on pyyhkinyt Kroksbäckin kaupunginosan autiomaaksi. (KUVA: MARIA PETTERSSON)

Kurvaan Kroksbäckin pahamaineiseen lähiöön. Ajelen hitaasti ympäriinsä uskaltamatta nousta autosta. Kerrostalot, leikkikentät, lehmuskujat ja hyvin hoidetut pioni-istutukset tuovat mieleen Mogadishun. Valmistaudun siihen, että autoilevaa naista saatetaan milloin tahansa ampua sharia-lailla.

Viime aikojen kiihkeimmät taistelut on käyty Sörbäcksgatanilla. Kuvassa koko sodan runtelema katu kaikkine kauhuineen. (KUVA: MARIA PETTERSSON)


Kiihkeimpiä taisteluita käydään kuulemma Sörbäcksgatanilla. Siispä suoraan surman suuhun! Ihokarvani nousevat ylpeydestä ja ihailusta omaa rohkeuttani kohtaan.

Terroristit punovat sotajuoniaan ruotsalaisen veronmaksajan kustantamassa keinussa.(KUVA: MARIA PETTERSSON)


Sörbäcksgatan on kranaattien pirstoma valtaväylä, jonka toiselle laidalle on parkkeerattu tankkeja. En voi olla huomaamatta, että maahanmuutto on perseestä. Toisella puolella katua on kurjuutta ja kuolemaa. Niiden takana kohoavat kerrostalot.

Nousen tankista. Ehdin tuskin ladata aseeni, kun joudun jo kontaktiin paikallisen kanssa. Minua kohti pyöräilee noin kuusivuotias, kiharatukkainen terroristi ja mokeltaa tervehdyksen ällöttävällä mamukielellä. En uskalla ärsyttää väkivaltaisia paikallisia, joten huudan “Je ne suis pas Charlie!”


Harvat vielä pystyssä olevat seinät on tuhrittu täyteen, asialla luultavasti monikulttuuriset raggarit, jotka lintsaavat ruotsalaisen veronmaksajan kustantamasta koulusta. (KUVA: MARIA PETTERSSON)


Tetsaan eteenpäin. Kivijalassa on pieni kauppa, josta käyn ostamassamaamiinan. Kerrostalojen pihoilla lapset kuolevat, teinitkivittävät hunnuttamattomia naisia. Seinät on koristeltu verellä ja kranaatinsirpaleilla.
En kestä enää – on siirryttävä eteenpäin.

Mellanbäcksgången on mahdollisesti vieläkin vaarallisempi, pelätty sniper alley. Harvat vastaantulijat irvistävät murhanhimoisesti. Minut ohittaa terroristi, joka kyysää pienempää terroristia tarakalla. Pienemmällä on sylissä mankka, josta raikuu tappouhkaus. Kävelen väärällä puolella tietä, ja takaa pyöräilevä terroristi ampuu singolla.


Tänne ei poliisi uskalla tulla. Kuten huomaatte, kuvassa ei ole yhtään poliisia. (KUVA: MARIA PETTERSSON)



Palaan tykistökeskitykseen huomatakseni, että tankkini on räjäytetty. Varastan uuden.

Norrbäcksgatanin risteyksessä joudun konfliktiin paikallisen kanssa. Hän tulee oikealta, joten pysäytän. Toinenkin kuski pysäyttää. Katsomme toisiamme. Hän näyttelee loukkaavia mamukäsimerkkejä, minä vastaan samalla mitalla. Tuijotamme toistemme silmiin ja solvaamme toistemme äitejä. Lopulta minun on taivuttava isomman tykin edessä.


Myös Norrbäcksgatan on hajalle ammuttu miinakenttä. On tuomiopäivä.Terroristeja on liikkeellä muutamia. Kulmassa mies kaupittelee naapureilleen taisteluhelikoptereita.


Viimeinen etappi, Hålsjögatan. Pihoilla haavoittuneet ulvovat kuolemantuskissaan. Pommisuojaan on lämpimänäkin päivänä jonoa. Katson hiukan kateellisena monikärkiohjuksia: täällä näemmä on jo pitkään taisteltu Allahin nimeen."

Juttu on samanlaista tykitystä loppuun saakka eli noin tuplaten pidemmästi. En kuitenkaan koko juttua viitsi tänne lainata kun on maksullista sisältöä.
 

kusiainen

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 486
Ei uskalleta näyttää kun Islam on tällä hetkellä ainakin Suomen mediassa siinä asemassa ettei sitä saa kritisoida. Viasat Historyllä oli mielenkiintoinen dokumenttisarja jossa kerrottiin aika suoraan Islamin historia.
Islamin historiasta puhuttaessa voitaisiin myös kertoa paljon valkoisia kristittyjä eurooppalaisia vietiin orjiksi ottomaanien kalifaattiin. Valkoisten orjien määrää voitaisiin sitten vertailla vaikkapa Afrikasta Amerikkaan vietyjen neekeriorjien määrään.
 
Liittynyt
22.10.2016
Viestejä
755
Ilmeisestikin (yllättäen) ammutuilla on ollut rikostaustaa. Ruotsin valtio ja oikeuslaitos ovat vastuussa poloisten lapsukaisten kuolemista, koska eivät ole karkoittaneet rötöstelyjen jälkeen turvaan kotimaihinsa. Aika rasisteja ovat Svedut, kun eivät pidä lapsukaisista huolta. Mitenkäs ne "kansainväliset sopimukset" ™.
 
Liittynyt
30.10.2016
Viestejä
3 090
Pikkuisen vain automaattiaseilla rupsauteltu, ikäänkuin luodakseen kotoisan äänimaailman.

Kaksi kuoli kahvilasta ulos tullessaan, ilmeisesti kahvilassa ei ollut muita kun kerran autosta ammuttu kahvilaan päin muttei vaaraa aiheutunut sivullisille.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
704
Liittynyt
20.10.2016
Viestejä
852
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
1 044
En ymmärrä, täällä on pakko haukkua jokainen mamu. Tässä tulisi ihan mieleen yksi sana mutta siitähän suivaantuisitte :D
Sano vaan. Samalla voisit etsiä ne viestit, joissa tässä ketjussa tuotiin esille Britanniassa pidätetyn "Suomen kansalaisen" syntyperä ja uskonto. Muussa tapauksessa lähtee pohja tuolta sinun provoilulta.
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:
Liittynyt
18.05.2017
Viestejä
21 331
Sano vaan. Samalla voisit etsiä ne viestit, joissa tässä ketjussa tuotiin esille Britanniassa pidätetyn "Suomen kansalaisen" syntyperä ja uskonto. Muussa tapauksessa lähtee pohja tuolta sinun provoilulta.
"Toisen polven suomalainen" ja "uussuomalainen" termejä ainakin käytettiin. Pelkkää trollausta väittää, ettei keskustelussa olisi pyritty naureskelemaan juuri sille, ettei muslimia sanota muslimiksi ja ettei mamutaustaa sanota mamutaustaksi.
 

mitsune

Praetorian Prefect
Liittynyt
04.12.2016
Viestejä
319
Aiemmin kertoilin vähän tätä Espanjan tilannetta, nii laitetaan nyt jatkoa.

Aquarius ja hätää kärsimässä olleet lapsukaiset ovat nyt vastaanotettu Valenciaan aplodien ja fanfaarien saattelemana. Viikonlopun aikaan Andalusiaan tuli yli tuhat lisää erinäköisillä purkeilla Gibraltarin yli.

Hallitukselle ei kuitenkaan tämä riitä, vaan sädekehää pitää vähän kiillottaa lisää. Afrikan puolella on Espanjalle kuuluvat kaupungit, Ceuta ja Melilla ja niihin Afrikaanot yrittävät runnoa, koska sitten saa kyydin manner-Espanjaan ja pääsyn koko Eurooppaan. Huolen aiheeksi on nyt noussut muurien päällä olevat piikkilangat jotka vahingoittavat kiipeilijoitä, ja ne pitäisi nyt ottaa sitten pois. Hallitus on jo ilmaissut halunsa ne toisaan sieltä sitten poistaa.

Tuossa vielä linkki paikallisen median videoon, niille joilla espanja taittuu
Tässä pari iltaa sitten oli laatuviihdettä rannalla (Andalusia), 200 Afrikaanoa vs Guardia Civil. Ilmeisesti paikalliset yrittäjät valittaa enenevässä määrin noista piraattikamaa myyvistä afrikkalaisista. Jotenkin tuntuu, ettei myyty tavara myöskään ole verotuksen piirissä ;)
 

Sceppe

Team Tokmanni - on kahisevaa
Tukijäsen
Liittynyt
13.12.2016
Viestejä
2 137
"Tämä terroristiteon valmistelija sekä kulttuurivaikuttaja oli nyt sitten varmaantämmöinen ns. uussuomalilainen"

"Olkaamme ylpeitä tästä heimoveljestämme ja kansainvälisestä mediahuomiostamme!"

"Suomen kansalainen'. Valhemedia luulee vieläkin huijaavansa jotakuta noilla kiertoilmauksillaan. "

"Jos ei mikään näistä ikätovereistani niin, Mohammed, Omar, Ahmed, Adam, Ali, Youssef, Jacob, Abdul Rahman, Abdullah, Yasin,Hamza."

Teillä oli kymmenkunta viestiä tästä. Nolla viestiä siitä, että kaveri olikin syytön. Ihan oikeesti? Sama oli valtamediassa...
Ainakin iltalehdessä julkaistiin uutinen että tyyppi on vapautettu. Mitä tulee tuohon median kiertoilmaisuihin, niin onhan tuo ollut jo pidemmän aikaa naurettavaa, että asioista ei kirjoiteta suoraan vaan rivien välistä pitää lukea esimerkiksi tuntomerkkejä, kun pyydetään yleisön havaintoja jostain tyypistä.

Ylläolevat viestiesimerkit ovat reaktioita siihen, että jos media ei ole valheellinen niin ei se ainakaan kerro koko totuutta. Jos ei lähdetä halventavasti nimittelemään niin en hirveän vääräksi noita näkisi ja turha puolustella sitä, etteikö tätä täällä tehtäisi.
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:
Liittynyt
18.05.2017
Viestejä
21 331
Ainakin iltalehdessä julkaistiin uutinen että tyyppi on vapautettu. Mitä tulee tuohon median kiertoilmaisuihin, niin onhan tuo ollut jo pidemmän aikaa naurettavaa, että asioista ei kirjoiteta suoraan vaan rivien välistä pitää lukea esimerkiksi tuntomerkkejä, kun pyydetään yleisön havaintoja jostain tyypistä.

Ylläoleva on viestiesimerkit ovat reaktioita siihen, että jos media ei ole valheellinen niin ei se ainakaan kerro koko totuutta. Jos ei lähdetä halventavasti nimittelemään niin en hirveän vääräksi noita näkisi ja turha puolustella sitä, etteikö tätä täällä tehtäisi.
Mutta eihän tässä siitä ollut kyse. Tässä oli kyse siitä, että yriteltiin venkoilla irti siitä, että olisi esitetty spekulaatioita "tekijän" taustoista tai kulttuurisesta viitekehyksestä.

Muutenhan tässä threadissa esitetään kohta kaikki kiertoilmauksin ja sanoen kaikki rivien väliin ja sitten kun taas menee pieleen tai henkilö ei ollutkaan syyllinen mihinkään, voidaan todeta viatonta teeskennellen, ettei esitetty mitään mamutaustaisten yms. syyllisyydestä. Pelkkää trollaamista siis.
 

Sceppe

Team Tokmanni - on kahisevaa
Tukijäsen
Liittynyt
13.12.2016
Viestejä
2 137
Mutta eihän tässä siitä ollut kyse. Tässä oli kyse siitä, että yriteltiin venkoilla irti siitä, että olisi esitetty spekulaatioita "tekijän" taustoista tai kulttuurisesta viitekehyksestä.

Muutenhan tässä threadissa esitetään kohta kaikki kiertoilmauksin ja sanoen kaikki rivien väliin ja sitten kun taas menee pieleen tai henkilö ei ollutkaan syyllinen mihinkään, voidaan todeta viatonta teeskennellen, ettei esitetty mitään mamutaustaisten yms. syyllisyydestä. Pelkkää trollaamista siis.
Sen takia kirjoitinkin että "turha puolustella sitä, etteikö tätä täällä tehtäisi".
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
1 044
"Tämä terroristiteon valmistelija sekä kulttuurivaikuttaja oli nyt sitten varmaantämmöinen ns. uussuomalilainen"

"Olkaamme ylpeitä tästä heimoveljestämme ja kansainvälisestä mediahuomiostamme!"

"Suomen kansalainen'. Valhemedia luulee vieläkin huijaavansa jotakuta noilla kiertoilmauksillaan. "

"Jos ei mikään näistä ikätovereistani niin, Mohammed, Omar, Ahmed, Adam, Ali, Youssef, Jacob, Abdul Rahman, Abdullah, Yasin,Hamza."

Teillä oli kymmenkunta viestiä tästä. Nolla viestiä siitä, että kaveri olikin syytön. Ihan oikeesti? Sama oli valtamediassa...
Eli noilla viesteillä varmistettiin kaverin syntyperä ja uskonto? Eiköhän noissa enemminkin annettu ymmärtää, että tämä hetken aikaa pidätettynä ollut ei ehkä edustanut suomalaisuutta siinä mielessä kuin "me" se ymmärretään. Jos kaveri pidätetään terrorismilakien perusteella, niin hyvin todennäköisesti tyyppi on pyörinyt hieman hämärissä piireissä ja ollut jonkun tahon seurannassa. Kun Hyysäri ilmoittaa "Suomen kansalainen" ja eräs toinen media lähtee sillä olettamuksella, että syytetty olikin ihan vain suomalainen, niin onhan se omalla tavallaan huvittavaa seurattavaa.

"Toisen polven suomalainen" ja "uussuomalainen" termejä ainakin käytettiin. Pelkkää trollausta väittää, ettei keskustelussa olisi pyritty naureskelemaan juuri sille, ettei muslimia sanota muslimiksi ja ettei mamutaustaa sanota mamutaustaksi.
Vaikka tälläkään foorumilla ei kaverin syntyperää lyöty lukkoon, niin pitää kyllä paikkansa, että ainakin itse naureskelin asiaan liittyvälle uutisoinnille. Loukkasinko nyt jonkun ihmisoikeuksia?

Jos tälle uudelle käsitykselle suomalaisuudesta ei saa nauraa, tai sitä ei missään nimessä saa kritisoida, niin ehkä pohjolan itsemurhatilastojen kärkimaa voi pikkuhiljaa siirtyä itsemurhapommitusten pariin. Ns. uusi normi. Ihan kuin ongelmaa ei olisi olemassa, kun yksi epäilty päästettiin vapaaksi. Tarkasti kun ei tiedetä mitä tuossa koko keississä oli edes taustalla.

Puolestaloukkaantujat loukkaantukoon, mutta ei se muuta minun tai monen muunkaan näkemystä Suomen ja Euroopan nykytilasta. Vielä vähemmän tyydyn olemaan hiljaa, jos ja kun näen epäkohtia tässä menossa.
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:
Liittynyt
02.11.2016
Viestejä
428
Viimeisen vuosikymmenen hyssyttelykulttuuri ja maahanmuuton negatiivisista puolista vaikeneminen on suuri osasyyllinen tähän. Jos alusta alkaen oltaisiin käyty avointa keskustelua maahanmuuton positiivisista sekä negatiivisista puolista, niin tilanne ei ehkä olisi näin tulehtunut kuin nykyään on.

En yhtään ihmettele että asenteet kovenevat kun asiallinenkin kritiikki ohitetaan sanalla rasismi. Koskahan Suomessa opitaan se että hyssyttely ja kaikenlainen kieltäminen ei vaan toimi pitkällä tähtäimellä.
Ei toimi ei, vaan pahentaa itseasiassa turvapaikanhakijoiden asemaa. Kun käy näitä että yksi pakolaisista tekee rikoksia ja yksittäistapaustelee, niin kun se pidetään salassa ja syyllinen siirretään vain toiseen paikkaan kenellekkään kertomatta, aiheuttaa kantaväestössä epäluulon ihan kaikkia pakolaisia kohtaan.

"Joku nuista oli se rikollinen, mutta kun ei tiedä kuka, niin se voi olla ihan kuka vaan."

Sitten ihmetellään yllättyneitä että miksi tavalliset suomalaiset on niin rasisteja, kun se on vain tervettä epäluuloa, minkä tämä hyssyttely ja piilottelu aiheuttaa.

Jos perisuomalaiseen tapaan syyllinen pistettäisiin median jalkapuuhun, niin sen lisäksi että se vähentelis kaikkien yksittäistapausteluhaluja, niin lisäis luottamusta niihin pakolaisiin, jotka osaa olla siivosti.

Nykyisellään kaikkiin pakolaisiin suhtaudutaan epäluuloisesti.
 
Liittynyt
18.05.2017
Viestejä
21 331
Vaikka tälläkään foorumilla ei kaverin syntyperää lyöty lukkoon, niin pitää kyllä paikkansa, että ainakin itse naureskelin asiaan liittyvälle uutisoinnille. Loukkasinko nyt jonkun ihmisoikeuksia?
Ei me puhuttu siitä. Me puhuttiin siitä, vedettiinkö taas perusolettamukset kiinni ja jätettiin ns. oikaisut kirjoittamatta kun tilanteen todellinen luonne paljastui. Kaikkeen vedetään ennakoiden ja spekuloiden mamukortti välittömästi eikä ihmeemmin korjailla kun menee pieleen. Ihan turha luulla, ettei nää kaikki vaikuttaisi siihen vaikutelmaan, mikä ketjua lukevalle aiheesta jää ja etteikö se olisi tarkoituskin. Ooppas nyt rehellinen vaan.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 534
Mitä hauskaa tuossa suomalaisuuskäsityksen muuttumisessa on?
Ei se suomalaiskäsitys ole muuttununut muualla kuin kulttuurimarxilaisten ja lehdistön edustajien joukossa. Ihonvärillä sinänsä ei tuossa ole merkitystä, mutta jos henkilön käytöstavat ja käytännön kulttuuri on kauniisti sanottuna "kehitysmaalaista" ei tuolloin suomalaisesta ole kyse, vaikka maan passi olisi kenties tämän maan johdon alennustilasta johtuen tassuun päätynyt.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
1 044
Ei me puhuttu siitä. Me puhuttiin siitä, vedettiinkö taas perusolettamukset kiinni ja jätettiin ns. oikaisut kirjoittamatta kun tilanteen todellinen luonne paljastui. Kaikkeen vedetään ennakoiden ja spekuloiden mamukortti välittömästi eikä ihmeemmin korjailla kun menee pieleen. Ihan turha luulla, ettei nää kaikki vaikuttaisi siihen vaikutelmaan, mikä ketjua lukevalle aiheesta jää ja etteikö se olisi tarkoituskin. Ooppas nyt rehellinen vaan.
Jos rehellisesti puhutaan, niin minä olen edelleenkin sitä mieltä, ettei tuota tyyppiä ihan syyttä otettu kiinni. Siellä on otettu, todennäköisesti seurannassa oleva, "Suomen kansalainen" kiinni terrorismilakien perusteella. Jos katsotaan Euroopan alueella tapahtuneita terroritekoja, niin liian usein tekijä on ollut jonkun tahon tarkkailussa. Osa on jäänyt kiinni ennen varsinaista tekoa ja osa on päässyt ns. maaliin asti.

Jos nyt mietitään aihetta laajemmin, niin ketjun otsikkona on puoli-ivallisesti "Kulttuurin rikastuminen". Lainatermi ns. suvaitsevaistolta, jota ei juurikaan enää kehdata viljellä. Jokainen voi henkilökohtaisesti päätellä miksi. Tarkoitus on keskustella ja tuoda esille juurikin sitä "rikkautta", jota aihepiiri pitää sisällään. Jos rikkaus ei ole taloudellisessa mielessä kestävällä pohjalla, eikä kulttuurikaan varsinaisesti sovellu länsimaalaiseen elämänmenoon, niin mitä jää jäljelle? Lähinnä tulee mieleen rikollisuus, josta saamme kyllä mediasta lukea, mutta joka väännetään lähes poikkeuksettä muotoon "löyhä nuorisoporukka pahoinpiteli ja ryösteli paikassa X". Jos juttu haiskahtaa, niin pienellä medialukutaidolla voi saada jonkun käsityksen tapahtumista. Varsinkin jos itsellään tai lähipiirillä on kokemusta tietyistä ryhmistä tuolla reaalimaailman puolella. Eli ketjun tarkoitus voisi olla nykymenon kritisointi?

Varmasti jotkin näistä "Tämä uutinen voisi kuulua tänne" -viesteistä ovat menneet metsään. Olenhan itsekin yhden olettamukseni korjannut jälkikäteen, mutta eikö tässäkin tapauksessa ollut täysin selvää, että Briteissä pidätetty tyyppi oli maahanmuuttajataustainen Suomen kansalainen. Maahanmuuttajataustainen, joka pidätettiin terrorismilain nojalla? Ymmärrätkö mitä ajan tässä takaa? Ottaen huomioon miten media näistä kirjoittaa, niin yllättävän hyvällä prosentilla tämänkin ketjun veikkaukset osuvat maaliin.

Toisaalta onhan meillä eräänlainen vastavoima korjaamassa virheitä ja mollaamassa virheen tekijöitä, joten eikö sitä olla aika hyvässä balanssissa?
 
Liittynyt
16.11.2016
Viestejä
492
Kyllähän sitä muistaa ajat, kun kylän ainoiden tummaihoisten ensisijainen identiteetti muiden silmissä oli olla neekeri, mutta ne ajat on jo aika kaukana takana päin, ja meidän lapset kasvaa monikulttuuriseen ympäristöön
Täytyy sanoa että melko ahdasmielisessä ympäristössä olet kasvanut, jos näit tummaihoiset jonain paikkakunnan sirkuspelleinä. Tosin se selittää omat mielipiteesi, mutta ei todellakaan pidä yleistää että muut olisivat samaa mieltä, rasisti. Jollain toisilla paikkakunnilla nimittäin voitu nähdä että he tekevät töitä siinä missä muutkin, ja omien ansioidensa avulla myös nousevat aivan helvetin arvostettuun asemaan kantasuomalaistenkin silmissä.
 
Liittynyt
20.02.2017
Viestejä
169
Mitä hauskaa tuossa suomalaisuuskäsityksen muuttumisessa on?

Kyllähän sitä muistaa ajat, kun kylän ainoiden tummaihoisten ensisijainen identiteetti muiden silmissä oli olla neekeri, mutta ne ajat on jo aika kaukana takana päin, ja meidän lapset kasvaa monikulttuuriseen ympäristöön
Mistähän se johtuu, että paatuneimmatkin monikulttuurisuus uskovaiset kuitenkin lähtevät pois, jos asuinalueen mamuosuus ylittää tietyn osuuden. Lapsen koulua vaihdetaan jo paljon aiemmin. Monikulttuurisuus on muka rikkaus, mutta mitä enemmän mamuja, niin sitä ”haasteellisempi” koulu tai alue on kyseessä. Opettajat vain itkee lisää resursseja, kuten poliisitkin, taitavat olla näitä unelmaihmisiä.
 

jipsu

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 452
Lehtikuusen koulu on hyvin monikulttuurinen koulu, muistuttaa Raitio.

– Monikulttuurisuus on aivan ihana asia. Se on yksi tärkeimmistä rikkauksista. Jotta se säilyy rikkautena, koulussa täytyy olla enemmän resursseja. Esimerkiksi henkilökunnan on saatava koulutusta erilaisten tilanteiden kohtaamiseen.
Kiusatun pojan äiti pyytää apua koko koululle – "Pelko on kodissamme jatkuvasti läsnä"

Mitä hyvää tämä "monikulttuurisessa ympäristössä" kasvaminen ja "suomalaisuuskäsityksen muuttumisessa" on? Laittaisitko sinä @marx3000 lapsesi kouluun tällaiseen rikkaaseen ja monikulttuuriseen kouluun?
 

Juha Kokkonen

Ylläpidon jäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
13 360
Täällä kaveri tietysti jo tuomittu ja syntyperäkin tiedettiin varmaksi uskontoa myöden.
Näytätkö vielä ne viestit, jossa syntyperä ja uskonto tuotiin esille. Ihan vain ettei tämä keskustelu mene asiattomasti vääristelyn puolelle.
Sano vaan. Samalla voisit etsiä ne viestit, joissa tässä ketjussa tuotiin esille Britanniassa pidätetyn "Suomen kansalaisen" syntyperä ja uskonto. Muussa tapauksessa lähtee pohja tuolta sinun provoilulta.
"Tämä terroristiteon valmistelija sekä kulttuurivaikuttaja oli nyt sitten varmaantämmöinen ns. uussuomalilainen"

"Olkaamme ylpeitä tästä heimoveljestämme ja kansainvälisestä mediahuomiostamme!"

"Suomen kansalainen'. Valhemedia luulee vieläkin huijaavansa jotakuta noilla kiertoilmauksillaan. "

"Jos ei mikään näistä ikätovereistani niin, Mohammed, Omar, Ahmed, Adam, Ali, Youssef, Jacob, Abdul Rahman, Abdullah, Yasin,Hamza."

Teillä oli kymmenkunta viestiä tästä. Nolla viestiä siitä, että kaveri olikin syytön. Ihan oikeesti? Sama oli valtamediassa...
Eli noilla viesteillä varmistettiin kaverin syntyperä ja uskonto? Eiköhän noissa enemminkin annettu ymmärtää, että tämä hetken aikaa pidätettynä ollut ei ehkä edustanut suomalaisuutta siinä mielessä kuin "me" se ymmärretään. Jos kaveri pidätetään terrorismilakien perusteella, niin hyvin todennäköisesti tyyppi on pyörinyt hieman hämärissä piireissä ja ollut jonkun tahon seurannassa. Kun Hyysäri ilmoittaa "Suomen kansalainen" ja eräs toinen media lähtee sillä olettamuksella, että syytetty olikin ihan vain suomalainen, niin onhan se omalla tavallaan huvittavaa seurattavaa.
Tässä on erinomainen esimerkki siitä, mitä tässä ketjussa (eikä muissakaan) kaivata ja mikä vain sekottaa ja paskoo ketjua entisestään.

Saivarrellaan, piikitellään ja nypitään sanamuotoja sekä epäolennaisuuksia itse asiasta keskustelemisen sijaan. Tämänkin asian olisi voinut varmistaa ihan asiallisesti kysymällä ja keskustelemalla yhdellä-kahdella viestillä.

Toinen puhuu "varmaksi tietämisestä", toinen välillä "esille tuomisesta" ja "varmistamisesta". Puhutaan samasta asiasta, mutta saivarrellaan ihan vaan siitä syystä että voidaan itse olla oikeassa ja vängätä, vaikka halutessaan voisi ihan helposti ottaa selville mitä toinen tarkoittaa/tarkoitti.

Ei tätä enää enempää kiitos.
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:
Tila
Keskustelu on suljettu.
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
239 291
Viestejä
4 190 698
Jäsenet
70 721
Uusin jäsen
juukaliz

Hinta.fi

Ylös Bottom