Star Citizen

IcePen

Typo Generaatroti ;-)
Tukijäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
5 979
Vikingalotin aamuyön jorinat siitä on poistettu välistä.

Mikä vehje tuo tuossa Anniversary Salen mainoksen kuvassa komeilee?
Se on uusi konseptialus joka tulee konseptimyyntiin Anniversarysalen yhteydesssä muuta CIG on tehnyt sen poikkeuksen että ei ole kertonut siitä yhtään mitään etukäteen ei edes hintaa joten spekulaatio lähteeksi on vain tuo viivapiirros joten veikkaukset on aika laajalla skaalalla sen suhteen että mihin tarkoitukseen alus olisi ja kuinka suuri se mahdollisesti on siitä aikamoni on sama mieltä että se näyttää Anvilin alukselta.

-------------------------------------------------------------

Hull C aluksessa on se teleskoopinen rahtiosan putki
jos olet miettinyt miltä näyttää sen sisäpuolella VVV
HC.jpg


-------------------------------------------------------------

Finally, Star Citizen Alpha 3.0 is getting closer to a PTU release. We would love for you to help with testing. If you're interested, keep an eye out for an email inviting you to join us. We are expecting to go to PTU before your next concierge newsletter on December 20th.
SneakPeek_HalfHawk[1].jpg


Here’s an exclusive look at Anvil Aerospace’s latest concept ship — the Hawk. Take the Observer test for your chance to win one or add one to your fleet from November 24th through December 11th.
Kun ottaa huomioon aluksen nimen ja näkyvät yksityiskohdat voisi veikata että tämä alus olisi suunniteltu ensisjaisesti hyväksi ilmakehä taistelualukseksi, saanähdä osuuko veikkaukseni edes lähelle.

Koska aluksessa on Anvilin logo ja Anniversary Special alkaa "November 24th – Anvil Aerospace" Anvilin aluksilla nähdään pian oliko veikkaukseni täysin metsässä.



Uusimmasta Jump Pointista
MIN SYSTEM ALEYA

Ever since Nick Croshaw first successfully transited a jump point, scientists have studied and theorized the phenomena that makes such inter-system travel possible. For years, the prevailing belief was that the gravitational pull from a star combines with some yet-to-be identified circumstances to create these expressways through space. They looked for correlations between the type of star in a system, its number of jump points, and exactly where they appeared. Despite a wealth of theories on how a star’s gravitational pull plays into jump point formation, there was no scientific consensus.

Then the Min System was discovered, resetting most scientific thinking on the subject. The system has no star. It contains only a rogue gas giant with four orbiting moons.

The Dark System

In the pantheon of systems discovered by Humanity, Min is utterly unique due to its lack of a sun. Rumors that a “dark system,” devoid of light, existed in certain outlaw circles for years, but most believed it to be nothing but a tall tale. These tales propagated because Min’s initial discovery was kept a secret for over two centuries.

...

Aleya (Min 1b)

Somehow life has found a way to survive on Min 1b despite its meager prospects. This rocky moon, the largest of the four, holds onto a thin atmosphere and stays unexpectedly warm thanks to the effect its eccentric orbit has on its atmosphere. Its surface is almost completely covered in vast oceans with countless hydrothermal vents in the seabed. These factors are enough to sustain a large community of bioluminescent bacteria. Their ghostly glow radiates up from the ocean floor, making for an almost surreal visual when combined with the stars in the black sky.

...
Kun nyt planeetojen/kuiden pinnoille voi vapaasti laskeutua tuo on ehdottoamsti yksi "täytyy käydä paikka" (siis sitten kun se on pelissä).

Jos haluaa saada vähän ideaan tuosta niin muistaakseni on olemassa yksi vanha Star trek jakso jossa ne käy rogue planeetalla (planeeta joka on yksin avaruudessa ilman aurinkokuntaa) siitä voi saada vähän ideaa millainen tuo planeettakunta on Star Citizenissä (pitikeksiä uusisana kun aurinkokunta olisi harhaanjohtava).
 
Viimeksi muokattu:

Henkka77

Tukijäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
6 067
Pikkulinnut laulaa että ainakin concierget olis saanu PTU-kutsua ja PTU:n arvioitu alkamisajankohta olis noin viikko ennen joulua.
 

-is2-

╭∩╮ʕ•ᴥ•ʔ╭∩╮
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
349
Näyttäs olevan subscriberit ennen conciergeja? Ja NDA on viimein poistettu.


Stage 1 - PTU 1st Wave: Invites sent

Stage 2 - Subscribers: Invites not sent

Stage 3 - Concierge: Invites not sent
 
Viimeksi muokattu:

IcePen

Typo Generaatroti ;-)
Tukijäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
5 979
Joo, ovat aloittaneet tosiaan PTU:n, pitääkin uusia subscribe.. :D

Expanding Star Citizen Alpha 3.0 PTU Testing - Star Citizen Spectrum
Expanding Star Citizen Alpha 3.0 PTU Testing


Hi Everyone,

We will be publishing Star Citizen Alpha 3.0 to PTU in stages for the following three groups — 1st Wave testers, Concierge Members, and Subscribers. Going from one stage to the next will depend on stability. You can follow the status of your group here.

The goal of this initial PTU release is to increase our total player count in an effort to test concurrency. We also need you to focus on testing the traversal system by quantum traveling, landing on moons, locating and visiting Levski, and just exploring the great expanse of space around Crusader.

Please note that the complete Alpha 3.0 experience is not in this build, as some features are still being implemented and refined. These features will be added to future builds when ready for wider testing.

To play Alpha 3.0, you must download and install the new PTU Launcher. It features the Delta Patcher, which will drastically reduce the size of incremental game updates. You will also need to copy your account to the PTU.

Here’s a refresher on how to do that:

  1. Log on to the RSI website using your normal credentials.
  2. Copy your account to the PTU by visiting the Settings section of your RSI account or going directly here Access denied - Roberts Space Industries. Following this step, you should receive an email with your PTU-specific password.
  3. Download the PTU Launcher. https://install.robertsspaceindustries.com/star-citizen/RSI-Setup-1.0.0-ptu.25.exe
  4. Launch the installer exe and follow the instructions on screen.
  5. Log in to the PTU Launcher using your login ID and the PTU-specific password received in the email.
  6. Make sure the “Live” channel is selected under the Star Citizen logo and download the latest build.
  7. Enjoy Alpha 3.0!
You can view the latest patch notes here. Also, don’t forget to report bugs on the Issue Council.

Thanks for all your help in getting Alpha 3.0 ready for primetime!

See you in the ‘verse!
The RSI Team
Tuossa koko kirjeen sisältö ja ote Spectrum threadista

Stage 1 - PTU 1st Wave: Invites sent

Stage 2 - Subscribers: Invites not sent

Stage 3 - Concierge: Invites not sent
koska itse kuulun
PTU 2nd Wave, Subscribers ja Concierge
luokiin inviteä ei vielä ole tullut
mutta jos tuo PTU 1st Wave ei ole paljastanut isoja ongelmia se kutsu on yleensä tullut nopeasti PTU 1st waven jälkeen (lyhimmillään ollut 3-4 päivää eroa 1st:iin).


PS Tuon "PTU Launcher RSI-Setup-1.0.0-ptu.25.exe" pystyy näimmän lataamaan ilman kutsua joten latasin sen ja laitoin asentumaan asennuksen yhteydessä ehdotteli vanhan laucherin poistoa jota en tehnyt mutta voi siitähuolimatta rikkoa vanhan 2.6.3 versiob joten älkää kokeilko asennusta ennen kuin olen kertonut menikö vanha peli rikki.

PPS Ei onnistunut vanha ennen invitea keulimiskikka tälläkertaa joten ovat huolellisempia siinä että PTU aukeaa tosiasiassa aiotussa järjestyksessä eikä rajoittavana tekijänä ole vain inviten saanti.
 
Viimeksi muokattu:

Henkka77

Tukijäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
6 067
No ei ole kyllä mitään väliä vaikka 2.6.3 menisikin rikki, ei kait sitä ny enää kukaan pelaa muutenkaan..
Spectrumissa oli joku devi laittanut että mahdollisesti lisää invitejä lähtee tänään ja joukossa voi olla myös subit/concierget.
 

IcePen

Typo Generaatroti ;-)
Tukijäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
5 979
PPS Ei onnistunut vanha ennen invitea keulimiskikka tälläkertaa joten ovat huolellisempia siinä että PTU aukeaa tosiasiassa aiotussa järjestyksessä eikä rajoittavana tekijänä ole vain inviten saanti.
round1fail.JPG


Tuohon tyssäsi kun ei vielä ole uutta PTU tunusta eikä oma avoin (2.6.3) tunnus kelvannut,

Se syy miksi tätä kokeilin oli se että jos olisi saamut sen täyden peliclientin latauksen alkamaan nyt ennen kun on hirveä ruuhka mutta tähänsaakka se latasi vain tuon pelkän uuden laucherin eli varsinaisen clientin latus alkaa vasta PTU tunnuksella kirjautumisen jälkeen.

Tuo uusi laucheri on vain 78Mt joten sen etukäteen lataamisesta ja asentamisesta ei ole mitään järkihyötyä.

Vanha laucheri toimi vielä ja näyttäisi käynnistävän sen vanhan pelin (jup varmistin Caterpillar toimi AC free flightissa niin kuin ennenkin).


3.0 Keymaps V0.1 Dropbox - SC3_0_KeyMappings_v1.pdf
 
Viimeksi muokattu:

IcePen

Typo Generaatroti ;-)
Tukijäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
5 979


3.0 Production Schedule Report ei ole vielä päivittynyt ja se om nyt just 14:30 Losin aikaa eli saattaaolla että ei päivitykkään niistä Thanks Giving lomista johtuen ennen kuin ensiviikolla.


ATW:hen liityen alusten punkat toimii nyt log-out pointteiuna ja spawn pointteina, niin tästä sain sellaisen ajatuksen että voisin koittaa laittaa yhden isomman alukseni PTU:hun yhteiseksi log-out / spawn pointiksi jos sellainen vain olisi mahdollista kun tuon aluksen sijoittaisi sivuun vilkkaimmista paikosiat olisi kaikilla ioBBS:n Citizeneille yhteinen piste minkä kauta voisi kirjautua peliin ja siten missioneiden organisoiti yhteistyönä olisi helpompaa.

Onko kiinnostuta moiselle ajatukselle ja oletteko valmiit sitoutumaan siihen että ette lentele sitä alusta mihinsattuu ja siten tuhoa yhteistä log-out / spawn pointiamme, minullahan aluksen menetys PTU:ssa ei sinällään olisi ongelma kun peli siirtyy julkaisuversioksi sen aluksen kunto resetoituu joten aluksen PTU vauriot ei ole pysyviä.

Mahdolliset alukset olisi Starfarer, Starfarer Gemini ja Caterpillar noista vanilla Starfarer ei ole oma vaan loaner joten sen parkkeeraaminen johonkin kiinteäksi log-out / spawn pointiksi ei oikeastaan ole minulta pois kun ei ole tarvetta oppia sitä alusta kunnolla hyödyntämään.

Eli Starfarer vois olla kiintäpiste ja noita Starfarer Gemini ja Caterpillar aluksia voisi käyttää jossain multiplayer pelaamisessa (mulle on sama mitä aluksessa teen kunhan on porukalla jotain kivaa tekemistä).

Henkka77 voisko sitä muroEDdiscordia käyttää näiden mahdollisten yhteisten PTU multiplayer säätöjen kommunikointi kanavana (3.0 versissa on samaa missionia multiplayerina tekeville yhteinen äänikanava mutta sen kautta tulee vain pelistä tulevat viestit kommunikointiin täytyy vielä käytää chattia).

PS Nyt kun tuo PTU on avoin niin joku joka on jo ladannut sen PTU version kokonaan voisi kertoa että kuinka monta kymmentä Gigatavua se on niin että voi vähän varautua sen lataamiseen sitten kun se kunkin kohdalla avautuu (kun vaikka on uusi patcheri niin siinä on nyt kumminkin paljon enempi siältöä kuin 2.6.3 versiossa).
 
Viimeksi muokattu:

-is2-

╭∩╮ʕ•ᴥ•ʔ╭∩╮
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
349
36 gigaa, juuri latailen kun viimein aukesi subeille ja conciergeillekin.
 

-is2-

╭∩╮ʕ•ᴥ•ʔ╭∩╮
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
349
Mää niin arvasin tän.. Arvaa kuka lähtee töihin kärvistelemään. :D
Noo, ehkäpä tulee korjaus tai pari sillä välin kun olet töissä, melkoista rämpimistä välillä ja saa hyppiä EU->US->AUS eestaas kun serverit tökkii. Mutta toisaalta mielummin tätä tälläsenaki pelaa ku on töissä ;P
 

Henkka77

Tukijäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
6 067
Mikäs tossa nyt oli se ongelma? Coupled mode näkyi olevan päällä jolloin alus pyrkii pitämään itsensä paikallaan. De-coupled on sitten se Newtonian lentomalli.
Vai oliko jotain mitä missasin?
 

IcePen

Typo Generaatroti ;-)
Tukijäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
5 979
Mää niin arvasin tän.. Arvaa kuka lähtee töihin kärvistelemään. :D
Juu uuden patcherin luvattiin pienetävän päivitysten kokoa mutta tämä 3.0 ei ole päivitys vaan se kokonaan uusi peli johon sitten tullaan tekemään niitä päivityksiä.

Sinällään tuo 36Gt on todella vähän suurempi kuin edellinen versio vaikka sisältöä on paljon enempi joten on ne oppineet myös sen kokonaisuuden pakkaamaan tiheämpään.

Itse aloin juuri lataamaan, latausnopeus ei ainakaan alussa näytä nousevan riittäväksi niin että jos tulee yhtäheikosti kokoajan lataan vielä huomennnakin.
 

IcePen

Typo Generaatroti ;-)
Tukijäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
5 979
Onhan se nätti, mutta avaruussimulaattoripelillä tämä lentomallinnus :facepalm:
Taas sama virhe, se miltä aluksen liikkuminen näyttää ei tarkoita sitä etteikö se olisi täysi simu ts ne likkeet saadaan aikaa thrustereilla eikä millään fuulauksella.

Yleensäkin tuo lentomallinnuksesta puhuminen avaruussimun yhteydessä on oikeastaan vähän väärin kun sillä on alunperin viitattu nimeomaan siihen miten siivet ja ohjauspinnat toiimii ilmakehälennossa ja esim. Star Citizenissä ei ole mitään senkaltaista ilmakehän yläpuolella vaan ainot voimat on thrusterit, räjähdykset ja törmäykset.

IFCS lennonohjaustietokone tosin käyttää thrusterteita niin että silloin kun se on täydellä automatiikalla käytössä se tuottaa samankaltaista liikehdintää kuin lentokoneet mutta siihen on syynä se että se helpottaa pilotin työtä koska hallinta on helpompi oppia.


Yleensäkin niille ihmisille jotka valittaa nyky avasuussimujen kuten Star Citizen tai Elite Dangerous "lentomallista" niin niitä on muutamia vanhoja pelejä joissa se avaruussimu lentäminen on toteutettu ilma mitään tietokone avustusta kokeilkaa yhtä niistä peleistä ja tulkaa sitten sanomaan että halautte todellisen avaruussimun ilman mitään avustuksia (itse olen pelannut niitä pellejä ja pidin nistä mutta on päivänselvää että ei sitä lentotapaa voi toteuttaa peliin jota yli 2 miljoonan pelaajan pitäisi kyetä pelaamaan kohtuullisen helposti).
 
Viimeksi muokattu:

IcePen

Typo Generaatroti ;-)
Tukijäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
5 979
Jes nyt alkoi tapahtua lataus tulee nopeudella 50-55 Mbps tosin parantamisen varaa on vielä kun vanhalla lataukset tuli parhaimmillaan 80-100 Mbps.

Ai niin mulle ei jostainsyystä tullut PTU kutsu sähköpostia vaan avasin vain se PTU:n normaalisti asetuksista ilman kutsua niin että jos et ole saanut kutsua tarkista kumminkin josko se PTU olisi siitä huolimatta jo auki sinulle.
 
Viimeksi muokattu:

Henkka77

Tukijäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
6 067
PTU-kutsuongelmat on korjattu, mutta nyt on serverit sitten aivan jumissa eikä kukaan pääse peliin tällä hetkellä tietääkseni. Tutkivat asiaa.
 

IcePen

Typo Generaatroti ;-)
Tukijäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
5 979
PTU-kutsuongelmat on korjattu, mutta nyt on serverit sitten aivan jumissa eikä kukaan pääse peliin tällä hetkellä tietääkseni. Tutkivat asiaa.
Ok

Täällä lataus puolessavälissä ja jatkuvasti tullut nopeudella 50-60 Mbps

Yritän muuten latailla paria muutakin juttua kuin 3.0 PTU:ta Amazonin palvelimilta niin nekin näyttää tökkivän niin että olisikohan Amazon EU West palvelimella vähännormaalia enempi kuormitusta.

Tämä uusi Star Citizen lataaja ei näytä mitään arviota latuaksen valmsitumisajasta (ei edes hatustatempaistua veikkausta).


Katselin tuon uuden lataajan Issue Counsilia niin
LNCHR-46388 Resuming a download in launcher does not work after pausing
Älkää keskeyyttäkö lataustanne koska saatatte joutua aloittamaan alusta eikä jatka siitä mihin olitte jo päässeet.

PS 4,8Gt left, joten ei enää kauan kun pääsen siihen looppiin missä yritää päästä peliin sisään niin että peli ei ihan heti kaatuisi :)
 
Viimeksi muokattu:

IcePen

Typo Generaatroti ;-)
Tukijäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
5 979
Jip ...

Finally.JPG


... mä pääsen käynnistys yritys loopiin ;-)

Yksi ilmeinen ongelmakohta paljastui heti Star Citizen PTU siirtyy täyteen ikkunaan sen verran nopeasti että Windowsin kysely verkkolupien antamisesta jää piiloon työpöydälle, tuo lupahan täytyy antaa tai SC ei toimi.

Mutta joo toistaiseksi olen pelannut "Errorcode 15006":ta SC PTU:n sijasta.
 
Viimeksi muokattu:

Henkka77

Tukijäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
6 067
No turha sinne nyt on yrittää kun servut on down.. Toki, saat yrittää mutta turhaa se on kunnes toisin ilmoitetaan.
 

IcePen

Typo Generaatroti ;-)
Tukijäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
5 979
Olen yrittänyt löytää näitä postauksia mutta ei tahdo onnistua onko ne PTU Spactrumissa vai avoimessa Spectrumissa.

Muuten minulle tuntuu näkyvän vain joku vanha PTU Spectrum versio josta puutuu kaikki uudempi sisältö.
 

Henkka77

Tukijäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
6 067
Noi on ihan chatista otettuja, siellä se reaaliaikainen info pyörii.
 

IcePen

Typo Generaatroti ;-)
Tukijäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
5 979
Noi on ihan chatista otettuja, siellä se reaaliaikainen info pyörii.
Ah unohtu kokonaan tarkistaa se.

Näkyykö sulla ajantasainen PTU Spectrum (ts onko postauksia tältäkuulta/tämänkuun loppupuolelta).


PS
RayRoocroft-CIG

@RayRoocroft-CIG8:35 pm

Please can you all try getting into the game now - fixes have been issued. You do NOT have to recopy your account.
 

Henkka77

Tukijäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
6 067
0.3.7 on uusin Spectrum-versio. Tänään päivittyi.

Ja joo, servut on ylhäällä mutta katotaan nyt pääseekö peliin asti. Ei taida tänään ainakaan olla mitään striimin arvoista kateltavaa.. :D
 
Liittynyt
28.12.2016
Viestejä
136
Pääseekös tuota 3.0 PTU:ta testaamaan vain tietyt kaverit? Yritin ohjeilla päästä eteenpäin, mutta kaatuu toiseen kohtaan. Minua ei ilmeisesti haluta sinne tai koko systeemi on vaan jumissa. :D Katellaan huomenna uusiksi.

ACCESS DENIED
There are currently no active PTU test phases or your account is not authorized.
 

Henkka77

Tukijäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
6 067
Pääseekös tuota 3.0 PTU:ta testaamaan vain tietyt kaverit? Yritin ohjeilla päästä eteenpäin, mutta kaatuu toiseen kohtaan. Minua ei ilmeisesti haluta sinne tai koko systeemi on vaan jumissa. :D Katellaan huomenna uusiksi.
Evocatit, subit ja concierget.

Sen verran bugista on meno tällä hetkellä että uskokaa kun sanon, ette menetä yhtään mitään. :D
 

IcePen

Typo Generaatroti ;-)
Tukijäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
5 979
Evocatit, subit ja concierget.

Sen verran bugista on meno tällä hetkellä että uskokaa kun sanon, ette menetä yhtään mitään. :D
Semmoinan täsmennys että se on nuo + PTU Wave1 ja PTU Wave2.

PTU Wave2 tasoon pääsemiseksi ei tarvi paljon riittää kun
on pelannut kaikille avoimessa PTUssa kerran (vai oliko se kahdesti) aikaisemmin
ja tehnyt siinä PTU:ssa bugimerkinnaän Issue Counsiliin tai vähintään toinsintanut bugin Issue Counsiliin
(nuo Issue Counsil kerjaukset ei voi olla mitöätahansa satua vaan niiden täytyy olla ighan oikasta bugista ihan oikein laadittu raportti).
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
11 351
Mutta normaaleille tulee sitten automaattisesti kun valmis? En kyllä edes tiedä(tai välitä tietää) mitä nuo oudot käyttäjätermit tarkoittaa. Itse vain tiedän että itsellä SC on, mikä asema niin siitä ei hajuakaan.
 

Henkka77

Tukijäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
6 067
Semmoinan täsmennys että se on nuo + PTU Wave1 ja PTU Wave2.

PTU Wave2 tasoon pääsemiseksi ei tarvi paljon riittää kun
on pelannut kaikille avoimessa PTUssa kerran (vai oliko se kahdesti) aikaisemmin
ja tehnyt siinä PTU:ssa bugimerkinnaän Issue Counsiliin tai vähintään toinsintanut bugin Issue Counsiliin
(nuo Issue Counsil kerjaukset ei voi olla mitöätahansa satua vaan niiden täytyy olla ighan oikasta bugista ihan oikein laadittu raportti).
Bugeista puheen ollen, itse tein ekat Issue Council-raportit eilen, samantien tuli tehtyä 3 bugiraporttia ja varmistettua toiset kolme.
Voin olla vähän outo, mutta olen jostain syystä aina digannu bugien raportoinnista peleissä.. :D
Star Citizenissä tää homma on vielä palkitsevampaa, kun se oma bugiraportti menee ensin muiden pelaajien arvioitavaksi ja vasta viiden "reproduce"-kuitin jälkeen sen tutkinta menee jatkoon.
Omista kolmesta rapsasta kaksi oli menny yöllä jatkotutkimuksiin, tulipa hyvä fiilis.. :D

Elitessä kun tuo bugiraportointi on vain puhtaasti foorumispammia ja jengi latelee sinne ihan mitä sattuu. Toki QA-porukka varmasti lukee kaikki, mutta siellä ei ole käytössä tuollaista "onko tämä raportoitu aiemmin"-tsekkausta.
Sitten porukka ja erityisesti uudet pelaajat pistää ihan normi gameplay-juttuja bugeina, kun ei ymmärretä mekaniikkoja. :facepalm:
 
Viimeksi muokattu:

-is2-

╭∩╮ʕ•ᴥ•ʔ╭∩╮
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
349
Jysäytin vauhtisokeutuneena ekalla yrityksellä Aquilan melkoisella vauhdilla nokka eellä Yelan pintaan ja sitte kävi samoin kuin sinulle, löpö loppu ja jumissa keskellä ei mitään -> Alt+backspace.
 

Henkka77

Tukijäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
6 067
Joo, taisi siinä olla pari varoitusta "Hydrogen fuel low", mutta mitäpä noita lukemaan.. :D

Btw, meikäläisen saa lisäillä kontakteihin, olen tällä samalla nickillä pelissä.
 
Viimeksi muokattu:

Dr. Who

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
7 897
Melko raskas tämä vieläkin! [emoji16] i5 4570 16gb ram ja 1060 6gb low 1080p 20-30fps!?

Suoritin 80%, muisti 50% ja näytönohjain 45%?
 

Henkka77

Tukijäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
6 067
Taisivat laskea nyt vaan kerralla liikaa jengiä peliin. Olen lukenu että suuri osa Evocateista oli sitä mieltä että peli ei ole siinä kunnossa vielä että sitä voisi PTU:hun pistää, mutta ilmeisesti Anniversary Salen takia hoppusivat sitten ja pistivät PTU:hun.
Ja jos mulla olis ollu 20-30fps, olisin tyytyväinen koska sillä pystyy sentään pelaamaan ja metästämään bugeja, mutta koko illan ollu fps 10-15, sillä ei edes pelata..

Toisaalta, eipä esim serverien stress testiä oikein voi muuten tehdä kuin pistämällä iso porukka samaan aikaan riehumaan ja stress test taisi ollakin yksi syy PTU:lle.
 

IcePen

Typo Generaatroti ;-)
Tukijäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
5 979
Ei menny ihan putkeen eka planetary landing..

Munkin eka oli Planetary Crashing Aquilalla, hud näytti että kohteeseen oli vielä yli 500 kilometria kun jysähdin pintaan tallalasissa
(pitänee tarkistaa näyttääkö se kuun toisellakinpuolla olevat kohteet niin että josko yritin laskeutua kuunläpi joka ei ehkä ole se optimaalinen tapa).

Muuten kun tuon jysäyksen jälkeen menin heti hangariin ja otin siellä Aquilan esiin niin se oli vaurioitunut mutta näytti ihan ok kuntoiselta vaikka Olisariin palatessa peli ilmoitti sen tuhoutuneen eli pitänee laatia tuosta jonkinmoinen bugiraportti.

Olen myös ottanut hangarissa esiin sen uuden Cutlassin sen jälkeen kun se oli ottanut pelissä vähän kipeää se oli hangarissakin sisäpuolelta tulessa :rofl:
 
Viimeksi muokattu:

IcePen

Typo Generaatroti ;-)
Tukijäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
5 979
Melko raskas tämä vieläkin! [emoji16] i5 4570 16gb ram ja 1060 6gb low 1080p 20-30fps!?

Suoritin 80%, muisti 50% ja näytönohjain 45%?
Minä testailin i5 3570 16gb ram ja GTX 670 peli tökki rajusti niin että monellakertaa ei ollut pelattavalla tasolla mutta eniten syytän sitä että tuossa koneesa oli vain kiintolevy eikä SSD joten se kiintolevy ei nyt vain pysynyt vauhdissamukana kun on niinpaljon tavaraa mikä pitäisi saada striimatua ruudulla reliajassa.

Eli käytännössä jokaisen joka hankkii Star Citizen ja/tai Squadron 42 pelin täytyy investoida myös SSD asemaan ja mitä parempi se SSD on ison pieniätiedostoja sisältävän määränkassa sen parempi (siksi se Intel Optaane on niin hurjasti tehokkaampi SC:ssä kuin NVME SSD:t).

Esimerkiksi 3.0 pelin lattaamine/käynnistyminen tuolla kiintolevyllä sisälsi paljon mustaa ruutua ja jopa ajoittain katkeavaa taustamusiikkia (tehtävänhallinta kertoi että kaikkia muita resurseja oli hyvin vapaana mutta kiintolevy tapitti jatkuvasti 100%:ssa).

Vertaan edelliseen 2.6.3 PTU:hun samalla koneella en 2.6.3 liveen joten se että PTU on aina tahmeampi kuin julkaisupeli ei vaiukuta arviooni SSD:een välttämättömyydestä 3.0 versiossa.

Suurinero 2.6.3 version ja 3.0 version välillä on se että 3.0 nettikoodi on selvästi tehokaampi joten se ei ole enää rajoittavatekijä tälläkoneella vaan tuo kiintolevy on se ylivoimaisesti pahin pullonkaula.

Jos CIG:llä ollaan yhtään järkeviä ne päivittää minimivaatimuksia niin että minimi on SSD eikä HD.

Taisivat laskea nyt vaan kerralla liikaa jengiä peliin. Olen lukenu että suuri osa Evocateista oli sitä mieltä että peli ei ole siinä kunnossa vielä että sitä voisi PTU:hun pistää, mutta ilmeisesti Anniversary Salen takia hoppusivat sitten ja pistivät PTU:hun.
Ja jos mulla olis ollu 20-30fps, olisin tyytyväinen koska sillä pystyy sentään pelaamaan ja metästämään bugeja, mutta koko illan ollu fps 10-15, sillä ei edes pelata..

Toisaalta, eipä esim serverien stress testiä oikein voi muuten tehdä kuin pistämällä iso porukka samaan aikaan riehumaan ja stress test taisi ollakin yksi syy PTU:lle.
Epäilen että ne halusi juuri tuon valtavan kuormituksen että näkee miten hyvin se uusi nettikoodi toimii käytännössä kun käytäntö ei ole koskaan sama kuin virtuaaliverkossa simulointi.

Toinen on se että jos CR välttämättä haluaa 3.0 julkaisuversion ulos joulutauon ajaksi PTU on pakko aloittaa viimeistään nyt koska muuten ei millään ehtisi hioa tarpeeksi valmista julkaisuversiota joulutaukoon mennesä, henkilökohtaisesti olen sitämieltä että 2.6.3 version sulkeminen jo ennen joulutaukoa vaikuttaisi aiheuttavan samanlaisen katastrofin kun mitä 2.0 julkaisu oli.
 
Viimeksi muokattu:

Hellsinki

Kapteeni pienkonekorjaaja
Liittynyt
28.10.2016
Viestejä
2 120
On se vaa hieno peli.... 3.0 ei taida me tavalliset "pellet" päästä viel pelaa?
 

Henkka77

Tukijäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
6 067
Kauhee meriselitys ja ihan puutaheinää.. :D
Mulla on SSD eikä se tee vittujakaan tolle fps:lle. Tänään on ollu pääosin 10-15fps, kaksi kertaa 20-25 ja kerran jopa 40fps hetken aikaa.
Toi paska fps johtuu nyt vain ja ainoastaan servereistä ja siitä että mitään optimointeja tälle pelaajamäärälle ei ole tehty vielä ollenkaan PTU:ssa, siihen ei auta edes sata Optanea.. :rolleyes:
 

IcePen

Typo Generaatroti ;-)
Tukijäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
5 979
On se vaa hieno peli.... 3.0 ei taida me tavalliset "pellet" päästä viel pelaa?
Eihän silleä ole muuta kuin meitä tavallisia pellejä :)

Meinaan kun vaikka se on PTU (wave 2) testi ei ne siinä pelaavat ole mitenkään poikkauksellista porukkaa, mukaanhan pääsee kaikki jotka on menneisyydessä osoittaneet että on halukkaita tekemään ihanoikeata pelikehityksenkannalta hyödyllistä testausta.

Tuon "on halukkaita tekemään ihanoikeata pelikehityksenkannalta hyödyllistä testausta" pääsee kukatahansa osoittamaan sitten kun PTU on kaikille avoimesssa vaiheessa niin että halutessaan pääsee sitten jatkossa jo aikaisempiin PTU vaiheisiin mukaan.
 

IcePen

Typo Generaatroti ;-)
Tukijäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
5 979
Kauhee meriselitys ja ihan puutaheinää.. :D
Mulla on SSD eikä se tee vittujakaan tolle fps:lle. Tänään on ollu pääosin 10-15fps, kaksi kertaa 20-25 ja kerran jopa 40fps hetken aikaa.
Toi paska fps johtuu nyt vain ja ainoastaan servereistä ja siitä että mitään optimointeja tälle pelaajamäärälle ei ole tehty vielä ollenkaan PTU:ssa, siihen ei auta edes sata Optanea.. :rolleyes:
No sulla oli 9-10fps enempi (mulla 1-5fps) ja jopa 25fps enempi (mulla 15fps) kuin mulla tuolla koneella (jossa on se HD) vastaavissa tilanteissa eikä tuo minun fps ollut missäänmielessä vakaa vaan rajusti tökähtelevä ja asetukset oli 1600x900 Low niin että vaikka on tehoton näyttis ei se pysty selittämään huonoutta.

Niin että älä sano ettei SSD:stä ole hyötyä ennen kuin kokeilet ilman SSD:tä.


Muuten tein semmoisen huomion että Olisarin tökkiminen näyttäisi olevan suhteessa siihen kuinkahirveästi on jätetty aluksia lojumaan Olisarin ympärille niin että pliis älkää hylätkö niitä aluksia Olisarin ympärilla vaan lentäkää ne muualle tai hoitakaa pelistä uloskirjautumine oikein (tuota mun täytyy vielä tutkia että onko se käytännössä implementoitu kuinka punkattomien alusten kohdalla) niin että se alus despawnaa pelistä pois.


Edit lisäys

Törmäsin denissä sellaoisenen että ilmaisesti 3.0 voi varata todellapaljon virtuaalimusitia ja se että sitä on paljon varattavissa vaikuttaa huomattavasti fps:ään minulla oli maksimi rajattu 64Gt:uun muutin sen nyt neljäkertaa suuremmaksi ja miniminkin nostin tuohon 64Gt asti saa nähdä onko mitään näkyvää hyötyä näin kiintolevyllä testaillessa kun ne deniin postaajan kokemukset oli SSD:llä, tässäkoneessa on 16Gt muistia mutta ilmeisesti 3.0 nopeutuu vielä yli 32Gt muistimäärälläkin (tosin testiverso joten syypää muistinsyöntiin voi olla muistivuodot).
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
48
Saako pelia yhtään halvemmalla kuin 50-60 euroa? Heidän sivuillaan on että 1.päivä discount starters, ilmeisesti aloituspaketin saisi hyvällä alennuksella?

Pärjääkö pelkällä hiirellä ja näppiksellä ketkä ovat tätä 3.0 pelanneet?
 

Henkka77

Tukijäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
6 067
Niin että älä sano ettei SSD:stä ole hyötyä ennen kuin kokeilet ilman SSD:tä.
Edelleen, fps on vain ja ainoastaan riippuvainen siitä arvotaanko sut tyhjälle euroservulle vai täydelle jenkkiservulle tai jollekin noiden välistä, mikään muu ei vaikuta siihen tällä hetkellä..
 
Viimeksi muokattu:

-is2-

╭∩╮ʕ•ᴥ•ʔ╭∩╮
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
349
Muuten tein semmoisen huomion että Olisarin tökkiminen näyttäisi olevan suhteessa siihen kuinkahirveästi on jätetty aluksia lojumaan Olisarin ympärille niin että pliis älkää hylätkö niitä aluksia Olisarin ympärilla vaan lentäkää ne muualle tai hoitakaa pelistä uloskirjautumine oikein (tuota mun täytyy vielä tutkia että onko se käytännössä implementoitu kuinka punkattomien alusten kohdalla) niin että se alus despawnaa pelistä pois.
Jos laskeudut pädille niin peli laittaa alukseen säilöön, tällä hetkellä mielestäni hieman liian turhankin vikkelään. Esim. Caterpillariin ei meinaa välillä ehtiä juosta ohjaimiin ja nousta pois pädiltä ennen kuin lennonjohto putsaa sen talteen. Monet noista Olisarin ympärillä leijuvista aluksista voi johtua siitäkin että peli kaatuu ja aluksesta häviää kuski kesken lennon. Tai ragequittaa huonon FPSn vuoksi kun huomaa ettei lentämisestä tule mitään.


Saako pelia yhtään halvemmalla kuin 50-60 euroa? Heidän sivuillaan on että 1.päivä discount starters, ilmeisesti aloituspaketin saisi hyvällä alennuksella?

Pärjääkö pelkällä hiirellä ja näppiksellä ketkä ovat tätä 3.0 pelanneet?
Harmailta/mustilta markkinoilta voi saada hieman halvemmalla ja tosiaan 1. päivän alesta varmaan myös jonkun euron halvemmalla. Mutta ei tässä "pelissä" hirveästi kyllä vieläkään tekemistä ole ja bugeja senkin edestä. Itse olen pelannut ainoastaan näppis/hiiri kombolla toistaiseksi, lentomalli muuttuu joka isommassa pätsissä ja ihan jees sillä pärjää jos aseet on gimbalin päässä. Arena Commanderin koirataistelun huiput tosin taitaa olla kaikki vähintään yhdellä tikulla pelaavia.
 

IcePen

Typo Generaatroti ;-)
Tukijäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
5 979
Saako pelia yhtään halvemmalla kuin 50-60 euroa? Heidän sivuillaan on että 1.päivä discount starters, ilmeisesti aloituspaketin saisi hyvällä alennuksella?

Pärjääkö pelkällä hiirellä ja näppiksellä ketkä ovat tätä 3.0 pelanneet?
...
Harmailta/mustilta markkinoilta voi saada hieman halvemmalla ja tosiaan 1. päivän alesta varmaan myös jonkun euron halvemmalla. Mutta ei tässä "pelissä" hirveästi kyllä vieläkään tekemistä ole ja bugeja senkin edestä. Itse olen pelannut ainoastaan näppis/hiiri kombolla toistaiseksi, lentomalli muuttuu joka isommassa pätsissä ja ihan jees sillä pärjää jos aseet on gimbalin päässä. Arena Commanderin koirataistelun huiput tosin taitaa olla kaikki vähintään yhdellä tikulla pelaavia.
Se 50-60 euroa on halpa hinta yhdestä tai kahdesta pelistä (se noin 60 euroa sisältää kaksipeliä sekä Squadron 42 yksinpelin että Star Citizen monimpelin) kun vertaa mihintahansa myyntiintulevaan täyteen peliin ja 1. päivä on alennuksella pelipaketteja mutta on hyvintodennäköistä että niitä tulee vain pieninä erinä myyntiin pitkin vuorokautta (niin että kaikki aikavyöhykeen on tasavertaisia) eli pitää olla just oikeaanaikaan yrittämässä ostaa sitä alennushintaista pakettia että saa sen.

Näppis ja hiiri riittää aivan hyvin aivan samoin kuin Elite Dangerousissa (peliohjaimen tuo vaan paremman fiiliksen lentämiseen ja mahdollistaa tehokkaamman kiinteiden aseiden käytön mutta gimball asennettuja aseita käyttäessä hiiri on hyvin hyvä ohjain).

Komppaan is2:ta siinämielessä että kun sinun puhe on pelinostamisesta niin kannatta ottaa selvää missäkehitysvaiheessa olevaa peliä on ostamassa kun vaikka versionumero on 3.0 se on kumminkin Alpha mikätarkoittaa sitä että peli ei ole lähellekkään valmis vaan siitä puuttuu paljon ihan persutoimintojakin ja varsinkin pelisisältöä.


Mutta jos olet hankkimassa tätä peliä siinämielessä että saat sen vähän halvemmalla kuin julkaisuversio ja haluat varmistaa että sinunantamasi hinta tästä pelistä käytetään 100% sen kehityskuluihin (eikä esim. tuloiksi/voittoihin) ja tajuat sen että pelien valmistuminen on vielä vähintään vuoden (mutta todennäköisesti vuosien) päässä ja olet siitähuolimatta valmis laittamaan sen rahan kiinni tähän etkä johonkin toiseen peliin (jonka saat täysin pelivalmiina kaupasta) niin kaikinmokomin hanki se pelipaketti (ja pyydä joltakin (esim. minulta (jolloin pääset käyttämään oman aluksesi lisäksi vähintään Hull B alusta)) refferal koodi ennen kuin teet tunnuksen RSI:n sivulle/foorumiin niin että saat vähän extra pelirahaa siihen peliin).
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
239 629
Viestejä
4 197 177
Jäsenet
70 757
Uusin jäsen
Keksutus

Hinta.fi

Ylös Bottom