• TechBBS:n politiikka- ja yhteiskunta-alue (LUE ENSIN!)

    Politiikka- ja yhteiskunta-alue on TechBBS-keskustelufoorumilla ala-osio, joka on tarkoitettu poliittisten ja yhteiskunnallisten aiheiden sekä niiden ilmiöiden ja haasteiden käsittelyyn.

    Ohjeistus, säännöt ja rangaistukset koskevat vain tätä aluetta, muilla alueilla on käytössä TechBBS-foorumin tavalliset säännöt.

    Ylläpito valvoo, ohjeistaa ja moderoi keskustelua, mutta ensisijaisesti alueen keskustelijoiden pitäisi pyrkiä aktiivisesti ylläpitämään asiallista keskustelua ja myös selvittämään mahdollisesti syntyviä erimielisyyksiä ilman ylläpidon puuttumista keskusteluun.

Euroopan islamisaatio

Liittynyt
18.05.2017
Viestejä
21 331
Muslimithan on ollut käytännössä ainut ryhmä joka sitä on vaatinut.
Veikkaisin, että erilaisten polyamoristien ja muidenkin määrä olisi punavihreässä jengissä suurin. Tavoitteena kuitenkin libertaari eikä asioita, joiden kieltämiseen ei muita hyviä syitä ole, kannata kieltää siksi, että se antaisi vapauksia muslimeille.
 
Liittynyt
20.10.2016
Viestejä
111
Tuo nykysuomen juttu viittaa 2013 päivättyyn uutiseen, joten on vissiin jutuista pulaa tai halutaan muuten vaan pitää löylyjä yllä.
 
Liittynyt
26.10.2016
Viestejä
1 926
Aika hiljaista taitaa olla "islamisaatiorintamalla" jos valemedian 4 vuotta vanhoilla jutuilla täytyy keskustelua yrittää pitää lämpimänä.

Mitäs jos vaan myöntäisitte virheenne ja vaikka opettelisitte virkkaamaan. Niin sitä on ennenkin aikaa tapettu, ilman tarvetta apokalyptisille ennustuksille.
Pikkuhiljaa hyvä tulee. Saksa, Ranska ja Ruotsi hyvällä tiellä asian suhteen.
 
Liittynyt
18.05.2017
Viestejä
21 331
Siinähän viitattiin vihreiden äskettäiseen ulostuloon hyysärissä. Jäänyt lähde linkkaamatta tai sitä ei ole.
Kuitenkaan aihe ei ole mikään uusi ja tästä on Vihreiden suunnalta kuulunut aina silloin tällöin, joten on aika turha liittää sitä tämänhetkiseen mamuaaltoon. Tämähän oli tasa-arvoisen avioliittolain vastustaijen yksi lempi kaltevan pinnan olkiukko: "Kohta varmaan sanotte että pitäis saada mennä porukalla naimisiin! Tai siskonsa kanssa! Tai eläimen!". Kyllä, kyllä ja kyllä.

Perinteisemmin tätä on vastustettu niillä klassisilla kristillismoralistisilla "mädättää kansan moraalin" verukkeilla mutta nyt on uusi lanka mistä vetää kun tämähän antaisi vapauksia myös muslimeille. En kuitenkaan varsinaisesti usko, että kukaan tiukan linjan musu olisi allekirjoittamassa lakia, joka antaa myös naisille vapauden ottaa monta miestä ja sisältää nuo homoliitot ja muut.

Suomessa tämän avioliittolain ajanmukaistamisen tarkoitus ei missään vaiheessa ole ollut muuta kuin poistaa rajoitteita, joille ei ole riittävän hyviä perusteita. Näin lainsäädännön kuuluisi muutenkin toimia.
 

Tlapio

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
23.10.2016
Viestejä
1 984
Eikai tuo islamisaatio hetkessä tapahdu vaan hiljaa ajan kanssa.
Pitää kattoa mitä tapahtuu muualla Euroopassa.
Sama tulee Suomeenkin.
 
Liittynyt
18.05.2017
Viestejä
21 331
Ei helvetti, se mamuja takaisin palauttelemaan lähtenyt "identitarian" tjsp. porukan laiva on nyt itse joutunut merihätään jos jutut pitää kutinsa o_O

BREAKING NEWS
⚠
Boat of the fascist movement 'Defend Europe' "C Star" is in distress in the coast of Libya. Their ship is facing engine problems and are in need of help.

As the search and rescue boat of Sea-Eye is the closest to the C Star MRCC Rome which coordinates the emergency services in Western Mediterranean instructed them to help C Star. The Sea-Eye is currently on the C-Star.
Chairman of Sea-Eye Michael Busch Heuer gave this eloquent statement: " to help in distress is the duty of anyone who is at sea, without distinction of their origin, race, religion or beliefs."
If we ever stop laughing, what we want to say is karma is a bitch!
 

Griffin

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
12 136
Tyhjiön luonnollista täyttymistä. Kukaan ei puolusta kristillistä kansanperintöä niin tulos on tämä. Ateisteilla ei ole aseita tuota kehitystä vastaan, ainoastaan toisen valtauskonnon kannattajat voivat käyttää erityisvapauksiaan, eli uskontokorttia islamia vastaan, kärjistettynä. Kaikki ateistien vastalauseet hylätään rasismina ja islamofobiana koska kaikille, myös muslimeille, on annettu oikeus harjoittaa uskontoaan. Uskonnon varjolla harjoitettu vihapuhekkin jätetään huomiotta koska kyse on vain uskonnosta. Uskonto on paljon kaikenlaista mutta se ei ole koskaan "vain".
Ateisti myöskin hahmottaa, että täällä on nyt ja koittaa tehdä elämänsä siedettäväksi/ mahdollisimman hyväksi oman, odotetun elinaikansa ajaksi. Se ateisti myös tajuaa, että kun kuolee, niin sitten ei ole ja siksi pitää elää hyvin, mutta kuoleman jälkeen mikään ei enää merkitse mitään. Jos tänne on tulossa mielipuolinen meno tn kuoleman jälkeen, niin antaa tulla vain. Tietysti jollekulle voi yrittää nätisti selittää, että hän on täysi idiootti, mutta toisaalta niin pitkään, kun siitä ei ole suoranaista harmia, olkoon. Jälkikasvulleen ateisti kertoo, millainen maailma hänen mielestään on. Jos jälkikasvu haluaa lähteä omille teilleen, niin mitä suurimmalla todennäköisyydellä ateisti antaa mennä, aina kun ei voi onnistua.
 
Liittynyt
21.10.2016
Viestejä
2 150
Eikai tuo islamisaatio hetkessä tapahdu vaan hiljaa ajan kanssa.
Pitää kattoa mitä tapahtuu muualla Euroopassa.
Sama tulee Suomeenkin.
Sama tulee kaikkiin maihin joissa vallitsee parempi elintaso kuin lähtömaissa, ellei siirtolaisvirtaa rajoiteta tai estetä.
Vasta kun humanitäärisen maahanmuuton kustannukset nousevat voittoja suuremmaksi, aletaan sitä rajoittaa. Hyötyä rajoituksista ei tosin ole kuin hetkellisesti, koska maahan päästetyt korvaavat kantaväestön. Mutta nuo asiat eivät olekkaan meidän sukupolvemme ongelmia, eläkäämme ja antakaamme toisten kuolla. Ylin tuomioistuin on täällä maan päällä.
 

ATE

Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
11 915
Onhan näitä teorioita siitä että jollain voimakkailla tahoilla on intresseissä hajoita ja hallitse politiikka jotka hyötyvät siitä että Euroopan valtioiden kansallinen identiteetti rapautuu kasvavan muslimiväestön johdosta.
 
Liittynyt
02.11.2016
Viestejä
960
Risikon mukaan islamisaatio ei ole totta? Kyseessä on Puhoksen ostoskeskus joka sijaitsee aivan pohjoismaiden suurimman kauppakeskus Isiksen (entinen Itis) vieressä.
 

Liitteet

Kaiser Soze

Johtaja
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
4 963
Marokkolaiset teinit raiskasivat aasin – joutuivat sairaalaan vesikauhun takia
OHHOH! 20.8.2017, 10:00 · TERHI PIIROINEN
Jaa FacebookissaTwiittaa


Pohjois-Marokossa sijaistevassa Gharb-Chrarda-Béni Hssenin alueen kylässä on jouduttu noloon tilanteeseen, kun 15 lasta ja nuorta on jouduttu toimittamaan sairaalaan vesikauhuepäilyn takia. Teinijengi oli raiskannut rabiesta sairastaneen aasin.

Al-Akhbarin uutiskanava on julkaissut artikkelin, jossa kerrotaan 7–15-vuotiaiden lasten ja nuorten käyttäneen aasia törkeästi hyväkseen. Teinijengi oli rääkännyt eläintä penetroitumalla siihen. Valitettavasti aasi sairasti vesikauhua ja 15 lasta ja nuorta joutui eläinrääkkäyskokeilunsa vuoksi sairaalaan, Mirror uutisoi.

Nyt kylässä uskotaan, että useampi nuori on tehnyt samaa ennen tätä tapausta. Vanhemmat ovat lastensa puuhista niin häpeissään, että ovat joutuneet viemään jälkikasvuaan toiselle paikkakunnalle lääkäriin nöyryytyksen välttääkseen. Kyläläiset ovat nyt ryhtyneet ottamaan rokotuksia vesikauhua vastaan. Rabies aiheuttaa aivotulehduksen, joka voi tarttua lähes kaikkiin tasalämpöisiin eläimiin. Tauti on ihmisille vaarallinen ja johtaa pahimmillaan kuolemaan.
Näitä elukoita päästetään Eurooppaan koska?
 

Kaiser Soze

Johtaja
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
4 963
Koska olemme päättäneet, ettei kenenkään tarvitse elää vainottuna, "nämä elukat" yrittävät tulla sen varjolla leveämmälle leivälle, jokaisen kohdalla on tehtävä henkilökohtainen arvio pitääkö vaino paikkaansa, ja jokainen Euroopan maa hoitaa asiaa vielä melko yksin muutaman huonosti toimivan sopimuksen ohjaamana, vaikka sisärajat ovat auki.

Varmasti teoriassa olisi löydettävissä sellainenkin ratkaisu jossa vainotut pääsevät Eurooppaan, mutta sellaisena esiintyvät eivät pääse. Sitä en tiedä miten itäeurooppalaisten kanssa sellaiseen käytännössä päästään ulostamatta niitä unionista.
Marokosta ei ole mitään syytä päästää ketään Suomeen millään pakolaispaskalla. Eikä kyllä millään muullakaan.
 

Kaiser Soze

Johtaja
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
4 963
Olet yksiselitteisesti väärässä. Viime vuonna 20 marokkolaista sai pakolaisstatuksen ja oleskeluoikeuden Suomesta, syynä se että Suomi katsoi heillä olevan "perusteltua aihetta pelätä joutuvansa kotimaassaan vainon kohteeksi rotunsa, uskontonsa, kansallisuutensa tai mielipiteensä vuoksi tai sen takia, että hän kuuluu tiettyyn yhteiskunnalliseen ryhmään, ja joka oleskelee kotimaansa ulkopuolella ja joka tällaisen uhan vuoksi ei voi tai ei halua palata kyseiseen maahan."
Eli kääntäen olet sitä mieltä että Suomen valtion maahanmuuttovirasto on "yksiselitteisesti oikeassa" :kahvi: Ja ymmärrähän nyt että maailma on lopulta aika ikävä paikka. Toisaalta Afrikka on suuri joten afrikkalaisilla ei ole mitään syytä tulla Eurooppaan koska vastaavalla kulttuurilla varustettuja alueita on paljon.
 

Kaiser Soze

Johtaja
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
4 963
Tuskinpa maahanmuuttovirasto aina oikeaan ratkaisuun kykenee. Kuten oikeuslaitoksessa, tutkitaan todisteet ja tehdään rationaalisin mahdollinen ratkaisu niiden perusteella. Se, että joskus tulee virheitä, ei kuitenkaan ole mikään syy lakata jakamasta turvapaikkapäätöksiä tai oikeuden tuomioita.

Jos nyt kykenet hieman laajentamaan perspektiiviäsi siitä kuinka juuri Suomi kansainvälisen suojelun seurauksena muuttuu, niin juuri siksihän pakolaissopimukset on tehty, että maailmasta tulisi vähemmän ikävä paikka.
Kehitysmaalaisten länteen ei ratkaise yhtään mitään. Sanohan että mikä Marokossa on niin kamalaa että sieltä on pakko tänne Pohjolaan tulla? Kannattaa muuten sunkin laajentaa perspektiiviä ja vaikka käydä siellä Marokossa. Kiva ja turvallinen paikka. Kunkkua en suosittele arvostelemaan.
 

Kaiser Soze

Johtaja
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
4 963
Yhtään esim. noista viime vuoden 20:stä marokkolaisen turvapaikkatapauksestahan en tunne, mutta varmaankin poliittinen toisinajattelu ja siitä seuraava henkeen ja terveyteen kohdistuva vaino voisi olla hyvä veikkaus monen kohdalla. Kenties joku heistä on ollut julkisesti sitä mieltä, että kuningasta pitäisi voida arvostella.

Varmaankin pohjoista rahaa muslimeille kantavalle turistille ihan mukava ja turvallinen paikka.
Kannattaa lopettaa se toisinajattelu. Sun logiikalla esim kaikki 1,3 miljardia kiinalaista olisivat oikeutettuja turvapaikkaan.
 

Kaiser Soze

Johtaja
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
4 963
Eiköhän kansainvälisen oikeuden ja laillisen esivallan kanssa samoin ajatteleva ole kaikkea muuta kuin toisinajattelija, ja lailliseen järjestykseen muutosta toivova se toisinajattelija...

Kiinalaisista suojelua Suomesta haki viime vuonna 11, myönnettiin 8.
Eli sanohan kuka sua uhkaa Marokossa jos "ajattelet samoin kuin kansainvälinen oikeus ja laillinen esivalta"?

Jos vaikka kaikki uiguurit pistäis hakemukset tulemaan niin pitäiskö ne hyväksyä? Tolla logiikalla kyllä.
 

Kaiser Soze

Johtaja
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
4 963
Häh? Siis kuka minua uhkaisi Marokossa, jos ajattelen kuten Suomessa ajatellaan kansainvälisestä oikeudesta ja Suomen esivallasta? No enpä tiedä. Miksi menisin Marokkoon ja millä oletuksella mua siellä uhattaisiin?

Siis millä logiikalla? Logiikka, jolla hakemuksia hyväksytään, perustuu geneven pakolaissopimukseen ja sen täydennyksiin. Voit siltä pohjalta tehä ihan oman arviosi uiguurien tai kiinalaisten hypoteettisista mahdollisuuksista pakolaisstatukseen Suomessa.
Tarkoitin että millä logiikalla Marokosta pitää lähteä pois. Ilmeisesti ainoa motiivi on ilmainen raha. Mikään "kansainvälinen oikeus" ei pakota Suomea ottamaan Marokkolaisia tänne.

Uiguureilla on paljon huonommat olot kuin Marokkolaisilla tai monilla muilla muslimeilla joita tänne hankitaan. Vetoaminen Geneven pakolaissopimukseen on täysin epärehellistä koska sen alaisia pakolaisia tulee aivan mitätön määrä Suomeen.
 

Kaiser Soze

Johtaja
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
4 963
Niille vajaalle sadalle marokkolaiselle, jotka vuonna 2016 ovat saaneet kielteisen päätöksen tai pikapäätöksen ettei hakemusta edes käsitellä, mitään syytä ottaa tänne ei olekaan ollut. Heidän kohdallaan on perusteltua olettaa, että motivaattori on ollut ilmainen raha, tai vaikka kuvitelma työurasta, vaaleasta naisesta, bemarista ja omasta talosta.

20:llä marokkolaisella on kuitenkin ollut hyvä syy. Kansainvälinen oikeus sitoo Suomea ottamaan nämä vastaan samalla tavalla kuin työsopimus sitoo sinua ilmestymään työpaikalle. Voisihan sillä paperilla aina pyyhkiä persettä niin kuin Itä-Euroopassa tehdään.

Suomessa kuitenkin tätä toivovat, kuten sinä, ovat niitä toisinajattelijoita, enkä minä.
Tollasta sopimusta ei ole olemassa. Mutta ei tästä nyt auta vängätä tämän enempää.
 
Liittynyt
21.10.2016
Viestejä
3 255
Minkä takia terroristit ovat marokkolaisia, mutta Marokossa ei ole terrorismia?
No koska siellä vedetään tarpeeksi tiukkaa linjaa!

Olisko perkele Suomen syytä ottaa vähän oppia Marokosta??

Barcelonan ja Turun terrori-iskuista on pidätetty marokkolaisia – Mitä Marokossa tapahtuu?

Marokossa valtiovalta on Pakkalan mukaan yrittänyt loiventaa islamin tulkintaa islamististen terroristien iskettyä Casablancaan vuonna 2003.

– Uskonnonopetusta on uudistettu ja moskeijat ovat tiukan valvonnan alla. Imaamit saavat saarnansa uskontoministeriöltä. Moskeijoita on myös suljettu, jos niiden on epäilty liittyvän terrorismiin.

Valistuksen lisäksi myös rangaistuksia on kovennettu.

– Valtiovallalla on nollatoleranssi ääri-islamiin. Rangaistukset ovat erittäin kovia. Pienikin sympatia terroristi-iskuille esimerkiksi sosiaalisessa mediassa voi johtaa vankilatuomioon, Pakkala kertoo.

Kaikista toimista huolimatta maassa arvioidaan toimivan useita ääri-islamilaisia terroristisoluja. Arviolta 1 600 ihmistä on lähtenyt Marokosta ulkomaille Isisin riveihin.

Monet lähteneistä eivät enää uskalla palata takasin Marokkoon, sillä heidät pidätettäisiin, Pakkala arvioi.
Lainattu terrorismikejusta.
Tätä taustaa vasten on ihan turhan vinkua lisää noita marokkolaisia tänne piiloutuen "kv. sopimusten" taakse. Jos muutkaan niitä ei noudata, niin miksi Suomenkaan pitäisi?
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
11 187
Lainattu terrorismikejusta.
Tätä taustaa vasten on ihan turhan vinkua lisää noita marokkolaisia tänne piiloutuen "kv. sopimusten" taakse. Jos muutkaan niitä ei noudata, niin miksi Suomenkaan pitäisi?
Tämähän se on. Ei tuollaisia sopimuksia ole olemassa. Tai tavallaan on, onhan monenlaista vessapaperia olemassa. Se, että joku haluaa ylentää idealistiset ylenannot oman maansa perustuslain ja länsimaisen oikeusperinteen yläpuolelle, on hänen oma arvovalintansa.
 

Kaiser Soze

Johtaja
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
4 963
Viimeksi muokattu:

Backstage

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
18.08.2017
Viestejä
489
Kuinka monta Rohingya-pakolaista on muuten saatu Suomeen, näillä tuntuisi olevan ihan oikea hätä toisin kuin irakilaisilla.
 

kusiainen

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 486
Kenties joku heistä on ollut julkisesti sitä mieltä, että kuningasta pitäisi voida arvostella.
Kenties joku Euroopassakin olisi sitä mieltä, että "islamilla ei ole sijaa Euroopassa" tai "Hitler oli oikeassa". Jostain syystä heille ei haluta samaa ilmaisunvapautta kuin kuningasta arvosteleville marokkolaisille.
 
Liittynyt
18.11.2016
Viestejä
1 609
Tuosta 2027 kuvasta tuli mieleen että ruotsissa nykyään käytetään aika paljon arabian kieltä, mutta suomessa ei vissiin vielä olla päästy niin pitkälle. Googlasinkin juuri ruotsin migriä (migrationsverket), ja ensimmäiseksi tuli arabiankielinen versio sivusta (wtf?).
 

Stargate2017

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
02.09.2017
Viestejä
1 894
Noh ei ole niin kaukaa haettua.

Tämän vuoden aikana yksi tällainen Irakilainen muutti suosiolla kun selitin että en tee uutta vuokrasopimusta hänen kanssa ja käsittely/häätö poliisin kautta on paljon nopeampaa jos vuokrasopimus ei ole voimassa. En tehnyt uutta määräaikaista sopimusta hänelle monestakin syystä mutta ensinnäkin tyhmä vuokraaja ei suostunut uuteen sopimukseen ajoissa ja kehuskeli että kuinka helposti hän saa paremman asunnon Helsingin keskustassa. Minä tein sitten vuokrasopimuksen toisen vuokraajan kanssa joka asuu nyt siinä asunnossa. Tällä hetkellä tämä illuusio (että noin vain saa helposti asunnon Helsinki keskustassa kun on umpisurkea kielissä) mamu elää kai kadulla tai jossain vastaanotto leirillä.

Minä vuokraan mamuille tai suomalaisille ja parhaat vuokralaiseni ei ole jostain Irakista.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
2 421
PEW:n uusin tutkimus/ennuste...

Europe’s Growing Muslim Population











Suomalia saa kunnian pitää kärkipaikkaa tässä alla olevassa taulukossa, jolla varmaan pitkälti selittyykin tuo järkyttävä kasvu "takamatkalta" noissa ennusteissa. Plus se miten tässä on huomioitu ennen ja jälkeen vuotta 2015 ollut tilanne. 2015 vyöry kun lisäsi muslimien määrää Suomessa suhteessa huomattavasti enemmän kuin muualla. En jaksanut lukea metodologian taustoja.

 
Viimeksi muokattu:

zZzz

lasciate ogni speranza, voi ch'entrate
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
525
täytyy kyllä ihan oikeasti alkaa opiskelemaan eesti keel että voi paeta "etelä-helsinkiin" tätä vitunmoista matutusta jota poliittinen ja taloudellinen eliitti + valtamedia ajaa, kukin taho omista ideologisista syistään tottakai mutta paskaaks me niistä syistä kun lopputulos on se missä kärsii tavan taatelintallaaja-kantis.. :(

ei meinaan peruspulliaista paljoa lohduta että vihervasemmisto saa hyvesignaloida itsensä nirvanaan, kristilliset taivaspaikan raamatullisen ylitsevuotavalla "humaaniudellaan" ja ne oikeistolaiset jotka näkevät migraatiossa avaimen 1. halpatyövoimaan ja 2. ay-liikkeen sekä sosiaalitukien alasajoon jättimäisen työttömien armeijan avulla pääsevät naureskelemaan matkallaan sikarikerhon kekkereihin.. unohtamatta tietenkään kunkin toimijatahon henkkoht ja sukukoht intressejä vokkikeskusten, yksityisten terveysasemien ym matulaatiosta hyötyvien yritysten taustapiruina.. :psmoke:
 

ATE

Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
11 915
Olisikohan Oulu jo tarpeeksi pohjoista seutua muslimien levinneisyysalueeksi? Vaikutukset taitaa kuitenkin silti ulottua sinnekkin.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
6 246
Tuo Ruotsin prosentti naurattaisi kovasti...jos ei olisi Suomellakin jo kestämätön, eli esim. lähes kaksinkertainen Ranskan nykyiseen verrattuna. Eiköhän todellisuus ole joko tuon "high" skenaarion mukainen, tai siitä yli.

Lohtua voi hakea vaikka siitä, että esim. omalla kohdalla eläkeikä puskee päälle noihin 2050 aikoihin, eli vasta seuraavat sukupolvet saa pahimman paskan niskaansa ja itse voi karata jonnekin parempiin maanosiin. Jossain kohtaa myös hajoaa kaikki sossutukisysteemit näistä maista, ja siitä seuraa "jotain".
 
Liittynyt
19.01.2017
Viestejä
25
Kämppä Tallinnasta alkaa näyttää aina vain paremmalta pitkän tähtäimen investoinnilta.
 

Aihio Sekasorto

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
1 264
Tulin tuossa huomanneeksi, että 1990-luvulta alkaen "muhamettilaisuus" (lontooksi Mohammedanism) nimikkeenä on alkanut 1990-luvun jälkeen hälvetä "islam"-nimikkeen tieltä. Ja aloin pohtia miksi. Sitten aloin pohtia kuinka kätevä vaiennussana "islamofobia" on islamisaation vastustajia kohtaan ja mitä se islam oikeastaan tarkoittaa. Islam tarkoittaa "alistumista". Tyhmähän se on, joka ei alistumista vältä.

Muhammettilaisuus on itse asiassa kaikkein faktuaalisin nimike. Koraanissa, Sirassa ja haditheissa "Muhammed" lausutaan yhteensä noin 86 % siinä missä "Allah" saa vaivaiset noin 14 %. Kaikki, mitä muhamettilaiset tekevät, keskittyy sen ympärille mitä Muhammed teki.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
239 653
Viestejä
4 187 436
Jäsenet
70 776
Uusin jäsen
Fancy

Hinta.fi

Ylös Bottom