Kulttuurin rikastuminen

Tila
Keskustelu on suljettu.

Lallijuoppo

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
6 683
Lipposen aikaan tätä tuskin ois tapahtunu, se ois sanonu suorat sanat, että eikai me sitä kovaa työtä heitetä roskiin
Olisin voinut kuvitella, että aikoinaan Lipponen olisi tehnyt just noin, vaikka onkin nyt eläkeläisenä puhunut pehmoisia. Tiedä sitten paljonko siinä on äärisuvakkivaimon mielistelyä.
 

mitsune

Praetorian Prefect
Liittynyt
04.12.2016
Viestejä
319
Jacob Södermannin haastattelu Hesarissa. Sanoo että EU:n suurin virhe on ollut avata rajansa pakolaisille.

Vanhan ajan kunnon demarit, niitä on ikävä.
Ei minunkaan mielestäni vaadi kummoista tietoa/asiaan perehtymistä ymmärtää että avoimet rajat ja antelias sosiaaliturva eivät ole kestävä yhdistelmä. Harmi että SDP on valinnut kulttuurimarxismin ja poliittisen korrektiuden tien.
 

gulliver

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
02.11.2017
Viestejä
619
Ei minunkaan mielestäni vaadi kummoista tietoa/asiaan perehtymistä ymmärtää että avoimet rajat ja antelias sosiaaliturva eivät ole kestävä yhdistelmä. Harmi että SDP on valinnut kulttuurimarxismin ja poliittisen korrektiuden tien.
Siitähän kertoi presidentinvaalien SDP heikoin tulos koko sen historiassa.
Ja syy on selkeä Ajan henkeen johon olemme siirtymässä itsemurhainen polittiikka puolueen kannata eli viher vasemmistolaisuus joka on taantuva ajatusmalli sijalle tulee Konservatiivisuus.
Olemme vaiheessa että joiden viher vassreiden syuusta alkaa lipsahdella näitä "virhe oli avata rajat" sen sijaa että ideologiiaan kuuluen kertoisi "suomi ei sulkeutua"

Joka ei tarkoista yhtään mitään se on polittinen jargon lausahdus eli polittinen pieru .
 

Lallijuoppo

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
6 683
Siitähän kertoi presidentinvaalien SDP heikoin tulos koko sen historiassa.
Pahintahan asiassa on, että kyseinen äärifeministipoliitikko tulee saamaan merkittävän ministerisalkun seuraavassa hallituksessa kiitokseksi siitä, että lähti täysin toivottomaan presidenttikisaan, koska demareilla oli pakko olla joku ehdokas.
Ja kun tietää, että muutkin demarien ministerivalinnat tulevat olemaan samaa laatua, niin sen jälkeen voikin sitten taas kerran ihmetellä, että mitä äänestäjien päässä liikkuu, kuin ne tulevat äänestämään demarit seuraavissa vaaleissa suurimmaksi puolueeksi.

Kuinkakohan monta kierrosta tätä samaa sekoilua saadaan katsoa, kunnes äänestäjät ajattelevat, että annetaan persuille uusi mahdollisuus ja toivottavasti eivät petä tällä kertaa. Toki toivon sitä itsekin, mutta mikä saa äänestämään puolueita, joista tietää että pettävät 100% varmuudella, koska ovat tehneet niin jatkuvasti. Persut ovat pettäneet kerran, katuneet ja paskasakki on vaihtanut maisemaa. Voisi sitä edes kokeilla, mutta ennemmin suomalainen äänestäjä äänestää varmaa tuhoa.

Kokoomuksessakin saattaisi tapahtua kunnon puhdistus, jos äänestäjän muistuttaisivat niitä ettei ole oikein mennyt hommat putkeen.
 
Liittynyt
31.10.2016
Viestejä
2 223
Yritti turhaan soittaa miehelleen, akku loppui - Umpihumalassa ollut nainen raiskattiin kapakkaillan jälkeen
Yritti turhaan soittaa miehelleen, akku loppui - Umpihumalassa ollut nainen raiskattiin kapakkaillan jälkeen

Sunnuntai 18.3.2018 klo 22.16



Kapakkaillan jälkeen aamuyöllä avaimensa kadottanut helsinkiläisnainen yritti turhaan tavoittaa puolisoaan. Kännykän akku oli tyhjä. Nainen ei aavistanut, että yösijaa tarjonnut mies raiskaisi hänet hetken kuluttua.

  • Viisikymppinen helsinkiläisnainen ei kapakkaillan jälkeen tavoittanut miestään, koska kännykästä oli akku loppu.
  • Naiselta oli avaimet hukassa ja hän oli niin vahvasti humalassa, että häntä nolotti mennä kotiinsa.
  • Kapakassa ollut nuori mies huomasi naisen tilan ja tarjosi hänelle yöpaikkaa. Asunnossa nainen joutui kuitenkin heti raiskatuksi.

Viisikymppinen helsinkiläisnainen päätyi Vallilassa sijaitsevaan kapakkaan lauantai-illan vaihtuessa sunnuntain puolelle. Sisällä hän tapasi kaverinsa, mutta kadotti tämän jossain vaiheessa yön aikana.

Valomerkin jälkeen nainen oli jo hyvin vahvassa humalassa. Poistuessaan kapakasta hän huomasi kadottaneensa kotiavaimensa. Nainen hoippui läheiselle taksitolpalle ja yritti soittaa miehelleen. Puhelimen akku oli kuitenkin tyhjentynyt, joten nainen ei saanut yhteyttä kotiin.

Samassa paikalle tuli kapakassa ollut nuori mies, joka tajusi tilanteen ja tarjosi itkevälle naiselle yöpaikkaa lähellä asuvan kaverinsa luota. Nainen suostui miehen ehdotukseen ja lähti tämän kanssa Mäkelänkadulla sijaitsevaan huoneistoon.

Pelkäsi kuolevansa

Nainen ei lyhyen kävelymatkan aikana huomannut, että heidän perässään seurasi kaksi muuta miestä.

Heti sisällä mies tarttui kiinni vieraaseensa ja työnsi tämän selälleen sohvalle. Nainen yritti rimpuilla vastaan ja huutaa, mutta mies tukki toisella kädellä hänen suunsa ja kuristi toisella kädellä kurkusta. Nainen pelkäsi kuolevansa. Hän menetti hetkeksi tajuntansa. Kamppailun aikana mies myös löi naista kasvoihin. Naisen vastusteluyrityksistä huolimatta miehen onnistui repiä uhrin housut jalasta ja raiskata tämän.

Kun raiskaaja oli lopettanut ja poistunut vessaan, huoneistoon perässä tullut asunnon haltija avasi oven ja uhrin mukaan raiskasi hänet juuri kun hän oli saamassa vaatteet päälleen. Naisen mukaan toinen raiskaaja ei kuitenkaan lyönyt häntä, vaan piti ainoastaan kiinni.

Ryntäsi kadulle

Saatuaan vihdoin vaatteita ylleen nainen ryntäsi ulos asunnosta. Hän sai pysäytettyä ohi ajaneen taksin, joka ajoi hänet kotiin. Nainen oli järkyttynyt, sekaisin ja humalassa. Kuljettaja ei juurikaan saanut hänen puheestaan selvää, mutta ymmärsi, että jotain pahaa oli tapahtunut. Hän soitti hätäkeskukseen samalla kun jätti naisen tämän pihan edustalle.

Paikalle tullut poliisipartio löysi naisen, joka kertoi, että hänet oli raiskattu. Nainen selitti, ettei hän humalatilansa vuoksi ollut kehdannut mennä kotiin, vaan oli mennyt tarjottuun yöpaikkaan, missä hänet oli raiskattu. Poliisit ottivat naisen kyytiin ja lähtivät viemään häntä oikeuslääketieteellisiin tutkimuksiin. Matkalla nainen osoitti, missä hänet oli raiskattu.

Poliisi otti pian kiinni ja pidätti raiskauksesta epäillyt 21-vuotiaat miehet.

"Nainen lähenteli"

Vaikka kaverukset puhuivat monessa kohtaa ristiin, kumpikin kiisti raiskauksen. Asunnon haltija sanoi, ettei hänellä edes ollut mitään seksuaalista kanssakäymistä tuntemattoman suomalaisen naisvieraan kanssa.

Pääepäilty puolestaan myönsi yhdynnän, mutta väitti, että kaikki oli tapahtunut yhteisymmärryksessä ja täysin naisen aloitteesta. Vaikka nainen ei edes osannut englantia, mies kertoi, että keskustelu oli käyty englanniksi ja lyhyt kävelymatka asunnolle oli tehty "tanssien ja laulaen".

Sisällä asunnossa nainen olisi miehen mukaan vetänyt tämän kädestä luokseen sohvalle.

"Ei uskottavaa"

Käräjäoikeus ei kuitenkaan yleisen elämänkokemuksen mukaan pitänyt "lähtökohtaisesti erityisen uskottavana", että itseään 27 vuotta vanhempi entuudestaan tuntematon nainen välittömästi asunnolle tullessaan vetäisi nuoren miehen luokseen, riisuutuisi ja ryhtyisi seksiin - varsinkin, kun pieneen huoneistoon oli tullut myös kaksi muuta miestä.

Nainen oli vielä neljä tuntia tapahtuman jälkeen noin 2,2 promillen humalassa. Hänen muistikuvansa tapahtumista alkoivat tarkentua vasta seuraavien päivien aikana. Osittaiset epätarkkuudet naisen kertomassa johtuivat oikeuden arvion mukaan hänen vahvasta päihtymystilastaan. Osaltaan ne heikensivät naisen uskottavuutta. Kuitenkin esimerkiksi kuristusjäljet kaulalla, mustelmat eri puolilla kehoa sekä tapahtumat asunnosta poistumisen jälkeen tukivat hänen kertomaansa.

Käräjäoikeus katsoi lopulta, että kumpikin mies oli syyllistynyt raiskaukseen. Se tuomitsi vuonna 1995 syntyneen Yaser Riyad Hadi Al-Obaidin kahdeksi vuodeksi ehdottomaan vankeuteen. Al-Obaidin ikätoverille oikeus tuomitsi vuoden ja kuukauden mittaisen ehdottoman vankeusrangaistuksen.

Näyttö ei riittänyt

Helsingin hovioikeus kuitenkin hylkäsi asunnonhaltijan syytteen raiskauksesta. Se katsoi, ettei uhrin kertomus yksin ollut riittävä näyttö raiskauksesta. Hovin mielestä myöskään uhrin reaktiot asunnosta poistumisen jälkeen eivät riittävästi tukeneet sitä, että huoneistossa olisi tapahtunut myös toinen raiskaus.

Tuoreessa päätöksessään Helsingin hovioikeus vahvisti kuitenkin Al-Obaidin tuomion ja korotti hänen maksettavakseen määrätyt haitta- ja kärsimyskorvaukset yhteensä 8 000 euroon.

Raiskaus tapahtui toukokuussa 2017.

RISTO KUNNAS
risto.kunnas@iltalehti.fi
 

kekkeruusi

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
02.11.2016
Viestejä
6 909
Juu Unkarin katsotuin, ja meininki on sama kuin Putinin kanavissa. Jos suomalaista valtamediaa parjaa puolueellisuudesta näissä asioissa, niin pitäisi pystyä tunnustamaan monta kertaluokkaa pahempi puolueellisuus toiseen suuntaan Unkarin kansallistetussa propagandamediassa.
En tunne Unkarin mediaa ja väitänpä ettet tunne sinäkään, nimimerkki Tirlittanista puhumattakaan. Siten Tirlittanin viittaus oli tyhjänpäiväinen.
 

Lallijuoppo

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
6 683
Lähde vaikuttaa luotettavalta. Melkein yhtä laadukkaalta kuin MV-lehti.
Kaikki tieto Ruotsista ainakin tukee sitä, että siellä tapahtuu aika outoja juttuja länsimaiseksi valtioksi. Huonommaksi menee koko ajan.

Ainoa mikä minua ihmetyttää on, että kuinka huonoksi tilanteen oikein pitää mennä, että ruotsalaiset lopettavat sen leikkimisen, että kaikki on hyvin ja aletaan tekemään jotain?

Vaikkapa Tanska ei kai ole vielä lähelläkään Ruotsin tilannetta, mutta siellä on jo käytössä lähes järeimmät keinot mitä normaalina rauhanaikana voi olla. Seuraava askel onkin jo joku poikkeustila ulkonaliikkumiskieltoineen ja armeijan tarkastuspisteineen.

Suomi puolestaan leikkii, että muissa maissa ei ole mitään ongelmaa maahanmuuton suhteen eikä Suomessakaan ole muuta ongelmaa kuin kantaväestön rasismi.
 

kekkeruusi

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
02.11.2016
Viestejä
6 909
Ettei ehkä kannata hakea kulttuurin rikastumiseen liittyviä uutisia Unkarin valtiollisesta mediasta, jos media on äärioikeistolaisen puolueen itsevaltiaan sensuurin alla, pakolaisista kielletään näyttämässä tv:ssä lapsia ja naisia, ja journalismia pakolaisasiasta yrittäviä käydään valtion toimesta kotona hakkaamassa.

Paitsi tietysti jos se tukee hyvin agendaa, eikä lukija osaa soveltaa tarvittavaa kriittisyyttä, niin sitten kannattaa.
Tekikö se tuosta videosta jotenkin virheellisen? Varsinkin kun Euroopan valtamedia toimii mm. pakolaisten /"pakolaisten" kohdalla juuri päinvastoin yhtä puolueellisesti. Tietenkin väkivaltaa huomioimatta.
 
Liittynyt
25.10.2016
Viestejä
139
Mielestäni on aika yhdentekevää noiden mamujen raiskailut. Ihan sama vaikka yli 50% naisista tulisi raiskatuiksi ennen 18 vuoden ikää, kyllä yhteiskunta sopeutuisi.

Välittömämpi ongelma on huoltosuhde, se että elätetään lisää ja lisää väkeä ei ole kestävä ratkaisu, keneltä lähtee tuet ensin? Ei voida vaan jatkuvasti kasvattaa bensa/alv veroja, voidaan tietysti siirtää ongelmaa ottamalla lainaa ja myymällä valtion monopoliyrityksiä ulkomaisille sijoitusrahastoille jotta kustaan kansalaisen tulevaisuus vielä varmemmin.
 

gulliver

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
02.11.2017
Viestejä
619
Englanssia Lontoosa on Spekers Corner joka on yli 300 vuotta ollut paikka missä voi puhua suunsa puhtaaksi asiasta kuin asiata.

Siellä on paasattu kommunismin ihanutta puheissa.

Siellä on paasatta islamin ihanuus kuuluu kaikkille ja kaikki sen lakien alle.

Nyt puhuu Tommy Robinson
 
Viimeksi muokattu:

living_death

★ Still alive ™
Liittynyt
15.11.2016
Viestejä
6 881
Rikastuikohan kulttuuri koska kuitenkin kyseessä Lähi-Itäkeskus?

Nuori mies yritti ryöstää rahaa jalankulkijoilta – löi teleskooppipatukalla

Nuori mies yritti ryöstää rahaa jalankulkijoilta – löi teleskooppipatukalla

19.3.2018 - 15.21

18-vuotiasta miestä epäillään kahdesta ryöstön yrityksestä. Tapaus sattui Helsingissä Itäkeskuksessa lauantaina yöllä noin kello 2.30.

Helsingin poliisi sai lauantaina yöllä hätäkeskukselta tiedon, että Marjaniementiellä on meneillään ryöstö.

Kaksi nuorta miestä oli jäänyt bussista ja jatkanut kotimatkaansa jalan. Miesten tiet erkanivat risteyksessä, jonka jälkeen toinen heidän takana kävellyt mies alkoi vaatia rahaa.

Mies ei suostunut antamaan rahaa, jolloin epäilty tekijä kaivoi repustaan teleskooppipatukan ja alkoi huitoa sillä ilmaan.

Mies huusi apua ja hänen kaverinsa juoksi auttamaan. Epäilty löi auttamaan tullutta miestä patukalla jalkaan ja vaati rahaa myös häneltä. Toinen uhri sai patukan napattua patukan pois ja mies pakeni paikalta juosten.

Poliisi sai epäillyn tekijän kiinni lähistöltä. Poliisi otti miehen kiinni ja häntä epäillään lisäksi lievästä ampuma-aserikoksesta.
 
Liittynyt
10.01.2017
Viestejä
346
Rikastuikohan kulttuuri koska kuitenkin kyseessä Lähi-Itäkeskus?

Nuori mies yritti ryöstää rahaa jalankulkijoilta – löi teleskooppipatukalla

Nuori mies yritti ryöstää rahaa jalankulkijoilta – löi teleskooppipatukalla

19.3.2018 - 15.21

18-vuotiasta miestä epäillään kahdesta ryöstön yrityksestä. Tapaus sattui Helsingissä Itäkeskuksessa lauantaina yöllä noin kello 2.30.

Helsingin poliisi sai lauantaina yöllä hätäkeskukselta tiedon, että Marjaniementiellä on meneillään ryöstö.

Kaksi nuorta miestä oli jäänyt bussista ja jatkanut kotimatkaansa jalan. Miesten tiet erkanivat risteyksessä, jonka jälkeen toinen heidän takana kävellyt mies alkoi vaatia rahaa.

Mies ei suostunut antamaan rahaa, jolloin epäilty tekijä kaivoi repustaan teleskooppipatukan ja alkoi huitoa sillä ilmaan.

Mies huusi apua ja hänen kaverinsa juoksi auttamaan. Epäilty löi auttamaan tullutta miestä patukalla jalkaan ja vaati rahaa myös häneltä. Toinen uhri sai patukan napattua patukan pois ja mies pakeni paikalta juosten.

Poliisi sai epäillyn tekijän kiinni lähistöltä. Poliisi otti miehen kiinni ja häntä epäillään lisäksi lievästä ampuma-aserikoksesta.
Vittu mikä idiootti toi ryöstäjä. :lol:
 

zZzz

lasciate ogni speranza, voi ch'entrate
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
525
edelliseen viestiini tässä ketjussa viitaten, olivat sitten taas tänään kurdiperseilijät asialla Tampereella:

Mielenilmaus keskeytti valtuustokokouksen Tampereella – Yleisölehteriltä huudettiin iskulauseita ja heitettiin paperilappuja



tällaisten islamistien ja kehitysmaalaisten tyyliin kun aletaan "hoitamaan" jatkossa yhä enemmän ja enemmän asioita niin saadaan nopeasti kunnon Big Brother -meininki meillekin.. :psmoke:

sillä juurikin tuollaisten perseilyjen perusteella täälläkin vedetään keposesti vaikka mitkä tahansa stasi-tiedustelulait läpi, annetaan poliiseille lisää oikeuksia, tiukennetaan aselupia, estetään kansalaisilta pääsy valtuustojen ja eduskunnan istuntoihin "ennaltaehkäisevästi", ja sitten ihmetellään kun entisestään polarisoituu kansan ja eliitin kahtiajako toisten päästessä pakenemaan multikulttia aidatuille asuinalueille joissa ei tarvi kuunnella minareettijoikujia ja lapset saavat käydä koulunsa rauhassa, tavikset sitten koittaa selvitä no-go alueilla ja niiden liepeillä miten kuten pystyy... ja toki tämä kaikki pitää vain hyväksyä, koska Lontoonkin pormestarin ja muiden suvakkipoliitikkojen mielestä "se nyt vain on uusi eurooppalainen normaali!1".. :facepalm:
 

gulliver

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
02.11.2017
Viestejä
619
Kunnen heitä on riittävästi ja alkavat vaatia Suomen muuttamista kivikauden lakeihinsa.
Jolloi se näyttää kuin tuossa yllä Tommy robinson videon alussa .
 

zZzz

lasciate ogni speranza, voi ch'entrate
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
525
Kunnen heitä on riittävästi ja alkavat vaatia Suomen muuttamista kivikauden lakeihinsa.
Jolloi se näyttää kuin tuossa yllä Tommy robinson videon alussa .
niinpä, siis sehän tässä huolestuttavinta onkin, että vaikka kurdejakin on vain promilleluokkaa väestöstä, niin he ovat käsittämättömän äänekkäitä ja aktiivisia, pelkästään omaa etuansa ajavia mölisijöitä, jotka ovat jo osoittaneet voimansa niin Helsingin kuin Tampereen keskustan tukkimisessa parin päivän sisällä laittomissa mielenosoituksessaan ja vyörymällä poliisin yli heitellen kiviä sivullisia kohden, sekä samaan aikaan toki mediassa itkien kun joku mummeli omassa porukassaan oli kompuroinut "poliisiväkivallan vuoksi"... kunnon lähi-itäläistä filmausmeininkiä & uhriutumista siis, 6/5.. :psmoke:

mutta rajat auki vaan, kyllä siitä hyvä seuraa kun noita saadaan miekkariinsa sen 100-200 sijasta ensin 1000-2000, sitten 10 000-20 000 ja lopulta.. no, se on sitten tervetuloa Suomen islamistinen tasavalta se.

ja tätähän ei missään nimessä voinut ennalta nähdä ei, yllättyneitä on runsain mitoin niin rasmus-ryhmässä, rhc-ryhmässä kuin muissa suvakkien kokoontumiskerhoissa.. ja toki kaikissa eduskuntapuolueissamme - poislukien ainoastaan persut.
 

Lallijuoppo

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
6 683
niinpä, siis sehän tässä huolestuttavinta onkin, että vaikka noita kurdikusipäitäkin on vain promilleluokkaa väestöstä, niin he ovat käsittämättömän äänekkäitä ja aktiivisia, pelkästään omaa etuansa ajavia mölisijöitä, jotka ovat jo osoittaneet voimansa niin helsingin kuin tampereen keskustan tukkimisessa parin päivän sisällä laittomissa mielenosoituksessaan ja vyörymällä poliisin yli heitellen kiviä sivullisia kohden, sekä samaan aikaan toki mediassa itkien kun joku mummeli omassa porukassaan oli kompuroinut "poliisiväkivallan vuoksi"... kunnon lähi-itäläistä filmausmeininkiä & uhriutumista siis, 6/5.. :psmoke:
Toki jälleen kerran ei voi kuin ihmetellä, että vaikka netissä on videoita noiden sikailuista (joita ei toki katso kuin pari hassua tyyppiä), niin lehdistö ei kerro mitä oikeasti on tapahtunut.

Sitä alkaa ainakin meikäläinen miettiä, että miten on mahdollista, että media valehtelee asiasta, mistä on täysin selvät todisteet? Tällöinhan niiden yhteenkään juttuun ei voi luottaa, koska valehtelu on niiden verissä.

Sitten jotkut vielä kehtaavat väittää jostain luotettavasta mediasta. Oikeastaan pitäisi laittaa ylös joku video ja siihen liittyvä juttu. Sen jälkeen kun joku taas vaatii jotain todisteita suomalaisen median epäluotettavuudesta, niin laittaa ne jakoon.

Mutta sekin on turhaa, koska video ei kelpaa, jos se on epäluotettavalta sivustolta tai tyypiltä. Mutta kun ei niitä videoita voi mistään Hesarista linkittää, vaan vaikkapa joltain June Lokalta. Ja silloin se video on automaattisesti feikki, vaikka olisi viisituntinen striimi, mistä ei ole leikattu mitään pois.
 
Liittynyt
21.10.2016
Viestejä
2 150
Mielestäni on aika yhdentekevää noiden mamujen raiskailut. Ihan sama vaikka yli 50% naisista tulisi raiskatuiksi ennen 18 vuoden ikää, kyllä yhteiskunta sopeutuisi.
Aika paljon tulee suomessa tapahtua kulttuurin taantumisen suhteen että tuohon voisimme sopeutua. Vai oliko tässä hieman subjektiivista mielipidettä?

edelliseen viestiini tässä ketjussa viitaten, olivat sitten taas tänään kurdiperseilijät asialla Tampereella:

Mielenilmaus keskeytti valtuustokokouksen Tampereella – Yleisölehteriltä huudettiin iskulauseita ja heitettiin paperilappuja



tällaisten islamistien ja kehitysmaalaisten tyyliin kun aletaan "hoitamaan" jatkossa yhä enemmän ja enemmän asioita niin saadaan nopeasti kunnon Big Brother -meininki meillekin.. :psmoke:

sillä juurikin tuollaisten perseilyjen perusteella täälläkin vedetään keposesti vaikka mitkä tahansa stasi-tiedustelulait läpi, annetaan poliiseille lisää oikeuksia, tiukennetaan aselupia, estetään kansalaisilta pääsy valtuustojen ja eduskunnan istuntoihin "ennaltaehkäisevästi", ja sitten ihmetellään kun entisestään polarisoituu kansan ja eliitin kahtiajako toisten päästessä pakenemaan multikulttia aidatuille asuinalueille joissa ei tarvi kuunnella minareettijoikujia ja lapset saavat käydä koulunsa rauhassa, tavikset sitten koittaa selvitä no-go alueilla ja niiden liepeillä miten kuten pystyy... ja toki tämä kaikki pitää vain hyväksyä, koska Lontoonkin pormestarin ja muiden suvakkipoliitikkojen mielestä "se nyt vain on uusi eurooppalainen normaali!1".. :facepalm:
Tavallisen kansan ja eliitin äärimmäisestä kahtiajaosta on seurannut lähinnä verisiä vallankumouksia. Nykyisen helpon liikkuvuuden aikana eliitin päät tuskin joutuvat pölkylle, mutta vaikutus on sama. Aina
tulee muistaa että päättäjät ajavat ensisijaisesti oman porukkansa asioita, ja jos et itse kuulu siihen, ei sinun kannata kyseistä poliitikkoa äänestää. Tavallisen duunarin asema ei kokkaria äänestämällä parane.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
362
Ylellä on hauska tilastokäppyrä: Korkeakoulutettujen pako Suomesta kiihtyi, osaajien maahanmuutto junnaa paikoillaan

Korkeakoulutettuja siis muuttaa yhä enemmän Suomesta pois ja yhä vähemmän Suomeen. Erikoista tuossa on kuitenkin se, että Suomeen muuttaneiden korkeakoulutettujen määrässä ei ole minkäänlaista piikkiä vuosina 2015–2016, vaikka tuolloinhan Suomeen saapui runsaasti porukkaa Lähi-idän korkeakulttuureista.
 

Tirlittan

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
09.03.2018
Viestejä
38
Ylellä on hauska tilastokäppyrä: Korkeakoulutettujen pako Suomesta kiihtyi, osaajien maahanmuutto junnaa paikoillaan

Korkeakoulutettuja siis muuttaa yhä enemmän Suomesta pois ja yhä vähemmän Suomeen. Erikoista tuossa on kuitenkin se, että Suomeen muuttaneiden korkeakoulutettujen määrässä ei ole minkäänlaista piikkiä vuosina 2015–2016, vaikka tuolloinhan Suomeen saapui runsaasti porukkaa Lähi-idän korkeakulttuureista.
Korkeakoulutus ja korkeakulttuuri ovat kaksi eri asiaa. Rakkaus tiedettä ja kulttuuria kohtaan on korkeakulttuuria, riippumatta koulutustasosta.

Tutkimusten mukaan pakolaisilla on erittäin kova motivaatio opiskella. Suomen opiskelijalle ilmainen koulutusjärjestelmä on vasta lapsenkengissä mitä tulee maahanmuuttajien sopeutumis- ja muuntokoulutuksiin.

Runsaasti resursseja kieli- ja kulttuuriopetukseen ja tätä kautta väylä aina yliopistoon asti. Näin saamme uusia ammattilaisia paikkaamaan työvoimapulaa eri aloille. Aina kirvesmiehistä lääkäreihin.
 
Liittynyt
20.10.2016
Viestejä
852
Tutkimusten mukaan pakolaisilla on erittäin kova motivaatio opiskella. Suomen opiskelijalle ilmainen koulutusjärjestelmä on vasta lapsenkengissä mitä tulee maahanmuuttajien sopeutumis- ja muuntokoulutuksiin.

Runsaasti resursseja kieli- ja kulttuuriopetukseen ja tätä kautta väylä aina yliopistoon asti. Näin saamme uusia ammattilaisia paikkaamaan työvoimapulaa eri aloille. Aina kirvesmiehistä lääkäreihin.
 

Ryydike

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
04.11.2016
Viestejä
970
Asiaton käytös
Korkeakoulutus ja korkeakulttuuri ovat kaksi eri asiaa. Rakkaus tiedettä ja kulttuuria kohtaan on korkeakulttuuria, riippumatta koulutustasosta.

Tutkimusten mukaan pakolaisilla on erittäin kova motivaatio opiskella. Suomen opiskelijalle ilmainen koulutusjärjestelmä on vasta lapsenkengissä mitä tulee maahanmuuttajien sopeutumis- ja muuntokoulutuksiin.

Runsaasti resursseja kieli- ja kulttuuriopetukseen ja tätä kautta väylä aina yliopistoon asti. Näin saamme uusia ammattilaisia paikkaamaan työvoimapulaa eri aloille. Aina kirvesmiehistä lääkäreihin.
Hyvin te hyväksikäyttäjät vedätte...:rofl::lol:
 

zZzz

lasciate ogni speranza, voi ch'entrate
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
525
Runsaasti resursseja kieli- ja kulttuuriopetukseen ja tätä kautta väylä aina yliopistoon asti. Näin saamme uusia ammattilaisia paikkaamaan työvoimapulaa eri aloille. Aina kirvesmiehistä lääkäreihin.
:facepalm:

ensinnäkin, meillä ei ole työvoimapulaa, vaan lähinnä koulutuspaikka-ja resurssipula (jota resursseja syövä maahanmuutto ainoastaan pahentaa) - tosin, poikkeuksena kuitenkin lääkäriliittoa voi kiittää keinotekoisesti aiheutetusta lääkärien työvoimapulasta joka pitää eturyhmänsä palkat korkealla.

fakta nimittäin on se, että meillä tasan tarkkaan on jo ennestään kiinnostuneita ja motivoituneita opiskeluhalukkaita omassa porukassammekin ihan joka lähtöön, mutta opiskelupaikkoja ei ole tarpeeksi:

Uusista ylioppilaista 70 prosenttia ei pääse korkeakouluun - Itä-Suomen aluehallintovirasto: Tulppa opiskelijavirrassa aiheuttaa mielenterveysongelmia

..elikkä se mitä meillä korkeintaan on, on pulaa vähän koulutusta vaativaan duuniin ja huonoihin työehtoihin alistuvasta halpatyövoimasta (ts. palkanmaksuhalukkuudessa parantamisen varaa), eikä siihenkään* (kuten ei mihinkään muuhunkaan oikeaan tai kuviteltuun "ongelmaamme") auta lähi-itäläisten roudaus tänne pätkän vertaa (ja meille taviksille todellakin täysin päinvastoin, löperö maahanmuuttopolitiikka on sen sijaan huomattavan haitallista, sillä halpatyövoimatulijat laskevat yleistä palkkatasoa sekä nostavat painetta sosiaaliturvan heikennyksiin - molemmat kätevästi liian monen poliittisen ja taloudellisen eliitin jäsenen tahtolistalla jo valmiiksi)!

mistä päästään toiseen pointtiin, eli aitoon työperäiseen erikoisosaaja-maahanmuuttoon; ikävä kyllä sitäkään ei ratkaista lähi-itäläisten avulla, vai kuvitteletko että bagdadin torilta ostetuilla koneinssin papereilla oikeasti pärjätään vaikkapa Wärtsilän palkkalistoilla - ja muutenkin ylipäätään hyvin harva on tässäkään langassa käsittääkseni vastustanut pitkälle koulutettujen erikoisasiantuntijoiden maahanmuuttoa pätkän vertaa.. :psmoke:

*varmemmaksi vakuudeksi, tässä vielä näitä mukavia tilastoja itse kullekin miten "suureksi avuksi" varsinkin tämä lähi-idän sakki on sen vähemmän koulutusta vaativankaan työn suhteen yhteiskunnassamme.. :kahvi:

https://helda.helsinki.fi/bitstream/handle/10138/152441/265_Lehti_ym_2014.pdf

”Toimettomuus on yksi yksilön rikollisuusriskiä lisäävä tekijä, vaikkakaan yhteys syrjäytymisen ja rikosriskin välillä ei ole yksiselitteinen. Valtaosa varkaus- ja väkivaltarikoksista tuomituista henkilöistä on toimettomia, mutta toimettomista ihmisistä suurin osa ei ole rikollisia.”

”Työllisyysaste kuvaa työllisten osuutta työikäisestä väestöstä. Se ei ole työttömyysasteen peilikuva, vaan huomioi työttömien ohella myös muut työikäiset työvoiman ulkopuoliset väestöryhmät (esimerkiksi varhaiseläkeläiset, opiskelijat, perhevapaalla olevat).” (s. 22)

Työllisyysaste äidinkielen mukaan, suluissa todennäköisin kotimaa ja puhujien lukumäärä Suomessa:


31. vieraskieliset yhteensä, keskiarvo 49,7 %

- -

44. arabia 29,4 % (arabimaat, 13 170)

45. persia 28,9 % (Iran, 7 281)

46. afgaani/pašto 28,2 % (Afganistan, vähän*)

47. somali 19,5 % (Somalia, 15 789)

48. burma 17,9 % (Myanmar, vähän*)



^ lisätehtäväksi annettakoon kunkin tykönään päätellä, mikä uskonto-ja kulttuuritausta yhdistää KAIKKIA noita vähiten työllistyviä, tukiaisia nostavia ryhmiä jotka nyt valitettavasti ovat täällä keskuudessamme yhteistä ja ikävän rajallista resurssikakkuamme ahmimassa.. :think:
 
Viimeksi muokattu:

Tirlittan

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
09.03.2018
Viestejä
38
:facepalm:

ensinnäkin, meillä ei ole työvoimapulaa, vaan lähinnä koulutuspaikka-ja resurssipula (jota resursseja syövä maahanmuutto ainoastaan pahentaa) - tosin, poikkeuksena kuitenkin lääkäriliittoa voi kiittää keinotekoisesti aiheutetusta lääkärien työvoimapulasta joka pitää eturyhmänsä palkat korkealla.

fakta nimittäin on se, että meillä tasan tarkkaan on jo ennestään kiinnostuneita ja motivoituneita opiskeluhalukkaita omassa porukassammekin ihan joka lähtöön, mutta opiskelupaikkoja ei ole tarpeeksi:

Uusista ylioppilaista 70 prosenttia ei pääse korkeakouluun - Itä-Suomen aluehallintovirasto: Tulppa opiskelijavirrassa aiheuttaa mielenterveysongelmia

..elikkä se mitä meillä korkeintaan on, on pulaa vähän koulutusta vaativaan duuniin ja huonoihin työehtoihin alistuvasta halpatyövoimasta (ts. palkanmaksuhalukkuudessa parantamisen varaa), eikä siihenkään* (kuten ei mihinkään muuhunkaan oikeaan tai kuviteltuun "ongelmaamme") auta lähi-itäläisten roudaus tänne pätkän vertaa (ja meille taviksille todellakin täysin päinvastoin, löperö maahanmuuttopolitiikka on sen sijaan huomattavan haitallista, sillä halpatyövoimatulijat laskevat yleistä palkkatasoa sekä nostavat painetta sosiaaliturvan heikennyksiin - molemmat kätevästi liian monen poliittisen ja taloudellisen eliitin jäsenen tahtolistalla jo valmiiksi)!

mistä päästään toiseen pointtiin, eli aitoon työperäiseen erikoisosaaja-maahanmuuttoon; ikävä kyllä sitäkään ei ratkaista lähi-itäläisten avulla, vai kuvitteletko että bagdadin torilta ostetuilla koneinssin papereilla oikeasti pärjätään vaikkapa Wärtsilän palkkalistoilla - ja muutenkin ylipäätään hyvin harva on tässäkään langassa käsittääkseni vastustanut pitkälle koulutettujen erikoisasiantuntijoiden maahanmuuttoa pätkän vertaa.. :psmoke:

*varmemmaksi vakuudeksi, tässä vielä näitä mukavia tilastoja itse kullekin miten "suureksi avuksi" varsinkin tämä lähi-idän sakki on sen vähemmän koulutusta vaativankaan työn suhteen yhteiskunnassamme.. :kahvi:

https://helda.helsinki.fi/bitstream/handle/10138/152441/265_Lehti_ym_2014.pdf

”Toimettomuus on yksi yksilön rikollisuusriskiä lisäävä tekijä, vaikkakaan yhteys syrjäytymisen ja rikosriskin välillä ei ole yksiselitteinen. Valtaosa varkaus- ja väkivaltarikoksista tuomituista henkilöistä on toimettomia, mutta toimettomista ihmisistä suurin osa ei ole rikollisia.”

”Työllisyysaste kuvaa työllisten osuutta työikäisestä väestöstä. Se ei ole työttömyysasteen peilikuva, vaan huomioi työttömien ohella myös muut työikäiset työvoiman ulkopuoliset väestöryhmät (esimerkiksi varhaiseläkeläiset, opiskelijat, perhevapaalla olevat).” (s. 22)

Työllisyysaste äidinkielen mukaan, suluissa todennäköisin kotimaa ja puhujien lukumäärä Suomessa:


31. vieraskieliset yhteensä, keskiarvo 49,7 %

- -

44. arabia 29,4 % (arabimaat, 13 170)

45. persia 28,9 % (Iran, 7 281)

46. afgaani/pašto 28,2 % (Afganistan, vähän*)

47. somali 19,5 % (Somalia, 15 789)

48. burma 17,9 % (Myanmar, vähän*)



^ lisätehtäväksi annettakoon kunkin tykönään päätellä, mikä uskonto-ja kulttuuritausta yhdistää KAIKKIA noita vähiten työllistyviä, tukiaisia nostavia ryhmiä jotka nyt valitettavasti ovat täällä keskuudessamme yhteistä ja ikävän rajallista resurssikakkuamme ahmimassa.. :think:
Rakennusalalla ei työvoimapulaa? Hoitoalalla pulaa työpaikoista?

Ei yhteiskunnan kannata laittaa mamuja samoihin opiskeluhakujonoihin muiden kanssa. Harva pääsisi opiskelemaan kielitaito-ongelmien takia.

Pitää perustaa omia oppilaitoksia mamuille, joissa opetellaan suomen kieltä yhdessä tutkinnon kanssa. Parasta kehitysapua on auttaa ihmisiä suoraan, eikä kylvää rahaa korruptoituneiden diktaattorien taskuun.

Korkeakoulujen lukukausimaksut pois ulkomaalaisilta. Tilalle pääsykokeet englanniksi jokaisessa Suomen suurlähetystössä kerran vuodessa. Opiskelupaikka Suomessa tarkoittaa jo nykyisellään automaattista määräaikaista oleskelulupaa, joten lakimuutoksia ei tarvita. Kun olet valmistunut saat kansalaisuuden. 5000 opiskelupaikkaa maahanmuuttajille, aloille joilla on työvoimapula. Ei ole enää päiväkodeissa henkilöstövajausta kuten nyt. Metrotkin kulkevat ajallaan.

Työttömyyskorvaukset pois ja tilalle työllistämisseteli jossa valtio maksaa 50% palkasta. Näin varmistutaan että valmistunut siirtyy työelämään.

Olen jutellut asiasta muiden humanistien ja valtiotieteilijöiden kanssa. Oikein toteutettuna malli toimisi. Opiskelulinjojen kokoja säädeltäisiin joka vuosi työvoimatarpeen mukaan.
 

Ryydike

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
04.11.2016
Viestejä
970
Rakennusalalla ei työvoimapulaa? Hoitoalalla pulaa työpaikoista?

Ei yhteiskunnan kannata laittaa mamuja samoihin opiskeluhakujonoihin muiden kanssa. Harva pääsisi opiskelemaan kielitaito-ongelmien takia.

Pitää perustaa omia oppilaitoksia mamuille, joissa opetellaan suomen kieltä yhdessä tutkinnon kanssa. Parasta kehitysapua on auttaa ihmisiä suoraan, eikä kylvää rahaa korruptoituneiden diktaattorien taskuun.

Korkeakoulujen lukukausimaksut pois ulkomaalaisilta. Tilalle pääsykokeet englanniksi jokaisessa Suomen suurlähetystössä kerran vuodessa. Opiskelupaikka Suomessa tarkoittaa jo nykyisellään automaattista määräaikaista oleskelulupaa, joten lakimuutoksia ei tarvita. Kun olet valmistunut saat kansalaisuuden. 5000 opiskelupaikkaa maahanmuuttajille, aloille joilla on työvoimapula. Ei ole enää päiväkodeissa henkilöstövajausta kuten nyt. Metrotkin kulkevat ajallaan.

Työttömyyskorvaukset pois ja tilalle työllistämisseteli jossa valtio maksaa 50% palkasta. Näin varmistutaan että valmistunut siirtyy työelämään.

Olen jutellut asiasta muiden humanistien ja valtiotieteilijöiden kanssa. Oikein toteutettuna malli toimisi. Opiskelulinjojen kokoja säädeltäisiin joka vuosi työvoimatarpeen mukaan.
Entäpä han-suomalaiset? Suoraan vaan Soylent Greeniksi maahanmuuttajille?
 
Liittynyt
25.10.2016
Viestejä
1 287
Miksi matujen pitäisi lukea lääkäriksi? Ylehän tietää että ne on korkeasti koulutettuja lääkäreitä ja insinöörejä jo Suomeen tullessaan.

Ja onhan meillä jo kirvessomalikin valmiiksi. Ainiin, no sen vihapoliisi joutui ampumaan hengiltä kun yritti lyödä poliisia kirveellä päähän.
 

jipsu

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 452
Pitää perustaa omia oppilaitoksia mamuille, joissa opetellaan suomen kieltä yhdessä tutkinnon kanssa. Parasta kehitysapua on auttaa ihmisiä suoraan, eikä kylvää rahaa korruptoituneiden diktaattorien taskuun.
Olen samaa mieltä sen suhteen että ne humanitaariset mamut joita on "pakko" ottaa tulisi lapset laittaa päiväkotiin heti kun pystyy (1v, 2v? iässä) ja vanhemmat johonkin eri amislinjoille jo vuoden sisällä. Kieli on pakko oppia 3-4v aikana niin hyväksi että viimeinen vuosi menee ihan suomenkielisten kanssa samassa ryhmässä (4-5v tutkinto). Koskee naisia ja miehiä. Jos ei onnistu niin tukia leikkuriin urakalla, samoin asuinpaikka jonka suomi ei-kansalaisille tarjoaa pitäisi olla osoitettuna paikassa X ja sieltä pääsee pois vain omalla rahalla. Koulutukseen pitäisi hyödyntää mahdollisimman paljon verkkokursseja ja digitalisaatiota.
 
Liittynyt
18.05.2017
Viestejä
21 331
Miksi matujen pitäisi lukea lääkäriksi? Ylehän tietää että ne on korkeasti koulutettuja lääkäreitä ja insinöörejä jo Suomeen tullessaan.
No varmaan osittain siksi, että etenkin lääketieteen alalla meillä on ihan helvetin kankea byrokratia ulkomaisten koulutusten hyväksymisen suhteen. Vastahan tuossa oli juttu siitä korealaisesta vai japanialaisesta naislääkäristä, jolla meni byrokratiassa vuosia. Ite kysyit :smoke:
 
Liittynyt
25.10.2016
Viestejä
1 287
No varmaan osittain siksi, että etenkin lääketieteen alalla meillä on ihan helvetin kankea byrokratia ulkomaisten koulutusten hyväksymisen suhteen. Vastahan tuossa oli juttu siitä korealaisesta vai japanialaisesta naislääkäristä, jolla meni byrokratiassa vuosia. Ite kysyit :smoke:
Eli hölmölän byrokratia on syyllinen matujen korkeakoulutuspapereiden heikkoon läpimenoon. Onhan niillä kuitenkin osaamista alueilta joissa koulutusta eikä kielitaitoa tarvitse.

Kuten joukkoraiskaaminen, yksittäistapaukset, ryöstely, huumekauppa, kerjääminen, sosiaalituen nosto, yleinen häiriökäyttäytyminen, kunnia(ton) väkivalta, sotilaskarkuruus ym.
 
Liittynyt
18.05.2017
Viestejä
21 331
Eli hölmölän byrokratia on syyllinen matujen korkeakoulutuspapereiden heikkoon läpimenoon.
Sä kysyit, miksi lääkäriksi koulutettujen pitäisi "lukea lääkäriksi", minä esitin arvauksen osittaisesta syystä. En tiedä miksi joukkoraiskarien, huumekauppiaiden yms. pitäisi lukea lääkäreiksi. Ehkä ne haluaa lääkärin hommiin?
 
Liittynyt
25.10.2016
Viestejä
1 287
Sä kysyit, miksi lääkäriksi koulutettujen pitäisi "lukea lääkäriksi", minä esitin arvauksen osittaisesta syystä. En tiedä miksi joukkoraiskarien, huumekauppiaiden yms. pitäisi lukea lääkäreiksi. Ehkä ne haluaa lääkärin hommiin?
Enkä kysynyt. Kysyin miksi matujen pitäisi lukea lääkäriksi? Korkeakoulutetut loiset puhkui intoa jo 2016.

Korkeasti koulutetut turvapaikanhakijat puhkuvat työintoa – "Haluaisin osoittaa kiitollisuuteni suomalaisille"

 

Tirlittan

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
09.03.2018
Viestejä
38
Enkä kysynyt. Kysyin miksi matujen pitäisi lukea lääkäriksi? Korkeakoulutetut loiset puhkui intoa jo 2016.

Korkeasti koulutetut turvapaikanhakijat puhkuvat työintoa – "Haluaisin osoittaa kiitollisuuteni suomalaisille"

Oppisitko itse arabian kielen kahdessa vuodessa? Tottakai jo kielen oppiminen vie aikaa. Sen jälkeen 5 vuoden yliopistokoulutus päälle. Suomalaisesta maahanmuuttopolitiikasta on tulossa kansainvälisestikin arvioituna menestystarina.
 

Tirlittan

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
09.03.2018
Viestejä
38
Jaa, millähän mittarilla? Työllisyys? Rikollisuustaso? Taidat vain unelmoida..
Rikollisuustaso, kulttuurin rikastuminen yms. Kannattaa joskus muuten käydä maistamassa syyrialaista ruokaa. Koftaa, shawarmaa yms. Hakkaa muuten kebabit mennen tullen. Maustaminen on taidetta.
 
Tila
Keskustelu on suljettu.
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
240 111
Viestejä
4 191 791
Jäsenet
70 865
Uusin jäsen
Southsidespinner

Hinta.fi

Ylös Bottom